Debata o poslednom treningu
+15
Ingrid & Basha
Terry a Bree
ZiT
natalka a jessie
Katka & Olympia
Monika & Parsonky
Lili
eva & monty
lusska
Lenka
AlicaGGG
Offca
Katka a Sissi
luckyA
Tipsy
19 posters
Strana 5 z 19
Strana 5 z 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: Debata o poslednom treningu
Aliiiic, aby som nezabudla, ty prosim ta ukecaj tvojho ocina, aby behal s Bellou, kks, to bolo uzasne !! urcite by im to slo, Bella ho proste žere !!
Dostala sa tá info aj k nám, že Bella priam letela. Len Lilli niektorí chlapi sú hanbliví pred toľkým babským osadenstvom.
to nevadiii, vsak ujo uz nas poznaaa takze uz sa hanbit nemusi, islo im to paradne
Ja sa chcem este straaasne velmi moc podakovat Rastovi za uuuuzasnu davku Sisskinych fotiek. Doteraz nemam takmer ziadnu z parkuru, takze teraz som uuuuplne stastna. Mozem ich pouzit na stranke?
ja mu stale hovorim nech s nou behava on, aj ked je pravda ze minuly rok ani s nim nechcela moc chodit...teraz uz dlho nebola tak sa chcela ukazat ze to este nezabudla + ked je tam tatino tak bella bez neho nejde nikam (kto tam bol videl), a aj tak dvoch psov stihat nebudem...bude mi asi uuuplne stacit oriana, takze ho dufam na to nejako nalakam...ale aj mne pripadalo ze sa trosku hanbil
Sak som rada ze sme dnes boli, ked pozeram ake ma byt skarede pocasie na konci tyzdna. A bolo myslim fajn. Ja som zas o novy poznatok dalej, zistila som dnes, ze ozaj nikdy na parkure za napr. zle preskocenu skocku nesmiem povedat Terry "fuj", bo to bere velmi citlivo, okamzite sa zasekne a uz to nejde. Tak to mozem riesit len tak ze ked nejaku chybu spravi, pouvazujem ako ju lepsie naviest, aby to nemohla pokazit a ja aby som mohla len chvalit. Aj dnes sa ku koncu uz celkom pekne rozbehla. A ozaj, rozmyslala som nad tym, ze jej budem na parkure klikat. Aj dnes som skusila a islo to lepsie. No a tiez sa viac budem muset na svoje pohyby zacat sustredit. Joj, uz som fakt ako poleno.
Inak vsetkym to pekne slo, no ale najviac sa mi pacila dnes Oriana /na to ze to je vlastne este stenucho, teda uz teraz je perfektna!/.
Inak vsetkym to pekne slo, no ale najviac sa mi pacila dnes Oriana /na to ze to je vlastne este stenucho, teda uz teraz je perfektna!/.
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
dnes bolo veru super
zit ten tichy parkur bol na 1 a aspon si aj ty predviedla to o com som hovorila - ze nechcem kricat na psa povely, ked sa da vela veci aj bez slov (a vsimla si si? - ked si jej ty hovorila povely aj ona zacala stekat, ked si zostala ticho aj ona prestala - to bolo super )
Sisska...to je uuuplna bomba - uzasna, paradna, rychla, vynikajuca, poslusna, vnimava, mudra (staci katka? )fakt sa oproti minulemu roku zlepsila o 100%
Terry je tiez paradna, len fakt treba davat pozor na to FUJ a urcite sa este osmely/i, (a tusim bude tunelacka - z tunela do tunela aj ked nemusi )
a Ala ako som hovorila - ked si s terry zacala ucit slalom ulickou tak uz nechod na inu metodu...dotrenuj ulickou...lebo akurat potom psa domotas a nahodou si rozmyslis neskor ze predsalen trenovanie ulickou bolo pre nu lepsie tak sa k tomu vratis a pes uz bude total zblbnuty (to len tak - ked si hoborila ze rozmyslas o inej metode)
a aby som nezabudla - musim pochvalit aj bellu - behala ako zmyslov zbavena + cez slalom preletela ako este nikdy som nechapala co sa jej porobilo v hlave - si myslim ze to je aj tym ze zhodila cca 2-3 kg...lebo kedysi sme dvakrat prebehli parkur (alebo som jej parkrat hodila lopticku) a uz nevladala , a teraz je v pohode
som chcela aj fotak zobrat, len nase baterky aj ked su nabite tak su vybite takze by to bolo zbytocne
zit ten tichy parkur bol na 1 a aspon si aj ty predviedla to o com som hovorila - ze nechcem kricat na psa povely, ked sa da vela veci aj bez slov (a vsimla si si? - ked si jej ty hovorila povely aj ona zacala stekat, ked si zostala ticho aj ona prestala - to bolo super )
Sisska...to je uuuplna bomba - uzasna, paradna, rychla, vynikajuca, poslusna, vnimava, mudra (staci katka? )fakt sa oproti minulemu roku zlepsila o 100%
Terry je tiez paradna, len fakt treba davat pozor na to FUJ a urcite sa este osmely/i, (a tusim bude tunelacka - z tunela do tunela aj ked nemusi )
a Ala ako som hovorila - ked si s terry zacala ucit slalom ulickou tak uz nechod na inu metodu...dotrenuj ulickou...lebo akurat potom psa domotas a nahodou si rozmyslis neskor ze predsalen trenovanie ulickou bolo pre nu lepsie tak sa k tomu vratis a pes uz bude total zblbnuty (to len tak - ked si hoborila ze rozmyslas o inej metode)
tak teda dakujeme len aby jej slava nestupla do hlavy (alebo mne? )najviac sa mi pacila dnes Oriana
a aby som nezabudla - musim pochvalit aj bellu - behala ako zmyslov zbavena + cez slalom preletela ako este nikdy som nechapala co sa jej porobilo v hlave - si myslim ze to je aj tym ze zhodila cca 2-3 kg...lebo kedysi sme dvakrat prebehli parkur (alebo som jej parkrat hodila lopticku) a uz nevladala , a teraz je v pohode
som chcela aj fotak zobrat, len nase baterky aj ked su nabite tak su vybite takze by to bolo zbytocne
Mne sa dnes tiez velmi pacilo.
Zit, super parkur, v polke treningu som tusim uz aj ja zosynchronizovala svoje dlhe telo, lebo na zaciatku som sa tam vrtelaaaaa Ale bol super, jednoduchy a pritom tam boli veci, o ktorych som ani netusila, ze Sisska vie (to vytlacenie z 1 na 2- isla ho pekne sama, alebo sa nam crtaju malililinke nadeje na vysielacky).
Oriana, perfektna, uzasna, rychla, mala, blue merle borderka, ta za svojim uzlikom urobi naozaj cokolvek. Uzasne lietala po parkure. Len tak dalej a do medii nastupia dve nove strely
Terrynka tiez super, aj ked po tom fuj trosku zakriknuta, ku koncu sa zasa dala do kopy. Pojde to, len si musite k sebe najst tu spravnu cesticku, co je pre vas najlepsie.
No a Sunny, co si budeme hovorit, ta nas tam viedla ako mama kacatka
Sa mi inak pacilo, ze sme si do toho "kecali", lebo clovek naozaj nema sancu sam zistit, co robi zle. Napr. diky baby za radu so slalomom, stacilo vybrat par tyciek a ist na to postupne a problem je prec
Ja sa tesim, ze Sisska si uz konecne da aspon trosku povedat a nesleduje viac vsetko naokolo, ale mna.
No, kiez by bolo viac takychto uspesnych treningov Sezona pred nami, juj, toto je hned ina motivacia do treningov, ako v roku 2009
Zit, super parkur, v polke treningu som tusim uz aj ja zosynchronizovala svoje dlhe telo, lebo na zaciatku som sa tam vrtelaaaaa Ale bol super, jednoduchy a pritom tam boli veci, o ktorych som ani netusila, ze Sisska vie (to vytlacenie z 1 na 2- isla ho pekne sama, alebo sa nam crtaju malililinke nadeje na vysielacky).
Oriana, perfektna, uzasna, rychla, mala, blue merle borderka, ta za svojim uzlikom urobi naozaj cokolvek. Uzasne lietala po parkure. Len tak dalej a do medii nastupia dve nove strely
Terrynka tiez super, aj ked po tom fuj trosku zakriknuta, ku koncu sa zasa dala do kopy. Pojde to, len si musite k sebe najst tu spravnu cesticku, co je pre vas najlepsie.
No a Sunny, co si budeme hovorit, ta nas tam viedla ako mama kacatka
Sa mi inak pacilo, ze sme si do toho "kecali", lebo clovek naozaj nema sancu sam zistit, co robi zle. Napr. diky baby za radu so slalomom, stacilo vybrat par tyciek a ist na to postupne a problem je prec
Ja sa tesim, ze Sisska si uz konecne da aspon trosku povedat a nesleduje viac vsetko naokolo, ale mna.
No, kiez by bolo viac takychto uspesnych treningov Sezona pred nami, juj, toto je hned ina motivacia do treningov, ako v roku 2009
monatko288 napísal:Baby, tak vyzerá, že ste si to dnes užili. Nikto nefotil, ani Katka?
Nefotila, nemala som kedy. Ja som este s tym novym objektivom taka nesvoja, hlavne stale prestavujem svetelnosti a nikdy nie som spokojna. Radsej ho bravam, ked je na cvicaku aj mama, alebo aspon keby ten petbox bol uz Lebo takto musim byt stale pri psovi, kedze uviazana je strasne nervozna, vtírka jedna.
Monika, musime si dat niekedy fotokruzok, co povies?
Nie ze uvazujem, ale ze sa zatial nechcem pustat, radsej ani neskusim, aby som ju nezblbla. Naviac podla toho, co som citala/videla by po takych cca 3 - 4 mesiacoch mala zvladnut slalom uplne samostatne bez navadzania, co by bolo uplne ze super, ale tak som zvedava ci sa zadariAlicaGGG napísal:
a Ala ako som hovorila - ked si s terry zacala ucit slalom ulickou tak uz nechod na inu metodu...dotrenuj ulickou...lebo akurat potom psa domotas a nahodou si rozmyslis neskor ze predsalen trenovanie ulickou bolo pre nu lepsie tak sa k tomu vratis a pes uz bude total zblbnuty (to len tak - ked si hoborila ze rozmyslas o inej metode...
Teda az sa hanbim, ked citam ako si tu navzajom psice hafanice vychvalujete a ja som len tak sucho skonstatovala, ale aj mne sa fakt vsetky ozaj VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII pacili, len hold som trocha zdrzanlivejsia /na co nie je dovod/. A bola aj dobra celkova atmosfera dnes. Alica a tatinovi to fakt ide, bola by skoda keby s nou nebehal.
A hej, keby som to nezbabrala hned na zaciatku tym fuj, isto by to bolo ovela lepsie. Zial Terry je taka citlivka, ale zas o to viac ma aj drobny pokrok potesi. Ja si musim opakovat, ze sa hrame a nie je to drezura.
Alica ako si urobila ze je Oriana na teba tak namotana? To je uplne ohromne!
Sunny, k tej sa uz ani nejdem vyjadrovat, pre nas by to mohla byt pani profesorka
A Sisska bola ohromna, taka hunata lietajuca gulicka! A Alenka ma o jednu favoritku naviac, len o nej cestou hovorila /teda vyzera to tak, ze budeme mat casom aj pudlika doma, ked Alka povyrastie, ona sa do nich akosi zamilovala/.
jezis ako mi je to luto ze som nebola vcera s vami ale hold smola,poobedna je uz raz taka ale dufam ze nabuduci tyzden nam vyde pocasie a pojdeme aj mi si troch potrenovat
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
Ala:
inak mne sa zda ze je to na nej videt aj ked beha...ide tak...opatrnejsie...lebo ked ju pustis a zecne lietat po celom areale tak vtedy ozaj maka na plne gule, ale som si vsimla ze ked uz idete behat zostane taka vygulena mozno by bolo pre nu dobre keby si ju po kazdej druhej/tretej prekazke vzdy riadne vychvalilaZial Terry je taka citlivka
ja ani neviem...to nejak samo prisloAlica ako si urobila ze je Oriana na teba tak namotana? To je uplne ohromne!
Lili, dakujeme ti krasne za tvoje dnesne vedenie treningu. Mne sa velmi pacilo a nasim babam tiez.
Livia, tak my si veru počkáme kým budeš na tréningu ty. Samu chválu sme na teba počuli. Už sa veľmi tešíííme.
hehe, tak to dakujem, ja som len rada, ked sa vam lubilo ale vidime sa az o tyzden, lebo teraz v nedelu ficime do Roznavy za zenichom, drzte packy )
Tak sa dobre ozente!
Trening bol super, aj my dakujeme! Teda dufam ze pocasie sa o tyzden zas vydari!
Trening bol super, aj my dakujeme! Teda dufam ze pocasie sa o tyzden zas vydari!
http://alicaggg.rajce.idnes.cz/26.3.2010_-_cvicak_TN/#P3260004.JPG
tu sa, čo stalo? to vyzerá všeliako. hádam všetko ok. To je Terry?
tu sa, čo stalo? to vyzerá všeliako. hádam všetko ok. To je Terry?
no to Terry, akosi si nevedela vyratat prvu prekazku.... ale uz vieme ako na nu, treba jej parkrat dat skocit len tu prvu, aby si uvedomila, ze kde sa odrazit a pod, lebo ostatne ide dobre, len tu prvu si parkrat nejak nevyratala a raz takto zhodila celu skokovku...
+ vsetko dopadlo ok, aj na to ze je citliva, tak vobec nebola z toho zosokovana a isli dalej
+ vsetko dopadlo ok, aj na to ze je citliva, tak vobec nebola z toho zosokovana a isli dalej
Hlavne, že ste prišli na to ako na ňu. Čo som si všimla aj na nejakých videách, tak bordery mávajú dosť rezervy pred skokom.
hej hej a niektoré to aj takto niekedy si nevedia vypočítať, takže treba to hneď na začiatku odstrániť. A Terry uz potom isla fajn, takze treba to len opakovat, aby si to este zafixovala ))
Supeer, tak klobúk dole. A teším sa, že ťa máme. Už, aby som využila tvoje schopnosti a rady.
hehe, tak dakujem, vsak rada poradim preco by ste mali robit take chyby ako my na zaciatku, ked uz mozme/mozem poradit, no nie ? takze fakt som rada, ked vam to vysvetlim, poradim atd..
No to bol dalsi nas pokus o zlomenu tycku Inak sranda, ze si zrovna to stihla odfotit, Alica, ja som ani nepostrehla ze mas fotak!
Toto mi aj doma robi, ze tu prvu zhodi. Dnes som zamerne skusila najskor niekolko krat len tu prvu skocit a hned ju k sebe stahovat a potom ani nezhodila, takze hej, Lili, dobre si poradila, dik. A este trochen sme slalomcek trenovali, uz mame taku ulicku uzucku, mozno tak 15 cm siroku a uz sa pekne musi prepletat v nej a celkom sa dari. Ale aby ste si nemysleli, ze su to neviem ake trenovacky u nas, to len tak v ramci hry ze trebarz dva razy prebehne ten slalom/ulicku a k tomu zo dva razy preskoci nejaku skocku a dost. A okolo toho sa aspon pol hodky blaznime a hrame. Inak by som ju veeelmi rychlo odradila. A ani to nie je denne, obcas sa ani mne nechce, tak povedzme ze 3x do tyz. takto. Ovela viac ine blbosticky skusame.
Tuto to uz lepsie vyzera http://alicaggg.rajce.idnes.cz/26.3.2010_-_cvicak_TN/#P3260011.JPG Inak, ked sa takto vidim na tej fotke, nemavam zbytocne vysoko rukami? Aby vobec mala sancu videt ze co a kde jej ukazujem, nie tam hore vtackom vykyvovat na nebi...
Toto mi aj doma robi, ze tu prvu zhodi. Dnes som zamerne skusila najskor niekolko krat len tu prvu skocit a hned ju k sebe stahovat a potom ani nezhodila, takze hej, Lili, dobre si poradila, dik. A este trochen sme slalomcek trenovali, uz mame taku ulicku uzucku, mozno tak 15 cm siroku a uz sa pekne musi prepletat v nej a celkom sa dari. Ale aby ste si nemysleli, ze su to neviem ake trenovacky u nas, to len tak v ramci hry ze trebarz dva razy prebehne ten slalom/ulicku a k tomu zo dva razy preskoci nejaku skocku a dost. A okolo toho sa aspon pol hodky blaznime a hrame. Inak by som ju veeelmi rychlo odradila. A ani to nie je denne, obcas sa ani mne nechce, tak povedzme ze 3x do tyz. takto. Ovela viac ine blbosticky skusame.
Tuto to uz lepsie vyzera http://alicaggg.rajce.idnes.cz/26.3.2010_-_cvicak_TN/#P3260011.JPG Inak, ked sa takto vidim na tej fotke, nemavam zbytocne vysoko rukami? Aby vobec mala sancu videt ze co a kde jej ukazujem, nie tam hore vtackom vykyvovat na nebi...
Naposledy upravil Ala + Terry dňa Ne marec 28, 2010 12:06 am, celkom upravené 1 krát.
Ala, tak to má aj byť. Ja som si tiež povedala, že mi stačí, keď Nelly prejde slalom z jednej, z druhej strany a už treba robiť čosi iné.
Ali dobre ukazujes, pes to vsetko vnima dokonca ovela lepsie ako keby si ruky mala kdesi pri sebe - vtedy ho to skor metie takze je to OK
Monika, je Nelly OK? Mne sa este teraz trasu kolena, to bolo strasne...
Tak ty si to videla? No ani to radšej nekomentujem, lebo som ozaj mala málo od infarktu.
Nelly naháňala štvorkolku, auto a tuším aj motorku. Musím to už začať riešiť, lebo mi bolo až do plaču.
Link na fotky členov: http://agilityclubexcel.rajce.idnes.cz/Clenovia_Agility_klubu/
(sa hanbím, ale zabudla som meno tej tvojej kamošky Livia a ten jej pes je Perla a Československý ovčiak?)
Link na fotky z tréningu dohodím o chvíľu
Nelly naháňala štvorkolku, auto a tuším aj motorku. Musím to už začať riešiť, lebo mi bolo až do plaču.
Link na fotky členov: http://agilityclubexcel.rajce.idnes.cz/Clenovia_Agility_klubu/
(sa hanbím, ale zabudla som meno tej tvojej kamošky Livia a ten jej pes je Perla a Československý ovčiak?)
Link na fotky z tréningu dohodím o chvíľu
Ešte mám nejaké fotky členov, ktoré som nedávala. Dala som každému po tri, Livia ich má ešte asi 6. Ak máte záujem aj o ostatné, tak mi pošlite SS a do nej emailovú adresu a ja vám ich pošlem. Inak to povymazávam. Fotky sa mi kopia a pamäť v PC sa veľmi rýchlo plní.
Inak Lívia ešte raz vďaka. Konečne majú tie tréningy fest šmrnc a môžem povedať, že máme TRÉNERA.
Inak Lívia ešte raz vďaka. Konečne majú tie tréningy fest šmrnc a môžem povedať, že máme TRÉNERA.
Monika a to nevies este tu najhorsiu cast, ktoru si nastastie ty nevidela. Ani neviem, ci ti to mam napisat.
My sme este sedeli v aute, ze uz teda ideme, ked vidim, ze sa ruti nejaky biely pes. Najprv ma vobec nenapadlo, ze to bude niekto od vas. Ona nahanala nejake auto a ked mu nestacila, zo zakruty sa vyrutil nakladiak (len ta kabina bez navesu). Rutil sa na nu, ona si bezkala po strede cesty. Ked zapocula, ze sa za nou nieco deje, uhla trosku na bok, stihla to o vlasok, zlakla sa, lebo take velke cosi asi este nevidela a zacala nanho stekat a utekat za nim. To stihla uz mamina vyskocit z auta a zavolala ju k sebe. Ona ju zdialky a v behu ocuchala a ked zistila, praaaask ho smerom za vami. Ja som teda bezala za nou, keby sa este vyrutila spat. A to za nami dalsie auto, potom motorka...s tym kamionom to bolo ale naozaj strasne rodeo, mne sa klepali kolena este doma....
My sme este sedeli v aute, ze uz teda ideme, ked vidim, ze sa ruti nejaky biely pes. Najprv ma vobec nenapadlo, ze to bude niekto od vas. Ona nahanala nejake auto a ked mu nestacila, zo zakruty sa vyrutil nakladiak (len ta kabina bez navesu). Rutil sa na nu, ona si bezkala po strede cesty. Ked zapocula, ze sa za nou nieco deje, uhla trosku na bok, stihla to o vlasok, zlakla sa, lebo take velke cosi asi este nevidela a zacala nanho stekat a utekat za nim. To stihla uz mamina vyskocit z auta a zavolala ju k sebe. Ona ju zdialky a v behu ocuchala a ked zistila, praaaask ho smerom za vami. Ja som teda bezala za nou, keby sa este vyrutila spat. A to za nami dalsie auto, potom motorka...s tym kamionom to bolo ale naozaj strasne rodeo, mne sa klepali kolena este doma....
Monika, nooo ta moja kamaratka sa vola Alena a ano hafica sa vola Perla (Hermiona Oskar Dor- oficialne meno, ale tak to nedavame pri pp hafanoch, tak to nic vlastne, iba normal ako ich nazyvame ))
jeeej, super foto ! tesim sa aj na momentky z treningu, parada fakt !!
to som rada, ze sa vam treningy pacia co ine dodat, je to na vas co rozhodnete mne to problem nerobi
jeeej, super foto ! tesim sa aj na momentky z treningu, parada fakt !!
to som rada, ze sa vam treningy pacia co ine dodat, je to na vas co rozhodnete mne to problem nerobi
Inak Lili, ako som ti uz na cvicaku vravela, taketo vyborne treningy sme uz davno nemali. Disciplina, trening ma uroven, perfektne parkury, rady...sme stastni, ze ta mame Nie ze nam niekde zdrhnes!
No pekne. Ono ide o to, že ja som si tam fotila a brala som, že Peťo dá na ňu pozor. A, že drb. Sorry, no musím to tak napísať. Ešte teraz je mi z toho zle, ale jasné je to moja chyba. Škoda hovoriť.
jj lili - super treningy s tebou - vsetci sa pekne striedame, ako katka pisala - rady, parkury + nove veci si skusaju vsetci naraz...ozaj super
monika: mne toto oriana robila asi prvy tyzden co sme ju mali - potom som ju to chvalabohu oducila, lebo je to fakt o hubu ked sa ti pes vrha po autach, tiez som si s nou zazila svoje...a ked ju mas na voditku tak to nerobi?
monika: mne toto oriana robila asi prvy tyzden co sme ju mali - potom som ju to chvalabohu oducila, lebo je to fakt o hubu ked sa ti pes vrha po autach, tiez som si s nou zazila svoje...a ked ju mas na voditku tak to nerobi?
Naposledy upravil AlicaGGG dňa Pi apríl 02, 2010 9:11 pm, celkom upravené 1 krát.
fuuha, ale tak nastastie to dobre dopadlo a uz "len" odnaucat, bude to trvat, ale urcite sa vam to podari
Katka neboj, nikam sa nechystam hehe takze urco budeme trenovat trenovat trenovat Alic tak isto Ď
Katka neboj, nikam sa nechystam hehe takze urco budeme trenovat trenovat trenovat Alic tak isto Ď
Fakt šupa bola, keď ju ten na tej štvorkolke začal ešte povzbudzovať, aby pridala.
Alica: ju to raz zaujme, raz nie. aj bicykle pred tým naháňala a teraz už to nerobí. ja mám osvedčené, že keď reagujem skôr ako sa ona na to namotá, tak je to ok. len tu akosi nebolo kedy. aspoň viem, že musím mať oči na stopkách, aj keby som neviem s kým išla.
Link na foto z tréningu: http://agilityclubexcel.rajce.idnes.cz/Trening_-_2._april_10/
Alica: ju to raz zaujme, raz nie. aj bicykle pred tým naháňala a teraz už to nerobí. ja mám osvedčené, že keď reagujem skôr ako sa ona na to namotá, tak je to ok. len tu akosi nebolo kedy. aspoň viem, že musím mať oči na stopkách, aj keby som neviem s kým išla.
Link na foto z tréningu: http://agilityclubexcel.rajce.idnes.cz/Trening_-_2._april_10/
Ak chcete celé mená vašich psíkov pri tých fotkách, tak kľudne môžem dopísať.
Myslím teraz členovia agility
Myslím teraz členovia agility
Monika, krasne fotky! Uz ti to ide superne. Mam ta v com dohanat
Mozem si dat na stranku? Su fakt krasne.
Mozem si dat na stranku? Su fakt krasne.
fakt pekne fotky, mozem aj ja pouzit ???
a tie ofic. mena, myslim ze nemusia byt, mne to teda nevadi
a tie ofic. mena, myslim ze nemusia byt, mne to teda nevadi
Dakujeme za fotky!
Lili aj ja som spokojna s tebou jakoz to trenerkou, je to super!!!
Lidicky, viete mi niekto poradit, co mam robit, aby som skoordinovala trocha seba? Kedze Terrke to ide ocividne lepsie ako mne... Okrem toho, ako ste mali moznost vidiet, ked to ja pokazim, uplne zbytocne tym zneistujem aj ju.
Lili aj ja som spokojna s tebou jakoz to trenerkou, je to super!!!
Lidicky, viete mi niekto poradit, co mam robit, aby som skoordinovala trocha seba? Kedze Terrke to ide ocividne lepsie ako mne... Okrem toho, ako ste mali moznost vidiet, ked to ja pokazim, uplne zbytocne tym zneistujem aj ju.
Ala, neviem ci ti spravne poradim, ak nie, tak ma opravte.
Skus si dost behat sama, aby si sa v tom utvrdila. Alebo skusaj potom uz s vytrenovanym psikom, od niekoho si pozicaj. Aby on bol isty a ty si sa pri nom zistila. My sme to na tabore robili tak, ze ejden clovek bol pes, druhy bol psovod...vlastne, aj ja s Liviou som to uz raz robila. Vyse sa v tom utvrdis, ked budes behat s niekym, ako len sama.
Skus si dost behat sama, aby si sa v tom utvrdila. Alebo skusaj potom uz s vytrenovanym psikom, od niekoho si pozicaj. Aby on bol isty a ty si sa pri nom zistila. My sme to na tabore robili tak, ze ejden clovek bol pes, druhy bol psovod...vlastne, aj ja s Liviou som to uz raz robila. Vyse sa v tom utvrdis, ked budes behat s niekym, ako len sama.
pre mna je dolezite prejst si parkur alebo jednotlivu trenovanu sekvenciu aj 10x, samozrejme bez psa... na sutazi je to super, ze mas na to niekolko minut, ked zistis, ako mas spravne ist, potom to uz len opakujes a nakoniec to vies naspamat
Strana 5 z 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Strana 5 z 19
Povolenie tohoto fóra: