PSÍCI PSÍKOM 2011
+6
Tereza&Aroni
eva & monty
Terry a Bree
Katka a Sissi
Lili
Monika & Parsonky
10 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
PSÍCI PSÍKOM 2011
Mali by sme pomaly začať zvažovať, či by sme chceli opakovať túto akciu.
Ja som sa bavila s Evkou M. a zhodli sme, že áno.
Tak, čo teda? Pustíme sa do toho?
Ja som sa bavila s Evkou M. a zhodli sme, že áno.
Tak, čo teda? Pustíme sa do toho?
Re: PSÍCI PSÍKOM 2011
Uz sme ako tak pouceni. Ale urcite by to bolo treba inovovat a mozno uz pomaly premyslat, nech to mame poriadne dotiahnute. Minuly rok to bol celkom chaos, ale prva takato akcia si nieco take priam az pyta, to nas ospravedlnuje
Takze ja som za. Hlavne teraz bude viac casu na pripravu. Treba ho vyuzit.
Takze ja som za. Hlavne teraz bude viac casu na pripravu. Treba ho vyuzit.
Mna dnes napadlo... Ako je to s tou karantenkou? Funguje ci ju zavreli? Niekde som postrehla ze sa ma zrusit. Ak bude zrusena, co s akciou Psici psikom? Bude sa robyt aj tak? A vytazok pojde komu? Nejaky iny utulok?
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
aha, takze sa len zmenia z karantennej stanice na utulok, hej? Dobre chapem?
tak som to aspoň ja pochopila z ich príspevku na FB, ale ešte je to v štádiu riešenia.
zasa na druhej strane je mnoho útulkov a združení, kde by sa im peniaze z takejto akcie zišli.
zasa na druhej strane je mnoho útulkov a združení, kde by sa im peniaze z takejto akcie zišli.
Tak mi napadlo- ako sme na tom s terminom? Aspon priblizne, nechavame september alebo este stihame leto?
Viem, ze vla ni davali september, lebo sme sa neskoro rozhybali a do prazdnin by sme sa uz nezmestili. Co myslite?
Viem, ze vla ni davali september, lebo sme sa neskoro rozhybali a do prazdnin by sme sa uz nezmestili. Co myslite?
Ľudia, ak čosi chceme organizovať, tak by sa s tým pomaly malo začať. Ten september by bol podľa mňa super.
Ono síce teraz TN útulok nemá, ale je mnoho iných, kde by sa peniaze z takejto akcie zišli, pokiaľ viem nvm alebo dubnica útulky má, nie?
Cieľ akcie by ostal ten istý, len by sa zmenil príjemca.
Ono asi viac na FB ako sme si vraveli už pred tým, ale tak tu by sme sa mohli aspoň dohodnúť, či teda áno alebo nie.
Ono síce teraz TN útulok nemá, ale je mnoho iných, kde by sa peniaze z takejto akcie zišli, pokiaľ viem nvm alebo dubnica útulky má, nie?
Cieľ akcie by ostal ten istý, len by sa zmenil príjemca.
Ono asi viac na FB ako sme si vraveli už pred tým, ale tak tu by sme sa mohli aspoň dohodnúť, či teda áno alebo nie.
Ja som za, len asi by sme sa mali stretnut na cvicaku a tam sa o tom porozpravat, to by bolo najrozumnejsie nie ? Kto by bol ochotny pomahat a pripadne rozhodit ulohy. A osobne by som bola za to dat tento rok peniaze utulku v NM. Zdovodnim az na cvicaku, tu to nechcem rozoberat.
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
Dohodli sme sa, ze si dame špešl schodzu ohladne tejto akcie, tak navrhujte, kedy by sa vam dalo.
Ja navrhujem nasledujuci vikend- sobota 30.4. alebo nedela 1.5. Po schodzi by sme si mohli kazdy vytiahnut nieco, co by sme chceli, ja osobne kruh Nasledujuce vikendy sa uz plnia akciami, tak by bolo dobre cim skor sa dohodnut.
Vyhovuje vam termin?
Ja navrhujem nasledujuci vikend- sobota 30.4. alebo nedela 1.5. Po schodzi by sme si mohli kazdy vytiahnut nieco, co by sme chceli, ja osobne kruh Nasledujuce vikendy sa uz plnia akciami, tak by bolo dobre cim skor sa dohodnut.
Vyhovuje vam termin?
Ja by som tiez prisla ale bolo by fajn aby uz mal kazdy nachystane co chce povedat, zabezpecit atd. nech tam nie sme cely den, aspon teda ja nebudem moct byt dlho:( Ale som za.
My zial uz buduci vikend nieco mame oba dva dni, takze zial nie... A celkovo je to u nas s tymi vikendami take nijake, ten dalsi uz tiez je sobota obsadena a podobne. Co tak skor dohodnut sa niekedy navecer, ked to bude vsetkym vyhovovat, napriklad piatok vecer, trebars aj bez psov?
Pre mna moze byt aj piatok vecer Len to "cezpolni" este nebyvavaju doma...myslim napriklad Terezu alebo Liviu. Ci?
Inak aj podla toho kde a o kolkej? Ak by to bol cas a miesto vhodne aj pre decka /tzn. ze max. do 21:00 koniec/ je mi to v podstate uplne jedno, ak nie, musela by som sa spytat brata ci bude moct strazit dievcata, alebo ci mamina, kedze vo stvrtok pride domov.
Ved na cvicaku, nie?
Zaciatok by sme mohli dat o takej 18:00, nech stihne aj Viktor a spol ( ). Myslim, ze do deviatej koncime urcite Ci?
Zaciatok by sme mohli dat o takej 18:00, nech stihne aj Viktor a spol ( ). Myslim, ze do deviatej koncime urcite Ci?
Ja som to napisala skor pre pripad nejakeho stertnutia niekde v nejakom podniku alebo tak Sak jasne ze mne tiez cvicak najviac vyhovuje, o 18tej je myslim fajn
ja pridem v piatok o 20tej domov a kedze ma caka cestovny vikend, tak ja urcite nie, potrebujem predtym trochu oddychu.
este dodam, ze vzdy to niekomu nemusi sadnut dany datum alebo termin, tak ak to som len ja teraz, tak to kludne dohodnite a pak na nete zase budete referovat co a ako
este dodam, ze vzdy to niekomu nemusi sadnut dany datum alebo termin, tak ak to som len ja teraz, tak to kludne dohodnite a pak na nete zase budete referovat co a ako
Mne vyhovuje
Ok, takze:
Prva schodza o PSICI PSIKOM 2011- 29.4. (piatok)- 18:00- cvičák (v pripade zleho pocasia sa stretneme v dakom podniku)
Zucastnia sa (dopisujte sa )
Katka
Ala
Evka Č.
Prva schodza o PSICI PSIKOM 2011- 29.4. (piatok)- 18:00- cvičák (v pripade zleho pocasia sa stretneme v dakom podniku)
Zucastnia sa (dopisujte sa )
Katka
Ala
Evka Č.
ja isto mozem az po 18,15. a aj to som si neni ista ako bude stihat prist na cvicak, chcete cvicak kvoli treningu? alebo len schodzu. Ak len schodzu tak to rovno dajme do nejakeho podniku.
Mozme sa stretnut aj v meste, aspon sa nam bude lepsie radit pri niecom dobrom .
Ok, mesto bude zrejme vyhovovat viacerym viac
Tak navrhujte miesta, ci chcete aj nieco vecerat alebo len pit
Tak navrhujte miesta, ci chcete aj nieco vecerat alebo len pit
Baby, chalani , ak sa nenahnevate ja nepridem. Jednak nieco mam, ale nie je to az take surne, ale je to hlavne koli tomu cestovaniu. Samozrejme s mojou pomocou pri priprave akcie kludne ratajte, rada pomozem ked budete nieco potrebovat, len sa nebudem zucastnovat schodzok.
Tiez mi unikla informacia, stanovil sa uz pevny termin?
Tiez mi unikla informacia, stanovil sa uz pevny termin?
Katka a Sissi napísal:Ok, takze:
Prva schodza o PSICI PSIKOM 2011- 29.4. (piatok)- 18:00
Uhmmmm .... tak to už si začinam robit miesto v bruchu na kuskus:D Ale co vymyslite tak tam pojdem, no nebudem moct byt nejako dlho - tak 2hodky, slubila som moralnu podporu Denisovi pred prijmackami
ak všetko dobre dopadne, tak tu v piatok nebudeme, takže potom pozvestujete na čom ste sa dohodli
Krasne ze myslite aj na nas /teda deti / Nemam vsak ani sajnu, kde ta cajovna je, to za prve, a za druhe, musim pockat na Mira, ten pride az najskor 17:30 domov, ja by som mala si stres z toho, kde zaparkovat. Takze mozno budeme meskat. A teda poprosim nejaky fajn navod /najlepsie rovno mapu/ ako trafit tam kam trebalaugaritio.tn napísal:ja som za cajovnu ako vzdy nefajci sa tam, takze s detmi v pohode
Ala v pohode. Ja tiez nemozem skor ako na 19tu lebo viktor dlho pracuje a ja budem utekat z prace za psami.navod ako sa dostanete do cajovne ti poslem vecer.a teda asi zarezervujem miesto mozem teda na 18.30? A ja by som meskala.
Ala v pohode. Ja tiez nemozem skor ako na 19tu lebo viktor dlho pracuje a ja budem utekat z prace za psami.navod ako sa dostanete do cajovne ti poslem vecer.a teda asi zarezervujem miesto mozem teda na 18.30? A ja by som meskala.
my sa nepridáme, nebudeme v TN
(síce Peťo je na nervy, lebo sa bojí, že si nebude mať, kde pozrieť hokej)
(síce Peťo je na nervy, lebo sa bojí, že si nebude mať, kde pozrieť hokej)
monika, neboj nic, hokej bude fachcat v krcmicke v mosovciach v tom areali pamatam si, ale to bola sobota, ze tiez bol hokej alebo futbal neviem co to uz bolo a zrovna cesko verzus slovensko, to si mala vidiet, super no smola ze cesi vtedy vyhrali, ehm. takze peto sa nemusi obavat, urco ho spatri
my sme ubytovaní v tur. tepliciach, ale majú tam napísané, že majú aj TV aj satalit, aj wifi
Takze kto zajtra ide na schodzu nakoniec? kolko nas asi teda bude. Zajednam miesto v cajovni?
aj ja pridem
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
Tak ja asi pojdem nakoniec sama, vyzera to tak. Miro ma presveidca ze nech idem, ze zaparkujem a ze jemu sa aj tak nechce, alebo ak ano, aj tak budeme musiet byt do 8:15 doma, bo hokej... Tak veru neviem, ale som mu povedala ze ak niekde do niecoho naburam, tak to ma na svedomi
Ja tiez pridem .
Terry a Bree napísal:... Tak veru neviem, ale som mu povedala ze ak niekde do niecoho naburam, tak to ma na svedomi
ach tie zeny
vikio- Počet príspevkov : 113
Registration date : 01.07.2010
Ahojte, ja este teda nakoniec uvidim ci pridem podla toho ako mi bude, nejak ma boli hrdlo a cela som nejaka unavena uvidim ked pridem do TN, mrzi ma to.
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Psíci psíkom 2010
» Brnenské psí dny 15. - 17. 7. 2011
» DATUM a CAS TRENINGU (2011)
» 6.-7.8.2011 dvoudenní závody agility Zlín
» Brnenské psí dny 15. - 17. 7. 2011
» DATUM a CAS TRENINGU (2011)
» 6.-7.8.2011 dvoudenní závody agility Zlín
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: