Debata o poslednom treningu
+15
Ingrid & Basha
Terry a Bree
ZiT
natalka a jessie
Katka & Olympia
Monika & Parsonky
Lili
eva & monty
lusska
Lenka
AlicaGGG
Offca
Katka a Sissi
luckyA
Tipsy
19 posters
Strana 13 z 19
Strana 13 z 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: Debata o poslednom treningu
katka nemosis mat ziadne zmiesane pocity!mne sa paci a je fakt super
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
dnes bolo veru super, až na ten môj chrbát, no zasa sa mi podarilo prehovoriť Peťa, aby bežal s babami.
je sranda sledovať tých začiatočníkov
je sranda sledovať tých začiatočníkov
no tak to je teda sranda ale zas si predstav ze aj mi sme nejako tak zacinali
to veru áno, ja sa bavím na podaktorých ešte doteraz
nejaké fotky z dneška http://agilityclubexcel.rajce.idnes.cz/Treningy_november/
nejaké fotky z dneška http://agilityclubexcel.rajce.idnes.cz/Treningy_november/
Zopar foteciek aj od Rastika.
http://pudlisok.rajce.idnes.cz/trening_2010_11_20/
Monuli, ako tak pozeram na tvoje fotky, na Billie si asi nestihla ani zaostrit, co?
... je to cvokino riadny
http://pudlisok.rajce.idnes.cz/trening_2010_11_20/
Monuli, ako tak pozeram na tvoje fotky, na Billie si asi nestihla ani zaostrit, co?
... je to cvokino riadny
Dakujeme za fotky,konecne mame aj dake agilitne, velmi som sa potesila
pekne fotooos aaa tak som zaplatila tie preteky, uz len budem verit, ze ta moja potvorka bude behat ako v druhej casti treningu a nie ako na zaciatku bo tam zinfarktujem
aj ja dakujem za fotky, ze som sa dostala vynimocne aj pred objektiv
Ingrid & Basha- Počet príspevkov : 227
Registration date : 21.02.2010
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
Monika super trening ))) Kombinacie sa mi pacili, ale som utahana ako pes.
veru bolo to docela náročné, ale na druhej strane som prišla na to, čo musím s Adri trénovať, lebo sa inak ďaleko nepohneme.
tiež sa chcem ospravedlniť za to, že som nepomáhala s prekážkami, chrbát zasa bolel.
tiež sa chcem ospravedlniť za to, že som nepomáhala s prekážkami, chrbát zasa bolel.
Tak dnes sme mali prvý taký menší tréning, bola som ta ja, baby, čo začali s nami chodiť minulý rok na konci, Evka s Bertom, Alica a Emil.
Bolo celkom fajn, síce ešte dosť blata, ale aspoň čosik. Som chcela s Nelly slalom skúsiť kvôli tým ukážkam, no tam zas bola jak mechom praštená, takže som s ňou skoro vôbec nepocvičila.
Inak sa boli pýtať dvaja na tréningy agility s BOC. Jedna bojazlivá a druhá vraj nepočúva. To ma celkom pobavilo, že sú aj BOC, čo nepočúvajú.
Škoda Alic, že si odišla, mohla si sa s nimi pobaviť o psíkoch.
Bolo celkom fajn, síce ešte dosť blata, ale aspoň čosik. Som chcela s Nelly slalom skúsiť kvôli tým ukážkam, no tam zas bola jak mechom praštená, takže som s ňou skoro vôbec nepocvičila.
Inak sa boli pýtať dvaja na tréningy agility s BOC. Jedna bojazlivá a druhá vraj nepočúva. To ma celkom pobavilo, že sú aj BOC, čo nepočúvajú.
Škoda Alic, že si odišla, mohla si sa s nimi pobaviť o psíkoch.
ja by som zostala, ale uz sme museli ist :/
ziadny pes nepocuva, ked sa s nim nepracuje a boc neni vynimkou... teraz nic proti nikomu (kedze tu sa vsetci radi urazaju ), ale ta jedna baba mi prisla ze moc nevie co s tym psom...
ziadny pes nepocuva, ked sa s nim nepracuje a boc neni vynimkou... teraz nic proti nikomu (kedze tu sa vsetci radi urazaju ), ale ta jedna baba mi prisla ze moc nevie co s tym psom...
tak takych najskor na zakladnu poslusnost posielat a potom o nejake 3,4mesiace sa mozu kludne pridat, len na nasich treningoch nemame cas na vysvetlovanie zakladov... Alic neboj, nikto sa urco neurazi, viem co myslis, len proste s jednym plemenom to ide lahsie s inym trochu tazsie, ale pracovat sa musi aj s tym "lahko" cvicitelnym, heh
aaa inak super ze ste si trosku zacvicili a verim, ze bolo blatisto, aj tu je same blato, bleee... tesim sa na ukazky, to bude taky startovaci trening tohtorocny, xixi
aaa inak super ze ste si trosku zacvicili a verim, ze bolo blatisto, aj tu je same blato, bleee... tesim sa na ukazky, to bude taky startovaci trening tohtorocny, xixi
hej, hej vravela, že budú chodiť na poslušnosť. však kludne môžu občas tunelíky poskúšať abo v nedeľu to spojiť po poslušnosti, to by bolo podľa mňa naj. a tým aj odpadne starosť kto ich bude viesť v týždni na tréningoch.
a my sme si dnes s Albertom potrenovali aj poslusnost a aj si Albert zaskakal a zatunelil
(inak normlane som bola v soku ale ujo vycvikar nas pochvalil ze mu to celkom ide ta poslusnost, neviem kam sa pozeral ))
(inak normlane som bola v soku ale ujo vycvikar nas pochvalil ze mu to celkom ide ta poslusnost, neviem kam sa pozeral ))
podľa mňa tu to išlo.
som si spomenula akú hodil Pupinko kabelu, keď vybiehal z tunela. až som sa zľakla, jak sa mu šmyklo.
som si spomenula akú hodil Pupinko kabelu, keď vybiehal z tunela. až som sa zľakla, jak sa mu šmyklo.
baby sorry ze som nezostala dlhsie ale nemohla som kvoli inim okolnostiam co sa mi naskytli ale nabuduce zostavam uz sa tesite,co???
... mi neda sa neopytat... Odkial boli ti s tymi dvoma BOC? Bo nedavno som bola v Pruskom v skole pozret na den otvorenych dveri a tam zrovna dve dievcata s borderami, strasne sa ma pytali na agility v TN, ze chcu chodit, jedna mala celkom pekneho psa, ale neposluchal a druha mala fenku ale tak strasne bojazlivu, ze aj Terry ked bola mala, bola proti nej nic... No proste ci nahodou nie oni :-))
A ze moze byt BOCka co nepocuva? Jasne ze moze! Obcas ked vidim tu moju krpatu potvoru, ona je uplne ina ako Terry, ta sa hadam narodila s tym ze posluchala hned a vsetko. Bree niekedy takeho ignora hadze, ze az. Teda neviem ci uz moze byt v puberte, ale obcas mam chyt preplesknut ju ozaj ako nejakeho drzeho pubertaka po papuli Ta sa len tak nezlakne, ked na nu skaredo pozrem...
A ze moze byt BOCka co nepocuva? Jasne ze moze! Obcas ked vidim tu moju krpatu potvoru, ona je uplne ina ako Terry, ta sa hadam narodila s tym ze posluchala hned a vsetko. Bree niekedy takeho ignora hadze, ze az. Teda neviem ci uz moze byt v puberte, ale obcas mam chyt preplesknut ju ozaj ako nejakeho drzeho pubertaka po papuli Ta sa len tak nezlakne, ked na nu skaredo pozrem...
hej, ja si tiež myslím, že to mohli byť oni. pes a fena to boli, takže to by aj sedela, aj ta povaha.
Podla mna aj dost nepravdepodobne ze by sa normalne niekde stretli takto zrovna dve bordery co sedia na ten popis
A k neposlusnyb borderam, odvolavam co som napisala o Bree, dnes sme boli vonku a posluchala normalne lepsie ako Terry Slava, zlatko moje, asi jej to konecne dochadza!
A k neposlusnyb borderam, odvolavam co som napisala o Bree, dnes sme boli vonku a posluchala normalne lepsie ako Terry Slava, zlatko moje, asi jej to konecne dochadza!
Bolo super, ale veru ešte riadna kopa blata. Vôbec som akosi nevedela nabrať tú agilitnú náladu.
Hoďte pak linky na fotky, hodím potom na klubovú rajčinu, nech tam aspoň čosi je
Hoďte pak linky na fotky, hodím potom na klubovú rajčinu, nech tam aspoň čosi je
Len to blato bolo aspoň pre mňa dosť odrádzajúce, lebo som sa ani poriadne rozbehnúť nemohla.
Budeme musieť veru počkať, kým to poriadne preschne, lebo som prišla domov ako taká sviňa špinavé a baby šli hneď do vane.
Budeme musieť veru počkať, kým to poriadne preschne, lebo som prišla domov ako taká sviňa špinavé a baby šli hneď do vane.
az na to blato ktore este stale je na cvicaku tak bolo super trening + prechadzka
Veru, to je pravda. Nedalo sa behat uvolnene, museli sme davat pozor na vlastne nožné-skoky a nie to este kadejake top spiny
Ale aspon si psiky trosku kosticky ponatahovali po zime.
Ale aspon si psiky trosku kosticky ponatahovali po zime.
Veru, veru pre nich to bolo fajn. Už nech je v pohode počasie a aj behať sa bude lepšie a možno aj Nellča bude viac uvolnená.
no ja som si nakoniec aj hojdu vytiahla, ked som tam zostala sama.. sice som raz hodila drzku na tom krtinci, takze rukami rovno do blata, ale trening mi dobre padol ..
Katka: tlacivo zostalo u Vila, peciatku donesie az buduci tyzden v nedelu
Katka: tlacivo zostalo u Vila, peciatku donesie az buduci tyzden v nedelu
no super Zit, tak to muselo silno potešiť.
veru na hentej malej ploche sa toho veľa nedá, aj dnes to tam bolo o držku
veru na hentej malej ploche sa toho veľa nedá, aj dnes to tam bolo o držku
Moni presne aj ja toto, ziadna agilitna nalada. Este som taka tazkopadna po zime + to blato. Asi by sa zislo tu plochu trosku setrit, nech sa to rychlejsie vyschne.
ZiT, bola som s nim, dakujem pekne, ze si tam zostala. Takze my navstevu opakujeme aj buduci tyzden Alebo, ak ma Zit sluzbu bud. tyzden, mohla by mi to vziat a priniest do Motesic? Ale keby sa organizovala zasa daka prechadzka, radi prideme
ZiT, bola som s nim, dakujem pekne, ze si tam zostala. Takze my navstevu opakujeme aj buduci tyzden Alebo, ak ma Zit sluzbu bud. tyzden, mohla by mi to vziat a priniest do Motesic? Ale keby sa organizovala zasa daka prechadzka, radi prideme
radsej v nedelu pridite pre tlacivo, posles ho v tyzdni Vakonicovi a v Motesiciach uz budes mat VZ v ruke (alebo ti ho prevezmem)..
Ok, tak prideme v nedelu znova
Do Motesic ideme aj my, minimalne povzdbudzovat, mozno aj zmerat Siss
Este raz dik!
Do Motesic ideme aj my, minimalne povzdbudzovat, mozno aj zmerat Siss
Este raz dik!
Kto s nami nevydrzal az dokonca, trenovala sme Top Spin (alebo finsku otocku).
Pani profesorka Lenka:
http://rapidshare.com/files/447778443/Lenka_a_Billie.rar
A Terezka:
http://rapidshare.com/files/447778444/Tereza_a_Aron.rar
Slo vam to skvele
Pani profesorka Lenka:
http://rapidshare.com/files/447778443/Lenka_a_Billie.rar
A Terezka:
http://rapidshare.com/files/447778444/Tereza_a_Aron.rar
Slo vam to skvele
kto ide tento vikend ? uz potrebujem konecne zaplatit a chcem si aj pocvicit poslusnost s babami..
Lili ak nenasnezi alebo nebude prsat alebo nieco obdobne tak sa rada pridam na poslusnost
super, tak sa teším na Vás ja tam budem aj keby bolo blato, heh, už to potrebujem zaplatiť a nemyslieť na to a tým pádom si aj rada zacvičím s babami.
ak by sme to potom spojili s venčením po hrádzi, tak by sme tiež isto prišli. síce ma čaká posledná, najdôležitejšia skúška, ale pre moje baby všetko.
že Kachňúúúl .... Leni, to je krásne, odteraz ju tak volam
Ingrid & Basha- Počet príspevkov : 227
Registration date : 21.02.2010
Fínska, či ako u mňa francúzska otočka veru dnes už bola v celku v pohode, len keby to ešte mne išlo tak ako babám.
Pár fotiek z dneška: http://monatko288.rajce.idnes.cz/Nedelny_trening/
Z tej Nelly už padám normálne na riť, nie len, že mi vybieha slalom po desiatej tyčke, akože nechápem, ale už aj skočky, ktoré sú rovno pred ňou a ja jej poviem hop obchádza. Asi mi tá baba chce čosi tým naznačiť.
S Adri som trénovala aj ten slalom a už sme mali zadné dve rovno, len nás nemal kto natočiť.
ZIT: mám pre teba tie videá, pak ti ich pošlem cez skype
Pár fotiek z dneška: http://monatko288.rajce.idnes.cz/Nedelny_trening/
Z tej Nelly už padám normálne na riť, nie len, že mi vybieha slalom po desiatej tyčke, akože nechápem, ale už aj skočky, ktoré sú rovno pred ňou a ja jej poviem hop obchádza. Asi mi tá baba chce čosi tým naznačiť.
S Adri som trénovala aj ten slalom a už sme mali zadné dve rovno, len nás nemal kto natočiť.
ZIT: mám pre teba tie videá, pak ti ich pošlem cez skype
podľa mňa už to bolo oveľa lepšiee, aj keď tie krtince sú teda iná sila, no na tom malom placi, na ktorom sme dnes boli V POHODE podľa mňa
ak by sa počasie umúdrilo, už by sme budúcu sobotu mohli čosi spískať
ak by sa počasie umúdrilo, už by sme budúcu sobotu mohli čosi spískať
ach, keby si vedela, kolko emocii sa vo mne nahrnulo, ked som si to predstavila....uuuuu!
no krtince hruza, ja som sa dnes zase dobre na blate smykla :-( este to musi preschnut, inak je to o hubu.. keby bola iba trava, tak sa da trenovat uz aj dnes..
Strana 13 z 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Strana 13 z 19
Povolenie tohoto fóra: