Debata o poslednom treningu
+15
Ingrid & Basha
Terry a Bree
ZiT
natalka a jessie
Katka & Olympia
Monika & Parsonky
Lili
eva & monty
lusska
Lenka
AlicaGGG
Offca
Katka a Sissi
luckyA
Tipsy
19 posters
Strana 4 z 19
Strana 4 z 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Re: Debata o poslednom treningu
Tak to si potom necitala nic z toho co pisala Livia. Tiez si myslim, ze psi cviciace agility maju na treningu robit len agility.
jaaj, tak to ta Ali potom chapem, ked si to tak napisala, ano dlho som nebola, ale tak pamatam si aj ako to byvalo a ako to byva inde.... ja viem vysvetlovanie a stale vravenie dookola lezie to aj na nervy, ale tak pamatam si doteraz ked som bola ja zaciatocnik a veru tiez mi to bolo treba hovorit a ani nehovorim ako som vsetko chcela vediet resp aby to robil pes a tym sa len kazil, lebo vsetko chcelo cas, tym chcem povedat, ze sice lezie to sem-tam na nervy, ale tak treba to opakovavat, lebo zaciatocnici fakt nevedia a je to hoodne informacii, cize aj zabudaju.. pre nas sice samozrejmost, ale pre nich je to daco uplne nove a na to sa zabuda..
Ja som ochotna sa niektore z tychto 3dni - piatok, sobota, nedela- kludne povenovat zaciatocnikom alebo aj normal cez trening sa rozdelia 2parkury a nebol by taky chaos..
Katka a to je presne o com hovorime, sice je pekne ze by ste sia isli so Sisskou zahrat, ale zase stracate informacie a postupy od ostatnych ako na to... vsak bola si v Skiperi a nemyslim ze by ste si toto tam mohli dovolit.. pred alebo po treningu hej, kludne si ju aj vyhecuj pred behom, nemusi byt od teba kilometer uviazana, ale urco nie odchadzat..
Tipsy to doplnila, Ď
Ja som ochotna sa niektore z tychto 3dni - piatok, sobota, nedela- kludne povenovat zaciatocnikom alebo aj normal cez trening sa rozdelia 2parkury a nebol by taky chaos..
Katka a to je presne o com hovorime, sice je pekne ze by ste sia isli so Sisskou zahrat, ale zase stracate informacie a postupy od ostatnych ako na to... vsak bola si v Skiperi a nemyslim ze by ste si toto tam mohli dovolit.. pred alebo po treningu hej, kludne si ju aj vyhecuj pred behom, nemusi byt od teba kilometer uviazana, ale urco nie odchadzat..
Tipsy to doplnila, Ď
Ale ja Livia nemyslim vysvetlovanie ohladne uz agility ako behat, ale vysvetlovanie dokola, ze na treningu sa trenuje, pomaha ostatnym, pocuva, zdvyha skocky, spratava, pocuva, co hovorim atd.
A este jeden postreh, neberte to zaciatocnici v zlom, ale taki by sa ani nemali vyjadrovat ako by mal byt trening vedeni, ked nevedia o tom ani prd. A hlavne by mali pocuvat, co my ostani im hovorime. A nie pisat si uz co chcu a potrebuju a vysledky nikde, to sa tazko aj potom ziada od klubu.
Si zober kolko platime clenske a kolko sa plati inde len za kurzy ci treningy, ale vidis, su tu ziadosti na trenera a pritom staci len sledovat inych.
Nemam problem s tym, ked zaciatocnici povedia, ze niekde nieco citali alebo videli ohladne agility (napr. Alica si musi vela veci ohladne vysielaciek sama pozistovat) vsetko si mozme prejst na cvicaku. Ked ma niekto cas a nastuduje, sama si rada vypocujem.
Opat musim vytiahnut, ze si tu dlho nebola a zjavne ani forum necitala, lebo ako kazdy zaciatok roka opat riesime, ze dva parkure, vedenie zaciatocnikov, kedy treningy a vzdy to skonci v lete, kedy kazdy ma tisic vyhovoriek preco netrenuje a nemoze az jesenou kedy zas pridu "novy a mudry".
A este jeden postreh, neberte to zaciatocnici v zlom, ale taki by sa ani nemali vyjadrovat ako by mal byt trening vedeni, ked nevedia o tom ani prd. A hlavne by mali pocuvat, co my ostani im hovorime. A nie pisat si uz co chcu a potrebuju a vysledky nikde, to sa tazko aj potom ziada od klubu.
Si zober kolko platime clenske a kolko sa plati inde len za kurzy ci treningy, ale vidis, su tu ziadosti na trenera a pritom staci len sledovat inych.
Nemam problem s tym, ked zaciatocnici povedia, ze niekde nieco citali alebo videli ohladne agility (napr. Alica si musi vela veci ohladne vysielaciek sama pozistovat) vsetko si mozme prejst na cvicaku. Ked ma niekto cas a nastuduje, sama si rada vypocujem.
Opat musim vytiahnut, ze si tu dlho nebola a zjavne ani forum necitala, lebo ako kazdy zaciatok roka opat riesime, ze dva parkure, vedenie zaciatocnikov, kedy treningy a vzdy to skonci v lete, kedy kazdy ma tisic vyhovoriek preco netrenuje a nemoze az jesenou kedy zas pridu "novy a mudry".
Ale ja Livia nemyslim vysvetlovanie ohladne uz agility ako behat, ale vysvetlovanie dokola, ze na treningu sa trenuje, pomaha ostatnym, pocuva, zdvyha skocky, spratava, pocuva, co hovorim atd.
vsak aj to som myslela ze to vsetko k sebe patri... len ono je to stale vzdy rovnake, ano dlho som nebolo to je fakt, ale vzdy to tak bolo a nie je to len tym ze toto je prvy trening.. preto ja som vcera dost pozorovala kto sa ako zapaja a tak a fakt to bolo rovnake, no co treba poriadne rozkazovat aj ked to bude treba povedat 100krat na 101si to uz kazdy zapamata..
Proste treba tomu dat rezim- ty pises ze sa snazis uz rok, ja si myslim, ze to trva ovela dlhsie- len ak bude viac ludi, tym to bude horsie ak nebude nijaky rezim.. to tym chcem povedat.. ja som ochotna ti v tomto pomoct (urco aj ostatny skusenejsi- Zit, Evka,.), tak to budem ja vyhukovat (prehodenie skociek, parkuru, ked niekto bude robit daco co by nemal,...), no co budeme sa striedat, ale urco to treba zmenit.
No ja sa len tesim za kazdeho kto urobi nejaky rezim. A bude ho chciet udrzat. Ja som to vzdala, lebo ked aj nieco som chcela, aj tak sice prve nadsenie, tu ti kazdy pritaka a zas na cvicaku tri, teda naco dva parkure a stale dookola. (toto uz skor info len pre Liviu, ti co vedia uz vedia) A rada si s tebou aj osobne pokecam cely priebeh na cvicaku uz v KK Excel.
Samozrejme vsetci by sme sa mali asi opatovne stretnut po dnesnej schodzi a pokecat, v co najvacsej plnej zostave.
Lenka dakujem, Alenke sa tam vcera ani moz nechcelo ist, ze co tam bude robit a teraz o nicom nevyprava, len ze ta teta co mala toho bieleho pudlika /pre nu je to biela / jej slubila ze jej ho da na ruky ked bude mat ciste labky a stale ze kedy pojdeme zas. Som rada aj to ze mojim babam sa tam tiez pacilo a uz som aj rozmyslala ako ich zabavit. Alenke sa pacilo ze mohla pomahat stavat prekazky /aj ked niesla myslim len dve tie palice na skocky si co ale to je jedno, citila sa uzitocna/. Tak som uvazovala ju poverit napr. ze bude stale davat pozor na nejaku prekazku ked zhodi psik nech ide dvihat a tak. Ale tak to su uz zas moje uvahy trocha mimo temu, tykaju sa len mojich deti.Lenka & Connie napísal:... Mala Alenka mi rozpravala, ze este nikdy nedrzala psika na rukach. Chcela som jej podat Connie, ale bola spinava, tak som jej slubila, ze nabuduce si ju moze popestovat...
A este sa Alenke pacila "teta" co mala tych psikov z filmu /chvilku mi trvalo, ale potom som prisla na to ze myslela Lili - film Snezne psy ci ako sa volal /. No a Katka zas stale rozpravala ze pila caj . Velka vdaka Monika, vobec si nemusela, mala si cajik pre seba a velmi si to cenim. Celkovo cim viac sa nad tym zamyslam, vsetkym vam velmi dakujem, ze ste mali trpezlivost s babami.
Verim Alenke ze ma plne zuby debat vzdy na jednu temu, ked tak pozeram ze co ste furt riesili. Len pre mna je napriklad dobre, ked niekto povie ze treba dvihat prekazky alebo napravit tunel. Pre vas su to uz samozrejme veci, ale mna to ani nenapadlo. Az sa za to hanbim! Ani som nechcela aby moje uvahy vyzneli ako kecanie do toho ako ma trening vyzerat. Ja sa budem snazit sa co najviac zapajat a byt aktyvna, ked tam budem
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
Alenka, niet za co, boli vsetky tri uzasne a klobuk dolu aj pred tebou.
Ja som si vsimla ten stastny vyraz na tvaricke malej Alenky, ked niesla tie palice, urcite sa citila vtedy ako velke dievcatko, ktore pomaha a je uzitocne a nenahraditelne pre ostatnych. Asi niet krajsej odmeny pre dieta ako taketo pre nas jednoduche zamestnanie.
Ja som si vsimla ten stastny vyraz na tvaricke malej Alenky, ked niesla tie palice, urcite sa citila vtedy ako velke dievcatko, ktore pomaha a je uzitocne a nenahraditelne pre ostatnych. Asi niet krajsej odmeny pre dieta ako taketo pre nas jednoduche zamestnanie.
Ala+Terry, no tak to je zlate, dakujeme nabuduce ich s modroockami zoznamim, xixi. Inak fakt podarene deti a vsetok obdiv zvladat ich aj hafana !
Mne staci ked pride k nam taka mala 4rocna a stale dookola 3hodiny sa pyta, a preco? a preco? a preco? normalne fakt vycerpavajuce ale zabavime sa s mackami a s hafanmi, no este ze tie zvierata mam, lebo neviem co by sme stvarali, xix, je to makacka ps. zrovna dnes boli u nas, no hafice su cele od blata, takze s nimi ziadne foto
ps. Ala+Terry ty sa ohladom agilit nemas za co hanbit, nemas to odkial vediet a je to tolko informacii naraz, ze ja sa necudujem ze to clovek zabudne. Preto ako som pisala, aj ja som bola zaciatocnicka a pamatam si to velmi dobre, preto viem ako to treba zacinajucim opakovat.
Mne staci ked pride k nam taka mala 4rocna a stale dookola 3hodiny sa pyta, a preco? a preco? a preco? normalne fakt vycerpavajuce ale zabavime sa s mackami a s hafanmi, no este ze tie zvierata mam, lebo neviem co by sme stvarali, xix, je to makacka ps. zrovna dnes boli u nas, no hafice su cele od blata, takze s nimi ziadne foto
ps. Ala+Terry ty sa ohladom agilit nemas za co hanbit, nemas to odkial vediet a je to tolko informacii naraz, ze ja sa necudujem ze to clovek zabudne. Preto ako som pisala, aj ja som bola zaciatocnicka a pamatam si to velmi dobre, preto viem ako to treba zacinajucim opakovat.
Alenka, tvoje deti kludne bravaj, kedysi na byvalom treningu mala tiez veduca syna. Ja som sa s nim rada blaznila Mal super fantaziu, tusim mal ale dva, tri roky? A kludne si aj mozes vypnut, vzdy sa sleduju nami ostatnymi. Okrem toho ja mam deti rada, hlavne cudzie
A neber osobne tu vymenu odpovedi, to som skor vysvetlovala Livii, ze vsetko co pise sme uz vela krat rozoberali, len nikam to nesmeruje. Preto som si aj potom uvedomila, ze asi lepsie, ked sa s Liviou porozpravam osobne, nie ze chcem nieco hovorit "po za chrbat", len aby si to niekto nezobral osobne tu nezobral, rada si to ale predebatim osobne. Lebo sama vidim, ze asi sa blbo vyjadrujem.
Dnes na schodzi sme sa dohodli, ze by sme teda okrem ranneho treningu o desiatej, tam samozrejme moze prist kto chce, urobili poobedny trening. Len teda si upresnime cas. O kolkej? Samozrejme ak bude pekne, aaalebo ak by bolo blatisto, tak mozme pustit psov a pokecat tam pod strechov.
A prezradim najfajn spravu ako prva Katka, Zitka ti vybavila, ze za to, ze robis stranku, nemusis platit clenske. Tak mas 10Eur u mna. Ak chces nemusim povedat mame , mozes mat na minanie na Hannah Montanu, alebo co leti teraz
A neber osobne tu vymenu odpovedi, to som skor vysvetlovala Livii, ze vsetko co pise sme uz vela krat rozoberali, len nikam to nesmeruje. Preto som si aj potom uvedomila, ze asi lepsie, ked sa s Liviou porozpravam osobne, nie ze chcem nieco hovorit "po za chrbat", len aby si to niekto nezobral osobne tu nezobral, rada si to ale predebatim osobne. Lebo sama vidim, ze asi sa blbo vyjadrujem.
Dnes na schodzi sme sa dohodli, ze by sme teda okrem ranneho treningu o desiatej, tam samozrejme moze prist kto chce, urobili poobedny trening. Len teda si upresnime cas. O kolkej? Samozrejme ak bude pekne, aaalebo ak by bolo blatisto, tak mozme pustit psov a pokecat tam pod strechov.
A prezradim najfajn spravu ako prva Katka, Zitka ti vybavila, ze za to, ze robis stranku, nemusis platit clenske. Tak mas 10Eur u mna. Ak chces nemusim povedat mame , mozes mat na minanie na Hannah Montanu, alebo co leti teraz
Ala, ale veď Katkina mama sem už tiež chodíííí Takže si to určite prečíta.
musite si zvyknut na Tipsy a jej humor.. ona si je isto vedoma, ze si to Ingrid precita :-) ci sa mylim, Tipsy?
super vsak ako pisem rada si o tom pokecam a dufam, ze to teda aj zrealizujeme, lebo urcite ste to aj minuly rok rozoberali, ale ako si pamatam, tak sa to rozoberalo vzdy, potom sa max par treningov cvicilo podla toho a zase bol spat "stary system" takze ak sa spolocne pokusime o zlepsenie, tak bude to len a len super.
tak v nedelu poobede o 13tej, 14tej ? a keby aj prsalo tak sa teda psy aspon ponahanaju a my to poriadne preberieme.
Zit, super napad s vybavenim tej stranky pre Katku, viem ze aj niekto kto robi kk excel stranku tak ma zadara cvicak, myslim si ze je to super.
tak v nedelu poobede o 13tej, 14tej ? a keby aj prsalo tak sa teda psy aspon ponahanaju a my to poriadne preberieme.
Zit, super napad s vybavenim tej stranky pre Katku, viem ze aj niekto kto robi kk excel stranku tak ma zadara cvicak, myslim si ze je to super.
ZiT napísal:musite si zvyknut na Tipsy a jej humor.. ona si je isto vedoma, ze si to Ingrid precita :-) ci sa mylim, Tipsy?
Tak ja som tiež len podpichla.
Ale ved ja to ani osobne neberem! A pri tychto vymenach nazorov vasich aj mne co - to trkne.
PS; Hanah Montana leti teraz u nasej Alenky. Katka je na to uz trosku velka
PS; Hanah Montana leti teraz u nasej Alenky. Katka je na to uz trosku velka
mimo temy: Tak Upirske denniky? Katka prezrad, na com frcia tvoji rovesnici, sice ty frcis na Sisske.
Dievcata, vsetko v pohode, Katka bude urcite rada - doplna vybavu na novy fotak
Zit - vdaka
Zit - vdaka
Ingrid & Basha- Počet príspevkov : 227
Registration date : 21.02.2010
Na schodzi s tym prislo vedenie, ze clenske by nemali platit: admin stranky KK Excel, uctovnicka, pokladnicka a hlavny vycvikar (ak sa dobre pamatam, ak nie, Tipsy oprav ma) Tak som navrhla nasu Katku, ktora je ten isty pripad ako Nikol Lorencova..
Rado sa stalo...
Rado sa stalo...
Spravne, ale okrem vycvikarov, teda pokladnicka, uctovnicka a este pan Lorenc, plus nase dva "pripady"
Ja som sa to az dnes dozvedela
Zit, dakujem, teraz ma viaze o to vacsia zodpovednost voci stranke
Btw. Tipsy, ak ma niekedy uvidis s hocicim co sa tyka Hannah Montana, kludne ti vratim tych 10€, co mi teraz na cvicaku das Ale toho sa neboj, nikdy by sa to nestalo. Moja vekova kategoria ma z Montany skor prcu. (inak ja som si vsimla na cvicaku tricko malej Alenky- samozrejme Hannah Montana )
A o upirskych dennikoch som nepocuvala chvaly, vraj je to shit Mne osobne sa protivi, ze Meyerova ozivila upirsku tematiku Twilightom a teraz huuuufne podme vsetci pisat o upiroch...okrem toho, na kvalitu Twilightu sa tazko niekto dostane.
Ale to sme uz trosku mimo temy, ci?
Zit, dakujem, teraz ma viaze o to vacsia zodpovednost voci stranke
Btw. Tipsy, ak ma niekedy uvidis s hocicim co sa tyka Hannah Montana, kludne ti vratim tych 10€, co mi teraz na cvicaku das Ale toho sa neboj, nikdy by sa to nestalo. Moja vekova kategoria ma z Montany skor prcu. (inak ja som si vsimla na cvicaku tricko malej Alenky- samozrejme Hannah Montana )
A o upirskych dennikoch som nepocuvala chvaly, vraj je to shit Mne osobne sa protivi, ze Meyerova ozivila upirsku tematiku Twilightom a teraz huuuufne podme vsetci pisat o upiroch...okrem toho, na kvalitu Twilightu sa tazko niekto dostane.
Ale to sme uz trosku mimo temy, ci?
Tipsy napísal:napr. Alica si musi vela veci ohladne vysielaciek sama pozistovat
preco? mam problem s vysielackami, ci?...ja som rada ze oriane idu vysielacky a ty mi tu napises toto
Tipsy napísal:Nemam problem s tym, ked zaciatocnici povedia, ze niekde nieco citali alebo videli ohladne agility (napr. Alica si musi vela veci ohladne vysielaciek sama pozistovat) vsetko si mozme prejst na cvicaku. Ked ma niekto cas a nastuduje, sama si rada vypocujem.
Alica, ked si to este raz pozorne precitas, tak mozno pochopis, ze tym ta Tipsy nepriamo vyzdvihla, ze ti vysielacky idu, ale musela si si to nastudovat alebo vyzistit sama, ako to mas robit...
takze citajte vsetci pozorne, ked chcete reagovat
noo, takze dnesny trening uz bol vcelku fajn verim, ze to tak vydzri
a za to odbehnutie Ashki na parkur sa ospravedlnujem, zrovna som sa narychlo balila a videla som len ako sa zalubene hra s terry. bola to sekunda. Ale tak som rada, ze to vyzeralo ako trening a nebehali tam psy po parkure a kdesi mimo - myslim teraz predtym trening lebo sem-tam sa to stane, ze pes vybehne, ale vtedy to bolo skor ako kazdy ide kde chce, robi si co che. Ale dnes, uz fakt lepsie a hafanom to vcelku vsetkym pekne islo.
a za to odbehnutie Ashki na parkur sa ospravedlnujem, zrovna som sa narychlo balila a videla som len ako sa zalubene hra s terry. bola to sekunda. Ale tak som rada, ze to vyzeralo ako trening a nebehali tam psy po parkure a kdesi mimo - myslim teraz predtym trening lebo sem-tam sa to stane, ze pes vybehne, ale vtedy to bolo skor ako kazdy ide kde chce, robi si co che. Ale dnes, uz fakt lepsie a hafanom to vcelku vsetkym pekne islo.
http://nellypsiceksmely.rajce.idnes.cz/Agility_trening_-_28._februara_10/
fotky z dnešného tréningu
bolo fakt fajn, aj keď som bola dooosť indisponovaná.
fotky z dnešného tréningu
bolo fakt fajn, aj keď som bola dooosť indisponovaná.
Fotky su fakt pekne a hlavne tato sa mne paci http://nellypsiceksmely.rajce.idnes.cz/Agility_trening_-_28._februara_10/#IMG_0053.jpg
Ja sa opytam, ako casto je dobre trenovat? Kedze mam doma par skociek, mozem trebars aj kazdy den / par minut, nie pol hodinu ani hodinu/, alebo je lepsie len povedzme 2 - 3 krat do tyzdna? Proste som rozmyslala, ze kazdy den si skusim s Terry to co som dnes skusala. Alebo tomu mam dat radsej pokoj?
Ja sa opytam, ako casto je dobre trenovat? Kedze mam doma par skociek, mozem trebars aj kazdy den / par minut, nie pol hodinu ani hodinu/, alebo je lepsie len povedzme 2 - 3 krat do tyzdna? Proste som rozmyslala, ze kazdy den si skusim s Terry to co som dnes skusala. Alebo tomu mam dat radsej pokoj?
trenuj, pokial sa ti da, ak uz uvidis, ze Terry toho ma dost alebo sa jej nechce, ja by som ju nenutila.. po troske mozes aj kazdy den, len davaj pozor na svoje chyby, tazko sa potom odstranuju..
btw. Lenka a Rastik, niekedy vam este maleho poziciam, svedci vam to tu http://nellypsiceksmely.rajce.idnes.cz/Agility_trening_-_28._februara_10/#IMG_0169.jpg
btw. Lenka a Rastik, niekedy vam este maleho poziciam, svedci vam to tu http://nellypsiceksmely.rajce.idnes.cz/Agility_trening_-_28._februara_10/#IMG_0169.jpg
Lenka, ako mala Billie? Je v poriadku?
Inak pre buducnost, pri tych mensich psikoch radsej nenechavajte nikto nic lakave, nech predideme takymto veciam. Jedlo by sa akekolkvek nemalo same nechavat.
Ala, trenuj tolko, kolko vidis, je je Terry ochotna nasavat. Lepsie castejsie a pomenej. Aby to mala taku zabavku, ze kym napr. deti spia a nieco sa vari, tak vybehnes na stvrt hodku s nou. Len si sleduj ten cas. Lebo ludia sa rychlo zabudaju a mali by v najlepsom prestat a nie nutit psa, kym sa mu to znechuti. A odporucam len po sekvenciach. Odporucam sa nahravat na nieco, alebo keby ta aspon niekto sem tam sleduje, lebo ako vravela Zit, velmi rychlo sa da dokazit pes, ak nevie clovek co robi.
Musime zohnat tu kameru od Lorenca
Ono lepsie vsetko po sekvenciach a ked budeme vediet ako casto a kedy bude trening, tak sa dohodneme kedy trenujeme spolocne a kedy kazdy svoje.
Inak ja uz som vcera bola az pretrenovana, ohucana, ofucana od vetra , po siestich hodinach, som si ani neuvedomovala, ze som tam uz tolko, akurat dnes si citim chrbat, ze som si riadne rozhybala Zit do kedy si bola ? A celkovo, do kedy ste sa trapili?
Inak pre buducnost, pri tych mensich psikoch radsej nenechavajte nikto nic lakave, nech predideme takymto veciam. Jedlo by sa akekolkvek nemalo same nechavat.
Ala, trenuj tolko, kolko vidis, je je Terry ochotna nasavat. Lepsie castejsie a pomenej. Aby to mala taku zabavku, ze kym napr. deti spia a nieco sa vari, tak vybehnes na stvrt hodku s nou. Len si sleduj ten cas. Lebo ludia sa rychlo zabudaju a mali by v najlepsom prestat a nie nutit psa, kym sa mu to znechuti. A odporucam len po sekvenciach. Odporucam sa nahravat na nieco, alebo keby ta aspon niekto sem tam sleduje, lebo ako vravela Zit, velmi rychlo sa da dokazit pes, ak nevie clovek co robi.
Musime zohnat tu kameru od Lorenca
Ono lepsie vsetko po sekvenciach a ked budeme vediet ako casto a kedy bude trening, tak sa dohodneme kedy trenujeme spolocne a kedy kazdy svoje.
Inak ja uz som vcera bola az pretrenovana, ohucana, ofucana od vetra , po siestich hodinach, som si ani neuvedomovala, ze som tam uz tolko, akurat dnes si citim chrbat, ze som si riadne rozhybala Zit do kedy si bola ? A celkovo, do kedy ste sa trapili?
Zita išla chvíľu po tebe, keďže jej Laco doniesol malého a my sme tiež neboli dlho. Tuším niečo pred 17stou sme prišli domov. Už sme skôr kecali potom. Lenka si ešte vytiahla hojdačku, tak tu sme si skúsili. Čo sme prišli domov, tak Nelly spala. Len sa najedla a zasa spala. Po tej zime sa musíme asi všetci trošku potrápiť, kým sa zasa rozbeháme.
pls nemate niekto foto Kity alebo Ashki ako idu cez prekazky ??
Ď
inak kdesi som citala, ze by ste si behy chceli aspon sem-tam natacat, ja mam kameru, nebol by problem vsak ked budem na treningu mozem ju doniest vzdy vlastne.
Ď
inak kdesi som citala, ze by ste si behy chceli aspon sem-tam natacat, ja mam kameru, nebol by problem vsak ked budem na treningu mozem ju doniest vzdy vlastne.
Ala, Billienka je v pohode.
Katka, som si neuvedomila a nechala som pri nasom boxe kost, prisla Jasmin a tusim od nej Billienka schytala. Tiekla jej chvilu krv z nosteka, ale chvala bohu sa nic hrozne nestalo. Nufacik je cely a krv sa po chvilke zastavila. Billienke to myslim nesposobilo ziadnu traumu, myslim, ze bola aj bude v pohode.
Lili, mrkni sem http://pudlisok.rajce.idnes.cz/Vianocny_pretek_KK_Trencin_2008/
jednu som tam este dohodila, viac nemam - zatial.
Katka, som si neuvedomila a nechala som pri nasom boxe kost, prisla Jasmin a tusim od nej Billienka schytala. Tiekla jej chvilu krv z nosteka, ale chvala bohu sa nic hrozne nestalo. Nufacik je cely a krv sa po chvilke zastavila. Billienke to myslim nesposobilo ziadnu traumu, myslim, ze bola aj bude v pohode.
Lili, mrkni sem http://pudlisok.rajce.idnes.cz/Vianocny_pretek_KK_Trencin_2008/
jednu som tam este dohodila, viac nemam - zatial.
Lenka dakujem, ale tie uz mam davno postahovane
no vsak ak by sa dakomu niekedy chcela fotit, tak aj nas pls stuknite, heh. Bo my sice nastupujeme az po hodke, hodke a pol na radu, no ale nejaka pamiatka by sa zisla
no vsak ak by sa dakomu niekedy chcela fotit, tak aj nas pls stuknite, heh. Bo my sice nastupujeme az po hodke, hodke a pol na radu, no ale nejaka pamiatka by sa zisla
Livia, ja mam len teba Uz su nahodene http://tipsy.rajce.idnes.cz/10_02_25_Prvy_trening/
Lenka, tak to som rada. pre Billie, je velmi krasna.
Lenka, tak to som rada. pre Billie, je velmi krasna.
Tak v podstate sa nič nestalo, nie? Niektorí psi sú na žrádlo dravejší ako iný. Aj minule sa Xico s Aronom pošťuchali o paličku a pes si z toho nič nerobí. Aron si to pooblizoval a bolo zasa dobre. On ani nevedel, len my sme z toho, vždy mimo. Keď si Nelly prvýkrát odtrhla necht, tak sme skoro zinfarktovali a Nelly, že nič.
[quote="Tipsy"]Inak pre buducnost, pri tych mensich psikoch radsej nenechavajte nikto nic lakave, nech predideme takymto veciam. Jedlo by sa akekolkvek nemalo same nechavat.
Ja by som poprosila aj piskacie hracky nenechavat bez dozoru kedze moj pes je na ne kleptoman
Ja by som poprosila aj piskacie hracky nenechavat bez dozoru kedze moj pes je na ne kleptoman
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
dnes bolo faaajn na treningu, dakujem za odvozy baby
kks, doma som este 2hodiny odmrzala, dnes bolo teda pocko riadne striedave, zajtra drzim palce sutaziacim, nech sa dari a nezmrznite !
kks, doma som este 2hodiny odmrzala, dnes bolo teda pocko riadne striedave, zajtra drzim palce sutaziacim, nech sa dari a nezmrznite !
Lili nemas zac, aj nabuduce!
Aj mne bolo fajn, na to ake bolo pocasie. A dakujem za ochotne naruce pre moju Mimi. Inak ako sme vcera nastartovali, nedosli sme ani po most a uz spala a spala viac ako 2 hodiny a zobudila sa potom s usmevom a skvelou naladou a bavkala sa do 10 a potom zas fajn zaspinkala a v noci sa ani nebudila. Tak neviem co jej bolo, ale ocividne sa z toho len vyspat potrebovala.
Aj mne bolo fajn, na to ake bolo pocasie. A dakujem za ochotne naruce pre moju Mimi. Inak ako sme vcera nastartovali, nedosli sme ani po most a uz spala a spala viac ako 2 hodiny a zobudila sa potom s usmevom a skvelou naladou a bavkala sa do 10 a potom zas fajn zaspinkala a v noci sa ani nebudila. Tak neviem co jej bolo, ale ocividne sa z toho len vyspat potrebovala.
Aj ja som bola spokojna s treningom . A tiez drzim palce sutažiacim cez vikend, nech donesu nejake trofeje.
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
Dnesny trening super, uplne ma to nadchlo. Sisska tradicne nervicky, nervicky, ale inak sla celkom pekne.
Hlavne co chcem napisat, kluce su u mna.
Hlavne co chcem napisat, kluce su u mna.
Katka, tak v porovnaní s minulým rokom iná zmena. A ten slalom, tak to je iná paráda. Ozaj veľmi peknééé.
A to este potom ako si odisla sa trosku vyse skludnila a menej nevracila. Musim s nou pred treningom niekam vzdy ist, nech nejde taka nabita na parkur. Co som pozerala videa, ona uplne vyhladava, kde vydat zo seba tu energiu. Raz sme sa tam zarozpravali a ona si zacala sama skackat skocky
Ale dakujeme za pochvalu, snad to tento rok uz niekam dotiahneme
Ale dakujeme za pochvalu, snad to tento rok uz niekam dotiahneme
Katka, dnes Sisska naozaj v agi zažiarila. Vidno, ze ste doma trenovali, ozaj fest zmena, pekne si na nej popracovala.
A Nelly myslim tiez v pohode, dobre to bolo, panicka - hlavu hore ...
A Nelly myslim tiez v pohode, dobre to bolo, panicka - hlavu hore ...
Strana 4 z 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Strana 4 z 19
Povolenie tohoto fóra: