Neoficialky- Predvelikonocny vyprask III, Hodonin
+9
Ingrid & Basha
Offca
natalka a jessie
Katka a Sissi
Lenka
Tipsy
AlicaGGG
Monika & Parsonky
laugaritio.tn
13 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Neoficialky- Predvelikonocny vyprask III, Hodonin
Jasne, ze to bola sranda. Sice stan nie je extra velky, ale urco by sme vas nenechali niekde v dazdi, ked uz tam budeme.
Kati, ked sme ho sli kupovat, davala som odkaz, ci niekto z vas nechce stan tiez. Myslim sukromny.
O klubovom viem, ze si pisala, ale na to nebol fakt ohlas, to si pamatam. Napr. ja by som spolocny nechcela uz len z toho dovodu, ze nie sme Trencani. Inak, mam pre vas jeden navrh. My sme minuly rok kupovali koli taboru s Milou ten klasicky biely stan. Viem, ze nebol drahy a rozlozeny bol len vtedy raz. Ak chcete, najdem blocek a mozte sa nan zlozit. Mame k nemu aj tie okienkove bocnice ak si pamatate, dva kusy.
To je len navrh, nenutim vam ho.
Kati, ked sme ho sli kupovat, davala som odkaz, ci niekto z vas nechce stan tiez. Myslim sukromny.
O klubovom viem, ze si pisala, ale na to nebol fakt ohlas, to si pamatam. Napr. ja by som spolocny nechcela uz len z toho dovodu, ze nie sme Trencani. Inak, mam pre vas jeden navrh. My sme minuly rok kupovali koli taboru s Milou ten klasicky biely stan. Viem, ze nebol drahy a rozlozeny bol len vtedy raz. Ak chcete, najdem blocek a mozte sa nan zlozit. Mame k nemu aj tie okienkove bocnice ak si pamatate, dva kusy.
To je len navrh, nenutim vam ho.
Leni, presne podľa môjho, kúpiť klubový stan, nie je dobré riešenie, keďže ako klub moc nechodíme.
Viem to z vlastnej skúsenosti, keď sa kupovalo čosi spoločné a podotýkam, že prvá akcia mimo nás a hneď tam bola diera (čln), takže sme boli totál naštvaní (a to veru nie sú lacné veci).
Viem to z vlastnej skúsenosti, keď sa kupovalo čosi spoločné a podotýkam, že prvá akcia mimo nás a hneď tam bola diera (čln), takže sme boli totál naštvaní (a to veru nie sú lacné veci).
tak ze uz mame aj my odvoz vybaveny(berie nas bracho)
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
tak super, čiže budeme iná zostava.
nezabudnite si excelovské tričká a aj tie od Katki
hádam nám ešte vyjde príjemné počasie
budeme z TN vyrážať spolu?
nezabudnite si excelovské tričká a aj tie od Katki
hádam nám ešte vyjde príjemné počasie
budeme z TN vyrážať spolu?
tak mohli by sme a o kolkej chcete cca asi vyrazit???
ja som ešte ani nekukala kedy tam máme byť. cesta trvá cez hodinu a pól
Rasťo-Peťo-Viktor,kadial je lepsia cesta do Hodonina? caz Nové Mesto nad Váhom-Myjavu-Holíč-Hodonín..., alebo cez Drietomu - Uhersky Brod-Veselí nad Moravou-Strážnice -Hodonín? na km je tam rozdiel 3,5 km ...ja to po českej strane poznám len po Uhersky Brod....poradíte?
Ingrid & Basha- Počet príspevkov : 227
Registration date : 21.02.2010
my sme tiez isli cez Myjavu do Hodonina, teraz co sme tam mali tu klubovu vystavu
cesta fajn a trvala cca hodinu aj daco
cesta fajn a trvala cca hodinu aj daco
tak vraj aj my ideme cez Myjavu, aspoň tak som to pochopila
ok, dik... Janko chce ist tiez cez Myjavu, ze tadial to viac pozna ... oni maju v Krajnom firmu a vlani sme viezli Katku do Skalice do tabora ... tak zajtra, dufam, ze na cvicisko trafime ...
Ingrid & Basha- Počet príspevkov : 227
Registration date : 21.02.2010
my ideme tiez cez myjavu a tadial
tak a sme doma, teda bola to show
Nelly: agility - zdrhla mi z parkúru, no nechápala som
jumping - šla nádherné, perfektný čas: 24, 55 sa mi zdá. zapísali nám jedno odmietnutie, čo teda doteraz nechápem. potom sme si pozerali video a jediné, čo sme videli bolo, že pri druhej skočke, trošku zaváhala - zastavila a asi to.
teraz ma mrzí, že som sa na to nešla pýtať, inak by bola 3. takže 4. miesto
Adri: bežala nakoniec aj ona, bola ozaj neskutočná
agility - tam sme sa nepochopili pri poslednej skočke, takže sme mali 2 odmietnutia a teda 8. miesto
jumping - šla tiež krásne, tam mi vybehla z tunelu, no viem veľmi dobre prečo, takže zasa odmietnutie a 7. miesto
a jasné, vôbec som jej nestíhala, do toho hneď oproti jelša (som na ňu alergická a kúsok od nás breza, na tú som tiež, takže sa mi supeeer behalo, nos ma bolí)
inak to hodnotím veľmi dobre.
fotky nebudeme mať žiadne, rsp. asi 10 aj to boru a alberta a aj to dosť desné, nechcelo sa mi. veríme viktorovi a budeme čakať
Nelly: agility - zdrhla mi z parkúru, no nechápala som
jumping - šla nádherné, perfektný čas: 24, 55 sa mi zdá. zapísali nám jedno odmietnutie, čo teda doteraz nechápem. potom sme si pozerali video a jediné, čo sme videli bolo, že pri druhej skočke, trošku zaváhala - zastavila a asi to.
teraz ma mrzí, že som sa na to nešla pýtať, inak by bola 3. takže 4. miesto
Adri: bežala nakoniec aj ona, bola ozaj neskutočná
agility - tam sme sa nepochopili pri poslednej skočke, takže sme mali 2 odmietnutia a teda 8. miesto
jumping - šla tiež krásne, tam mi vybehla z tunelu, no viem veľmi dobre prečo, takže zasa odmietnutie a 7. miesto
a jasné, vôbec som jej nestíhala, do toho hneď oproti jelša (som na ňu alergická a kúsok od nás breza, na tú som tiež, takže sa mi supeeer behalo, nos ma bolí)
inak to hodnotím veľmi dobre.
fotky nebudeme mať žiadne, rsp. asi 10 aj to boru a alberta a aj to dosť desné, nechcelo sa mi. veríme viktorovi a budeme čakať
My sme tiez doma. Naplnili sme brucha a hned nam je lepsie. Ako aj minuly tyzden, ani tento sme nijak neohurili, teda pardon - Billie ohurila iste svojim zdrhnutim od panicky a lietanim po celom parkure hladajuc pri tom Rasťa. Ach jaj, pudel jeden pojaseny Connie bezkala pekne, len jeden krat sa jej nepozdaval tunel a druhy krat jej zamilovany pohlad na fotiaceho Rasťa sposobil zabudnutie, ze sa bezi do slalomu, a nie popri slalome. Nase vysledky:
Connie: (bezalo 10 psov)
agility - 4.
jumping - 6.
sucet - 4.
Billie: (bezalo 13 psov)
agility - 12.
jumping - 6.
sucet - 10.
Vylet to bol opat krasny a my mame zasa o par skusenosti naviac.
Connie: (bezalo 10 psov)
agility - 4.
jumping - 6.
sucet - 4.
Billie: (bezalo 13 psov)
agility - 12.
jumping - 6.
sucet - 10.
Vylet to bol opat krasny a my mame zasa o par skusenosti naviac.
No my sme este s Hanuskovcami dali ranajko-desiato-obed-olovrant spojeny s vecerou )) som naplnena az po očne bulvy
ale k pretekom:
BORA-
jumping- 3.miesto/ 7
agility-3.miesto/ 7
súčet- 2.miesto ( juchúú máme krrásny pohár
Bora bežala nádherne bez akejkoľvej chyby, bola proste úžasná
ALBERT-
jumping- 4. miesto / 7
agility- 2.miesto / 7
súčet- 4.miesto
Z pupina sa stáva riadny kasanova a háravky ho nenechávaju chladným, našťastie sme to zistili este pri rozbehávaní a potom som si už musela pomáhať s loptickou lebo inak by sme nebehali
Tiež veľmi pekne bežal
proste- foxliatka boli úžasné a ja som veľmi hrdá!
A tá Bora pri fotení na stupienku víťazov ma proste dostala tým svojím hrdým pohladom!
ale k pretekom:
BORA-
jumping- 3.miesto/ 7
agility-3.miesto/ 7
súčet- 2.miesto ( juchúú máme krrásny pohár
Bora bežala nádherne bez akejkoľvej chyby, bola proste úžasná
ALBERT-
jumping- 4. miesto / 7
agility- 2.miesto / 7
súčet- 4.miesto
Z pupina sa stáva riadny kasanova a háravky ho nenechávaju chladným, našťastie sme to zistili este pri rozbehávaní a potom som si už musela pomáhať s loptickou lebo inak by sme nebehali
Tiež veľmi pekne bežal
proste- foxliatka boli úžasné a ja som veľmi hrdá!
A tá Bora pri fotení na stupienku víťazov ma proste dostala tým svojím hrdým pohladom!
Evka, tocil ti Viktor behy? Ja neviem kde sa stala chyba, ale mame len Alberta-jumping. Moc, moc ma to mrzi.
treba dufat fakt neviem nie som doma , ale ak nie tak co uz. Netrap sa s tym.
Mozno aj u nas sa najde nejake videjko, ale nemam silu to dnes pozerat
No takze my sme sa dnes v oboch behoch podiskovali, ale tak co uz Zistila som, ze Sisske nevyhovuju ceske preteky Vzdy si najde nieco, co jej behy pokazi. V Boskoviciach to boli tunely, dnes v Hodonine posahany kruh
Ale kupodivu mam z dnesku krasny pocit, aj ked sme ani jeden beh nedobehli uspesne Agility vyzeralo celkom nadejne, kym neprisiel na rad debilny kruh, ktory by som si mozno aj opravila, keby mi neskocila opacnou stranou cez retaze Ale velmi ma to nestve, lebo aj tak som sa hned za nim otocila, co som nemala, a sup ho do druhej strany tunelu Ale tak DIS sme uz mali, takze vsetko jedno Na jumping som sa celkom tesila, nebol tazky parkur, akurat ze tam mrchy ten kruh dali az dva krat. Neskocila mi ani ten prvy (co bola ako druha prekazka a dala som si tak odkladacku, ze fakt mohla) a history sa zopakovala, zasa skocila cez retaze. Ale na tomto behu uz bolo vidno, ako mame toho dost, jedna aj druha. Poblbli sme na veciach, co su pre nas samozrejmostou.
No nic, idem vymyslat nejaku metodu, ako vsugerovat pudlovi, ze kruh sa skace (a nie cez retaze ) a tiez zacneme makat na kondicke.
Dakujeme za super den, uplne som si ho uzila (mozno aj preto, ze som si ho nedala pokazit podradovacimi spojkami s odvovodnenim, ze som v Cesku, tak sa nebudem ucit slovencinu ). Gratulujeme Evke ku krasnemu umiestneniu a tesime sa na fotky
No takze my sme sa dnes v oboch behoch podiskovali, ale tak co uz Zistila som, ze Sisske nevyhovuju ceske preteky Vzdy si najde nieco, co jej behy pokazi. V Boskoviciach to boli tunely, dnes v Hodonine posahany kruh
Ale kupodivu mam z dnesku krasny pocit, aj ked sme ani jeden beh nedobehli uspesne Agility vyzeralo celkom nadejne, kym neprisiel na rad debilny kruh, ktory by som si mozno aj opravila, keby mi neskocila opacnou stranou cez retaze Ale velmi ma to nestve, lebo aj tak som sa hned za nim otocila, co som nemala, a sup ho do druhej strany tunelu Ale tak DIS sme uz mali, takze vsetko jedno Na jumping som sa celkom tesila, nebol tazky parkur, akurat ze tam mrchy ten kruh dali az dva krat. Neskocila mi ani ten prvy (co bola ako druha prekazka a dala som si tak odkladacku, ze fakt mohla) a history sa zopakovala, zasa skocila cez retaze. Ale na tomto behu uz bolo vidno, ako mame toho dost, jedna aj druha. Poblbli sme na veciach, co su pre nas samozrejmostou.
No nic, idem vymyslat nejaku metodu, ako vsugerovat pudlovi, ze kruh sa skace (a nie cez retaze ) a tiez zacneme makat na kondicke.
Dakujeme za super den, uplne som si ho uzila (mozno aj preto, ze som si ho nedala pokazit podradovacimi spojkami s odvovodnenim, ze som v Cesku, tak sa nebudem ucit slovencinu ). Gratulujeme Evke ku krasnemu umiestneniu a tesime sa na fotky
Naposledy upravil Katka a Sissi dňa Ne apríl 10, 2011 10:14 pm, celkom upravené 1 krát.
Tak tato je peckova Trest unikajucej Nelly
http://offca.rajce.idnes.cz/Nofiko_agility_preteky_Hodonin/#IMG_0808.jpg
http://offca.rajce.idnes.cz/Nofiko_agility_preteky_Hodonin/#IMG_0808.jpg
akurát na ňu kukám, že chlapík sedí so založenými rukami a vraj sa na tom dobre bavil. teda na tom, že cane corso dáva dole prta. čo tam má vlastne, čo robiť, že?
Tak baby parada, ide ma porazit - 13 minut do konca a ono to padne. Takze videjka zial az zajtra. Este skusim aspon nieco kratke samostatne. Sorry
Evka - Albert
http://download.hellshare.cz/dscf4629-albert-jumping-zip/2695445/
(idem nahravat Adri, snad to este stihnem)
(idem nahravat Adri, snad to este stihnem)
Inak, ak vy vyzerate jak specene morky pocas dna vdakyvzdania?
Videjka Adri. Zajtra dodam ostatne.
Krasne fotecky od Offci. Offca, prosim, prosim, mozem si slohnut tie svoje? Ja mam zas jedno tvoje videjko, ak by si chcela.
Monika, ja som ale trúba. Tak cakam jak dilinko, kym sa to nahra nech to mas co najskor, hodim blby odkaz a spokojne si idem drichmať.
Prikladam spravny odkaz.
http://download.hellshare.cz/2011-04-10-preteky-hodonin-zip/2695601/
a dalsie videjka
Jessie: http://download.hellshare.cz/2011-04-10-preteky-hodonin-jessie-zip/2698023/
Nelly: http://download.hellshare.cz/2011-04-10-preteky-hodonin-nelly-zip/2698333/
Sissi: http://download.hellshare.cz/dscf4588-sissi-agility-zip/2698243/
Prikladam spravny odkaz.
http://download.hellshare.cz/2011-04-10-preteky-hodonin-zip/2695601/
a dalsie videjka
Jessie: http://download.hellshare.cz/2011-04-10-preteky-hodonin-jessie-zip/2698023/
Nelly: http://download.hellshare.cz/2011-04-10-preteky-hodonin-nelly-zip/2698333/
Sissi: http://download.hellshare.cz/dscf4588-sissi-agility-zip/2698243/
Naposledy upravil Lenka dňa Po apríl 11, 2011 10:28 am, celkom upravené 2 krát.
aj ja sa pripajam ku gratulaciam Priznavam uprimne, vcera som akosi nemala silu pozret ani len ako ste dopadli. Sme boli na 15 km ture, normalne ze nenarocny teren, len jeden vacsi stupak a potom zas klesanie, inak len take mierne klesania a stupanie, no bola som uplne odrovnana, nechapem. Mozno spravilo svoje to ze cca 6 km sme sli po asfalte...
Takze vsetkym ktori sa umiestnili, velke gratulujem a tym co sa diskli tiez gratulacia + ved o nic nejde, Katka ako pises, Sisska ta potesila, co tam po tom ze nemate doma pohar ako Evka? Juj normalne vam aj zavidim, nie ze by sme sa my mali zle, ale obcas si uzit takyto vikend s vami by bolo fajn
Takze vsetkym ktori sa umiestnili, velke gratulujem a tym co sa diskli tiez gratulacia + ved o nic nejde, Katka ako pises, Sisska ta potesila, co tam po tom ze nemate doma pohar ako Evka? Juj normalne vam aj zavidim, nie ze by sme sa my mali zle, ale obcas si uzit takyto vikend s vami by bolo fajn
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
Veru, je to ovela veselsie a prijemnejsie, ked sme tam spolu a je nas co najviac. Buduci vikend nam bude v tom Blansku normalne smutno.
vďaka za videá Lenka
je možné, aby mi písalo, že už som si vyčerpala limit pre sťahovanie?
je možné, aby mi písalo, že už som si vyčerpala limit pre sťahovanie?
Matne si spominam, ze mi Rasťo vravel, ze stahovat odtial mozes len 1x za den. Ooooch Moňuli, ty sa tusim tych videjok nedockas. Stahovala si odtial dnes uz? Ak hej, skusim to hodit este na rapidshare, nech nemusis cakat do zajtra.
leni ,veď tú adri som si stiahla a chcela som aj nelly a ništ
idem hodit tu Nelču inam, potom ti poslem odkaz.
https://www.youtube.com/watch?v=ZUR8tHWMS1Q
tu je video Nelly, ale úplne normálne mi povedzte, či pri tej druhej skočke to je akože odmietnutie? no mne to stále nejde do hlavy
tu je video Nelly, ale úplne normálne mi povedzte, či pri tej druhej skočke to je akože odmietnutie? no mne to stále nejde do hlavy
Monuli, ja som si to uz vcera prehravala a teda sice sa na nejake posudzovanie ja nechytam, ale na toto mi teda vobec odmietnutie nesedi. Tam si ju vyslovene ty pribrzdila a naviedla spravne. Nebolo to tak, ze Nelly sa ucukla pred prekazkou. To je ako so slalomom - stava sa, ze psik ma namierene trosku mimo slalom, ty ho pribrzdis a nasmerujes spravne. On potom vbehne do slalomu, ale to nie je odmietnutie. Takto to vidim aspon ja.
mne sa to tiež nezdá, ale tak to už je teraz jedno.
len nabudúce sa asi na takéto veci budem radšej pýtať priamo kompetentných, lebo potom má z toho človek len hlavu v smútku.
len nabudúce sa asi na takéto veci budem radšej pýtať priamo kompetentných, lebo potom má z toho človek len hlavu v smútku.
Monika ja si myslim, ze ona to oznacila ako odmietnutie preto, lebo Nelly sa tam dostala za hranicu tej prekazky.
aj tak mi to príde smiešne, keď nedávala odmietnutia za nadskakovanie zón, ale zasa čo oči nevidia ako keby sa nestalo.
však Lenka aj Lívia by mohli rozprávať, keď boli na Dunajskom pohári v BA. sedeli sme tam vtedy asi hodinu, no čo tam sa dialo.
však Lenka aj Lívia by mohli rozprávať, keď boli na Dunajskom pohári v BA. sedeli sme tam vtedy asi hodinu, no čo tam sa dialo.
Inak, to by mohlo byt ako vravi Evka. Logiku to dava.
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Strana 2 z 3
Povolenie tohoto fóra: