Flyball
+9
AlicaGGG
Terry a Bree
Monika & Parsonky
Tereza&Aroni
Tipsy
eva & monty
natalka a jessie
Katka a Sissi
Lenka
13 posters
Strana 13 z 15
Strana 13 z 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: Flyball
čoooooo?
Inak Evi, si skvelaaa ako si sikovno zohnala tie peniazky. Viem, ze nam este chybaju, ale uz by som potom pomaly tomu panovi do CR napisala nech ho zacnu vyrabat a tiez zistim konecnu cenu. Vzali by sme teda ten cesky box zatial - stvordierovy. Hm? Vcera sme dumali s Rastom ako by sme odstranili ten nedostatok a napadla ho skvela vec. Pre tych co nevedia o com pisem, cesky box je spojeny z dvoch casti v casti spoja vznika mini spara, kde si mozu nasi chlpani pristiknut drapik. Je to mala pravdepodobnost, ale mozna.
Jo a kedy sa ukazem? Nooo...zajtra ideme do Nitry kuknut, potom oslava 60-tka a v nedelu bratova oslava 25-tka. Myslim, ze cez tyzden pridem aj s dievkami. Mozme skusit cosi z tabora pobehat.
Inak Evi, si skvelaaa ako si sikovno zohnala tie peniazky. Viem, ze nam este chybaju, ale uz by som potom pomaly tomu panovi do CR napisala nech ho zacnu vyrabat a tiez zistim konecnu cenu. Vzali by sme teda ten cesky box zatial - stvordierovy. Hm? Vcera sme dumali s Rastom ako by sme odstranili ten nedostatok a napadla ho skvela vec. Pre tych co nevedia o com pisem, cesky box je spojeny z dvoch casti v casti spoja vznika mini spara, kde si mozu nasi chlpani pristiknut drapik. Je to mala pravdepodobnost, ale mozna.
Jo a kedy sa ukazem? Nooo...zajtra ideme do Nitry kuknut, potom oslava 60-tka a v nedelu bratova oslava 25-tka. Myslim, ze cez tyzden pridem aj s dievkami. Mozme skusit cosi z tabora pobehat.
tesim,
a dufam ze mozno Viktor zozenie dalsiu stovecku
Rozhodte aj vysiete, ak poznate niekho kto ma nejaku firmu, tak sa treba skusit spytat, ci nam cosi "neuleju"
a dufam ze mozno Viktor zozenie dalsiu stovecku
Rozhodte aj vysiete, ak poznate niekho kto ma nejaku firmu, tak sa treba skusit spytat, ci nam cosi "neuleju"
Evi: nás by možno zobrať môj otec na cvičák a šiel by aj Peťo, nech trochu vypadne z domu. Zobrali by ste nás teda pak domov?
Mne je jedno čas, povedzte si vy. 18.30 je podľa v pohode, keďže už o 20.00 je pomerne tma.
Mne je jedno čas, povedzte si vy. 18.30 je podľa v pohode, keďže už o 20.00 je pomerne tma.
hej zoberem Vas domov, ja mozno budem trochu meskat uvidim ako stihnem z prace
Takze plati na 18:30
Takze plati na 18:30
Monikaaa napísal:hlavne, že už máme zorganizované kedy prídeme my
Potom urcite napiste ako vam to slo.
Katka cca o 17:30 odchádzam z domu, chcem ísť ešte kúpať. Môže byť?
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
Mne sa dnes pacilo, ale bolo nas maaaalo
psi boli vzorni, behali bezchybne vsetci...
Jediný kto bol dnes mimo bola nasa Katka ta isto vcera celu noc flamovala, ze Kati?!
Urobila som zostrih, nakoniec behal kazdy s kazdym
https://www.youtube.com/watch?v=A1fGyDXcdyk
psi boli vzorni, behali bezchybne vsetci...
Jediný kto bol dnes mimo bola nasa Katka ta isto vcera celu noc flamovala, ze Kati?!
Urobila som zostrih, nakoniec behal kazdy s kazdym
https://www.youtube.com/watch?v=A1fGyDXcdyk
Akoze ja fakt idem spat, dnes to bolo cele mimo mna, absolutne neviem, co sa dialo...pamatam si iba ostru bolest a strasne skrabance na chrbate
Evka zostrih super! Ďakujeme Mimochodom tiež mám pocit že som bola riadne mimo, do toho ešte tá Mirka dnes, búrka cestou domov...
Pekne vám to šlo, videjko je skvelé. Koľko najviac ste sa stihli priblížiť k sebe dráhami?
Leni najprv sme mali drahy daleko asi ako minule. Ked vsetci psi zabehli 3x bez problemov tak sme drahy prisunuli asi o 1 meter k sebe, to bolo tiez bez problemov. potom uz vsak boli psi vystaveni a my tiez a tak sme dalej nepriblizovali. nemerali sme vsak presne tu vzdialenost. Tak len kukni na video ze asi ako daleko to bolo. Su tam zostrihane behy aj na prvej aj na druhej vzdialenosti.
Ja som teda mala obavy , ze co to spravi ked pobezia oproti sebe Bora a Albert, ale milo ma prekvapili a vobec im to nevadilo
Ja som teda mala obavy , ze co to spravi ked pobezia oproti sebe Bora a Albert, ale milo ma prekvapili a vobec im to nevadilo
Jediný komu zo začiatku to robilo problémy, bola Bree. Zo začiatku mala tendencie sa viac zaujímať o psa čo bežal oproti a nie o mňa, ale rýchlo pochopila čo sa od nej chce. Ostatní psy úplne krásne behali
no ja v piatok asi nebudem môcť prísť, máme u nás mecheche, tak musím byť o 20tej doma.
jedine na hodinu by sa mi dalo ísť, ale čo za hodinu stihneme, ani prd.
jedine na hodinu by sa mi dalo ísť, ale čo za hodinu stihneme, ani prd.
Zajtra o koľkej?
o 18 hod? Bude este upek, ale skor sa nam uz stmieva.
Alebo, dajme 18:30, vytiahneme obe drahy, pojde to rychlo. Chlpaci budu mat aj tak toho plne zuby.
Moze teda byt 18:30?
Alebo, dajme 18:30, vytiahneme obe drahy, pojde to rychlo. Chlpaci budu mat aj tak toho plne zuby.
Moze teda byt 18:30?
ja sa zasa ospravedlnujem z treningu ale vyskytla sa mi brigada tak to chcem vyuzit a zarobyt si nieco
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
Natalka, tak nech sa ti v pracicke dari.
Evi ak mas kluce a prides na 18-stu, pridem tiez. Komu vyhovuje skor 18:30, tak dobehnite potom.
Evi ak mas kluce a prides na 18-stu, pridem tiez. Komu vyhovuje skor 18:30, tak dobehnite potom.
tak ja som tam tiež na 18tu
tak my ideme s babami k vode, nech sa vyjašia a dajú večer pokoj, v čo sama neverím.
takže užite si dnešný tréning. :-)
takže užite si dnešný tréning. :-)
Lenka dik aj vy si to uzite na cvicaku
no co ako vam to dnes slo???bude aj video???
skoda
Ano, ano, o siestej vyhovuje? Ja idem este predtym strihat Natalii Jessie, dufam, ze prideme nacas.
ŤUK, ŤUK, Nat? Si doma, nie si doma, mám, či nemám prísť? Odpíš na mail, aby som sa vedela zariadiť.
Ľudkovia, na dnes by sme si mohli zostaviť vyhovujúce poradie psíkov a prípravu na akciu "psíci psíkom". Vytiahneme teda jeden shoot (starsi) + tu novu drahu a poskusame ako nam to pojde. Jo?
Ľudkovia, na dnes by sme si mohli zostaviť vyhovujúce poradie psíkov a prípravu na akciu "psíci psíkom". Vytiahneme teda jeden shoot (starsi) + tu novu drahu a poskusame ako nam to pojde. Jo?
ja som zabudla, že budú ukážky flyballu. ja už sa taaaaaaaaaak tešííím. :-)
dnes prídeme.
dnes prídeme.
Kto chce, mrknite na videjko - tohtorocne ME vo flyballe, ktore sa konalo v Nemecku.
https://www.youtube.com/watch?v=EtF-7729QH4
https://www.youtube.com/watch?v=EtF-7729QH4
Perfektneeee!
Inak, vsimla som si dve veci:
1) Nabijacka voala inym sposobom ako my. Skor natahovala mena (Fléééééééééééééééróóóoóó, Sáááááááááárkoooo, Bastienkuuuuuuuuuu). Natalka hovori vela krat a kratko meno. Mozeme to skusit aj takto, mozno to plati na psov viac
2) Len sa mi to zda alebo maju nepresne striedanie? Teda, mozno sa to presnejsieani neda, len ja som mala zidealizovane, ze sa lizu na chlp presne.
Inak, vsimla som si dve veci:
1) Nabijacka voala inym sposobom ako my. Skor natahovala mena (Fléééééééééééééééróóóoóó, Sáááááááááárkoooo, Bastienkuuuuuuuuuu). Natalka hovori vela krat a kratko meno. Mozeme to skusit aj takto, mozno to plati na psov viac
2) Len sa mi to zda alebo maju nepresne striedanie? Teda, mozno sa to presnejsieani neda, len ja som mala zidealizovane, ze sa lizu na chlp presne.
Ja som to pozerala bez zvuku takze toto som si nevsimla )) mozme skusit
aspon sa tak nebijac nezadycha
aspon sa tak nebijac nezadycha
dobre mozem to skusit tak kricat,tak viac natahovat to meno
mohol by sa dat aspon teda niaky kratky v piatok(ked uz tam budeme)
Natalka, ja myslim, ze v piatok na trenovanie cas nezostane.
Nebojte, v sobotu nabehneme a bude to dobre.
Predstavujem si to tak, ze si dame vsetci spolocny 1x odbeh, aby sa psiky rozhybali (Natalka pusta psov), potom sa rozdelime do dvoch skupin a odbehneme to na 2x, aby to bolo pre ludi zaujimavejsie. S tymi trickami neviem, nakolko ani len netusim kolko nas bude nakoniec behat. Mate pripadne niekto nejaky zaujimavejsi napad?
Nebojte, v sobotu nabehneme a bude to dobre.
Predstavujem si to tak, ze si dame vsetci spolocny 1x odbeh, aby sa psiky rozhybali (Natalka pusta psov), potom sa rozdelime do dvoch skupin a odbehneme to na 2x, aby to bolo pre ludi zaujimavejsie. S tymi trickami neviem, nakolko ani len netusim kolko nas bude nakoniec behat. Mate pripadne niekto nejaky zaujimavejsi napad?
Strana 13 z 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Strana 13 z 15
Povolenie tohoto fóra: