Debata o poslednom treningu
+15
Ingrid & Basha
Terry a Bree
ZiT
natalka a jessie
Katka & Olympia
Monika & Parsonky
Lili
eva & monty
lusska
Lenka
AlicaGGG
Offca
Katka a Sissi
luckyA
Tipsy
19 posters
Strana 18 z 19
Strana 18 z 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Re: Debata o poslednom treningu
Myslela som, ze to bude pohotovost. Hmmm, tak to verim ze potesi. Hrrrrrr
Katka mala si pravdu https://www.youtube.com/watch?v=BYR-a7OREBU&feature=related
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
Ha! Ale normalne som nasla knizku a hladala, s kym si si to pomylila...a veru nikto nemal 6, kazdy pekne po 2. Ala, Ala...
baby ja z Vas nemozem, ze ste si to normal doma rychlo pozreli.
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
Noo to bolo asi v inej rozprávke Ale mravec má 6 nôh http://sk.wikipedia.org/wiki/Mravec_h%C3%B4rny
omylila si si to s tymto: http://www.flickr.com/photos/21461960@N03/3890549455/
Paráda Alic, to je presne ono.
Keďže už podrobné info o počte nôh mravcov mám, inak ako bolo na tréningu?
Lenka bolo super a nebyť toho že ja som dosť kiksov robila, psice behali úžastne. Najmä Terry ma prekvapila s akou radosťou sa tam preháňala po parkúre. Neviem už kto doniesol tie vytlačené parkúry ale mne sa páčili, myslím že boli 4 možnosti na nich a prešli sme dve ak sa dobre pamätám, môžeme teda pokračovať nabudúce.
A nečuduj sa debate o mravcoch, my sme tam celkom vášnivo o tom naozaj diskutovali.
A nečuduj sa debate o mravcoch, my sme tam celkom vášnivo o tom naozaj diskutovali.
tie zvysne parkury som nechala v bude - na policke pri cislach, tak keby som nabuduce nesla viete kde ich hladat
Mne sa na papieri pacili, realne absolutne nie Teda, ten prvy bol uplne, ale uplne desny, to mi bolo jasne uz pri obhliadke Druhy sa mi uz pacil omnoho viac.
Nam sa nejak extremne nedarilo, ale co tam po tom.
Nam sa nejak extremne nedarilo, ale co tam po tom.
Tak to nechápem, ako sa tebe mohli nepáčiť keď mne sa páčili? Dokonca videla si ten prvý ako krásne aj Terry prešla? To už keď mne sa niečo páči, tak je čo povedať, no nie?
Ked si ma furt davala dolu, svet mi zacal cierniet, parkury sa mi prestali pacit, mravci zacali mat dve nohy...
dnes bolo fajn, ale ako tá Adri a 2 x 2, no totálne ma už vytáčala. aaaaaaaa. ako fakt neviem, čo s tým, ale začínať zasa odznova sa mi nechce, no nič iné mi asi neostáva.
ale Nellča ma milo prekvapila.
ale Nellča ma milo prekvapila.
Mne bolo dnes super, velmi mi sadol parkur. Aj ked sa smaozrejme nedarilo uplne ze dobre, ale fakt sa mi dobre behalo
Na dnešok nemám, čo povedať, vlastne áno: POTREBUJEM KOPAČKY.
Evi tie dve videá ku koncu točené: http://www.ulozto.cz/9664272/evka-a-foxli-zip
Evi tie dve videá ku koncu točené: http://www.ulozto.cz/9664272/evka-a-foxli-zip
juuuj veru a keď dám na FB video, tak sa z tej Adri poseriete ja som sa skoro
Chaa fitlopty :-D :-( hlavy deravé:-DD nevadí veď ja na tú sihoť chodím často naháňať chlapcov
Inak baby prepacte tie moje chaosy - ja som proste neschopna si nieco zapamätať!
Inak baby prepacte tie moje chaosy - ja som proste neschopna si nieco zapamätať!
... fit lopty...
...a tak nádejne to vyzeralo
coze ti mame prepacovat, ved sme na tom s tym pamatovadlom asi rovnako
...a tak nádejne to vyzeralo
coze ti mame prepacovat, ved sme na tom s tym pamatovadlom asi rovnako
Ingrid & Basha- Počet príspevkov : 227
Registration date : 21.02.2010
No ja som to myslela na tu sekvenciu, ze som chcela ukazat blind crossy a bola som sama uplne dezorientovana, ja tusim ani na tie seminare chodit nemusim:-D
však Katka to nakoniec zachránila, aspoň že ona si myslí, že to naše naj. naj. naj. obyčajné behanie je trápne, lebo by sme sa veru my nič nové nenaučili
Beriem to ako kompliment, myslim len pozitivne!
Mne sa to dnes celkom pacilo, som za taketo sekvencie. Len by sme mali vyberat aj zony, fakt ze ano
Mne sa to dnes celkom pacilo, som za taketo sekvencie. Len by sme mali vyberat aj zony, fakt ze ano
hej mali, len to by bolo dobré chodiť aspoň o pól hodinu skôr, aby sa to vyložilo a aj postavilo, nech sa o tej napr. 19stej začalo behať.
Nitrancania robia cez tyzden sekvencie a v sobotu su dlho na cvicaku a stavaju cele parkury. Dobry napad...
To je sranda rano teraz jak som sa prechadzala rozmyslam ze baby preco si nespravime taky plan ze raz do tyzdna jumpingova sekvencia - vedenie na parkure, otočky, sťahovanie okolo bočnice + kto by chcel o tom som vam včera nerozpravala ale asi to poznate skokova gymnastika a druhy trening v tyzdni si dať sekvencie so zonovkami+osobity nacvik zon?
mňa toto vždy tak pobaví, lebo už sa o tom bavíme hádam aj dva roky, že jumping v týždni a cez víkend celý deň a celý parkúr, zóny a pod.
noooo, snáď sa nám to už konečne podarí aj zrealizovať.
noooo, snáď sa nám to už konečne podarí aj zrealizovať.
:-D asi by sa malo, najhorsie je ze vikendy su take blbe kedze vela ludi je po vselijakych akciach/vyletoch!
Tereza&Aroni napísal::-D asi by sa malo, najhorsie je ze vikendy su take blbe kedze vela ludi je po vselijakych akciach/vyletoch!
Hm, to je pravda. Asi tam to vazne...
Ono je to fajn nápad, ale napríklad u mňa nerealizovateľný. Ak sa chcem venovať aj agi aj flyballu, môžem max. 2x do týždňa na tréning. Navyše pokial sa dá tak v týždni, nie cez víkend. Ono je síce pekné že nitrančania majú cez víkend dlhé tréningy, aj im to v podstate závidím, ale sami uznajte, koľko tam chodí rodičov s deťmi? Ja si proste nemôžem dovoliť uprednostniť seba, svoju zábavu pred rodinou. Na cvičáku je to môj čas na oddych, deti idú bokom, no nemôžem to robiť stále a veľa. Cez víkendy sa venujeme im, chodíme na výlety, akožto veriaci v nedeľu aj do kostola, proste pre mňa víkendy jednoznačne nie. Aspoň teraz nie...
Ono treba sa rozhodovať podľa väčšiny a v tejto chvíli ja budem môcť len cez víkendy chodiť, keďže budem ťahať v jobe každý jeden deň.
dnes bolo super, a diky evi za kricanie na mna ze mam bezat - presne toto potrebujem lebo ked som bezala veru to islo lepsie
Alic aj nabuduce Kati a ty ma zas nesledujes v slalome ) ale nie nabuduce aj na teba zakricim hned pri vchode Vcera som postavila ten isty parkur kedze baby den prdtym neboli. Tak sa snad pacilo. ja som nadsena ze Bora nezvalcovala ani jednu prekazku. a Albert sa celkom sustredil. A uplne happy som z toho jeho slalomu.Musime sice viac trenovat na druhu ruku ale inak u mna spokojnost. Dokonca ma nikto neodvolal z treningu. Stihla som si dat doma sprchu a az potom ma to neminulo. No co uz.
inak ja mam vazne pocit ze sme zacali viac behat - aspon o trosku - minule som katke hovorila ze sa jej to zda, ale uz sa to zda aj mne, tak asi na tom nieco bude
jasne, parkur bol super, presne taketo kratke ale uzitocne veci by sme mali cvicit
jasne, parkur bol super, presne taketo kratke ale uzitocne veci by sme mali cvicit
Ukazem ti tie videa Monika, nebeziiiiiim!
Tesim sa
ale nie nabuduce aj na teba zakricim hned pri vchode
Tesim sa
dnes bolo super, diky ali za border-trening parkury super a dokonca som robila otocky prve dva behy som sice pokazila, ale potom nam to uz islo... a aj cierne baby behali super, z terry uplne vyzarovala radost ked si robila na parkure co chcela
a rano sa mi dokonca lepsie behalo ako o tej 19, ali ked budes mat nabuduce kluce a rano cas tak sa ozvi
a rano sa mi dokonca lepsie behalo ako o tej 19, ali ked budes mat nabuduce kluce a rano cas tak sa ozvi
ano, len neviem do kedy ich bude mat + kazdy den sa neda byt na cvicaku a predpokladam ze ala nema kazde rano volne
tak bude ich mať tento týždeň. a baby, čo tak v piatok alebo vo štvrtok tréning? Ak by som mala voľno, tak by som mohla aj ráno, len to ešte neviem, či budem mať a kedy.
Monika ja som za. V piatok má byť krajšie ako vo štvrtok, tak radšej by som vtedy. Ale v kľude sa prispôsobím väčšine. Aj ten čas mi je jedno, môžeme aj ráno alebo prv popoľudní, nie až večer, nech zas máme aj čas si pokecať a tak, ako dnes. Dnes bolo fakt výborne Aspoň dopoludnie som mala fajn, potom už sa to zmenilo na "deň blbec" (ako dievčence naznačili už doobeda na cvičáku) Takže šup presunúť debatu do "kedy dáme tréning" a dohodnúť sa nejak napevno, ja sa už normálne teším.
Monika, Alica ďakujem za super tréning, bolo mi s vami fajn
Strana 18 z 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Strana 18 z 19
Povolenie tohoto fóra: