Trnavské preteky agility
3 posters
Strana 1 z 1
Trnavské preteky agility
http://www.agility.sk/node/227
01.05.2010 - 02.05.2010 - čo ma však dosť prekvapuje, že nikde žiadne info. dokonca som im aj písala a nikto sa mi neozval.
sem by som docela išla, ale zdá sa mi zvláštne, že je to v podstate, čo chvíľa a uvedený je tam len telefónny kontakt.
01.05.2010 - 02.05.2010 - čo ma však dosť prekvapuje, že nikde žiadne info. dokonca som im aj písala a nikto sa mi neozval.
sem by som docela išla, ale zdá sa mi zvláštne, že je to v podstate, čo chvíľa a uvedený je tam len telefónny kontakt.
Re: Trnavské preteky agility
sem by som chcela ist, ak by som nesla sama.. isiel by niekto so mnou autom? zavolala by som tomu p. Bednarikovi o nejake infosky...
Ja by som šla, ale ešte rozmýšľam, či ísť tak rýchlo na oficiálky alebo by som skôr šla na neoficiálky do Blanska.
No kľudne zavolaj, ja nad tým veľmi rozmýšľam.
No kľudne zavolaj, ja nad tým veľmi rozmýšľam.
Zit, Monika: Ak by sa nam podarilo zohnat tu tazku plachtu (mam uz slubenu), vyrobit ten "latkovy" tunel a presvedcit Connie, ze ju nechce plachta zjest, asi by sme dali prednost Trnavskym pretekom a sli s vami. Je to teraz hlavne o Connie.
Ak sa budete prihlasovat, mozme sa prihlasit aj my, lahko sa ked tak odhlasime.
Ak sa budete prihlasovat, mozme sa prihlasit aj my, lahko sa ked tak odhlasime.
Ja práveže neviem či ísť, keďže sa jedná o oficiálne preteky a s Nelly som začala ešte len nedávno. Uvidíme ako Blansko. Podľa toho sa rozhodnem, ale určite sa do ničoho nenáhlim.
Ak by som nešla pretekať, tak by som určite chcela ísť ako divák.
Chcela som sa tam aj s kamoškou stretnúť.
Chcela som sa tam aj s kamoškou stretnúť.
Similar topics
» Šintavské preteky (SKIPER)
» preteky Dubňany- ČR
» Neoficiálne preteky
» Klubové preteky - čo vy na to?
» Agility a myš?
» preteky Dubňany- ČR
» Neoficiálne preteky
» Klubové preteky - čo vy na to?
» Agility a myš?
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: