Klubove akcie
+7
eva & monty
Katka a Sissi
Lili
Tereza&Aroni
ZiT
AlicaGGG
Tipsy
11 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
parkur
neviem tak nejaky stiahnem to som nevedela...ved sa treba dohodnut, ale urcite chcem aby sme behali na tej velkej ploche, lebo hentam je to fakt otrasne
Re: Klubove akcie
No. Nakolko sme dneska na veterine zistili, ze pudel ma nabeh na anginu a dostala tabletky, my neprideme. Je mi to luto, lebo som sa fakt desne tesila, ale radsej ju preliecim teraz, ako keby som to zanedbala a odpisala sa aj z treningov na dlhsiu dobu.
Co je ale dolezitejsie, co s klucami. Ala sice hovorila, ze vedenie ma kluce aj od prekazok, ale vynechame aj par najblizsich treningov, tak aby ste nezostali bez nich. Ako sa teda dohodneme? Hodim ich podvecer Ale do schranky ako naposledy, alebo je nejaky iny plan?
Inak, bavte sa a nezabudnite si vsetko pamatat aj par tyzdnov po tom, nech sa dolezite veci dozvieme aj my kaslajuci
Co je ale dolezitejsie, co s klucami. Ala sice hovorila, ze vedenie ma kluce aj od prekazok, ale vynechame aj par najblizsich treningov, tak aby ste nezostali bez nich. Ako sa teda dohodneme? Hodim ich podvecer Ale do schranky ako naposledy, alebo je nejaky iny plan?
Inak, bavte sa a nezabudnite si vsetko pamatat aj par tyzdnov po tom, nech sa dolezite veci dozvieme aj my kaslajuci
Re: Klubove akcie
čaute no tak čo tie kluce lebo ja neviem teda jak to je..a rano sa mame na cvicaku stretnut uz o 8:45 takze jako?ma ich dakto?
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolenie tohoto fóra: