Psíci psíkom 2010
+10
natalka a jessie
Terry a Bree
vikio
eva & monty
Lenka
AlicaGGG
Lili
Monika & Parsonky
Katka a Sissi
Tereza&Aroni
14 posters
Strana 2 z 11
Strana 2 z 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Psíci psíkom 2010
ono je zasa niečo iné sa predviesť pred ľuďmi a iné, keď to už je aj v tv, aj keď len trenčianskej.
možno nereálne, ale napr. mala Alenka by si nemohla niečo s Terry nacvičiť a tá sa tam predviesť? aj keby to nebolo úplne ono, tak by to bolo milé už len preto, že je to také malé dievčatko.
len návrh
možno nereálne, ale napr. mala Alenka by si nemohla niečo s Terry nacvičiť a tá sa tam predviesť? aj keby to nebolo úplne ono, tak by to bolo milé už len preto, že je to také malé dievčatko.
len návrh
už je to aj na FB https://www.facebook.com/album.php?aid=201393&id=367093397739&ref=mf#!/pages/Pomoc-psikom-KS-Trencin/367093397739
Peťo sa zajtra v jobe popýta na nejaké to sponzorské (na cvičáku dáme vedieť) + kto pôjde k tým Pilátovcom?
Tiež by bolo dobré mať tie tričká na tej akcii, aspoň klubu, aby každý vedel, že sme odtiaľ. V nedeľu ideme na poslušnosť, tak sa môžem na to popýtať, či by nejaké mali.
Peťo sa zajtra v jobe popýta na nejaké to sponzorské (na cvičáku dáme vedieť) + kto pôjde k tým Pilátovcom?
Tiež by bolo dobré mať tie tričká na tej akcii, aspoň klubu, aby každý vedel, že sme odtiaľ. V nedeľu ideme na poslušnosť, tak sa môžem na to popýtať, či by nejaké mali.
Dobry napad to by sme veru mohli mat tie tricka. To su tie zelene co ma Zita ?
Inak ta Alenka s Terry neni veru zly napad len co na to jej mamina a tatino ?
Alebo ma napadla este Lenka s Connie, co ty na to Leni ?
Inak s tou TV je to akoze dobry napad, len treba fakt dopredu rozmyslat kto v pripade potreby nieco povie do kamery ? Ja to urcite nebudem
Inak ta Alenka s Terry neni veru zly napad len co na to jej mamina a tatino ?
Alebo ma napadla este Lenka s Connie, co ty na to Leni ?
Inak s tou TV je to akoze dobry napad, len treba fakt dopredu rozmyslat kto v pripade potreby nieco povie do kamery ? Ja to urcite nebudem
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
Ja skocim k tym Pilatovcom ako som povedala, ak stihnem tak aj za keramom co je chovprodukt. Inak treba potom konecnu verziu propizicii poslat Evke kt.to posle do KS TN a oni to daju uverejnit aj v novinach. Treba preverit este ten Pardon + hladat co najviac sponzorov. Ale ved dnes si to na cvicaku verim ze pridete povieme aj co sa tyka tej TV nech je to pripravene. Napadlo ma ze by sa mohol tam vziat nejaky jeden psik z utulku + 1clovek co by nieco povedal o tom - mne by to nevadilo mozem tam ist aj ked lepsie by bo niekto kto vie povedat ,,R´´ lebo ono to znie fakt strasne + 1clovek co by ukazal nieco so psikom , to je taka moja predstava zhruba aj co som sa radila s dedkom. Treba to opat hodit na dogforum prip.inu stranku+ na nasu+volat kazdeho kto avs napadne:))
este by som chcela dodat k tym agility pretekom, ze zaciatocnici a pokrocili- malo by sa vypisat ake prekazky budu pri zaciatocnikoch a pokrocilych, aby sa aj ludia vedeli prihlasit, tak napr. pokrocili uz hadam aj vsetky prekazky, ale zaciatocnici by napr. nemali slalom, hojdu a acko.. hmm ? bo potom fakt v zaciatocnikoch mozu byt psy co ovladaju vsetky prekazky - ale este nikde neboli- a potom steniatka, tak aby neboli ludia prekvapeny, ked sa tam vyskytne nejaka prekazka ? no neviem ci som to napisala zrozumitelne, chapete co som tym myslela ? proste aby som aj vedela ako asi narocne parkury mam prichystat pre tieto kategorie, hmm ?
Livia viem ako to myslíš, len my sme to dali schválne takto, lebo sme nevedeli koľko bude na to času, aby sa nám to tam pomestili. A podľa mňa v tých začiatočníkoch by nemusel byť slalom alebo len skrátený na polovicu a hojda nie. To býva aj na iných neofic. čo to tak sledujem.
Tereza my by sme mali ísť dnes s peťom do mesta, tak by som sa mohla zbehnúť opýtať do toho chovproduktu, ak nám čas vydá. S tým, že aj na plagát aj na stránku sa pak dopíšu tí sponzori + bude treba ich potom vyvesiť aj na cvičáku priamo počas akcie. Ono by bolo fasa najlepšie keby to bol jeden, dvaja a boli by ochotný to zasponzorovať, ale tak snívajte s nami.
na tie tričká sa opýtam v nedeľu, keď tam pôjdeme s babami. len neviem, či ich toľko budú mať. ja som mala predstavu, že minimálne dve, aby mali tí, čo budú vyberať poplatok a prijímať psíkov a možno ten s mikrofónom, takže vlastne tri. prinajhoršom by sme dve žičli od Zit s Alou, ak im to nebude vadiť.
Tereza my by sme mali ísť dnes s peťom do mesta, tak by som sa mohla zbehnúť opýtať do toho chovproduktu, ak nám čas vydá. S tým, že aj na plagát aj na stránku sa pak dopíšu tí sponzori + bude treba ich potom vyvesiť aj na cvičáku priamo počas akcie. Ono by bolo fasa najlepšie keby to bol jeden, dvaja a boli by ochotný to zasponzorovať, ale tak snívajte s nami.
na tie tričká sa opýtam v nedeľu, keď tam pôjdeme s babami. len neviem, či ich toľko budú mať. ja som mala predstavu, že minimálne dve, aby mali tí, čo budú vyberať poplatok a prijímať psíkov a možno ten s mikrofónom, takže vlastne tri. prinajhoršom by sme dve žičli od Zit s Alou, ak im to nebude vadiť.
DF už ide, ale jednak Katke nejde PC, ale tak mohla by som to tam dať aj ja, no počkám na cvičák nech doriešime jednak to štartovné (jeho výšku) a ostatné veci ohľadom prekážok v začiatočníkoch a pod. Do večera už to vydrží.
VÝKAZ Z DNEŠNEJ SCHôDZE:
Kto všetko bude pomáhať: Katka, Evka, Tereza, Monika, Peťo, Denis, Evka, Viktor, Ingrid, Emil (Alicin otec), Alica
Všetky úlohy sú už rozdelené, ešte treba doriešiť ÚPRAVU POVRCHU
+ EšTE JE POTREBNÉ:
- obsluha aparatúry, hudba, zvuk a pod.
- niekto kto bude túto akciu prezentovať v Televízii Trenčín - čo sme dnes boli na schôdzi záujem nemal nikto, napadla nás Lenka, ak by si mala záujem a čas = 2. september 10 - by malo byť natáčanie. S tým, že aj niekoho kto by niečo predviedol so psíkom.
Ďalej bude na akcii treba:
PRíJEM SúťAžIACICH - Monika, Evka + Evka (kontrola očkovákov)
MIKROFÓN - Viktor
ROZHODCA - Lívia
DVÍHANIE PREKÁžOK - Denis
MERANIE ČASU - Peťo, Emil
ZAPISOVATELIA AGILITY - Katka, Monika
+ prinesie sa PC + tlačiareň = výsledková listina (Peťo)
- diplomy, plagáty = Peťo vytlačí
SPONZORI:
- Pharmacopola
- Veterinár Pilát
- Chovprodukt Keramoprojekt
- BMW T. O. B. Trenčín
- ešte niečo sa pokúša zohnať Evka Č.
Čo sa tam bude diať?
- agility pretek - začiatočníci (nebude slalom, hojda, kruh, znížená výška skočiek a ostatných prekážok), pokročilý = ktokoľvek z klubu sa môže zúčastniť, ak si uhradí súťažný príspevok, ktorý je 4 €
- orieškiáda - pes sympaťák, porotsovský miláčik, psík šikula
- ukážkdy dogdancingu, dogfresbee, obrany
Ak nemáte chuť alebo čas s ničím pomôcť, budeme aspoň radi, ak nás prídete podporiť a dáte ostatným o tejto akcii vedieť.
Kto všetko bude pomáhať: Katka, Evka, Tereza, Monika, Peťo, Denis, Evka, Viktor, Ingrid, Emil (Alicin otec), Alica
Všetky úlohy sú už rozdelené, ešte treba doriešiť ÚPRAVU POVRCHU
+ EšTE JE POTREBNÉ:
- obsluha aparatúry, hudba, zvuk a pod.
- niekto kto bude túto akciu prezentovať v Televízii Trenčín - čo sme dnes boli na schôdzi záujem nemal nikto, napadla nás Lenka, ak by si mala záujem a čas = 2. september 10 - by malo byť natáčanie. S tým, že aj niekoho kto by niečo predviedol so psíkom.
Ďalej bude na akcii treba:
PRíJEM SúťAžIACICH - Monika, Evka + Evka (kontrola očkovákov)
MIKROFÓN - Viktor
ROZHODCA - Lívia
DVÍHANIE PREKÁžOK - Denis
MERANIE ČASU - Peťo, Emil
ZAPISOVATELIA AGILITY - Katka, Monika
+ prinesie sa PC + tlačiareň = výsledková listina (Peťo)
- diplomy, plagáty = Peťo vytlačí
SPONZORI:
- Pharmacopola
- Veterinár Pilát
- Chovprodukt Keramoprojekt
- BMW T. O. B. Trenčín
- ešte niečo sa pokúša zohnať Evka Č.
Čo sa tam bude diať?
- agility pretek - začiatočníci (nebude slalom, hojda, kruh, znížená výška skočiek a ostatných prekážok), pokročilý = ktokoľvek z klubu sa môže zúčastniť, ak si uhradí súťažný príspevok, ktorý je 4 €
- orieškiáda - pes sympaťák, porotsovský miláčik, psík šikula
- ukážkdy dogdancingu, dogfresbee, obrany
Ak nemáte chuť alebo čas s ničím pomôcť, budeme aspoň radi, ak nás prídete podporiť a dáte ostatným o tejto akcii vedieť.
baby ja rozmyslam, ze si tam pojdem s orianou zabehnut - agility
ulohy uz mate porozdelovane, a ked bude treba cosi namieste, tak rada pomozem
a este jedna vec: kolko parkurov sa bude behat? kalsicky 3? mozno by sa aj to mohlo hodit do tych plagatov alebo co to budu
ulohy uz mate porozdelovane, a ked bude treba cosi namieste, tak rada pomozem
a este jedna vec: kolko parkurov sa bude behat? kalsicky 3? mozno by sa aj to mohlo hodit do tych plagatov alebo co to budu
Monika na tom pokladnicnom blocku co som vcera ukazovala je uvedeny nazov : Martin Mitosinka - AQUA LIFE plus. Aj v Živnostenskom registri som pozerala a taky ma nazov, takze kludne daj miesto Chovprodukt Keramoprojekt tento nazov.
Evi díky, ja som si to nenapísala a zabudla som na to. Katke nejde ten PC, takže som to chcela hodiť aj do propozícii na DF.
Alica: parkúr sa bude bežať len jeden, keďže sme chceli, aby tam bola aj tá orieškiáda a tá je pri tejto akcii prvoradá. Ak chceš pošlem ti prihlášku na mail. Len mi hoď na seba kontakt.
Alica: parkúr sa bude bežať len jeden, keďže sme chceli, aby tam bola aj tá orieškiáda a tá je pri tejto akcii prvoradá. Ak chceš pošlem ti prihlášku na mail. Len mi hoď na seba kontakt.
Baby, radostna sprava, monitor mi uz bezi
Takze sa idem vrhnut na tie propozicie a editnem to do prveho prispevku na DF. tiez som napisala dogdancerkam aby som si overila, ci ozaj pridu
+ Monika, mna tak napadlo pri prezerani tej FB pozvanky, ci by si nemohla tie info o akcii (ktore su teraz akoby na nastenke tej akcie) dat do toho popisu. Cize by sa to zobrazovalo hned, ked si to niekto zavesi na nastenku. Chapeme sa?
Takze sa idem vrhnut na tie propozicie a editnem to do prveho prispevku na DF. tiez som napisala dogdancerkam aby som si overila, ci ozaj pridu
+ Monika, mna tak napadlo pri prezerani tej FB pozvanky, ci by si nemohla tie info o akcii (ktore su teraz akoby na nastenke tej akcie) dat do toho popisu. Cize by sa to zobrazovalo hned, ked si to niekto zavesi na nastenku. Chapeme sa?
Pisem si s kamaratkou a slubila mi ze pride, ale ona nema psika, len sa tak popozerat. Tak mi napadlo, ze nesutaziaci maju vstup asi zdarma- vsak?
A este nesmieme zabudnut urobit dake smerovacie tabule. Zo stanice, ak niekto pojde peso (alebo busom c.6) a potom normalne autom.
A este nesmieme zabudnut urobit dake smerovacie tabule. Zo stanice, ak niekto pojde peso (alebo busom c.6) a potom normalne autom.
nesutaziaci maju vstup asi zdarma- vsak?
tak by to malo byt, ale mozno by bolo fajn k tomu sutaznemu prispevku dat do zatvorky, ze vsetci zucastneni maju moznost prisiet na utulok nejakou sumou
budu sa vlastne robit tie plagaty? ked hej tak aj my by sme mohli cosi rozvesat u nas v NM
a podla mna sa zidu aj tie tabulky WC so sipkami, neviem kto to spominal, a ked sa niekomu chce mohol by ten hajzlik aj vycistit
monika: posli - alicagggg@zoznam.sk
Za chvilku sem tie propozky uz aktualne a hotove hodim, takze nemusis posielat, hentie su aj tak neaktualne.
Katka a Sissi napísal:Za chvilku sem tie propozky uz aktualne a hotove hodim, takze nemusis posielat, hentie su aj tak neaktualne.
už som ich poslala a sú aktuálne, ja som ich upravila podľa toho ako sme sa dohodli
Propozicie:
http://agilitytn.ic.cz/psici_psikom-propozicie.doc
Prihlaska:
http://agilitytn.ic.cz/psici_psikom-prihlaska.doc
A idem to hodit na stranku a na dogforum. Myslim, ze som na nic nezabudla, tak nech to tak uz dnes je.
Lebo vcera to tam dala Monika a nejako sa netrhaju...
edit: A nedohodli sme sa, ze propozicie dorobim ja? Lebo som sa tomu venovala dnes cele poobedie a vlastne zbytocne?
http://agilitytn.ic.cz/psici_psikom-propozicie.doc
Prihlaska:
http://agilitytn.ic.cz/psici_psikom-prihlaska.doc
A idem to hodit na stranku a na dogforum. Myslim, ze som na nic nezabudla, tak nech to tak uz dnes je.
Lebo vcera to tam dala Monika a nejako sa netrhaju...
edit: A nedohodli sme sa, ze propozicie dorobim ja? Lebo som sa tomu venovala dnes cele poobedie a vlastne zbytocne?
ja som si ich upravila len preto, že som to podľa niečoho potrebovala hodiť na DF a nie hodinu rozmýšľať a stále upravovať, čo som tam ešte zabudla.
SUPER, že sa ti to podarilo dať do toho word dokumentu.
SUPER, že sa ti to podarilo dať do toho word dokumentu.
baby, mne sa to nechce uz dnes vypisovat, tak keby sa to rychlo plnilo, rezervujte mi jedno miesto zajtra tu prihlasku vypisem
nad tymi ukazkami frisbee este porozmyslam - skor nie ako ano, ale este nic neni iste...ja som rada ked to oriane dobre hodim a ked si ona pri chyteni taniera nerozbije hubu - co sa deje dost casto, ale tak poromzyslam a dam vediet...kazdopadne aj ked sa na to dam, nebude sa to ani zdaleka priblizovat k wicky s classy
nad tymi ukazkami frisbee este porozmyslam - skor nie ako ano, ale este nic neni iste...ja som rada ked to oriane dobre hodim a ked si ona pri chyteni taniera nerozbije hubu - co sa deje dost casto, ale tak poromzyslam a dam vediet...kazdopadne aj ked sa na to dam, nebude sa to ani zdaleka priblizovat k wicky s classy
katka: nezabudla si do prihlasky dat kategorie na agi? - S, M, L...ci to sa az tam nejako doriesi? lebo co mi monika poslala prihlasku tam boli aj kategorie
kedze mna ste nezaukolovali tak v tom pripade sa hlasim ako sutaziaci drzte mi miesto
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
Natália treba sa prihlásiť, šup na našu agiliťácku stránku a vyplniť prihlášku.
AlicaGGG napísal:katka: nezabudla si do prihlasky dat kategorie na agi? - S, M, L...ci to sa az tam nejako doriesi? lebo co mi monika poslala prihlasku tam boli aj kategorie
čo som ja kuk tu prihlášku, tak tam boli.
Na tej prihlaske su velkostne kategorie
No, Monika mi poslala plagat a ja som sa do toho trosku prilis vcucla A kym som to dorobila, Monika uz bola odhlasena, tak to dam rovno sem. A to som mala povodne zmenit len jedno pismo
Len som tak skusala, ako by to vyzeralo s tym obrazkom v pozadi. Hladala som na nete dakeho podareneho krizenca, ale potom ma napadli autorske prava a zacala som hladat vo svojich fotkach. A nasla som nasho perfisneho Lycana, neviem, ako som mohla nanho zabudnut
Berte to len ako navrh, kludne sa moze pouzit aj monika verzia, ja som len skusala
http://agilitytn.ic.cz/plagat.doc
A tiez robim na startovke, ktora bude na stranke vzdy priebezne aktualizovana.
A POZOR, uz mame troch prihlasenych! (aj s Alicou)
No, Monika mi poslala plagat a ja som sa do toho trosku prilis vcucla A kym som to dorobila, Monika uz bola odhlasena, tak to dam rovno sem. A to som mala povodne zmenit len jedno pismo
Len som tak skusala, ako by to vyzeralo s tym obrazkom v pozadi. Hladala som na nete dakeho podareneho krizenca, ale potom ma napadli autorske prava a zacala som hladat vo svojich fotkach. A nasla som nasho perfisneho Lycana, neviem, ako som mohla nanho zabudnut
Berte to len ako navrh, kludne sa moze pouzit aj monika verzia, ja som len skusala
http://agilitytn.ic.cz/plagat.doc
A tiez robim na startovke, ktora bude na stranke vzdy priebezne aktualizovana.
A POZOR, uz mame troch prihlasenych! (aj s Alicou)
baby do akej kategorie sa mame dat,ked este nevieme slalom????zaciatocnici????pokrocili???poradte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rozhodla som sa ze sa zaradime asiq do zaciatocnikov
Podľa mňa je to ok, ale zožeňte si niekoho kto to povytláča, na to sa minie veľa toneru a Peťo má ešte tlačiť tie diplomy, ktoré tiež mimochodom môžeš urobiť Katka. Ja dávam od toho ruky preč, keďže k ním boli výhrady. Aspoň sa s tým nemusím paprať.
A ešte som zabudla. Fasa, že Peťo nad tým logom presedel asi štyri hodiny, aby tam ten nápis vcucnal. Nevadííííííííííííí. Bude rád.
A ešte som zabudla. Fasa, že Peťo nad tým logom presedel asi štyri hodiny, aby tam ten nápis vcucnal. Nevadííííííííííííí. Bude rád.
Monika ma pravdu, ako ten plagat je pekny Katka ale predsa len sme hovorili, ze tam bude to logo KK Excel a na tu fotku sa minie vela toneru. Ja som za ten prvy plagat.
Neurazaj sa Monika, pokial viem, sama si mi pisala alebo osobne vravela, ze nech tam skusim dat tu slabu fotku do pozadia, tak som skusila.
Logo som tam nedala, lebo malo biele pozadie a za tou fotkou to nevyzeralo dobre. Medzitym, ked som robila novinku na stranku, som ho trosku orezala, ale zabudla som ho tam dat. Ale teraz uz aj tak vlastne netreba.
Len som myslela, ze to viac uputa, ako len "prazdny" papier, to je vsetko. Napisala som, ze to bol len navrh, nie ze zvrhavam tvoju verziu. Navrh padol, vyuzije sa tvoja, ja s tym nemam najmensi problem
Petoi sa s logom ospravedlnujem, nebolo to umyselne, na stranke som ho normalne pouzila.
A co sa tyka diplomov, neviem co riesis. Pytala si sa ma na nazor, tak som napisala, co by som mozno trosku zmenila. Ty si to zmenila a ta verzia sa mi velmi pacila, viac ako ta moja, to som ti povedala.
Logo som tam nedala, lebo malo biele pozadie a za tou fotkou to nevyzeralo dobre. Medzitym, ked som robila novinku na stranku, som ho trosku orezala, ale zabudla som ho tam dat. Ale teraz uz aj tak vlastne netreba.
Len som myslela, ze to viac uputa, ako len "prazdny" papier, to je vsetko. Napisala som, ze to bol len navrh, nie ze zvrhavam tvoju verziu. Navrh padol, vyuzije sa tvoja, ja s tym nemam najmensi problem
Petoi sa s logom ospravedlnujem, nebolo to umyselne, na stranke som ho normalne pouzila.
A co sa tyka diplomov, neviem co riesis. Pytala si sa ma na nazor, tak som napisala, co by som mozno trosku zmenila. Ty si to zmenila a ta verzia sa mi velmi pacila, viac ako ta moja, to som ti povedala.
Ty kokos toto sú presne tie netové, skypové a smskové komunikácie. Hneď sa všetci urážajú a pod. Tak ako si ty napísala, že si s tým mala robotu a vyletela si na mňa, lebo si to robila zbytočne, tak isto som aj ja napísala na to svoj názov.
za tým, čo som napísala si stojím, že by sa mal použiť tvoj návrh plagátu, lebo je pútavejší.
a tiež si myslím, že ak si chcela kľudne si všetky tieto veci okolo propozícii, diplomov a plagátov mohla robiť ty, keďže si v tom jednak premakanejšie a aj tomu určite venuješ viac času.
Takže ešte raz a znova, nemám problém s tým novým plagátom, tak isto ako s novým návrhom čohokoľvek, ak sa bude páčiť aj ostatným. Len mi príde zbytočne, aby sme tu duplicitne vyrábali to a to a pak sa tu majú ostatní vyjadrovať, ktorý je lepší
P.S. diplom na orieškiádu ešte nemám hotový a nechcela som, aby to bol taký istý ako ten na agi. ak máš na to chuť a čas, tak do toho. ja budem len rada. aj tak ja stále neviem ako sa na to pozadie dáva ten obrázok a ak to ty vieš bude aspoň o starosť menej.
za tým, čo som napísala si stojím, že by sa mal použiť tvoj návrh plagátu, lebo je pútavejší.
a tiež si myslím, že ak si chcela kľudne si všetky tieto veci okolo propozícii, diplomov a plagátov mohla robiť ty, keďže si v tom jednak premakanejšie a aj tomu určite venuješ viac času.
Takže ešte raz a znova, nemám problém s tým novým plagátom, tak isto ako s novým návrhom čohokoľvek, ak sa bude páčiť aj ostatným. Len mi príde zbytočne, aby sme tu duplicitne vyrábali to a to a pak sa tu majú ostatní vyjadrovať, ktorý je lepší
P.S. diplom na orieškiádu ešte nemám hotový a nechcela som, aby to bol taký istý ako ten na agi. ak máš na to chuť a čas, tak do toho. ja budem len rada. aj tak ja stále neviem ako sa na to pozadie dáva ten obrázok a ak to ty vieš bude aspoň o starosť menej.
A kde som ja na teba vyletela?
Ja som len napisala svoj nazor, ze plagat ma byt pestry, farebny a zaujmavy, aby ked clovek okolo neho prejde ho uputal a podla toho som ho aj vyrabala. Alebo ak chces, tak prerabala. Nie je ekonomicky mozne vytlacit ho, pouzije sa ten ten tvoj. Problem vyrieseny Ak mas pocit, ze duplicitne robim veci, tak ich teda robit prestanem. Ja som to brala ako vyjadrenie svojho nazoru, co by som tam zmenila. Radsej som to ukazala v praxi, ako by som to mala opisovat.
Co sa tyka diplomov, ak mas na to este chut, mne sa ten tvoj uprimne pacil. A myslim si, ze aspon zaklad by mali mat rovnaky s tym agilitnym, aby bolo vidno, ze su z jednej akcie. Mozno len zmenit farbu ramceku a obrazky.
A myslim, ze ak mame organizovat nieco pre cudzich ludi, vnutorne zabomysie vojny "kto co urobil lepsie" nie su na mieste. Ja si budem teda robit svoju robotu a nebudem zasahovat svojimi "vylepseniami" do tej druhych. Ok?
(PS, vsetko v tomto prispevku bolo myslene v mieri, aby sme sa spravne pochopili )
Ja som len napisala svoj nazor, ze plagat ma byt pestry, farebny a zaujmavy, aby ked clovek okolo neho prejde ho uputal a podla toho som ho aj vyrabala. Alebo ak chces, tak prerabala. Nie je ekonomicky mozne vytlacit ho, pouzije sa ten ten tvoj. Problem vyrieseny Ak mas pocit, ze duplicitne robim veci, tak ich teda robit prestanem. Ja som to brala ako vyjadrenie svojho nazoru, co by som tam zmenila. Radsej som to ukazala v praxi, ako by som to mala opisovat.
Co sa tyka diplomov, ak mas na to este chut, mne sa ten tvoj uprimne pacil. A myslim si, ze aspon zaklad by mali mat rovnaky s tym agilitnym, aby bolo vidno, ze su z jednej akcie. Mozno len zmenit farbu ramceku a obrazky.
A myslim, ze ak mame organizovat nieco pre cudzich ludi, vnutorne zabomysie vojny "kto co urobil lepsie" nie su na mieste. Ja si budem teda robit svoju robotu a nebudem zasahovat svojimi "vylepseniami" do tej druhych. Ok?
(PS, vsetko v tomto prispevku bolo myslene v mieri, aby sme sa spravne pochopili )
ja sa mam prihlasit s orianou do zaciatocnikov?
baby ked chcete, tatino moze vytlacit cca 20 kusov toho plagatu s obrazkom
baby ked chcete, tatino moze vytlacit cca 20 kusov toho plagatu s obrazkom
Alic to je na tebe kam sa prihlásiš.
Ak môže, tak to by bolo supiš, Peťo môže 15 ks.
Alic ešte, ale treba počkať, chýba nám tam ešte jeden sponzor. Dáme echo kedy sa môže začať tlačiť.
Natalí: aj členovia klubu majú povinnosť zaplatiť ten súťažný príspevok, keďže to všetko ide na podporu KS TN, priamo na mieste sa to bude uhrádzať.
Ak môže, tak to by bolo supiš, Peťo môže 15 ks.
Alic ešte, ale treba počkať, chýba nám tam ešte jeden sponzor. Dáme echo kedy sa môže začať tlačiť.
Natalí: aj členovia klubu majú povinnosť zaplatiť ten súťažný príspevok, keďže to všetko ide na podporu KS TN, priamo na mieste sa to bude uhrádzať.
Dakujeme Alic, teda vlastne ujovi Emilovi Cim viac toho bude, tym lepsie.
Monika, mohla by som ta este poprosit, aby si do tej pozvanky na FB pridala link na propozcie, prihlasku a startovku? Dik
Monika, mohla by som ta este poprosit, aby si do tej pozvanky na FB pridala link na propozcie, prihlasku a startovku? Dik
Jééé, ... no nestíham sa čudovať, aký ste vy všetci šikovní. Klobúk pred vami dolu.
Mne to teraz časovo nevyhovuje ani prísť na cvičák, tak sa moc ospravedlňujem.
Na túto akciu sa budeme snažiť určite prísť a pomôcť vám, čo bude v tej chvíli potrebné.
Ohladne TV, dobrovoľne sa určite nehlásim , pred kameru o rozprávaní ohľadne akcie a psíkoch z útulku by sa mi hodila práve Ter, ona sama má psíka z útulku a mohla by o tom porozprávať tiež. Možno by to mnoho ľudí ovplyvnilo pri budúcom výbere svojho psíka.
Evi, aj keď už sa tancu s Connie nevenujeme (myslím, že ju to až tak nebralo), môžeme sa pokúsiť niečo ukázať.
Chcem sa vás ešte spýtať, budete sa prihlasovať do súťaže agility, atď. aj vy? Ja by som sa prihlásila, ale ak by trebalo radšej pomáhať, pomôžem.
Mne to teraz časovo nevyhovuje ani prísť na cvičák, tak sa moc ospravedlňujem.
Na túto akciu sa budeme snažiť určite prísť a pomôcť vám, čo bude v tej chvíli potrebné.
Ohladne TV, dobrovoľne sa určite nehlásim , pred kameru o rozprávaní ohľadne akcie a psíkoch z útulku by sa mi hodila práve Ter, ona sama má psíka z útulku a mohla by o tom porozprávať tiež. Možno by to mnoho ľudí ovplyvnilo pri budúcom výbere svojho psíka.
Evi, aj keď už sa tancu s Connie nevenujeme (myslím, že ju to až tak nebralo), môžeme sa pokúsiť niečo ukázať.
Chcem sa vás ešte spýtať, budete sa prihlasovať do súťaže agility, atď. aj vy? Ja by som sa prihlásila, ale ak by trebalo radšej pomáhať, pomôžem.
Prihlasuje sa Alica a Natália, takže sa kludne môžeš prihlásiť aj ty. Treba vyplniť prihlášku, ktorá je stránke nášho agi klubu a poslať ju Katke na mail. V podstate už máme všetko zadelené, akurát treba ešte niekoho ku zvuku, ak by mohol Rasťo bolo by to fajn.
Monika to mi je jasne ze to musim zaplatit,sak to je len ale 4 e a stoji mi to za to aby si Jessie zvikala ze sa na nu ludia divaju.a ohladom pomahania tak aj ja vam mozem s niecim pomoct staci len povedat co bude treba
ja som skusala kontakt do Pardonu a nepodarilo sa, skusim este dnes ...
Ingrid & Basha- Počet príspevkov : 227
Registration date : 21.02.2010
Takze, volala mi Evka (s Borou).
Treba doriesit, kde sa uskladnia tie ceny od Pharmacopoly. Uz sme sa o tom raz bavili na cvicaku a zda sa mi, ze Tereza vravela, ze by mohli byt u jej dedka. Ale nie som si ista, ci som si to len zle nezapamatala a o dedkovi vravela v inej suvislosti Nepamatate si niekto? Popripade, mate niekto moznost to uskladnit?
Zatial mame prihlasenych 10 psov do agility (sucet oboch kategorii zac. aj pok.) a cca 8 ludi na orieskiadu (v kazdej kategorii 8, Psik sikula ma len 6). Pozerala som sa do kalendara a s hrozou som zistila, ze to je uz skoro o dva tyzdne! Treba si s tymi plagatmi fakt svihnut, aby sa oslovili aj trencania. Tiez ta trencianska telka a pardon. Hlavne zaistit poriadnu reklamu, lebo ak by sme sa mali spoliehat len na ludi z FB a DF, bude to dost slabe....10 psov je podla mna malo na to, ako dlho sa o tom uz vie.
A dalsia vec- ta Wicky s Classy, co bude robit ukazky DD ma poprosila, ze aj ked sa prihlasila do Psik sikula, tak to robi hlavne kvoli Classy, aby si zvykla na publikom a nechce vyhrat, lebo by to bolo nespravodlive, ze oni sa tomu venuju v podstate na profi urovni. Ze aj keby mala prve miesto, tak ho posunie tomu, co by bol pod nou. Tak treba vymysliet, ci jej nedame daku speci cenu alebo to nechame tak- bez umiestnenia. Aby to nevyzeralo skorumpovane, ze ona bude viditelne najlepsie a neumiestni sa, chapete.
Treba doriesit, kde sa uskladnia tie ceny od Pharmacopoly. Uz sme sa o tom raz bavili na cvicaku a zda sa mi, ze Tereza vravela, ze by mohli byt u jej dedka. Ale nie som si ista, ci som si to len zle nezapamatala a o dedkovi vravela v inej suvislosti Nepamatate si niekto? Popripade, mate niekto moznost to uskladnit?
Zatial mame prihlasenych 10 psov do agility (sucet oboch kategorii zac. aj pok.) a cca 8 ludi na orieskiadu (v kazdej kategorii 8, Psik sikula ma len 6). Pozerala som sa do kalendara a s hrozou som zistila, ze to je uz skoro o dva tyzdne! Treba si s tymi plagatmi fakt svihnut, aby sa oslovili aj trencania. Tiez ta trencianska telka a pardon. Hlavne zaistit poriadnu reklamu, lebo ak by sme sa mali spoliehat len na ludi z FB a DF, bude to dost slabe....10 psov je podla mna malo na to, ako dlho sa o tom uz vie.
A dalsia vec- ta Wicky s Classy, co bude robit ukazky DD ma poprosila, ze aj ked sa prihlasila do Psik sikula, tak to robi hlavne kvoli Classy, aby si zvykla na publikom a nechce vyhrat, lebo by to bolo nespravodlive, ze oni sa tomu venuju v podstate na profi urovni. Ze aj keby mala prve miesto, tak ho posunie tomu, co by bol pod nou. Tak treba vymysliet, ci jej nedame daku speci cenu alebo to nechame tak- bez umiestnenia. Aby to nevyzeralo skorumpovane, ze ona bude viditelne najlepsie a neumiestni sa, chapete.
A aké ceny ide, koľko ich bude, kde to treba uskladniť? Ako stačí doma pod posteľ alebo kde?
Tiez neviem to je toho tolko ? Ozaj plagat som preposlala Lenke Mikusovej z karantenky a ta sa ho pokusi zverejnit v Trenčianskych novinach.
Vytlacila som nejake plagaty, tak mozem dnes z roboty sa zastavit v Kauflande a Juzanke v tom zverimexe a poprosit ich o vyvesenie plagatu.
Vytlacila som nejake plagaty, tak mozem dnes z roboty sa zastavit v Kauflande a Juzanke v tom zverimexe a poprosit ich o vyvesenie plagatu.
Naposledy upravil eva & monty dňa Ut august 24, 2010 2:06 pm, celkom upravené 1 krát.
Tie plagaty pomaly tlacim - uz mam tusim 8ks. Nejake vyvesime tu v Novom Meste. Dufam ze sa mi podari vytlacit aspon 15ks a doniesol by som ich do TN na trening - streda-stvrtok.
Emgaj- Počet príspevkov : 16
Registration date : 18.06.2010
Tak 2 plagaty som dala aj kolegovy zo Ziliny, vyvesi to tam na zeleznicnej stanici.
katka: a keby sa povedalo do mikorofonu, ked pojde wicky, ze ona ide nesutazne? kazdy by sa na nu rad pozrel urcite, ale ludia budu vediet, ze jej nemaju davat hlasy
uz som to hodila aj na stranku klubu u nas, tak mozno z nich nieko pride
uz som to hodila aj na stranku klubu u nas, tak mozno z nich nieko pride
Strana 2 z 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» PSÍCI PSÍKOM 2011
» Dogtrekkingy
» Členská schôdza
» Novomestsky dogtrekking 2010
» Neoficiálne preteky
» Dogtrekkingy
» Členská schôdza
» Novomestsky dogtrekking 2010