Neoficialky- Predvelikonocny vyprask III, Hodonin
+9
Ingrid & Basha
Offca
natalka a jessie
Katka a Sissi
Lenka
Tipsy
AlicaGGG
Monika & Parsonky
laugaritio.tn
13 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Neoficialky- Predvelikonocny vyprask III, Hodonin
http://www.agility-hodonin.ic.cz/planovaneAkce.php
ludia , ten april ma asi zabije toto je tiez lakadlo, je to nedaleko co vy na to?
ludia , ten april ma asi zabije toto je tiez lakadlo, je to nedaleko co vy na to?
Re: Neoficialky- Predvelikonocny vyprask III, Hodonin
prečo zasa zakladáš novú tému, keď tu máme tému NEOFICIÁLNE PRETEKY?
však tam to môžeme všetko sústreďovať a nemusia tu byť témy s 10 odpoveďami potom, či?
však tam to môžeme všetko sústreďovať a nemusia tu byť témy s 10 odpoveďami potom, či?
urobila som to pre vacsiu prehladnost, aby sa jedna akcia neplietla s druhou, myslim si ze je to rozumne.
aby sa jedna akcia neplietla s druhou, myslim si ze je to rozumne.
Mimochodom, vzdy sa da tema uzamknut popripade casom vymazat, takze kludne temujte.
Posledna výzva: s Evkou sa chystame "vypráskať" Hodonín na neoficialky "Předvelikonoční výprask"
Zajtra sa posielaju peniaze prevodom do CR, kto sa chce k nam pripojit, tak šup, šup.
Zajtra sa posielaju peniaze prevodom do CR, kto sa chce k nam pripojit, tak šup, šup.
Pytali ste sa, ci sa na mieste neda zaplatit? Zahranicnym to povacsine umoznuju.
Lenka ja uz som nad nimi rozmyslala ale ten nestasny odvoz ale pracuje sa na tom a presvieca tak dnes ty dam este vediet
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
U nas to tiez vyzera velmi nadejne...ach to nas cakaju uz "zavodnici"...verite, ze mam z toho normalne stres?
neni sú šteniatka, škoda
síce šla by som aspoň s Nelly, no neviem, či tam nebudeme mať už skúškové. ach jaj
síce šla by som aspoň s Nelly, no neviem, či tam nebudeme mať už skúškové. ach jaj
Zahraniční účastníci smí platit na místě i když s tím máme špatné zkušenosti, protože se nám nahlásilo pár lidiček již na minulé závody a pak den před závodama prostě napsali, že nepřijedou. Musíme jim prostě věřit
Treba sa len spytat. Takze treba zrejme nahlasit, ze pridete, aby vam drzali miesto a platit az na mieste.
My teda asi pojdeme tiez
My chceme ísť teda tiež
Budete platiť na účet? Mohli by ste aj za mňa, dala by som Vám potom prašule. Treba poslať aj tú prihlášku asi, čo?
Budete platiť na účet? Mohli by ste aj za mňa, dala by som Vám potom prašule. Treba poslať aj tú prihlášku asi, čo?
Inak- kde je prihlaska? Na stranke ju nikde nevidim..
Prihlaska sa posiela iba mailom. Ak niekomu pomoze, takto som pisala ja.
meno psovoda:
pes meno:
plemeno:
vyskove zaradenie:
kategoria:
klub: KK Excel Trenčín, SR
meno psovoda:
pes meno:
plemeno:
vyskove zaradenie:
kategoria:
klub: KK Excel Trenčín, SR
Dakujem Leni, ja ze sme uz nieco presvihli. Idem to poslat.
mne stále neodpísali na mail, čo som im včera písala
Počkáme, kým vám poodpisujú a potom sa zariadime.
Poslala som aj ja tú prihlášku, takže sa tam vidíme.
Ja viem tiež, že minulý rok sa dalo platiť aj priamo na mieste.
Ja som sa dnes prihlasila- zavodnici. Aspon bude prca A uplne najviac sa tesim, ze nas tam bude zasa hojneeee
Tak z Hodonina mi odpisali, ze sme zapisani akoby sme zaplatili, cize nam miesto drzia
Inak, pozerala som fotky z minuleho roka...a maju presne tie iste prekazky ako my
Inak, pozerala som fotky z minuleho roka...a maju presne tie iste prekazky ako my
Myslim, ze pre istotu by jej bolo dobre napisat, ze sa prihlasujete zavazne a zaplatite na mieste...neviem ako to myslela.
no tak na tento pretek by som sa chcela/idem sa prihlasit.dufam ze sa este da prihlaska poslana
Naposledy upravil natalka a jessie dňa Ne február 20, 2011 12:27 am, celkom upravené 1 krát.
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
A silno zvažujem, že tieto neoficiálky zruším, lebo s Nelly to ozaj nemá cenu. :/
Neblbni Moni, to je len zaciatok sezony, este sa do pretekov davno rozbehate
ja som rozmýšľala, že by som sa až priamo na miesto podľa parkúru rozhodla s kým pobežím abo napr. v jumpingu by som vybrala Adri a v open Nelly
Monikaaa, neblbniii.. však o čo ide? Ja Nellču na parkúre úplne žeriem. Ona je tak milý zajdo.. však ide o to, aby sa z toho tešila. Neber jej to
Smieme sa k vám v Hodoníne s Tessou pridať, trenčanská skupino?
Úúúplne-off-topic: My máme agi fčil na vedlajšej koľaji, a za tých pár tréningov platiť ťažké peniaze a ešte sa ospravedlnovať sa naozaj neoplatí, tak uvažujem, že raz, dvakrát do mesiaca by nebolo odveci zájsť si do TN a potrénovať si s vami. V sympatickom, známom prostredí, so známymi ľuďmi, a v uvoľnenej atmosfére..a tak.. Už dlhšie uvažujem o členstve, snáď by sme vám nevadili
Smieme sa k vám v Hodoníne s Tessou pridať, trenčanská skupino?
Úúúplne-off-topic: My máme agi fčil na vedlajšej koľaji, a za tých pár tréningov platiť ťažké peniaze a ešte sa ospravedlnovať sa naozaj neoplatí, tak uvažujem, že raz, dvakrát do mesiaca by nebolo odveci zájsť si do TN a potrénovať si s vami. V sympatickom, známom prostredí, so známymi ľuďmi, a v uvoľnenej atmosfére..a tak.. Už dlhšie uvažujem o členstve, snáď by sme vám nevadili
Offca- Počet príspevkov : 45
Registration date : 13.03.2009
čím nás bude viac tým to bude lepšie.
čo sa týka tréningov, tak tiež v tom isto nebude žiadny problém.
tréningy budeme mávať asi v sobotu, keďže vtedy Lívia môže a v týždni by ti to asi aj tak nevyhovovalo. ( to sa väčšinou dohadujeme len podľa toho kto ako môže a tie tréningy sú tam také light, čiže isto pre teba ako pokročilého agiliťáka by boli soboty najvhodnejšie )
Luci: len ono ti to po čase prestane byť vtipné, keď sa chceš niekam s tým psom posunúť a nerobiť to len tak. Zasa na druhej strane, ešte je len začiatok sezóny a Nelly začína sezónu aspoň o 2 mesiace neskôr, než ja.
čo sa týka tréningov, tak tiež v tom isto nebude žiadny problém.
tréningy budeme mávať asi v sobotu, keďže vtedy Lívia môže a v týždni by ti to asi aj tak nevyhovovalo. ( to sa väčšinou dohadujeme len podľa toho kto ako môže a tie tréningy sú tam také light, čiže isto pre teba ako pokročilého agiliťáka by boli soboty najvhodnejšie )
Luci: len ono ti to po čase prestane byť vtipné, keď sa chceš niekam s tým psom posunúť a nerobiť to len tak. Zasa na druhej strane, ešte je len začiatok sezóny a Nelly začína sezónu aspoň o 2 mesiace neskôr, než ja.
Beriem ťa za slovo Ja som sa cez týždeň nedostávala na treningy riadne ani tu, víkendy budú vyhovovať. Hlavne je dobré, že netreba uvádzať pádny dôvod pri každej absencii, a nie je tu ten tlak, že ked nechodím pravidelne, zbytočne zaberám flek niekomu, kto by pravidelne chodiť mohol (ako je tu to v BA). Taká light forma vyhovuje aj mne, aj Tesse - tá sa pri pravidelnosti strašne prepína, čím častejšie, tým horšie. Síce je to na úkor pokrokovosti, menej sa toho naučíme, kedže menej trénujeme, ale naučíme sa aspon čosi. Čo pri častých tréningoch ide pekne do gulí.
A však ked to s ňou nejde na parkúre fantasticky, možno je proste dobrá v niečom inom. Možno v tom niečom inom dokonca aj lepšia ako Adri, čo ty vieš. Sa proste stotožni s tým, že s Nelly to fantasticky nepôjde, ale baví ju to, tak to s ňou rob len tak.. a Adri si piluj na perfektné výsledky.
Ja napríklad od Lukáša nemôžem očakávať absolútne nič On je taký môj ňumesko, jediné, čo vie poriadne, je lokalizovať zver v lese Napriek tomu ho sem-tam zapriahnem a prebehneme sa. A aj keď neťahá, a nie je to jeho oblúbená činnosť, kupodivu sa do postroja vždy teší. Aj ked potom je z toho prd ALe lúbim ho, je proste svojský, a nebudem ho nútiť do mojich činností.
A však ked to s ňou nejde na parkúre fantasticky, možno je proste dobrá v niečom inom. Možno v tom niečom inom dokonca aj lepšia ako Adri, čo ty vieš. Sa proste stotožni s tým, že s Nelly to fantasticky nepôjde, ale baví ju to, tak to s ňou rob len tak.. a Adri si piluj na perfektné výsledky.
Ja napríklad od Lukáša nemôžem očakávať absolútne nič On je taký môj ňumesko, jediné, čo vie poriadne, je lokalizovať zver v lese Napriek tomu ho sem-tam zapriahnem a prebehneme sa. A aj keď neťahá, a nie je to jeho oblúbená činnosť, kupodivu sa do postroja vždy teší. Aj ked potom je z toho prd ALe lúbim ho, je proste svojský, a nebudem ho nútiť do mojich činností.
Offca- Počet príspevkov : 45
Registration date : 13.03.2009
Luci: lenže Nelly baví len ňuchtiť po lese a naháňať líšky a keďže je chúďa bezpp, tak s ňou nič takéto robiť nemôžem.
hej, ja už to neriešim. keď nebude chcieť ísť, tak nepôjde, nebudem od nej vyžadovať niečo, čo sa jej prieči.
no ako som spomínala, ona začína sezónu zásadne dva, tri mesiace po mne, takže ona má ešte dovolenku.
hej, ja už to neriešim. keď nebude chcieť ísť, tak nepôjde, nebudem od nej vyžadovať niečo, čo sa jej prieči.
no ako som spomínala, ona začína sezónu zásadne dva, tri mesiace po mne, takže ona má ešte dovolenku.
Takze my sme stale medzi neakceptovanymi dokelu ja si vymyslim preteky a nakoniec ma tam ani nezoberu!!!
podľa toho kedy si platila, lebo v sobotu abo v nedeľu aktualizovali. teraz budú zasa až cez víkend.
sak som neplatila a ani ty nie, sak chceme na mieste, ci? A tak som sa s nimi aj dohodla a Vas vsetkych dali do akceptovanych a mna nie
Ja bych napisala zas a zas a zas. ... az kym by nedobliklo im.
takže nedeľa to istí.
teda na 100% ideme aj my, chcela som prihlásiť aj Adri, ale keďže popajdáva na tú packu a neviem, či sa do nedele dá dokopy, tak to nebudem radšej síliť.
dúfam, že nám tam nebude pršať.
teda na 100% ideme aj my, chcela som prihlásiť aj Adri, ale keďže popajdáva na tú packu a neviem, či sa do nedele dá dokopy, tak to nebudem radšej síliť.
dúfam, že nám tam nebude pršať.
Evi, uz sme v Hodoninskej sekcii. Ale ak sa pytas na Kostolany, tak 5. a 13. miesto.
Ked bude prsat, nepustime vas do nasho staníku. Nechceli ste sa s nami "spojit" a zlozit na postovne, tak budete moknut.
... ale nie, ... alebo áno? Inak budete čubrneť, aký super stan my máme.
Samozrejme, v pripade lejaku vas prizveme na navstevu.
Ked bude prsat, nepustime vas do nasho staníku. Nechceli ste sa s nami "spojit" a zlozit na postovne, tak budete moknut.
nie lenka ja sa pytam v spravnje sekcii, sak v Kostelanoch som bola s vami
zaujma ma ci sa ti podarilo Connie dodatocne nahlasit.
zaujma ma ci sa ti podarilo Connie dodatocne nahlasit.
jáááááj, xixixi. mam uz slabe zapalovanie takto k veceru.
Ano, podarilo sa, juchuchu. Takze berieme aj nasu "hrdinku schizofreničku".
Ano, podarilo sa, juchuchu. Takze berieme aj nasu "hrdinku schizofreničku".
Lenka napísal:
Toto ma celkom prekapilo...
Nepamatam si, ze by si vravela nieco o spajani. Ja sama som navrhovala, ci si stan nevezmeme ako "klubovy", ze sa nanho zlozime a budeme ho pouzivat na pretekoch ako klub. A nestretla som sa s pozitivnym ohlasom...
o Katkinom návrhu viem, o Lenkinom nie, ale myslím si, že to Lenka myslela len v rámci srandy
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Strana 1 z 3
Povolenie tohoto fóra: