Flyball
+9
AlicaGGG
Terry a Bree
Monika & Parsonky
Tereza&Aroni
Tipsy
eva & monty
natalka a jessie
Katka a Sissi
Lenka
13 posters
Strana 2 z 15
Strana 2 z 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: Flyball
Anooo Leni ja som za
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
Ja som začala brigádovať a veru dáva ma to dobre do laty a to som tam dnes bola prvýkrát , keďže ešte aj cestujem, tak neviem ako budem vládať.
Zatiaľ som za, no určite sa vyjadrím vždy až pred tréningom.
Zatiaľ som za, no určite sa vyjadrím vždy až pred tréningom.
Leni kedze Jessie uz zacala nosit lopticku sice za pomoci klikera ,tak aj ja som za piatkove treningi
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
Ja nic neslubujem, uvidela by som ako budem co stihat, ale v podstate dobry napad, urcite sa objavim aspon obcas.
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
Fajn, celkom sa nas dost nazhrnalo. Skusime to teda v praxi, ale je tu jeden dolezity rusivy element, ktory musime vyriesit vopred - KLUCE. Ja ich nemam a ked napr. Monika (alebo niekto, kto ich bude mat) nepojde, bude to naprd.
Mam pocit, ze boli dvoje kluce. Neviete niekto nieco o tom?
Zacneme hned zajtra? O 15:45?
Mam pocit, ze boli dvoje kluce. Neviete niekto nieco o tom?
Zacneme hned zajtra? O 15:45?
Kluce mam momentalne ja. Ja sa budem snazit chodievat na treningy (samozrejme sa mi nemusi vzdy podarit), ale mohli by sme sa dohodnut tak, ze v stredu po treningu by som si od Moniky kluce vzala a v nedelu na treningu by som jej ich zasa vratila?
Alebo spravit este jewden kluc a nechat ho Lenke, to by bolo najlepsie ale nie zrovna najmoznejsie riesenie, kedze vieme, ako dlho sme minule riesili druhy kluc.
Alebo spravit este jewden kluc a nechat ho Lenke, to by bolo najlepsie ale nie zrovna najmoznejsie riesenie, kedze vieme, ako dlho sme minule riesili druhy kluc.
Neviem to sa treba spytat Zit ci mozeme dat robit kluc, kedze ta komunikuje s Ruzickom. Zajtra mozeme kludne aj o tej 15,45. Ja budem tam.
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
ja budem zajtra assi meskat lebo ideme zo skoly do BA a ohladom klucov ja mam od zit pozicany ale iba od budy od brany nemam (to mam pozicany lebo ked chodim v nedelu tak aaspon nemusim stale chodit za vycvikarmi pozicavat
Kľúč od brány druhý nie je, jeden bol, ale s tým sa nedala brána otvoriť.
Ja budem potrebovať kľúč, aj kvôli začiatočníkom, ktorých trénujem, väčšinou nám to vychádza na útorok alebo štvrtok.
Zajtra príde aj my, len budeme možno meškať.
Ja budem potrebovať kľúč, aj kvôli začiatočníkom, ktorých trénujem, väčšinou nám to vychádza na útorok alebo štvrtok.
Zajtra príde aj my, len budeme možno meškať.
Katka dáš aj na stánku, že sme sa začali venovať flyballu a aj fotky, čo teraz nahrávam na klubovú rajčinu?
Do kelu! Kde som mala oci?! Vobec som nepostrehla ze nieco chystate. Sice by som aj tak nemala cas, zajtra cakame murara na balkony, ale aj tak ma mrzi ze som nebola. Musim byt nabuduce pozornejsia...
Lenčika niečo pre teba. Dúfam, že sa bude páčiť. Snažila som sa byť kreatívna, snáď som moc neprehnala.
https://www.youtube.com/watch?v=FwL6L5wcZ20
zdá sa mi dosť kockaté, tak neviem.
https://www.youtube.com/watch?v=FwL6L5wcZ20
zdá sa mi dosť kockaté, tak neviem.
Chcela by som Vam oznamit a zaroven sa ospravedlnujem, ze v piatok nam odpada trening flyballu - idem na oslavu.
Chcela som to vynahradit v sobotu, ale vtedy mame trening s tou Lenkou Adzimovou, co vybavila Ter. Uz sa tesim.
Chcela som to vynahradit v sobotu, ale vtedy mame trening s tou Lenkou Adzimovou, co vybavila Ter. Uz sa tesim.
Kati, myslela som aj na stvrtok, ale mam poobede povinnosti, tak nemozem. Tiez sa mi neda ani skor, teda pondelok-streda.
Pokial by nastala nejaka zmena, urcite dam vediet.
... mrzi ma to
Monika, mozem si hodit tie fotky z flyballu aj na svoj rajciak?
Pokial by nastala nejaka zmena, urcite dam vediet.
... mrzi ma to
Monika, mozem si hodit tie fotky z flyballu aj na svoj rajciak?
nelly&adri napísal:Leni ja ich som ich najskôr dávala na svoj
čooo? nerozumiem reči tvojho kmeňa ...
Ja som ich dala najskôr na svoju rajčinu a až potom som z nich vybrala nejaké a tie dala na klubovú rajčinu. T. j. všetky fotky sú na mojej rajčine už od piatka, tak isto ako aj ten výber na klubovej.
http://nellypsiceksmely.rajce.idnes.cz/Flyball_trening_-_1._oktober_10/
http://nellypsiceksmely.rajce.idnes.cz/Flyball_trening_-_1._oktober_10/
Flyballove postroje sa uz objavili aj na Slovensku. Kto by mal zaujem
http://www.petstore.sk/Nylonove-postroje-Norweger.aspx
http://www.petstore.sk/Nylonove-postroje-Norweger.aspx
Ale zas ta cena No Lenka asi skusim aspon trocha napodobnit tvoju sikovnost...
lenka vsetko by bolo pekne ale ta cena ja pockam na vystavu do TN a ak tam niic nenajdem tak potom mozno
Ja viem, cena je naozaj hrozna. Len som vam to sem chcela dat, keby nahodou ste sli ježiškovi pisat, ze by ste to trebars spomenuli.
Ked si to ale porovnam, v Belgicku ich mali drahsie (nad 30 €), bez polstrovania a s nepeknymi popruhmi. Prave to ma donutilo pohravat sa s myslienkou, ze si ich vyrobim sama.
... pohravanie nebolo jednoduche a ludia naokolo na mna tak divno pozerali
Ked si to ale porovnam, v Belgicku ich mali drahsie (nad 30 €), bez polstrovania a s nepeknymi popruhmi. Prave to ma donutilo pohravat sa s myslienkou, ze si ich vyrobim sama.
... pohravanie nebolo jednoduche a ludia naokolo na mna tak divno pozerali
Tak som kukla na cenu a snáď raz, keď už ja budem konečne zárobkovo činná. Jeziško u mňa dostal už inú požiadavku, ale neviem, neviem.
tak ah aco som nasla, toto uz je cenovo blizsie nie? co na to poviete?
http://obchod.hafbezobav.cz/index.php?akc=detail&idvyrb=2953&kateg=24
http://obchod.hafbezobav.cz/index.php?akc=detail&idvyrb=2953&kateg=24
Ano, piatok plati. Hodinu treningu este upresnime.
Evi, veru dnes sme zrovna s Natalkou pozerali ten postroj zo ZERA. Cena super a postroj tiez.
Evi, veru dnes sme zrovna s Natalkou pozerali ten postroj zo ZERA. Cena super a postroj tiez.
ano cena je super a teda mohli by sme zasa nieco obiednat
ja by som tiež chcela aj obojky s menami, aj tie postroje.
len neviem, či mi tento mesiac vyjde finančne niečo objednávať, keďže si aj školné musím platiť, ale ak by ste v novembri, tak to by som určite chcela.
len neviem, či mi tento mesiac vyjde finančne niečo objednávať, keďže si aj školné musím platiť, ale ak by ste v novembri, tak to by som určite chcela.
aj ja by som potrebovala obojok niaky reflexny zo zera aj ten postroj ale co najmensi aj zity som sa pytala ze ci nieco nepotrebuje ona tiez obojok
Pocuvajte ludkovia. Ak by ste chceli, idem robit teraz flyball postroj Katke pre Sissku. Kto by chcel, urobim aj pre inych psikov, len potrebujem material (popruh, pracky, flís - vsetko sa da kupit v jednom obchode v Hornej Strede, flís v látkach). Postroj dam do konecnej podoby, ale bez uplneho dositia (zosite len dolezite pohyblive casti), teda musite si to uz poriadne pospevnovat sami.
Viac info u Katky
Viac info u Katky
Ja chcceeem!!! Ale nedostanem sa do Hornej stredy, pojde niekto kupit pre seba? Dala by som peniaze a aj prispela na cestu! Bola by som velmi vdacna! Ja som uz aj premyslala ze by som sa s tebou Lenka poradila, len aby si mi ukazala ze kde a ako to zosit a skusila by som nieco sama spichnut, ale ked je takato ponuka od teba, to by bolo super! A ak teda nikto do tej Hornej Stredy nepojde, skusila by som nieco zohnat niekde inde...
Ala + Terry napísal:Ja chcceeem!!! Ale nedostanem sa do Hornej stredy, pojde niekto kupit pre seba? Dala by som peniaze a aj prispela na cestu! Bola by som velmi vdacna! Ja som uz aj premyslala ze by som sa s tebou Lenka poradila, len aby si mi ukazala ze kde a ako to zosit a skusila by som nieco sama spichnut, ale ked je takato ponuka od teba, to by bolo super! A ak teda nikto do tej Hornej Stredy nepojde, skusila by som nieco zohnat niekde inde...
poslala som ti SS, precitaj si a adaj vediet
Ja uz potrebne instrumenty mam, dnes mi ich tatino po ceste z prace kupil (na velke prosenie, lebo musel skor zdrhnut z roboty ).
Nepostrehla som, kedy bude v piatok ten tréning?
Chcem tam dať začiatočníkov a chceli by sa kuk aj na flyball a keď tak si to aj skúsiť. Nech im viem povedať čas, aby sme mohli aj potuneliť trochu pred tým.
Chcem tam dať začiatočníkov a chceli by sa kuk aj na flyball a keď tak si to aj skúsiť. Nech im viem povedať čas, aby sme mohli aj potuneliť trochu pred tým.
Flyballisti, dame trening v piatok o 16:00 hodine?
Nasla som tie lopticky, len predajca neuvadza rozmer. Pisala som tam, uvidime.
http://www.petstore.sk/Lopticky-pre-psov/AIR-KONG-SQUEAKER-Tennisball-3-ks.aspx
Nasla som tie lopticky, len predajca neuvadza rozmer. Pisala som tam, uvidime.
Mne ss ziadna nedosla Nemozes mi napisat na mail alebo na FB?laugaritio.tn napísal:Ala + Terry napísal:Ja chcceeem!!! Ale nedostanem sa do Hornej stredy, pojde niekto kupit pre seba? Dala by som peniaze a aj prispela na cestu! Bola by som velmi vdacna! Ja som uz aj premyslala ze by som sa s tebou Lenka poradila, len aby si mi ukazala ze kde a ako to zosit a skusila by som nieco sama spichnut, ale ked je takato ponuka od teba, to by bolo super! A ak teda nikto do tej Hornej Stredy nepojde, skusila by som nieco zohnat niekde inde...
poslala som ti SS, precitaj si a adaj vediet
Lenka & Connie napísal:Nasla som tie lopticky, len predajca neuvadza rozmer. Pisala som tam, uvidime.
odpoved
"lopticky maju priemer ako klasicka tenisova lopta, cca 6,5cm".
Budem zhanat dalej...
Alenka, skontaktuj sa s Evkou, dala som jej nejake instrukcie ohladne postroju. V piatok na treningu sa mozme dohodnut.
Lenka ako dlho byvate piatky? ja koncim az o 17.tej neda sa Vam to posunut aspon na 16.30 nech si aj ja zabeham,
Strana 2 z 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Strana 2 z 15
Povolenie tohoto fóra: