Neoficiálne preteky pod názvom Hafíkovanie
+10
eva & monty
Lili
Ingrid & Basha
laugaritio.tn
Lenka
natalka a jessie
AlicaGGG
Monika & Parsonky
Katka a Sissi
Tereza&Aroni
14 posters
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Neoficiálne preteky pod názvom Hafíkovanie
Ahojte toto som nasla na dogfore ( odkedy tam dala katka nas odkaz tak tam sem-tam zavitam pozret co kto odpisal ) a nasla toto: Predbežné propzície :
Kedy ? 4.12.2010 - sobota
Kde? SPORTCENTUM, Vysoká pri Morave (konská hala o rozmeroch 20 x 45m)
Za koľko ? 7€ za jedného psa, 3 € za 2. a ďalšieho psa
Od koľkej do koľkej ? od 8:00 približne do 17:00
Povrch: pevna zmes zeminy a piesku (udržiavaný - valcovaný), hala má osvetlenie
Max. počet prihlásených: 40
Ubytovanie: organizátor nezabezpečuje
Stravovanie: v areály konania pretekov bude k dispozícií bufet
Kto sa môže zúčastniť ? psíkovia od 6 mesiacov až do x rokov , bez aj s výkonnostným zošitom
Vyhodnocovanie: každá kategória zvlášť (šteniatka, začiatočníci, pokročilí, small, medium, large)
Viac informácií a potvrdenie tejto akcie bude na ďalší týždeň. Propozície potom nájdete na našej stránke http://www.akakkhafik.webnode.sk
Viac informácií o mieste konania tu: http://www.sportcentrum-vpm.sk/
Kedy ? 4.12.2010 - sobota
Kde? SPORTCENTUM, Vysoká pri Morave (konská hala o rozmeroch 20 x 45m)
Za koľko ? 7€ za jedného psa, 3 € za 2. a ďalšieho psa
Od koľkej do koľkej ? od 8:00 približne do 17:00
Povrch: pevna zmes zeminy a piesku (udržiavaný - valcovaný), hala má osvetlenie
Max. počet prihlásených: 40
Ubytovanie: organizátor nezabezpečuje
Stravovanie: v areály konania pretekov bude k dispozícií bufet
Kto sa môže zúčastniť ? psíkovia od 6 mesiacov až do x rokov , bez aj s výkonnostným zošitom
Vyhodnocovanie: každá kategória zvlášť (šteniatka, začiatočníci, pokročilí, small, medium, large)
Viac informácií a potvrdenie tejto akcie bude na ďalší týždeň. Propozície potom nájdete na našej stránke http://www.akakkhafik.webnode.sk
Viac informácií o mieste konania tu: http://www.sportcentrum-vpm.sk/
Re: Neoficiálne preteky pod názvom Hafíkovanie
Fiha...no, ja mam sice s neoficialkami zatial len otrasnu skusenost, ale mozno by som si dala povedat. Ak by sme sli viaceri, mohlo by to byt super
Hej hej ja vobec neviem ci by som chela ist to som sem len tak hodila lebo viem ze sme sa o tom dost bavili ze je malo neoficialok tak nech sa nejake nepresvihnu:D
už sú zverejnené propozície aj prihláška, kuknite: http://akakkhafik.webnode.sk/akcie-klubu
(chcem poslať prihlášku, ako dám vo worde zavináč?)
Alica: podľa mňa je tiež zbytočné vybavovať Oriane VZ len preto, že bude mať 18. mesiacov, keď vieš, že závodiť ešte na ofic. nebudete. Na neoficiálkach ťa automaticky hodia do pretekárov, keď ho máš. A Belle je už úplne na nič si myslím. Ja som tiež rýchlo, rýchlo chcela Nelly vybavovať VZ, ale príde mi to absolútne zbytočne. Ak by sa vám aj nejaké preteky naskytli, tak viem, že sa to dá dosť rýchlo vybaviť. Len môj názor na to, čo si sa pýtala na DF.
(chcem poslať prihlášku, ako dám vo worde zavináč?)
Alica: podľa mňa je tiež zbytočné vybavovať Oriane VZ len preto, že bude mať 18. mesiacov, keď vieš, že závodiť ešte na ofic. nebudete. Na neoficiálkach ťa automaticky hodia do pretekárov, keď ho máš. A Belle je už úplne na nič si myslím. Ja som tiež rýchlo, rýchlo chcela Nelly vybavovať VZ, ale príde mi to absolútne zbytočne. Ak by sa vám aj nejaké preteky naskytli, tak viem, že sa to dá dosť rýchlo vybaviť. Len môj názor na to, čo si sa pýtala na DF.
Funguje to, vďakaaaaaaa.
Idem prihlásiť Nellču a aj Adri.
P.S. Prihlasujte sa aj vy, nech je nás čo najviac a bude srandaaaa.
Idem prihlásiť Nellču a aj Adri.
P.S. Prihlasujte sa aj vy, nech je nás čo najviac a bude srandaaaa.
monika: ked vsetko pojde ako ma a naberem kus odvahy tak namiesto Hafikovania pojdem rovno do motesic v decembri - to je tiez 4-5.12....v novembri by som ju chcela dat zmerat, lenze zasa prihlasku sem treba poslat do 15.11., VZ by uz mala...do kelu...neviem co spravit...nevychadza to...ked jej vybavim VZ a v tom novembri ju dam zmerat tak na hafikovanie asi nepojdem
belle ten VZ dame urcite vybavit...keby behala so mnou tak by sme isli uz v tom novembri do motesic sutazit, pretoze so mnou ma zapisane tie media
a preto chcem jej ho dat co najskor vybavit (psovod tatino), aby sme mohli chodit po pretekoch a davat ju merat, a ked ju nameraju zasa do medii tak jej to dame zapisat a huraaaa na preteky
belle ten VZ dame urcite vybavit...keby behala so mnou tak by sme isli uz v tom novembri do motesic sutazit, pretoze so mnou ma zapisane tie media
a preto chcem jej ho dat co najskor vybavit (psovod tatino), aby sme mohli chodit po pretekoch a davat ju merat, a ked ju nameraju zasa do medii tak jej to dame zapisat a huraaaa na preteky
Alic, ja myslim, ze je jedno, ci uz VZ vybeveny mas alebo nie, dolezite je, ci si uz bola na dakych oficialkach. Ako, VZ si mozem vybavit aj ja (vek na to, samozrejme, mame) a kvoli tomu, by som nemohla ist na neoficialkach do zaciatocnikov? Ved je to len kus nepouzivaneho papiera.
Ja som to pochopila tak, ze do pokrocilych musis ist vtedy, ked mas VZ ale aj ho pouzivas.
Ja som to pochopila tak, ze do pokrocilych musis ist vtedy, ked mas VZ ale aj ho pouzivas.
Katka, ak má pes VZ, tak už je pretekár. Ja som toto riešila ešte keď som chcela ísť na memoriál luckyho blacka, či ako bol ten názov. Ak máš VZ, tak si pretekár. Akurát v Blansku majú jasne uvedené, že ak už máš zloženú nejakú skúšku. Zasa na druhej strane kto bude vedieť, že ten VZ máš?
Alic: Keď chceš ísť už na oficiálky, tak zas neviem prečo na neofic. chceš behať v začiatočníkoch? Najlepšie si to odskúšate v pokročilých, kde jednak bude konkurencia a jednak tam budú všetky prekážky, tak ako na ofic. preteku.
Vek na VZ máme aj my, ale príde mi úplne zbytočné ho mať doma, keď sa nám naň bude aj tak len prášiť. Keď si dotrénujeme slalom, tak potom nad tým budem uvažovať. Snáď na budúci rok.
Alic: Keď chceš ísť už na oficiálky, tak zas neviem prečo na neofic. chceš behať v začiatočníkoch? Najlepšie si to odskúšate v pokročilých, kde jednak bude konkurencia a jednak tam budú všetky prekážky, tak ako na ofic. preteku.
Vek na VZ máme aj my, ale príde mi úplne zbytočné ho mať doma, keď sa nám naň bude aj tak len prášiť. Keď si dotrénujeme slalom, tak potom nad tým budem uvažovať. Snáď na budúci rok.
vidis? fakt...ty si taka mudraKeď chceš ísť už na oficiálky, tak zas neviem prečo na neofic. chceš behať v začiatočníkoch?
uvidim este...ked dotrenujeme to co chcem tak vybavim ten VZ a pojdeme do pokrocilich
Ale ma logiku co pises Monika, toto ma nenapadlo. Ked si chces psa otestovat pred oficialkami, ked uz proste vies, ze na tie oficialky v dohladnej dobe urcite pojdes, je naozaj najlepsie ist do pokrocilych. Ved Oriana uz vsetky prekazky zvlada a ovlada, nie? Tak preco do zaciatocnikov?
Hej, ja som bola tiez isty cas napichana na VZ, ale velmi rychlo ma to preslo Ja sa obavam prihlasit aj na toto Hafikovanie, mam normalne fobiu z pretekov po tych Boskoviciach. To bolo nieco strasne, uplne na depku
Hej, ja som bola tiez isty cas napichana na VZ, ale velmi rychlo ma to preslo Ja sa obavam prihlasit aj na toto Hafikovanie, mam normalne fobiu z pretekov po tych Boskoviciach. To bolo nieco strasne, uplne na depku
este nevie kruh takze od teraz KAZDY jeden trening si budem trenovat kruh a ked tam vobec pojdeme, tak medzi pretekarov...asi... kriste...ja sa bojim
Baby, čo stresujete. Podľa mňa neoficiálky sú úplne super na trénovanie a hlavne ste mimo cvičáku. Ja sa na to veľmi teším. Škoda, že ich tu nie je viac, ale všetko len v ČR. Ja som zvedavá na Adri, čo bude robiť.
do kedy je uzavierka prihlasok???mne to nejde vo worde otvorit
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
ja este popremyslam a sak este je cas minimalne mesiac a viac...
No, zas tak vela casu nemas, maju obmedzeny pocet sutaziacich a podla toho, ake su reakcie, tak sa to urcite zaplni skor, ako do uzavierky.
40 súťažiacich, takže to ozaj nie je veľa. Ja som bola rýchla, už nám ju akceptovali. Budúci mesiac zaplatíme, však to hádam neponáhľa, síce keď ma kto si obehne, tak som v ...
No, po dnesku...mozno sa predsa prihlasim Kurnik ale som naladova
Nooo vidíš, neni to tam. Treba napísať na DF možno na to zabudli, že to tam nemajú bo čo.
Katka: Však ja neviem, čo stále vymýšľaš, veď o nič nejde. Aspoň bude sranda, keď nás tam bude tak veľa.
Katka: Však ja neviem, čo stále vymýšľaš, veď o nič nejde. Aspoň bude sranda, keď nás tam bude tak veľa.
baby a ked ma jessie v dobe pretekov 26mesiacov a nema VZ tak aj tak bude zaradena do pokrocilich????cim dalej som presvecena ze tam mame ist skusit stastie katka:s toho si nic nerob,ja som tak podobne
Natalia, citaj:
Cize mozes mat psa aj 10 rocneho, ak nemas VZ, si v zaciatocnikoch
Pokrocili- pre tých ktorí majú už vydaný výkonnostný zošit, hodnotenie podľa pravidiel agility SR
Cize mozes mat psa aj 10 rocneho, ak nemas VZ, si v zaciatocnikoch
takze je to fajn.a este drobna info nebude tam slalom?????ten este moc neveme
Začiatočníci (psy od 12 mesiacov)
- tí ktorí ešte nemajú vydaný výkonnostný zošit, do parkúru nebude zaradený slalom, kruh, hojdačka, výška prekážok na dolnej hranici, kladina a áčko budú znížené
- posudzujú sa len chyby a odmietnutia, hodnotí sa čo najmenej chýb a odmietnutí, ak pes vybehne mimo parkúr posudzuje sa to ako odmietnutie nie ako diskvalifikácia
dik,no a uz som 100 percentne rozhodnuta ze idem este sa mami spytat ze ci ma tam zveze a mozem posielat prihlasku co bude asiq vecer
Super, ked sa tu objavi Lenka, mozno aj ona by sla s babami Ale mali by sme si konecne urobit dake tie klubove tricka poriadne, ked takto hufne niekam ideme
no takze ideme aj my a nenasiel by sa tu niekto kto by aj nas prihlasit alebo preposlal prihlasku lebo mi to nejde otvorit???a startovne kedy posielate????
Natália ja ti ju prepošlem a ty si pak vypíš to, čo je tam potrebné. Len mail na teba mi treba, skúsim kuk tu bo na FB.
Kľudne môžeš ísť aj s nami. My pôjdeme dvaja plus dvaja psi v jednom boxe v aute, takže ešte pre jedného máme miesto voľné a ty s Jessie by ste nám tam presne pasli. Aspoň sa čosi aj na ceste ušetrí, ak by s tým tvoja mamča nemala problém.
Katka: Tričká sú dobrý nápad. Viem, že má klub nejaké (Zit s Alou mali v Motešiach), ale to je zasa skôr ten ich KK klub a nie agi klub. Mňa napadlo, že ak by sa ti chcelo mohla by si ty urobiť, keďže si ozaj šikovná alebooooo By sme si mohli dať my spraviť s tým, že tam bude názov klubu a všetko, možno nám niečo na to prispejú, ak sľúbime, že to budeme nosiť na všetky preteky a pod. Podľa mňa by sme niečo také mali mať. Nebolo by ani od veci keby aj oni dali niečo podľa nášho návrhu vyrobiť a my by sme si čosi k tomu doplatili, veď je bežné, že sa nosia trička klubov po pretekoch.
Kľudne môžeš ísť aj s nami. My pôjdeme dvaja plus dvaja psi v jednom boxe v aute, takže ešte pre jedného máme miesto voľné a ty s Jessie by ste nám tam presne pasli. Aspoň sa čosi aj na ceste ušetrí, ak by s tým tvoja mamča nemala problém.
Katka: Tričká sú dobrý nápad. Viem, že má klub nejaké (Zit s Alou mali v Motešiach), ale to je zasa skôr ten ich KK klub a nie agi klub. Mňa napadlo, že ak by sa ti chcelo mohla by si ty urobiť, keďže si ozaj šikovná alebooooo By sme si mohli dať my spraviť s tým, že tam bude názov klubu a všetko, možno nám niečo na to prispejú, ak sľúbime, že to budeme nosiť na všetky preteky a pod. Podľa mňa by sme niečo také mali mať. Nebolo by ani od veci keby aj oni dali niečo podľa nášho návrhu vyrobiť a my by sme si čosi k tomu doplatili, veď je bežné, že sa nosia trička klubov po pretekoch.
monika dik za navrh sak to by sme sa dohodli potom..a stou prihlaskov mi pomaha katka dakujem katka
Baby, tak už len 13násť voľných miest, pre tých čo sú neni ešte prihlásení. Dnes alebo zajtra to pôjdeme aj zaplatiť, lebo nás tak veľmi rýchlo niekto môže obehnúť.
a možno ešte menej, keďže som tam nevidela ešte Katku napísanú a kto vie kto sa ešte prihlásil. ak je teda ten počet 40 - účastníkov
Na stranke je napisane, ze pre velky zaujem je kapacita zvacsena na 50 miest.
Ja som sa vcera v noci prihlasila, dnes to asi zaplatim.
Ja som sa vcera v noci prihlasila, dnes to asi zaplatim.
super - ja sa s orianou prihlasim do medii, a oni ma len tak prehodia na large, pretoze mam BOC
idem napisat tej babe, nech nas da naspat medzi medium
idem napisat tej babe, nech nas da naspat medzi medium
Však, čo som pozerala, tak ste boli v mediach a to bolo dnes ráno. Mne dali Adri do začiatočníkov, tak som jej tiež musela písať, že je v šteniatkach.
No, pozerala som na to aj ja, ... je to lakave, hlavne ked by nas slo viac z klubu, ale obavam sa terminu - v decembri moze byt aj sneh aj mraz. My sme take zmrzliny s prdlindami ... dala by som sa nahovorit, len Rastislav sa zatial konkretne nevyjadril, od vcera len kruti hlavou a nic nehovori , tak som na pochybach ....
Pedpokladam, ze tam bude presne tak, ako v Motesiciach. Celkom sa tesim
Babz tak ideme sa aj mz prihlasit asi>| len sa obavam co bude v decembri...ale ked nas ide tolko>|
Ter to ani my nevieme, čo bude v decembri, ale tak kto vlastne vie, že?
alica a preco mam ist az 2x parkuri????
noo tak som zvedava ako to prebehneme
ved to mas super - pokazite to raz, tak budes vedet, na co si mas dat druhykrat pozor
no tak to je super len aby neprestavali parkur
Tak, aj my sme sa nakoniec prihlasili.
Pozerala som startovku, Monika nas v zaciatocnikoch s Nelčou vyprasi ...
Na malu Adri som velmi zvedava, ako jej to v steniatkach pojde. To bude zlate...
Pozerala som startovku, Monika nas v zaciatocnikoch s Nelčou vyprasi ...
Na malu Adri som velmi zvedava, ako jej to v steniatkach pojde. To bude zlate...
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Neoficiálne preteky
» Šintavské preteky (SKIPER)
» Neoficiálky - Hafíkovanie
» preteky Dubňany- ČR
» Klubové preteky - čo vy na to?
» Šintavské preteky (SKIPER)
» Neoficiálky - Hafíkovanie
» preteky Dubňany- ČR
» Klubové preteky - čo vy na to?
Strana 1 z 5