Flyball
+9
AlicaGGG
Terry a Bree
Monika & Parsonky
Tereza&Aroni
Tipsy
eva & monty
natalka a jessie
Katka a Sissi
Lenka
13 posters
Strana 12 z 15
Strana 12 z 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Flyball
ja dúfam že je, konečne môžem a už sa tešííím
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
Ja som dnes bola v Blave a tam veru hnusobne bolo. Tiahne sa to smerom k nam. Zajtra tam ma byt uz pekne. Mam to ja stastie
tešíme sa
Nechcelo by sa niekomu kto ma kluce prist o hodinku skor? Len tak na pokec a nech si hafani pobehaju, vzala by som potom aj Connie ako minule. Tiez by som rada prebehla par krat acko.
Nemám kľúče ale môžem vziať cestou Katku, ak teda ona môže
Počkáme teda na Kachníka.
Alenka, mám pre teba zoštipcované prototypy . Dufam, že sadnú tvojim dievkam.
Alenka, mám pre teba zoštipcované prototypy . Dufam, že sadnú tvojim dievkam.
Leni ja robim do siestej takze najskor mozem prist na 18:30 neposuniete zaciatok treningu? alebo sa stretnite na siestu a pokecajte a pobehajte to acko... hmmm eslo by to tak?
Leni ty si proste skvelá!
Ak by Katka nemohla, môžeme sa aspoň prejsť popri Váhu, ja chcem aj tak okúpať baby (myslím tie psie, deti sú od rána v bazéne)
Ak by Katka nemohla, môžeme sa aspoň prejsť popri Váhu, ja chcem aj tak okúpať baby (myslím tie psie, deti sú od rána v bazéne)
Evi, ja to uz necham na tu siestu, kym postavime co treba, bude aj pol, urcite o nic neprides. A ak nahodou hej, dozenies.
Alenka super, prechadzka popri vahu bude fajn. Tak stretneme sa o piatej?
Alenka super, prechadzka popri vahu bude fajn. Tak stretneme sa o piatej?
volala som Katke, takže na tú piatu to platí, Leni vidíme sa :-)
Ahojte taj aj my dojdeme na tu siestu.
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
Teraz som prišla domov, videí je 26. Mám to dať nahrať na uložto a vy si to stiahnete a vyberiete, čo sa vám hodí? Mne sa to nechce všetko rozhadzovať do zvlášť súborov.
Ja len, ze sa mi dnes velmi velmi pacilo a som rada, ze mame Lenku, nasu skvelu skvelu trenerku, nase skvele skvele dve drahy a skvele skvele teamy flíbalácke
Ano, mam idilicku chvilku, ale mam vas rada
Peace!
(pozn. pre nspeakovacich->mier. Dokonca pokojne aj svetovy )
Ano, mam idilicku chvilku, ale mam vas rada
Peace!
(pozn. pre nspeakovacich->mier. Dokonca pokojne aj svetovy )
Idem to nahrať, každé video má meno aktérov, tie s číslami to je Terry a Bree, to sa mi nechcelo všetko prepisovať. :-)
Minule tu boli tuším nejaké problémy s tým sťahovaním toho zipu, čiže ťahá sa to klasicky ako všetko ostatné. Dáte len stiahnuť a opíše sa kód, ktorý sa tam zobrazí a treba počkať, lebo ak je to väčší súbor občas to trochu trvá. Ten zip sa klasicky otvára kliknúť na to a rozkliknúť tam ten súbor, naj. pretiahnuť si ho na plochu, aspoň mne je to tak vždy lepšie.
SŤAHUJTE: http://www.ulozto.cz/9891143/flyball-dve-drahy-zip
Minule tu boli tuším nejaké problémy s tým sťahovaním toho zipu, čiže ťahá sa to klasicky ako všetko ostatné. Dáte len stiahnuť a opíše sa kód, ktorý sa tam zobrazí a treba počkať, lebo ak je to väčší súbor občas to trochu trvá. Ten zip sa klasicky otvára kliknúť na to a rozkliknúť tam ten súbor, naj. pretiahnuť si ho na plochu, aspoň mne je to tak vždy lepšie.
SŤAHUJTE: http://www.ulozto.cz/9891143/flyball-dve-drahy-zip
Kati dakujem, ale toto co tu ja predvadzam by dokazal kazdy. Psiky su velmi sikovne takze to ide hladko.
Monči dik, uz stahujem. Som veru zvedava na tie videjka.
Monči dik, uz stahujem. Som veru zvedava na tie videjka.
Leni o tom, či by dokázal sa s tebou dohadovať nebudem, ale o tom, že si jediná v SR, čo je aj ochotná niečomu takému sa s niekym venovať o tom sa s tebou hádať budem. A hlavne ty si na takéto niečo ako stvorená.
A prisla som na riesenie zahady rychlejsi koker. To Viktor ho skor pustal! Montacik, uz ta mam zasa rada
No teda Viktor, video Ta prezradilo .
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
zajtra dame flyball na 18.00 alebo neskor? a dufam, ze ma Rasto nesklame a pride aj s Lenkou
a dufam, ze mozete prist vsetci
A asi mam dobru spravu, mam slubene 150 € na vystrelovaci box. Tak sa pekne snazte aj vy a zhanajte sponzorov
a dufam, ze mozete prist vsetci
A asi mam dobru spravu, mam slubene 150 € na vystrelovaci box. Tak sa pekne snazte aj vy a zhanajte sponzorov
Vraj Lenka s Rasťom sú na dovolenke a ja zajtra nie, lebo sa nemám pak ako dostať dom a teda tá stredajšia prechádza domov pešo ma skoro zabila.
tak ja som písala včera s Katkou a vravela, že by nemala Lenka prísť práve kvôli tej dovolenku, ale nech sa vyjadria oni.
Evi, ja vás nechcem zneužívať, keďže bývate na úplne inom konci ako ja. Však počkáme, čo napíše Lenka a na základe toho by sme sa dohodli.
Evi, ja vás nechcem zneužívať, keďže bývate na úplne inom konci ako ja. Však počkáme, čo napíše Lenka a na základe toho by sme sa dohodli.
Ja dúfam že niečo zajtra spáchame, ak nie flyball (ak by nemohla Lenka) tak aspoň agi, čo vy na to?
Inak Evka ak to nie je tajomstvo, kde sa ti podarilo zohnať peniaze??? A je to supééér, paráda, sa teším normálne ako malá!
Inak Evka ak to nie je tajomstvo, kde sa ti podarilo zohnať peniaze??? A je to supééér, paráda, sa teším normálne ako malá!
sak keby nahodou Rasto nesplnil svoje sluby tak mozeme dat flyball aj bez lenky, sak ona aj minule vravela , ze drahu mame tak mame trenovat aj bez nej. Takze ked bude dobre pocasie postavime dve drahy a potrenujeme. juuuch uz sa tesim a zajtra Vam porozpravam podrobnosti
Monikaaa napísal:tak ja som písala včera s Katkou a vravela, že by nemala Lenka prísť práve kvôli tej dovolenku, ale nech sa vyjadria oni.
To si ma asi zle pochopila, ale ja disponujem len s info, ze Lenka pride na flyball
A neviem preco sa tesim, kedze my sa zucastnit nemozeme Ked ma bude nuda zozierat, pridem bez psa.
Prisiel mi objektiv z opravy, tak aspon vyskusam A ano, oncas mozem teda zaskocit za nabijaca
Caute vsetci, tak my hlasime prichod z dovolenky. Verte ci nie, ten flyball sme planovali, ale doma som sa dozvedela, ze zajtra musim byt o 18:30 hod v Novom Meste. Navyse netusim, ci nemam naahodou zlomeny palec na ruke ... s tymi atrakciami to uz kapanek prehanam .
Joooj Kati, kadečo ... . Ale juchuchú, palec zlomeny nie je, tak sa veeelmi tesim. Uvidime ake bude zajtra pocasie, ak by nebolo velmi teplo, mohli by sme dat ten flyball skor aby som potom stihla to NMnV. Co na to hovorite?
Ja môžem prísť aj skôr, prípadne Evka ťa počkám :-)) Katka vezmem ťa?
Tiez si myslim, ze skor je strasny hic. Ja uplne skapinam, a to mame doma pomerne chladno.
Ali, prosim
Ali, prosim
ja len že keď Lenka neskôr nemôže... Tak napíšte definitívne na koľkú a ja pôjdem, ak sa mi podarí, o pol hodky skôr, nech aj psice okúpem.
Alebo ma napadla este jedna vec. Chodte sami navecer, ja vam napisem presne co mate robit.
Vytiahnite si obe drahy bez shootu. Tak ako sme mali minule s tym, ze ich postavite od seba len na nejake 4 metre. Cvicit budete len odbehy ale opacne ako minule - psy pojdu akoby oproti sebe ale kazdy na svojej drahe. Pokial to pojde bez problemov, trate k sebe pomaly priblizujte kludne az na nejake dva metre. Ale musi to byt bez problemov!! Nepriblizujte trate, pokial to psy nezvladaju v pohode! Nedajte im prilezitost ucit sa veci robit zle.
Tymto nacvikom docielime privykanie psov na vyuku striedania, musia si postupne zvyknut, ze sa proti nim ruti uslintany lopticko-maniak.
Spravime to teda dnes takto? Vyhovuje vam to takto?
Ak niecomu nerozumiete, piste...
Vytiahnite si obe drahy bez shootu. Tak ako sme mali minule s tym, ze ich postavite od seba len na nejake 4 metre. Cvicit budete len odbehy ale opacne ako minule - psy pojdu akoby oproti sebe ale kazdy na svojej drahe. Pokial to pojde bez problemov, trate k sebe pomaly priblizujte kludne az na nejake dva metre. Ale musi to byt bez problemov!! Nepriblizujte trate, pokial to psy nezvladaju v pohode! Nedajte im prilezitost ucit sa veci robit zle.
Tymto nacvikom docielime privykanie psov na vyuku striedania, musia si postupne zvyknut, ze sa proti nim ruti uslintany lopticko-maniak.
Spravime to teda dnes takto? Vyhovuje vam to takto?
Ak niecomu nerozumiete, piste...
Strana 12 z 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Strana 12 z 15
Povolenie tohoto fóra: