Klubové trička
+9
Sally
AlicaGGG
ZiT
Tanička-Lycan
Lili
eva & monty
Terry a Bree
Monika & Parsonky
natalka a jessie
13 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Klubové trička
Mne by sa asi viac pacil obrazok na chrbte a v predu len maly napis.
Hmm, ale pre mna asi bude platit to co pre Alicu a vlastne ze budem bez tricka. Neplanujem vas sice opustat, ale kedze cas kedy sa bude muset platit clenske sa blizi, no neviem, ale isto nebudem mat 30 ecok na cvicak a mne velmi vyhovovala moznost platit polrocne. Navyse teraz mam aj dalsie vydavky na Bree a do toho este idu Vianoce... No co uz, tak budem bez tricka.
Hmm, ale pre mna asi bude platit to co pre Alicu a vlastne ze budem bez tricka. Neplanujem vas sice opustat, ale kedze cas kedy sa bude muset platit clenske sa blizi, no neviem, ale isto nebudem mat 30 ecok na cvicak a mne velmi vyhovovala moznost platit polrocne. Navyse teraz mam aj dalsie vydavky na Bree a do toho este idu Vianoce... No co uz, tak budem bez tricka.
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
Myslela som tento obrazok dopredu- na prsia a do zadu len KK EXCEL popripade malym pismom pod to TRENČÍN.
asi som len splynula s davom
Tak mu mozem napisat, ze obrazok dozadu a dopredu KK Excel? Ake velke a na ktorom mieste si predstavujete to KK Excel?
Katka mozes mu napisat+obrazok tam hl.daj
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
Alica dakujem. Ono sice by som sa tricku potesila, ale aj plne chapem pristup klubu k tomu ze tricka sa daju len tym co su stali clenovia, nikto nema istotu ze ked si zaplatim len pol rok, ze aj ten dalsi si zaplatim. Ono jednoducho je to ako podmienka a je na mojom rozhodnuti ci chcem tricko a tym padom si zaplatim cely rok alebo nechcem a budem clenske uhradzat polrocne. Ved mam na vyber. Takze na nikoho sa nehnevam alebo tak. Sice ma to trocha mrzi ze to je takto postavene, taka podmienka, ale zas ziadna tragedia to pre mna nie je
Ja by som skúsila tak, že by si si chcela to tričko kúpiť. Veď viac ako 10 € za to hádam pýtať nebudú.
monika ked by si chcela kupit to tricko za 10e tak uz by som si doplatila tych 5e a daju mi ho a mam to bez starosti
AlicaGGG napísal:monika: ved aj ti, co zaplatia na rok si ho budu kupovat, nie?
tak to ja neviem. ja som pochopila tak, že tí, čo si zaplatia na rok môžu mať tričko. aspoň tak to Nat vravela, ja som nerátala s tým, že sa bude platiť.
Nat: to je tiež pravda
kupovat sa nebude aspon som to tak pochopila od ruzicku a druha vec:ty kt. zaplatia na rok dostanu tricko(budu mat tricko) v podstate sa ta vyroba a vsetko cosa toho tyka bude platit asiq z toho rocneho clenskeho
tak to už by bola aká haluz, že ja na tričku prezentujem klub a ešte si to musím kúpiť, ale na Sk nič nie je nemožné však že?
Tak keby som si ho mala kupovat, tak to si uz mozem ozaj aj to clenske na rok zaplatit namiesto toho Ja som aspon tak pochopila ze klubove tricka su zadara, pretoze predsa ak by si ich mal clovek platit, tak by bolo predsa jedno ci ma na pol roka zaplatene alebo na rok, naopak podla mna kedze by v podstate islo aj o reklamu klubu, nemusel by mat hadam zaplatene vobec.
Ale klud, netreba mna riesit, tak bud si nakoniec zaplatim na rok, alebo nie /co je momentalne pravdepodobnejsie/ a nebudem mat tricko. Nestoji predsa svet na tricku, ani moje stastie nie
Ale klud, netreba mna riesit, tak bud si nakoniec zaplatim na rok, alebo nie /co je momentalne pravdepodobnejsie/ a nebudem mat tricko. Nestoji predsa svet na tricku, ani moje stastie nie
Tak ste si definitivne isti, ze obrazok vzadu? Ja viem ze ste vacsina, ale mne to stale akosi nesedi, obrazky na trickach byvaju vzdy vpredu. Lepsie to ukaze, pretoze dozadu sa ozaj malokedy dava obrazok.
A ked teda vsetci chcete dozadu, treba mi ozaj dat rozmery, aby nam ten obrazok nenasili niekde na lopatky a maly, kde ho nie je sanca vidiet.
A ked teda vsetci chcete dozadu, treba mi ozaj dat rozmery, aby nam ten obrazok nenasili niekde na lopatky a maly, kde ho nie je sanca vidiet.
Kedze ja som sa k tomu este nevyjadrila, tak davam tiez navrh.
Osobne by sa mi hodil vpredu napr. na pravej strane decentny a kompletny tento Katkin obrazok v rozmeroch cca 14 x 5 cm https://2img.net/h/i379.photobucket.com/albums/oo240/Catqa/tricko-3.jpg a vzadu kludne vacsi napis www.agilitytn.ic.cz
Ale ako pise Alenka "nestoji predsa svet na tricku, ani moje stastie nie", takze berte to ako navrh.
Osobne by sa mi hodil vpredu napr. na pravej strane decentny a kompletny tento Katkin obrazok v rozmeroch cca 14 x 5 cm https://2img.net/h/i379.photobucket.com/albums/oo240/Catqa/tricko-3.jpg a vzadu kludne vacsi napis www.agilitytn.ic.cz
Ale ako pise Alenka "nestoji predsa svet na tricku, ani moje stastie nie", takze berte to ako navrh.
lenka dobry napad a suhlasim s nim
nelly&adri napísal:podľa mňa tam bude musieť byť to KK Excel
Tak by som to šupla dozadu
KK EXCEL
www.agilitytn.ic.cz
Lenka & Connie napísal:nelly&adri napísal:podľa mňa tam bude musieť byť to KK Excel
Tak by som to šupla dozadu
KK EXCEL
www.agilitytn.ic.cz
no podľa mňa dobréééé
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolenie tohoto fóra: