Debata o poslednom treningu
+15
Ingrid & Basha
Terry a Bree
ZiT
natalka a jessie
Katka & Olympia
Monika & Parsonky
Lili
eva & monty
lusska
Lenka
AlicaGGG
Offca
Katka a Sissi
luckyA
Tipsy
19 posters
Strana 17 z 19
Strana 17 z 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Re: Debata o poslednom treningu
Monika ono ja si ta aj vsimam, ale odo mna ti je prd platne ked ti poradim ))
to nie je pravda, každý môže poradiť. aj v stredu všetci videli, že som si nevedela s Adri rady a nikto mi nepovedal ani pól slova.
každý pohľad je dobrý, hlavne keď je z druhej strany ako je ten môj. ono sa to nezdá, ale každý môže poradiť a pomôcť, ak toho človeka sleduje.
každý pohľad je dobrý, hlavne keď je z druhej strany ako je ten môj. ono sa to nezdá, ale každý môže poradiť a pomôcť, ak toho človeka sleduje.
Vies, ked ono sa tazko radi, ked sme vsetci na tom rovnako. Urcite bude super a ver, ze nam pomozu tie intenzivky. Mame pred sebou 2 vikendovky a jeden tabor. Teda vlastne ty nan tusim nejdes. Ale bude to len lepsie a lepsie, uvidis.
Ako ti vravela aj Katka, ma to este cas, Adri ma rok. Za pol roka, kym bude agi-dospela mozte byt uplne inde ako dnes. Ja myslim, ze ste na tom dobre, len by bolo fajn sa povenovat aj tymto zakladnym veciam.
Ked som raz Mile pposlala s nadsenim toto videjko, sprdla ma. Vysvetlila mi, ze musim niektore veci zmenit, lebo naucim Connie len otrocky robit to, co jej ukazem rukou. Vtedy som to nechapala a bola som sklamana, ale tooolko som nad tym rozmyslala a z som jedneho dna zistila, ze ma pravdu. Dnes uz sa na to pozeram inym pohladom a svoje vedenie sa snazim menit, aby moje psiky na parkure rozmyslali a boli trochu samostatne. Aby len otrocky nebezali vedla panicky az po ciel. https://www.youtube.com/user/Pastuch74?feature=mhum#p/u/59/YMSLK-DHg10
Ako ti vravela aj Katka, ma to este cas, Adri ma rok. Za pol roka, kym bude agi-dospela mozte byt uplne inde ako dnes. Ja myslim, ze ste na tom dobre, len by bolo fajn sa povenovat aj tymto zakladnym veciam.
Ked som raz Mile pposlala s nadsenim toto videjko, sprdla ma. Vysvetlila mi, ze musim niektore veci zmenit, lebo naucim Connie len otrocky robit to, co jej ukazem rukou. Vtedy som to nechapala a bola som sklamana, ale tooolko som nad tym rozmyslala a z som jedneho dna zistila, ze ma pravdu. Dnes uz sa na to pozeram inym pohladom a svoje vedenie sa snazim menit, aby moje psiky na parkure rozmyslali a boli trochu samostatne. Aby len otrocky nebezali vedla panicky az po ciel. https://www.youtube.com/user/Pastuch74?feature=mhum#p/u/59/YMSLK-DHg10
však to, však to. ako super to u nás začalo, tak teraz vidím aké to začína byť biedne. Adri je super, behá dobre, len ja neviem, čo s ňou. Som proste zvyknutá na vedenie s Nelly a ťažko sa mi preorientováva na niečo iné, ale úplne, že vážne. Poviem to jednoducho, s Nelly sa mi behá dobre, lebo presne viem, čo od nej čakať.
Adri ma vždy prekvapí, ona vážne nevie, čo má robiť úplne to na nej sledujem a tieto dva dni to bolo fakt aj vidno.
Stačilo, že som sa nedala úplne k prekážke a už ju obchádzala alebo sme sa tam vrteli ako šlahnuté.
Najviac ma dostalo, keď som s ňou mohla štartovať z ruky a stíhala som ju.
Adri ma vždy prekvapí, ona vážne nevie, čo má robiť úplne to na nej sledujem a tieto dva dni to bolo fakt aj vidno.
Stačilo, že som sa nedala úplne k prekážke a už ju obchádzala alebo sme sa tam vrteli ako šlahnuté.
Najviac ma dostalo, keď som s ňou mohla štartovať z ruky a stíhala som ju.
No ja skusim zhrnut dokopy vsetko co ma napadlo ked som si precitala to co tu pribudlo za ten cas.
Ono niekedy napriklad ja ozaj ani nemam kedy stihat vsimat si ostatnych. Som znevyhodnena detmi a ked sa podari taky nanic den ze su viac upistane a kazda odo mna nieco chce, no mam dost co robit aby som stihala sledovat seba a svoje psy.
Druha vec ze aj ked nieco vidim, velmi este nemam nejake skusenosti a vedomosti aby som si trufla radit. Napriklad v stredu som sice videla ze mas problem ale sama som nevedela ako by som to riesila. Nevedela by som ti k tomu vobec poradit.
To je presne to ze nam naozaj chyba trener. Su veci a situacie ked si sami nevystacime. Nemam velmi znamych z agility sveta, akurat co som dost v kontakte s tou Marketou Lovaszovou. Obcas sa na nu obraciam s otazkami, ked potrebujem v niecom poradit alebo len tak sa porozpravat. Zrovna sme sa nedavno rozpravali prave o tom ze nam jednoducho ten trener chyba. Ona mi povedala ze nie je ani najlepsie riesenie chodit po intenzivkach alebo seminaroch ci taboroch. Ako jasne ze prinos to byt moze a je, akurat ze proste kazdy clovek ma ine metody, ine vedenie pri treningu, kazdy uci nejak inak. Ked sa toho vela stretne tak to moze obcas cloveka dost pomotat. Ona mi povedala ze najlepsie by bolo dohodnut sa a aspon raz za mesiac ku nam pozvat nejakeho trenera, trvale, niekoho si najst a doverovat mu. Ked som sa pytala konkretne koho, povedala ze kedze sme dost blizko CR, skusit tam, napriklad v Hodonine ma kamaratku, mozno by bola ochotna za nami dojst. Ale v klude proste kohokolvek ineho zohnat, dohodnut sa, poprosit a aspon obcas to riesit takto. Mozno to ako napad stji za zvazenie. Tak poprtemyslajte, ked tak zozeniem kontakt na tu co ona spominala, alebo v klude niekoho ineho navrhnite, teda ak to bude ako riesenie vyhovovat vsetkym.
Ono niekedy napriklad ja ozaj ani nemam kedy stihat vsimat si ostatnych. Som znevyhodnena detmi a ked sa podari taky nanic den ze su viac upistane a kazda odo mna nieco chce, no mam dost co robit aby som stihala sledovat seba a svoje psy.
Druha vec ze aj ked nieco vidim, velmi este nemam nejake skusenosti a vedomosti aby som si trufla radit. Napriklad v stredu som sice videla ze mas problem ale sama som nevedela ako by som to riesila. Nevedela by som ti k tomu vobec poradit.
To je presne to ze nam naozaj chyba trener. Su veci a situacie ked si sami nevystacime. Nemam velmi znamych z agility sveta, akurat co som dost v kontakte s tou Marketou Lovaszovou. Obcas sa na nu obraciam s otazkami, ked potrebujem v niecom poradit alebo len tak sa porozpravat. Zrovna sme sa nedavno rozpravali prave o tom ze nam jednoducho ten trener chyba. Ona mi povedala ze nie je ani najlepsie riesenie chodit po intenzivkach alebo seminaroch ci taboroch. Ako jasne ze prinos to byt moze a je, akurat ze proste kazdy clovek ma ine metody, ine vedenie pri treningu, kazdy uci nejak inak. Ked sa toho vela stretne tak to moze obcas cloveka dost pomotat. Ona mi povedala ze najlepsie by bolo dohodnut sa a aspon raz za mesiac ku nam pozvat nejakeho trenera, trvale, niekoho si najst a doverovat mu. Ked som sa pytala konkretne koho, povedala ze kedze sme dost blizko CR, skusit tam, napriklad v Hodonine ma kamaratku, mozno by bola ochotna za nami dojst. Ale v klude proste kohokolvek ineho zohnat, dohodnut sa, poprosit a aspon obcas to riesit takto. Mozno to ako napad stji za zvazenie. Tak poprtemyslajte, ked tak zozeniem kontakt na tu co ona spominala, alebo v klude niekoho ineho navrhnite, teda ak to bude ako riesenie vyhovovat vsetkym.
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
veď o tomto sme sa bavili myslím aj stranu pred touto. to už tu riešime pekne dlho a stále sa nič nezmenilo.
podľa mňa treba chodiť, chodiť a chodiť. nikto netvrdí, že na každom seminári, či intenzivke zmením vedenie alebo preberiem metódu od niekomu iného. tu ide hlavne o to, aby kompetentný človek a ten, ktorý tomu rozumie vedel poradiť vtedy, keď napr. ja si rady neviem a vyslovene sa v tom topím.
bez tohto sa jednoducho nedá posúvať vpred, podľa môjho jediný u koho je tu vidno, že si dokáže s každou situáciou poradiť a dokáže svojich psov natrénovať aj bez cudzej pomoci je Lenka, lenže to je žalostne málo, na to koľko nás tu je a hlavne, že ona nemôže chodiť každý týždeň.
leni asi k tebe začnem chodiť na hodiny
podľa mňa treba chodiť, chodiť a chodiť. nikto netvrdí, že na každom seminári, či intenzivke zmením vedenie alebo preberiem metódu od niekomu iného. tu ide hlavne o to, aby kompetentný človek a ten, ktorý tomu rozumie vedel poradiť vtedy, keď napr. ja si rady neviem a vyslovene sa v tom topím.
bez tohto sa jednoducho nedá posúvať vpred, podľa môjho jediný u koho je tu vidno, že si dokáže s každou situáciou poradiť a dokáže svojich psov natrénovať aj bez cudzej pomoci je Lenka, lenže to je žalostne málo, na to koľko nás tu je a hlavne, že ona nemôže chodiť každý týždeň.
leni asi k tebe začnem chodiť na hodiny
Nie Lenka zacne chodit viac na treningy cez tyzden a bude davat hodiny nam tu
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
Monika, az dnes som sa dostala ku svojmu PC takze>
http://hotfile.com/dl/117143465/73fad03/Nelly.AVI.html
http://hotfile.com/dl/117144116/041b25c/Nelly2.AVI.html
mimochodom zmazala si videa skor ako som ich mohla stiahnut
http://hotfile.com/dl/117143465/73fad03/Nelly.AVI.html
http://hotfile.com/dl/117144116/041b25c/Nelly2.AVI.html
mimochodom zmazala si videa skor ako som ich mohla stiahnut
tak pohľadaj to tam nejako, lebo ja som pridávala ešte nejaké videá, čo som omylom uložila medzi svoje a hodila som to na web, takže to staré som zmazala. ostatné nie, keďže nemám tie mazacie linky na ne
skús tam kuknúť, pod evka.zip alebo niečo také, ak nie, tak skúsim to ešte pohľadať, či mám v pc a nahrám znova
skús tam kuknúť, pod evka.zip alebo niečo také, ak nie, tak skúsim to ešte pohľadať, či mám v pc a nahrám znova
Monika, velmi si vazim co si napisala ale ja sa tak skutocne necitim. Vacsinu veci, ktore robim si ja len tak myslim a mozno nejaky trener by ma za to vyplieskal. Velmi rada by som poradila, ale stale ma nieco drzi, aby som niekomu nepovedala kravinu, ktora danu vec pokazi.
Ale suhlasim. Mozme spravit nabuduce taky mini "Pastorko" trening . Tak vas poprehanam ze na mna dlho nezabudnete. Mam predstavu ako by nas prvy trening vypadal. Chcem ale od vas jedinu vec - aby ste sli do toho s maxi chutou a bezali akoby vam za riťou horelo. Niekto zvladne beh pomalsie, niekto rychlejsie - na tom mi nezalezi, ale musi to byt s chutou ist dopredu a brat to vazne. Musi to mat drive!!!
To je pre mna zaklad. U niekoho bude potom potrebne energiu utlmit, u dalsieho zachovat (zalezi na jeho psikovi), ale kazdy ju mat v sebe musi!
Nic viac od vas zatial nechcem.
A este jedna dolezita vec. Vsetko co poviem, napisem, vykriknem ci posepnem berte ako fakt, ze to si ja "len tak myslim" . Je mozne, ze kecam, ale to by som nerada.
Tak a teraz som vam dokonale zamotala hlavy, co??
Ale suhlasim. Mozme spravit nabuduce taky mini "Pastorko" trening . Tak vas poprehanam ze na mna dlho nezabudnete. Mam predstavu ako by nas prvy trening vypadal. Chcem ale od vas jedinu vec - aby ste sli do toho s maxi chutou a bezali akoby vam za riťou horelo. Niekto zvladne beh pomalsie, niekto rychlejsie - na tom mi nezalezi, ale musi to byt s chutou ist dopredu a brat to vazne. Musi to mat drive!!!
To je pre mna zaklad. U niekoho bude potom potrebne energiu utlmit, u dalsieho zachovat (zalezi na jeho psikovi), ale kazdy ju mat v sebe musi!
Nic viac od vas zatial nechcem.
A este jedna dolezita vec. Vsetko co poviem, napisem, vykriknem ci posepnem berte ako fakt, ze to si ja "len tak myslim" . Je mozne, ze kecam, ale to by som nerada.
Tak a teraz som vam dokonale zamotala hlavy, co??
ano Lenka dokonale si mi zaplietla hlavu s tvojim trenovanim na ktore sa uz velmi tesim,tesim moc sa tesim a verim ze budes super nahradnou trenerkov za Lili tesim sa na ten mini Pastorko trening ako si ty nazvala a slubujem ze vzdy pridem s dobrou naladou a vela energiou ale o Jessie to neviem(to mi este nepovedala,ale sak ona sa vyjadri casom)
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
Natalka, to veru netusim ci vam dokazem nahradit aspon z casti Lili, ale aspon raz to skusit mozem. Nech je sranda.
Uvedomila som si, ze toto presne potrebujem. Potrebujem zabudnut na vsetko okolo a bezat strasne naplno. Uz mam v hlave aj trosku vymyslene, ako k tomu doviest psa, so mnou mi ale musis pomoct tyLenka napísal:Chcem ale od vas jedinu vec - aby ste sli do toho s maxi chutou a bezali akoby vam za riťou horelo. Musi to byt s chutou ist dopredu a brat to vazne. Musi to mat drive!!!
Ja ta za toto milujem
A este jedna dolezita vec. Vsetko co poviem, napisem, vykriknem ci posepnem berte ako fakt, ze to si ja "len tak myslim"
som čakala, že tam bude:
"A este jedna dolezita vec. Vsetko co poviem, napisem, vykriknem ci posepnem berte ako fakt, ze to si ja "len tak myslim" BUDETE PLNIŤ!!!
"A este jedna dolezita vec. Vsetko co poviem, napisem, vykriknem ci posepnem berte ako fakt, ze to si ja "len tak myslim" BUDETE PLNIŤ!!!
Leni tiez si myslim, ze budes dobra trenerka zial, mne to teraz nevychadza ako som si predstavovala, takze ako uz som si s par ludmi pisala /Katka, Evka/, tak do min. do septembra ja trenovat zial nebudem moct, posledne coho sa zucastnim bude ten seminar, ale zial casu je tak malo cez tie vikendy a byt 4-5hodin na cvicaku a z toho sa venujem tak max 20min psom, no mam potom vycitky, ze treba aj im viac. fakt ten cas chyba... takze, uz to viete vsetci /rozhodnutie moje padlo teraz behom par dni, vidim to vsak uz dlhsie, aj dlhsie som s vami nemala trening, busy busy busy.../, urcite vas dojdem pozriet alebo si zacvicit, ale trenovanie teraz prenechavam vam Lenke alebo kto bude chciet, vidim , ze sa pekne organizujete co sa treningov tyka, mate ich viackrat do tyzdna, to je super. Mrzi ma to, ale vikend je kratky a musim tie moje dracice poriadne vybit
Ja sa len bojim, aby sme zasa nespadli tam, kde sme boli :/ Leni, drz to!
Lili, hlavne svojim psom sa musíš venovať, to je jasné.
Čo sa týka dneška, tak mne sa veľmi páčilo. Adri šla ozaj veľmi pekne, aj keď na konci mojou sprostou chybou, keď som nespratala ten blbý tunel sa nám to zbytočne tak pokazilo. To bežanie na ľavú ruku bol dobrý nápad, len u mňa je to veľký problém, celkovo sa mi na ľavú ruku zle behá, ale tak je treba sa to naučiť.
Čo sa týka dneška, tak mne sa veľmi páčilo. Adri šla ozaj veľmi pekne, aj keď na konci mojou sprostou chybou, keď som nespratala ten blbý tunel sa nám to zbytočne tak pokazilo. To bežanie na ľavú ruku bol dobrý nápad, len u mňa je to veľký problém, celkovo sa mi na ľavú ruku zle behá, ale tak je treba sa to naučiť.
mne sa dnes tiez pacilo, Albert sice bol ako vzdy jak z divych vajec ale nakoniec som bola spokojna...
Monika to bezanie na lavu ruku bolo v pohode vidis a aj ja som ti nieco poradila
Monika to bezanie na lavu ruku bolo v pohode vidis a aj ja som ti nieco poradila
však musím kuknúť tie videá, kde bol vlastne ten pes zakopaný, prečo furt behala do toho tunela.
no neskutočne sa mi páčilo, keď som tak nazhlas zhúkla sem a ona aj tak do tunela a vybehla z neho celá šťastná a vrtela chvostíkom.
Albert je ako z divých vajec, ale behá krásne.
Dnes sa mi veľmi páčila Oriana, ten jej slalom v tej poslednej sekvencii, kde sa používať, ten cez celý parkúr, bol skvelý.
no neskutočne sa mi páčilo, keď som tak nazhlas zhúkla sem a ona aj tak do tunela a vybehla z neho celá šťastná a vrtela chvostíkom.
Albert je ako z divých vajec, ale behá krásne.
Dnes sa mi veľmi páčila Oriana, ten jej slalom v tej poslednej sekvencii, kde sa používať, ten cez celý parkúr, bol skvelý.
To ma fest mrzi, ze nas nemozes Lili chodit trenovat. Dokelu, teraz to bude fakt nafigu. Ale na druhej strane ti rozumiem.
Ako som slubila, mozem to raz za cas skusit, ale aj tak budeme musiet cosi vymysliet aby sme ozaj bez Lili nezakrnuli. Ale tiez vidim, ze sa vzdy pekne dohodnete a trenujete, takze si myslim, ze to nejako pojde, aj ked to nebude uz ono.
Ako som slubila, mozem to raz za cas skusit, ale aj tak budeme musiet cosi vymysliet aby sme ozaj bez Lili nezakrnuli. Ale tiez vidim, ze sa vzdy pekne dohodnete a trenujete, takze si myslim, ze to nejako pojde, aj ked to nebude uz ono.
monika: diky vtedy bol ten slalom dobry, to sa aj mne pacilo, len vsetko ostatne mi prislo miere pribrzdene, ale to bolo asi aj mnou... dnes som sa nevedela jaksi spravne naladit na behanie, a prenasala som to aj na orianu
adri s albertom dnes boli spickovi, aj ten albertov slalom - som len cumela... a aj montyho vysielacky do tunela sice si niekedy postekal, ale vacsinou tam vliezol na prvykrat
adri s albertom dnes boli spickovi, aj ten albertov slalom - som len cumela... a aj montyho vysielacky do tunela sice si niekedy postekal, ale vacsinou tam vliezol na prvykrat
je pravda, že Oriana bola pomalšia ako inokedy, ale tak zasa ľudia berme to tak, že vonku už začína byť riadne teplo, takže ja sa im ani nečudujem.
sa im musia makovičky pražiť
sa im musia makovičky pražiť
čítala som tie komenty na DF od tej šeltie a má ona pravdu, my vôbec nebeháme, aj keď tí psi skutočne nie sú moc rýchli.
nechápem prečo, teda u mňa je to asi preto, že sa bojím, že jej nebudem stíhať a tým to budem kaziť, ale prečo to robíte VY - VŠETCI???
nechápem prečo, teda u mňa je to asi preto, že sa bojím, že jej nebudem stíhať a tým to budem kaziť, ale prečo to robíte VY - VŠETCI???
Po tazkom hladani som sa dostala aj ja ku prispevkom tej trenerky z Nitry. Pekne napisala, ma pravdu.
Monuli, posli mi to videjko Nelly.
Monuli, posli mi to videjko Nelly.
Neviem, kam to mam hodit...tak dam sem.
Foto zo vcerajsieho kosenia:
http://catqa.rajce.idnes.cz/Kosenie_na_cvicaku/
Foto zo vcerajsieho kosenia:
http://catqa.rajce.idnes.cz/Kosenie_na_cvicaku/
Pripajam aj fotecky od nas zo vcerajsej brigady.
http://pudlisok.rajce.idnes.cz/2011_05_24_brigada_cvicak/
http://pudlisok.rajce.idnes.cz/2011_05_24_brigada_cvicak/
Monika, mohla by si prosim zasa urobit album na klubovej rajcine? CHystam sa na webovu aktualizaciu, pozor na mna
ja nevravím, že ich nie je dostatok, ale ...
však ako myslíš, ty si šéf
však ako myslíš, ty si šéf
Nie som sef, pytam sa na tvoj nazor. Nezda sa ti to hodne novinky?
Mozem to dat bez albumu, len taku info s jednou fotkou o peknom podveceri popri skraslovani cvicaku. Nechaj teda tak.
Mozem to dat bez albumu, len taku info s jednou fotkou o peknom podveceri popri skraslovani cvicaku. Nechaj teda tak.
http://agilityclubexcel.rajce.idnes.cz/Brigada_na_cvicaku/
máš to tam, ono skôr by som bola rada keby boli fotky z iných akcii, na ktorých ste boli.
lenže kvôli 3 fotkám sa mi ozaj neoplatí vytvárať album, teraz vravím o šintavskom pohári
máš to tam, ono skôr by som bola rada keby boli fotky z iných akcii, na ktorých ste boli.
lenže kvôli 3 fotkám sa mi ozaj neoplatí vytvárať album, teraz vravím o šintavskom pohári
vikio- Počet príspevkov : 113
Registration date : 01.07.2010
nz, rado sa stalo. ...tentokrat je na nich viac ludi ako psov
vikio- Počet príspevkov : 113
Registration date : 01.07.2010
mne sa dnes páčilo, baby boli veľmi zlaté a pekne behali. teda Nelly zásadne robí len 4 tyčky, ale tak snáď sa posunieme aj na 6 a potom viac a viac, a viac.
Dnesny trening bol uplne super.Napriek teplu psi behali na jednicku dakujem Katke za postavenie parkuru a rady
čo ste si postavili, máte aj videá?
Katka ty zajtra môžeš, či nie? Kvôli kľúčom, poprípade k Nat zbehnúť po ne, hm?????
Katka ty zajtra môžeš, či nie? Kvôli kľúčom, poprípade k Nat zbehnúť po ne, hm?????
Veru, dnes to bolo super, behali sme jeden od Adel. Zamerany na vysielanie cez prekazku a na vysielanie do tunela s tym, ze boli dve vedla seba a ty si stala na jednom konci, pes vybehol z druheho a mal tam sam nabehnut do druheho tunela. Asi nechapes Videa ale nemame.
Aaaaa, nam vzdy vysla hojda. Jasám, plesám!
Ja zajtra uz nepridem. Takze Nat.
Aaaaa, nam vzdy vysla hojda. Jasám, plesám!
Ja zajtra uz nepridem. Takze Nat.
katka nehovorila si utorok, ze budes stredu v lesnej? keby som vedela ze vcera budete viaceri prisla by som aj ja
ty by si mi aj celkom stacila, len sa mi neoplati cestovat keby sme tam mali byt len 2... ved v pohode
Preco by sa ti to neoplatilo?sak aj s Katkou sme boli len 2 a bolo fajn.
a kolko ste tam boli? lebo ja byvam trosicku dalej od cvicaku ako vy, a keby mi mala cesta trvat dlhsie ako by sme boli na cvicaku raz (davno) som takto bola na cvicaku len s neviem kym, cize tiez sme boli 2, a cvicili sme necelu hodinu - psom sa uz dlhsie nechcelo, vonku bol tunel, nejake 4 skocky, a 2 hodiny uplne zabite
Mali sme vonku 6skociek,2tunely,hojdu a slalom. Boli sme tam 2hodky cca a behali sme nonstop
Ja som v Lesnej aj bola 10 minut po tom, ako som vystupila z BUSu mi volala Evka kvoli klucom. Tak som si povedala, ze ked nic ine, aspon si vyvencim Siss, ked bola cely den zavreta doma
Ale ozaj sme neboli tak dlho, ako zvykneme. Asi o siedmej sme prisli a okolo pol deviatej sme pomaly zacali balit. To by sa ti teda asi neoplatilo.
Ale ozaj sme neboli tak dlho, ako zvykneme. Asi o siedmej sme prisli a okolo pol deviatej sme pomaly zacali balit. To by sa ti teda asi neoplatilo.
to by som prisla, ked to neni len pol hodina tak je to ok ale aj my sme sa dobre prebehli, resp. pol dna sme boli pri vode, takze mi cvicak ani nechybal... hlavne v tomto teple
Tak uz som aj ja doma. Keby ste vedeli aka som sklamana,ze som si nemohla zatrenovat psi na mna kukali jak na sprostu a nesiel im ten odchod do hlavy
Strana 17 z 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Strana 17 z 19
Povolenie tohoto fóra: