Agility Klub KK Excel Trenčín
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pes a ine zvieratko

+8
Monika & Parsonky
Lenka
luckyA
AlicaGGG
ZiT
eva & monty
Tereza&Aroni
Tipsy
12 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Pes a ine zvieratko - Stránka 2 Empty Re: Pes a ine zvieratko

Odoslať pre ZiT St november 10, 2010 3:08 pm

no, perfektne si to Ala napisala aj na DF. Dakujem.. malemu uz tyzdne vysvetlujem, ze to nesmie, ze jej robi aua.. skusila som ho raz aj kopnut, ale nemalo to zmysel. preto som pisala, ze taketo moje reakcie vyvolavaju unho dalsiu zlu akciu. Nikdy mu nehovorim, ze je "zly". Na to upozornujem vsetkych, ktori sa okolo Tima tocia, ze mu treba povedat, ze nerobi dobre alebo ze prave nie je dobrucky, ze to dobre deticky nerobia. Nekonecne vysvetlovanie je stale nekonecne, preto som sa obratila na skusenejsie maminy, ci to niekedy skonci...
kazdopadne este vyskusam ho odmenovat za to, ze ju bude iba bozkavat a hladkat... potom dam info
ZiT
ZiT
Admin

Počet príspevkov : 349
Registration date : 10.11.2008

http://sk.fotoalbum.eu/ZiT

Návrat hore Goto down

Pes a ine zvieratko - Stránka 2 Empty Re: Pes a ine zvieratko

Odoslať pre Terry a Bree Št november 11, 2010 11:53 am

Zit kazdopadne ja by som az tak nedramatizovala celu situaciu. Uprimne, na DF niektore reakcie, nuz co k nim dodat, okrem toho ze vychadzaju z neskusenosti a totalneho nepochopenia dietata ako takeho, este aj problem nafukli na neviem ake velke rozmery.

Ja som inak nieco podobne riesila s Kacenkou cca pred rokom, netykalo sa to psov ale deti, ona jednoducho nevedela ako sa spravat a deti ozaj bila. Chcela hracku a tak si ju vzala sposobom ze prisla, udrela dieta a hracku mu vzala. Alebo ked sa jej nieco nepacilo a podobne. Jednoducho sme boli postrachom detskych ihrisk, vsetci s detmi co k nam chodili, vedeli do coho idu. Z mojej strany to vyzadovalo kopu trpezlivosti a strasne vela nekonecneho vysvetlovania, opakovala som sa doslova dokolecka. Tiez mi to prislo nekonecne. Pominulo to ani neviem ako. Ked sa zamyslim, cele to obdobie trvalo asi pol roka, resp. v lete deti bila, v zime uz nie. Jednoducho 2 tyzdne v tvojom veku su este velmi malo.

Odmena za dobre spravanie nemusi byt nijak velka. Staci napriklad aj ked len prejde okolo Sunny bez povsimnutia, alebo ju pohladka, hned vyskocit a vychvalit, zas vela komentovat a opisat spravanie /teraz si to ... krasne spravil, mam z teba radost/. To by mimochodom pomohlo aj v pripade ak ide o uputanie tvojej pozornosti /ale to je len jeden z moznych dovodov/.

Ako som ti spominala moze ist o nejaky jeho hnev, nieco mu vadi a nevie to inak ventilovat. Ty si spominala Laca, moze byt, aj nemusi /aj ked dost pravdepodobne ze zacal kopirovat jeho spravanie/, tiez neviem, ked si v praci, kde je Timko? Skolka, opatrovatelka? Nezmenilo sa tam nic? Alebo kak velka zmena este sa u vas udiala? Samozrejme rozvod, na to reaguje aj tak male dieta, ale mozno aj nieco ine... Mozno neprides vobec na to, preco sa tk sprava, len keby si zistila pricinu, podla mna by sa to trocha jednoduchsie napravalo.
Ak ide o pociatok obdobia detskeho vzdoru /dost pravdepodobne v tomto veku/ a nerobi to pre nejaku konkretnu pricinu, ale len skusa co moze, skusa posuvat hranice, nezmozes tak skoro nic, len tym ze budes donekonecna trvat na svojom. Moze aj skusat, urobim zle, bude ma mama stale lubit? Proste mala mudra detska hlavicka, tazko ju pochopit a prist na to co je hlavny problem.

Kazdopadne neboj, urcite to zvladnes Very Happy Coskoro to bude minulost a budes riesit zas ine problemy...
Terry a Bree
Terry a Bree

Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009

Návrat hore Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: