Klubove akcie
+7
eva & monty
Katka a Sissi
Lili
Tereza&Aroni
ZiT
AlicaGGG
Tipsy
11 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Klubove akcie
Info od Mareka:
v decembri robime vianocny pretek, mam sa za ulohu spytat, ci by sme si
nechceli zorganizovat zvlast kategoriu agility - s tym, ze to bude klubovy
pretek... len proste ci by ste mali zaujem si to zorganizovat na takej
profesionalnejsej urovni, draha, odbornejsie posudzovanie atd Ak ano, tak budu majitelom klubu zabezpecene ceny
v decembri robime vianocny pretek, mam sa za ulohu spytat, ci by sme si
nechceli zorganizovat zvlast kategoriu agility - s tym, ze to bude klubovy
pretek... len proste ci by ste mali zaujem si to zorganizovat na takej
profesionalnejsej urovni, draha, odbornejsie posudzovanie atd Ak ano, tak budu majitelom klubu zabezpecene ceny
Re: Klubove akcie
A to mame sutazit na snehu? Lebo agility preteky zimne byvaju vacsinou v hale. Pochybujem, ze pre nas nieco take zabezpecia.
sutaz v ramci klubu je fajn, aspon si to mozu skusit aj ti menej odvazni. Treba zabezpecit teren, lebo v pripade snehovej pokryvky je beh po parkure nemozny vzhladom na rizika usmyknutia nielen nas ludi.. konecne by sme mali moznost stretnut sa s vedenim klubu, uz tu trenujeme rok a da sa povedat, ze sa nepozname.. alebo mi nieco uslo?
takze, kedze marekovi este neprislo potvrdenie ze je registrovany, preposielam od neho vsetky potrebne info, ktore potrebuje vediet ku klubovej sutazi, tu je to :
Dna 13. Decembra 2008 sa uskutocni klubova sutaz poslusnosti, a zaroven sme boli osloveni majitelom klubu, zorganizovat si Agility sutaz.
Po diskusii s Alenou sa naskytli 2 otazky:
1. Sutaz? (na zaklade vysledkov budu rozdelene klubove ceny)
2. Exhibicia?
V kazdom pripade potrebujem vediet ci je vobec zaujem, ak no, tak o ktoru moznost, a v
ripade sutaznej potrebujem zoznam ludi ktori budu sutazit, aby sa vedeli zakupit ceny.
Poprosim Vas o vyjadrenie sa kazdeho za seba do Piatku, v style odpovedi (vybrat len jedno):
Zucastnim sa / Nezucastnim sa
Sutaz / Exhibicia
Jedine co sa neda ovplyvnit je pocasie, takze pokial nebude prsat ako “z krhle” alebo
ebude nasnezene natolko ze by nas to obmedzilo, tak sa zariadime podla Vasich rozhodnuti.
Dna 13. Decembra 2008 sa uskutocni klubova sutaz poslusnosti, a zaroven sme boli osloveni majitelom klubu, zorganizovat si Agility sutaz.
Po diskusii s Alenou sa naskytli 2 otazky:
1. Sutaz? (na zaklade vysledkov budu rozdelene klubove ceny)
2. Exhibicia?
V kazdom pripade potrebujem vediet ci je vobec zaujem, ak no, tak o ktoru moznost, a v
ripade sutaznej potrebujem zoznam ludi ktori budu sutazit, aby sa vedeli zakupit ceny.
Poprosim Vas o vyjadrenie sa kazdeho za seba do Piatku, v style odpovedi (vybrat len jedno):
Zucastnim sa / Nezucastnim sa
Sutaz / Exhibicia
Jedine co sa neda ovplyvnit je pocasie, takze pokial nebude prsat ako “z krhle” alebo
ebude nasnezene natolko ze by nas to obmedzilo, tak sa zariadime podla Vasich rozhodnuti.
Zucastnim sa - s Kity aj s Ashou
Sutaz/Exhibicia ?- Viem, ze Marek nexcel taku odpoved, ale tak za ktore bude xciet vacsina tak sa prisposobim, lebo aj tak najdolezitejsie bude, ze si zabehame poriadny parkur a ze sa s nimi spozname a nejake tie veci predvedieme aj my
Sutaz/Exhibicia ?- Viem, ze Marek nexcel taku odpoved, ale tak za ktore bude xciet vacsina tak sa prisposobim, lebo aj tak najdolezitejsie bude, ze si zabehame poriadny parkur a ze sa s nimi spozname a nejake tie veci predvedieme aj my
zucastnim sa
a tiez mi je jedno ktore, hlavne ze sa vsetci zasmeju, ked bella zasa bude zastavovat pred kazdou skockou
a tiez mi je jedno ktore, hlavne ze sa vsetci zasmeju, ked bella zasa bude zastavovat pred kazdou skockou
Nech je to cokolvek, otazka je, kto to zorganizuje? Lebo ste si vedomi, ze treba dodrzat iste pravidla, mat rozhodcu, presne parkur aky ma byt atd. atd., vsetko podla pravidiel, lebo inak to bude len fraska a to robme radsej exibiciu, ako sme kedysi robili na starom cvicaku, tym padom si kazdy zatrenuje a vyskusa si "trening" pred divakmi.
Ale tiez, kto zorganizuje exibiciu? Aj to musi nejako vyzerat, ked uz sa chcete predviest.
Co sa tyka sutaze, len jedna je z nas, co sa v sutaziach vyzna a to Lucia, tak ci to ona zorganizuje, len neviem ci chodi na forum, alebo treba ju oslovit cez mobil.
Ale tiez, kto zorganizuje exibiciu? Aj to musi nejako vyzerat, ked uz sa chcete predviest.
Co sa tyka sutaze, len jedna je z nas, co sa v sutaziach vyzna a to Lucia, tak ci to ona zorganizuje, len neviem ci chodi na forum, alebo treba ju oslovit cez mobil.
a toto mi je uz uplne jedno, co bude aj rozhodca a pojde sa prense podla pravidiel, lebo ked Bella pojde na hojdu tak urcite chytim aj hojdu aj bellu, aby z nej nezletela, aby sa jej zasa nezacala bat a ked nas daju sobotu do Largov tak aj tak s nou pojdem Media, takze tak...
Určite by bola exibicia menej naročná na organizovanie. Ale keďže ja sa určite nezučastním zo zdravotných dôvodov , tak to berte len ako môj nazor do diskusie.
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
som zato, ze prvykrat nieco organizovane s vedenim klubu to bude lepsie tak navolno, cize volim radsej exhibiciu, na jar/v lete za lepsieho pocasia mozeme spravit sutaz, ked budu aj novacikovia uz co to vediet, mozu sa pridat.. ved kto by nechcel nejaku peknu cenu alebo pozornost za predvedenie svojho chlpaca na parkure?
Predvedenie svojho chlapca na parkure?!? chlapca predvadzas ty, my predvadzame psov i ked vidis, len zohnat si niekoho kto mi bude behat so psom a nejakeho fesaka, to neni zly napad
a beriem spat, rychlo a zle citam v praci, ale aj tak neberiem spat, ze najst si fesaka, co pobezi s mojim psom
Vianočný klubový pretek
Myslíte, že na 18. hárací deň je vhodné aby sme sa prišli na vás pozrieť?
Smile ....prosíme... Smile
Smile ....prosíme... Smile
najlepsie asi spravis, ked radsej napises mail organizatorovi - vycvik@kk-excel.sk alebo normal. na Excelacku stranku do knihy navstev, lebo psov tam bude najviac na tej poslusnosti, agilitaci su vacsinou fenky , takze to zalezi od nich
Ahoj, kto chcete mrknite na foto zo včerajšieho preteku.
http://pudlisok.rajce.idnes.cz/Vianocny_pretek_KK_Trencin/
http://pudlisok.rajce.idnes.cz/Vianocny_pretek_KK_Trencin/
jeeej, krasne mozem si niektore fotos stiahnut a dat ich na moju stranocku ? ?
kujeeeeem
kujeeeeem
jedine vysvetlenie vidim to, ze ju Kitty zhypnotizovala svojimi uzasne modrymi ockami
alebo je Lenka len zatazena na huskacov
alebo je Lenka len zatazena na huskacov
ale hej, len trosku skoro stuknuta, hehe http://pudlisok.rajce.idnes.cz/Vianocny_pretek_KK_Trencin/#100_9084.JPG
Pozrieť sme boli len nachvíľku ale uisťujem Vás , že boli krásny všetci hafani. ...ale tí haskáni tak krásne pózovali, že sme nemohli okolo len tak prejsť bez povšimnutia.
klubová akcia 6.9.2009-nedeľa
Ahojte,
Takže všetcia sme pozvaní ako členovia KK Excel na takú rozlúčku s letom-prázdninami, kt. zahrňa klubový pretek-poslušnosť( sadni,lahni,vstan, chodza pri nohe, privolanie ) - kludne sa moze aj agilitáci zapojiť. A boli sme požiadaní o ukážky agility. Tak som rozmýslala ze by sme to mohli spravit tak vo vacsom a rozlozit normalne celý parkur-nejaký pozreme a stiahneme a spravit si také nase mini skusky , preteky s tym ze mame k dispozicii aj ten velky plac kde sa cvicieva poslusnost. Zacina sa o 9:00 poslušnost,agility. Bude sa grilovať, piect prasiatko podla toho co vraveli. Takže bude dobre ak sa zucastnime v co najhojnejsom pocte
Len potrebujem vediet pocet ludi kt.pridu kvoli jedlu.Takže sa hlaste na forum.Rodinní prislusnici su vitaní a vlasne hocaký diváci:)) A este dolezita informacia nic sa neplati ani za ucast v sutazi ani za jedlo.
Tak verim ze pojdeme!
Takže všetcia sme pozvaní ako členovia KK Excel na takú rozlúčku s letom-prázdninami, kt. zahrňa klubový pretek-poslušnosť( sadni,lahni,vstan, chodza pri nohe, privolanie ) - kludne sa moze aj agilitáci zapojiť. A boli sme požiadaní o ukážky agility. Tak som rozmýslala ze by sme to mohli spravit tak vo vacsom a rozlozit normalne celý parkur-nejaký pozreme a stiahneme a spravit si také nase mini skusky , preteky s tym ze mame k dispozicii aj ten velky plac kde sa cvicieva poslusnost. Zacina sa o 9:00 poslušnost,agility. Bude sa grilovať, piect prasiatko podla toho co vraveli. Takže bude dobre ak sa zucastnime v co najhojnejsom pocte
Len potrebujem vediet pocet ludi kt.pridu kvoli jedlu.Takže sa hlaste na forum.Rodinní prislusnici su vitaní a vlasne hocaký diváci:)) A este dolezita informacia nic sa neplati ani za ucast v sutazi ani za jedlo.
Tak verim ze pojdeme!
My tam zatiaľ nič nemáme a určite by sme sa prišli pozrieť. Keďže sme len začiatočníci, tak zatiaľ len pozerať. Dúfam, že sa tam bude dať zaplatiť aj ten čl. poplatok, lebo bolo povedané, že prvú nedeľu v mesiaci.
Od nás zatiaľ takto.
Od nás zatiaľ takto.
My prideme, tak dufam, ze aj cosi budeme moct predviest a bude sa nam chciet skakat .
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
ja pridem aj s baletkou...
lusska- Počet príspevkov : 73
Registration date : 13.11.2008
My prideme len na skok ... hop tam, hop domov.
Ale velmi radi by sme si parkurik presli s Connie tiez, pokial ju odtrhnem od batohu.
Tak pri vyberani toho vhodneho , myslite prosim aj na zaciatocnikov.
Ale velmi radi by sme si parkurik presli s Connie tiez, pokial ju odtrhnem od batohu.
Tak pri vyberani toho vhodneho , myslite prosim aj na zaciatocnikov.
noo, aj ked sme mali na plane tento we dost inych aktivit, davam prednost agility a Sunny. Takze aj my dorazime. Snad pride s nami aj nas tatinko baletak, resp. ten, co bludi na parkure a aj tak vyhrava. Nech ma Tipsy nejaky ten adrenalin a motivaciu konecne vyhrat
a Tes, prosim velmi pekne usporiadatelov, ak chcu strielat, tak az po agitity ukazkach, inak im Sunny predvedie len trasoritne tance
chcem sa spytat ako s pocasim, nakolko mam kluce ja. Slubili sme ze prideme, ale iba ak bude pekne pocasie...takze otazka znie, ci za mokra/dazda budete behat a ak ano, tak nejako dopravime kluce. Ak bude pekne (ale hlasia dast), tak neni problem
podla shmu.sk prsi v Trencine dnes do 21 a to je uz vsetko az do pondelka 6 hodiek ani kvapka
Katka a Sissi napísal:chcem sa spytat ako s pocasim, nakolko mam kluce ja. Slubili sme ze prideme, ale iba ak bude pekne pocasie...takze otazka znie, ci za mokra/dazda budete behat a ak ano, tak nejako dopravime kluce. Ak bude pekne (ale hlasia dast), tak neni problem
medyra- Počet príspevkov : 3
Registration date : 02.09.2009
jane ide sa! a keby lialo rusi sa cela akciia kazdopadne my by sme mali prist skor-kvoli rozkladaniu parkuru t.j okolo 8 alebo 8:15 nech to amme nachystane kedze zaberie viac casu davat parkur na tu velku rovnu plochu!
A prsat nema! Dufajme ze predpoved vyjde!
A prsat nema! Dufajme ze predpoved vyjde!
Aj od skociek ma sam najhlavnejsi a tusim este jeden, Katka Inak Tereza, to myslis, ze hned od rana budeme narade? A mas sutazny parkur? Aj Medyra chcela nejaky pripravit.
Nakolko chodim na rehabilitacie s mojim pokazenym chrbatom, neviem, ci bude Laci v nedelu moct prist skakat. Kazdopadne by som aspon dosla s malym aj Sunny pozriet..
My prídeme pozrieť určite, aj keby nebolo nejak extra pekne, bo musíme zaplatiť členské za nás aj za Katku s Olympiou. Radi sa pozrieme ako to vyzerá, keď to robia tí, čo to vedia.
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: