Klubové trička
+9
Sally
AlicaGGG
ZiT
Tanička-Lycan
Lili
eva & monty
Terry a Bree
Monika & Parsonky
natalka a jessie
13 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Klubové trička
zakladam tuto temu kedze p.Ružička sa ma vcera pytal co a ako sme sa dohodli ohladom farby?povedala som mu ze sme sa dohodli ze chceme cervene.dalej sa ma pytal ze co na nom chceme???a pytal sa ma ze ci chceme aj siltovky???akej farby??predbezne som povedala cervene.a pytal sa ma aj ohladom velkosti???prosim aspon tak predbezne ich tu napiste!takze vas poprosim kto by mal cas a chut nech stiahne z netu alebo vytvori niaky napad co na tricku chceme(logo)??? Dakujem za vasu pozornost pri citani
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
Re: Klubové trička
Červená je podľa mňa fajn, tá sa aj chlapom bude hodiť.
Ja chcem S-ko a aj šiltovku.
Mohlo by byť logo zo stránky a aj s tou Jasmin, keďže to podľa mňa bude také uctenie našej agiliťáčky. Hm, čo vy na to???
Čiže dopredu by som dala AGILITY + LOGO a do zadu by som dala KK EXCEL a možno napr. packu a možno ani nič.
Mohlo by byť logo zo stránky a aj s tou Jasmin, keďže to podľa mňa bude také uctenie našej agiliťáčky. Hm, čo vy na to???
Čiže dopredu by som dala AGILITY + LOGO a do zadu by som dala KK EXCEL a možno napr. packu a možno ani nič.
no aj ja som to tak myslela,ze jasmin bude najlepsia ale neviem ci by sme to tam nedali cele dozadu bez toho pozadia?len obris jasmin ako skace a cely ten napis EXCEL agility klub a to cele na zadnu stranu tricka??co vy na to ostatny???
Ja XL + siltovku prosim!
Suhlas s Monikou, do predu LOGO + AGILITY, do zadu KK EXCEL, packa moze byt, je to mile. Keby bolo vsetko v zadu, ako pise Natalia, u mna by to nikto nevidel, to by som musela zmenit uces
Suhlas s Monikou, do predu LOGO + AGILITY, do zadu KK EXCEL, packa moze byt, je to mile. Keby bolo vsetko v zadu, ako pise Natalia, u mna by to nikto nevidel, to by som musela zmenit uces
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
Tak dakujem Uprimne, skus s tou mojou prednou castou umyvat pol hodku riad, ako ta bude boliet chrbat. Ale tak zas som fajne uzivila 3 deti
no dost uz srandy na moj ucet, este sa zacnem hanbit
nelly&adri napísal:Červená je podľa mňa fajn, tá sa aj chlapom bude hodiť.
Súhlasim . Ja poprosim velkost L
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
Ahojte tak ja tiez ak smiem tricko tak pre mna M-ko. A s Jasminkou to bude dobre
Jaj-to som nechtiac napisala v sestrinom mene inak Tereza:)
Jaj-to som nechtiac napisala v sestrinom mene inak Tereza:)
Tanička-Lycan- Počet príspevkov : 2
Registration date : 25.09.2010
osobne si myslim, ze v predu ma byt tiez nieco, skor mensie, vzadu nieco vyrazne. Suhlasim s navrhom.. ja prosim vel. M a siltovku tiez..
ja by som dala to ako pisala natalia - len jasmin s tym napisom, ale dopredu, len potom co dozadu?
inak je to v podstate jedno - kludne moze byt tak, ako sa paci vsetkym
pre mna L a aj siltovku
ujo emil chce XL a sice o tom este asi nevie, ale aj siltovku
inak je to v podstate jedno - kludne moze byt tak, ako sa paci vsetkym
pre mna L a aj siltovku
ujo emil chce XL a sice o tom este asi nevie, ale aj siltovku
ja si prosim L aj siltovku
Sally- Počet príspevkov : 19
Registration date : 22.09.2010
A ja som zabudla na siltovku, aj tu poprosim .
Tipsy napísal:Jeeej, aj ja chcem Mko a siltovku, verim, ze zacnem opat agilitovat
a s kým, a s kým, a s kým???
Aj ja viem
ja tusim
Tak aj ja si poprosim tricko M a aj siltovku.
A dufam, ze do Hafikovania (4.decembra) tricka uz buduuuu
A dufam, ze do Hafikovania (4.decembra) tricka uz buduuuu
Katka aj ja v to dufam a verim
takze som sa dozvedela ze tricka budu az po novom roku sa davat aj to len tomu kto si zaplati na cely rok 2011 clenske
však tak si to aj povedala hneď prvýkrát, že budú až po novom roku a pre tých, čo zaplatia na celý rok
Natalka ma poprosila, aby som nejako dostala z loga to, co chceme na tricko. Konecne som si na to nasla kusok casu a predkladam prvy navrh. Prosim aby ste sa vyjadrili, ci to tak moze byt, ci nieco treba doplnit alebo si to predstavujete uplne inak.
Dakujem.
https://2img.net/h/i379.photobucket.com/albums/oo240/Catqa/tricko-3.jpg
Dakujem.
https://2img.net/h/i379.photobucket.com/albums/oo240/Catqa/tricko-3.jpg
Naposledy upravil Katka a Sissi dňa Št október 21, 2010 4:50 pm, celkom upravené 1 krát.
nie - neoplati sa mi... skoda ze davaju tricka len ked zaplatim na cely rok... no co uz
no lebo idem na vysku buduci rok, a netusim ci vobec budem stihat chodit na cvicak
Katka superrrrrr takto som si to niako predstavovala superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Veľmi pekné, páči sa mi to úplne s tým súhlasím.
A kam toto? Ja by som to dala dopredu a dozadu KK Excel, hm?
A kam toto? Ja by som to dala dopredu a dozadu KK Excel, hm?
tak nad tym som sa nezamyslala ale navrhujem dopredu obrazok a do zadu napis kk excel
Myslela som tento obrazok dopredu- na prsia a do zadu len KK EXCEL popripade malym pismom pod to TRENČÍN.
Som rada, ze sa zatial paci
Alic, a keby si sa dohodla s Ruzickom? Myslim, ze kedze ta pozna a vie, ze uz istu dobu na cvicak chodi, tak by si tricko mohla mat. To je podla mna skor opatrenie voci ludom, ktori tam pridu par krat a hned su tricko...a po par razoch prestanu chodit.
Som rada, ze sa zatial paci
Alic, a keby si sa dohodla s Ruzickom? Myslim, ze kedze ta pozna a vie, ze uz istu dobu na cvicak chodi, tak by si tricko mohla mat. To je podla mna skor opatrenie voci ludom, ktori tam pridu par krat a hned su tricko...a po par razoch prestanu chodit.
mne jedno, nech sa vyjadria viacerí ako by sa im to páčilo, ale asi by bol pekný ten obrázok vzadu.
Pekne to je Katka . Ja si myslim, ze vzadu by krajsie ukazal a dopredu na tricko len napisat KK Excel.
mne je to jedno co bude na zadu a na predu len Katka posli ten obrazok na ten mail ruzickovi,dakujem
lili tricko bude az po novom roku bohuzial
Ja si myslim, ze obrazok urcite lepsie ukaze vpredu, kedze vzadu su aj vlasy v cope alebo tak.
Ale ked je vacsina za obrazok vzadu, prisposobim sa. Este by sme sa mali dohodnut, aky velky by ten obrazok mal byt (cm x cm).
Btw, aky mail ma Ruzicka?
Ale ked je vacsina za obrazok vzadu, prisposobim sa. Este by sme sa mali dohodnut, aky velky by ten obrazok mal byt (cm x cm).
Btw, aky mail ma Ruzicka?
ruzickov mail je :ruzickav@zvjs.sk
hej je pravda, že to môžu zakryť vlasy a zasa nie sme zrovna klub vpredu objemných , tak by to mohlo byť aj vpredu pekné.
ja som inak najskôr pochopila Katka, že to chceš dozadu ten obrázok, som si to asi zle prečítala.
ja som inak najskôr pochopila Katka, že to chceš dozadu ten obrázok, som si to asi zle prečítala.
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: