Videá o agility
+9
natalka a jessie
ZiT
Lenka
Tipsy
Katka a Sissi
eva & monty
AlicaGGG
Lili
luckyA
13 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Videá o agility
ojojooooj, 8-9mes fena a skace large ? - sice aj media som tam videla, ale to by som v zivote neriskovala...kam sa ponahlaju, nicit klbiky ?.... jojha...
Tak presne to aj mna napadlo. Je ozaj velmi sikovna, ide paradne, ale na take skakanie je veeelmi mladucka. Ved je tolko vela toho co mozu cvicit aj bez skakania.
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
tiez som si povedala...s tym large-om by som pockala...+ trosku sa mi nepacilo ako obchadzala polku tyci v slalome...ja byt Dominikou (tak sa vola ta baba) tak si psa vzdy vratim a nech to spravi dobre
ale inak na to aky ma havina vek ide super
ale inak na to aky ma havina vek ide super
Myslim ze dnes zacal Cruft´s-najprestiznejsia vystava na svete. Okrem vystavovnia psikov sa samozrejme sutazi aj v agility, dogdancingu, dokonca prave teraz sa zacina flyball.
Minuly rok som na tom frcala takmer cely viknedf, nic ine som nerobila...
tu je link
http://www.dfscrufts.tv/
Minuly rok som na tom frcala takmer cely viknedf, nic ine som nerobila...
tu je link
http://www.dfscrufts.tv/
akurat som kukala kusok z agilitov a teda vsimla som si jeden pes mal aj normal obojok pocas behu co by mal byt automaticky disk. Ako haluz teda, ze ho nediskli... a niektory kks take pohlady ako keby ich tyrali alebo co ale aj veeeeeelmi pekne behy vsak taka velka sutaz, prestizna.
juj, Katka to si sem ani nemala davat. Neviem sa od toho odtrhnut a mam este kopec prace.
Este pred tym som stihla ist s Billienkou von, pretoze nam zacala uz rozoberat spalnu. Vcera sme neboli vonku a je to fest poznat. Kooonecne zaspala.
Este pred tym som stihla ist s Billienkou von, pretoze nam zacala uz rozoberat spalnu. Vcera sme neboli vonku a je to fest poznat. Kooonecne zaspala.
Vcera sme neboli vonku a je to fest poznat. Kooonecne zaspala.
Toto som uz niekde pocula...
Baby ja som mozno blba, ale neviem ako si to mam pozret. Ako to pozerate? Mne tam ide len nejake uvodne video ci co.
Ala: akurat som sa to isla opytat, ale vidim ze si ma predbehla...takze baby - ako na to?
Dik, uz som to nasla... Zas mam na dlho program na vecer
Hej to tam bolo napísané o tej registrácii. Mne niektoré pustil nešli, ale veľa áno. Inak veru namotávka riadna.
https://www.youtube.com/watch?v=6fsdNJS6mNU
nie je to sice agility, ale skvele
Inak ja sa velmi nevyznam v pravidlach, ale u nas je na pretekoch vzdy zakazane nechat psovi obojok, vsak? Ono v anglicku asi nie, lebo som si vsimla ze dost psov tam s obojkom beha...
nie je to sice agility, ale skvele
Inak ja sa velmi nevyznam v pravidlach, ale u nas je na pretekoch vzdy zakazane nechat psovi obojok, vsak? Ono v anglicku asi nie, lebo som si vsimla ze dost psov tam s obojkom beha...
https://www.youtube.com/watch?v=IwHlYfALKFw&feature=player_embedded
toto som našla na dogfóre a nemôžeeeeeeeeeeeem
niečo úžasnééééé
toto som našla na dogfóre a nemôžeeeeeeeeeeeem
niečo úžasnééééé
Tak to je pecka, super a ako ju ten pes sleduje a hlavne ten peso, ze ma 12 rokov
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
Co ze peso ma 12 rokov, ale to 6 rocne dieta, fakt parada! Ta musi uz hadam od malicka trenovat, neviem si predstavit Alenku na jej mieste /tiez ma 6 rokov/, proste by na to este nemala /vlastne ani ja nie /. Skveli su!!!
pes ma uy toho veeela odbehane, pripraveny je niekym inym a mala sa na nom uci, je to uzasne pozerat sa na nich, Timo uz ma karieru predurcenu :-)
Tak aj mne je jasne, ze dieta si psa samo nevycvicilo, ale aj tak, tie pohyby, proste parada, mala v tom musi vyrastat od zaciatku, to sa nenauci len tak zo dna na den. A taky pes co je ochotny akceptovat a sledovat, posluchnut dieta, je doslova poklad!
Troska na pobavenie https://www.youtube.com/watch?v=7GX_3Hm4O1I&feature=related
Toto stoji za to pozret, kto este nevidel https://www.youtube.com/watch?v=XBY5hakTbKI&feature=player_embedded !
Tak tie vedenia border stoji za to vidiet.
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
Videá dlhšie ako minútu mňa teda dosť nudia, ale tu sa bolo na čo pozerať a dokonca som to nevypla ani keď šlo o bordery. Tam mám pocit, že už nie je čím prekvapiť. Toto ma však prekvapilo - oni s nimi BEŽALIIIIIIIIIII.
Fakt pekné a krásne im stíhali. Síce je pravda, že to tam bolo dosť na tesno, no ozaj to bolo peknééé.
O tom to podľa môjho je, pes a psovod majú spolu bežať.
Tie videá, kde sa postaví do stredu parkúru a pes behá ma moc neberú, aj keď tam je to určite na naučenie psa a aj seba obtiažnejšie.
Fakt pekné a krásne im stíhali. Síce je pravda, že to tam bolo dosť na tesno, no ozaj to bolo peknééé.
O tom to podľa môjho je, pes a psovod majú spolu bežať.
Tie videá, kde sa postaví do stredu parkúru a pes behá ma moc neberú, aj keď tam je to určite na naučenie psa a aj seba obtiažnejšie.
https://www.youtube.com/watch?v=4gvGJRhvsbg&feature=player_embedded#! Neviem co k tomu povedat... Klobuk dole je ozaj slabe vyjadrenie.
https://www.youtube.com/user/Mojasisi#p/u/86/b0skNIb1KjA
otazka: za co dostali disk? resp. disk dostal pes, alebo majitel?
otazka: za co dostali disk? resp. disk dostal pes, alebo majitel?
2 odmietacky, 1 chybu
chyb moze byt hocikolko, za 3 odmietacky je disk
ja si skor myslim, ze ho diskol kvoli tomu, ze tam psovi vynadal, rozhodcovia su na to dost haklivi, ale neni som si ista... este som nevidela disk za zle spravanie sa k psovi, max. tak upozornenie
lili alebo niekto? co ty na to?
chyb moze byt hocikolko, za 3 odmietacky je disk
ja si skor myslim, ze ho diskol kvoli tomu, ze tam psovi vynadal, rozhodcovia su na to dost haklivi, ale neni som si ista... este som nevidela disk za zle spravanie sa k psovi, max. tak upozornenie
lili alebo niekto? co ty na to?
ja sa nikdy nenaučím tie ich ukazovačky
môže to byť aj za to, že mu vyhuboval. inak sa mi nepáčilo jeho vedenie.
môže to byť aj za to, že mu vyhuboval. inak sa mi nepáčilo jeho vedenie.
do disku boli 2odmietnutia, 1chyba. moj nazor ? - nepoznam osobne konkretnu dvojicu-psa, majitela, ale mohol ho rozhodca disknut za vynadanie psovi /pes aj vyzeral taky zlaknuty, tazko povedat/ alebo proste uz videl, ze panicek ho dava do lahu a tym padom je jasne, ze ide ten usek len opravit, cize disk.
priklanam sa skor k tomu druhemu- lah a oprava daneho odmietnuteho useku.
priklanam sa skor k tomu druhemu- lah a oprava daneho odmietnuteho useku.
To bol Roman Lukac, nie? Z Pedigree.
Mna hned napadlo, ze za to, ze ho dal lahnut pred prekazku, to sa myslim nesmie. Vlastne to, co napisala Livia, teraz citam.
On ma vedenie pekne, len si myslim, ze ten psik je este mlady, neskuseny a este nie su tak zohrati.
Mna hned napadlo, ze za to, ze ho dal lahnut pred prekazku, to sa myslim nesmie. Vlastne to, co napisala Livia, teraz citam.
On ma vedenie pekne, len si myslim, ze ten psik je este mlady, neskuseny a este nie su tak zohrati.
jj, bol to on, ale hovorim, nepoznam osobne
vedenie- niektore body boli take metuce pre hafana, neviem ci je mlady alebo nie psik, ale sustredil sa podla mna pekne hafan, proste pes isiel ako ho panicek viedol si myslim c
vedenie- niektore body boli take metuce pre hafana, neviem ci je mlady alebo nie psik, ale sustredil sa podla mna pekne hafan, proste pes isiel ako ho panicek viedol si myslim c
Podla mna mal pes tri odmietacky, tym padom disk. Lebo aj take lahnutie a cuvanie moze pokladat rozhodca za odmietacku. I ked je to na rozhodcovi.
Pes mi neprisiel az tak neskuseny, podla mna je to Lukac s jednou ich borderou. Skor si zle vysvetlil vyzvanie na skok, ked po 2x odmietol a nasledne opatovne lahol.
To ma napada zas do buducna pri trenovani, ked niekto odklada BC do lahu, to bolo vidno aj na zaciatku, ze ich tak skludnuju, ako to moze nevyhodne vypalit pri oprave, pes to bral ako nastavovanie a cuvol a lahol.
Pes mi neprisiel az tak neskuseny, podla mna je to Lukac s jednou ich borderou. Skor si zle vysvetlil vyzvanie na skok, ked po 2x odmietol a nasledne opatovne lahol.
To ma napada zas do buducna pri trenovani, ked niekto odklada BC do lahu, to bolo vidno aj na zaciatku, ze ich tak skludnuju, ako to moze nevyhodne vypalit pri oprave, pes to bral ako nastavovanie a cuvol a lahol.
ved katka pisala, ze to bol lukac... ale neviem co s tym ma odkladacka na starte... bud tam tomu psovi vynadal, alebo ho dal zalahnut, ako pisali baby - ved tam sa nad neho nahol a cosi mu povedal, pes vtedy zalahol... urcite by to nespravil tomu psovi keby chcel prekazku len opravit
a urcite sa BOC nedavaju na start do lahu preto, aby sa ukludnili teda mozno to niekto robi preto, ale asi tych ludi neni vela
a urcite sa BOC nedavaju na start do lahu preto, aby sa ukludnili teda mozno to niekto robi preto, ale asi tych ludi neni vela
Katka vyznela, ze nie je si ista, ja som to len potvrdila.
A mohol mu povedat, nemusel, ich BC dost reaguju ako vsetci ovciaci na pohyb. (...pozeram video este raz)
Teda myslela som si. Ale opravujem sa, lebo som to kukla pozornejsie, ta skocka sa mala brat z druhej strany, prvy krat BC obisla skocku teda odmietla, tak si to opravil svojskym sposobom Lukac, skocil cez nu v opacnom smere. Teda disk, lebo ani nebola v poradi.
To ze sa BC davaju na skludnenie do lahu pred startom nemam z vlastnej hlavy a poznam takych dost ludi.
A mohol mu povedat, nemusel, ich BC dost reaguju ako vsetci ovciaci na pohyb. (...pozeram video este raz)
Teda myslela som si. Ale opravujem sa, lebo som to kukla pozornejsie, ta skocka sa mala brat z druhej strany, prvy krat BC obisla skocku teda odmietla, tak si to opravil svojskym sposobom Lukac, skocil cez nu v opacnom smere. Teda disk, lebo ani nebola v poradi.
To ze sa BC davaju na skludnenie do lahu pred startom nemam z vlastnej hlavy a poznam takych dost ludi.
Tiež si myslím, že je v pohode možné, že Roman psa do lahu proste dal. Tým behom by už veľa nedosiahol, a nech je aspon záver parkúru kludnejší a poriadny, ten pes to z jeho pohladu možno potreboval.
Tiež používam zaľahnutie na skludnenie. A množstvo ovčiakárov to tak robí, čo asi pramení v pasení. Tam tiež ak pes nemá čo, dá sa zaľahnúť. Zároveň si myslím, že to ten pes vníma akoby pomyseľný reset všetkej dovtedajšej činnosti. Lah je z pohľadu psa a jeho pokoja diametrálne odlišný ako hocijaká iná poloha. V sede je viac v strehu, stoj sa ani neráta. Bežne sa napríklad ovčiaky dávajú do ľahu v napätých situáciách (pri ich vzrušivosti je to často potrebné), ak sa chyľuje k bitke, ked stráži figuranta, tiež ak pes prchá, je pre jeho hlavu istejšie spracovať "ľahni!" a tresnúť sa o zem ako "ku mne" (zastaviť, otočiť, prísť..).
Tiež používam zaľahnutie na skludnenie. A množstvo ovčiakárov to tak robí, čo asi pramení v pasení. Tam tiež ak pes nemá čo, dá sa zaľahnúť. Zároveň si myslím, že to ten pes vníma akoby pomyseľný reset všetkej dovtedajšej činnosti. Lah je z pohľadu psa a jeho pokoja diametrálne odlišný ako hocijaká iná poloha. V sede je viac v strehu, stoj sa ani neráta. Bežne sa napríklad ovčiaky dávajú do ľahu v napätých situáciách (pri ich vzrušivosti je to často potrebné), ak sa chyľuje k bitke, ked stráži figuranta, tiež ak pes prchá, je pre jeho hlavu istejšie spracovať "ľahni!" a tresnúť sa o zem ako "ku mne" (zastaviť, otočiť, prísť..).
Offca- Počet príspevkov : 45
Registration date : 13.03.2009
klobuk dole pred tym chlapikom a jeho psom taky slalom a ten nabeh,chcela by som aby Jessie mala taky super nabeh co nebude tak lahko,pri nasom trenovani
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
Ahojte chcem sa pochvalit a tiez podelit:) Lenka Adzimova mi poslala DVD-ko napalene od Silvie Trkman - Cik Cap - the easiest way to perfect turns, este som ho nevidela ale keby si niekto chcel napalit kludne mozem poskytnut, upozornujem je vsak v angličtine:)
No baby dnes som si to sla kuknut s uplnym potesenim a vobec mi to neslo ani na pc ani na dvd-ku:( este to skusim dat denisovi nech to kukne ... ale tusim mi Lenka poslala čiste Dvd-ko:)) ved ja jej napisem ked tak. Vravela mi ze vie zohnat aj ten slalom2x2 od Susan G., planujem ist za nou po skuskovom do KE, takze ak by bolo hento naozaj nefunkcne-co ma uplne mrzi tak by mi snad napalila ine.
Terezka aj ja ta potom poprosim o to DVD
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Agility a myš?
» AGILITY TÁBORY
» Dokument o agility
» Zastupca za agility.
» Súúúrne - ukazky agility a DD
» AGILITY TÁBORY