Neoficiálky - Hafíkovanie
+4
Lenka
Katka a Sissi
Monika & Parsonky
AlicaGGG
8 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Neoficiálky - Hafíkovanie
Monika neprivolavaj zle veci, co by sa nam nedarilo! Bora beha pekne len ja sa musim viac snazit
Co ten Kamenny Mlyn? Vybavit to stihas. Napis Vakonicovi, ze ho potrebujes uz na 4. juna a on ti to vypise a posle, aj keby expresne. Len mu treba napisat, ze to suri.
Katka kedze idem nahafikovanie, musim robit 4.5. a 5.5. takze kamenany mlyn pre man pada
ja na hafikovanie nejdem ja som sa v marci odhlasila,lebo som si myslela ze jessie bude v tedy harat..a ha ra skor...ale aj tak mi to neni luto lebo sak budu aj ine preteky...
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
Myslim, ze Lenka spominala, ze s Connienkou nejde? Mozes sa nahlasit namiesto nej. Btw, preco by si nemohla ist s haravkou?
ja viem ze mohla ale to je ...
Natália pri tom akú má Jessie povahu sa k nej žiadny pes nepriblíži a ona žiadnych ani nevyhľadá, takže skutočne nechápem, čo riešiš.
Lenka a ty preco nechces ist s Connie??
Ja by som aj chcela ale ona asi nebude chciet ist so mnou
...skratka zostala zas laknuta, neda sa snou momentalne pracovat. Doma sa blaznime, verim ze teraz na vikendovke sa uz trochu rozbeha. Hafikovanie bude v hale, co je pre nu total stres a tiez je tam hojda, na ktoru mi momentalne ani labku nepolozi. Mam ju aj doma, obcas sa jej podarilo prejst ju, ale nesmie ani trosku buchnut. V globale je to horsie ako ked sa ju ucila - zial.
...skratka zostala zas laknuta, neda sa snou momentalne pracovat. Doma sa blaznime, verim ze teraz na vikendovke sa uz trochu rozbeha. Hafikovanie bude v hale, co je pre nu total stres a tiez je tam hojda, na ktoru mi momentalne ani labku nepolozi. Mam ju aj doma, obcas sa jej podarilo prejst ju, ale nesmie ani trosku buchnut. V globale je to horsie ako ked sa ju ucila - zial.
no tak to ti verim a viem si zivo predstavit..
a ked by som isla tak by ma niekto zobral so sebou do auta??
Kopírujem z DF:
Práve sa uvoľnili dve miesta. Kto má záujem pošlite štartovné do konca týždňa.
Práve sa uvoľnili dve miesta. Kto má záujem pošlite štartovné do konca týždňa.
tak čo už ste vsetci doma a napapaní? My sme sa este zastavili v Ikei na jahodovy pohar so slahackou a na hotdog- sak sme si zasluzili
Ingrid & Basha- Počet príspevkov : 227
Registration date : 21.02.2010
Cakam na fotky, nase nic moc Som zufala, tomu fotaku nieco je...uz mi to rozostruje aj na tom kratkom objektive.
my sme sa zastavili ešte na bradle M. R. Štefánika, len ma sere, že letelo tesne nad mohylou lietadlo a ja som to nestihla odfotiť
fotky sa upravujú, takže ešte dnes ich dám na monatko288
fotky sa upravujú, takže ešte dnes ich dám na monatko288
Tak behali sa dva behy- tuneliada a pokrocili mali open agility, zaciatocnici jumping.
Tuneliada bola super, dobre sa mi behalo, vraj som aj celkom bezala a nevyzeralo to uplne zle Chytili sme jedno umietnutie pred predposlednym tunelom, co by ma v obliadke naozaj nenapadlo, ze by som ju stihla dobehnut za rovnym! tunelom a stihnut tam otocku. Takze naviedla som ju na opacnu ruku a teda odmietacka. Tym sme stratili aj dake sekundy a skoncili sme na 4. mieste z 13, konecne Véééééé
Agility bolo horsie. Komplikejsn zaciatok sme zvladli v pohode, podla mna mi skocila zonu, aj ked mozno tesne nie... (co mi ale rozhodkyna nezdvihla, co ma uplne sere, lebo keby som to vedela, nevyprdnem sa na ten beh). Mali sme opat zly nabeh do slalomu, toto budem trenovat. A preteletela mi cez hojdu, tak ze ju vratim, ked je to uz taky nevydareny beh...dostala stekaci tranz, ani na nu nevysla, ale DIS (aj ked by teoreticky nemal byt, lebo sa na tu prekazku nedostala po druhy krat, nakoniec sme beh dokoncili). Keby som na to dlabala, asi by sme sa umiestnili, aj ked zrejme nie medzi prvou trojkou...ale vela teamov sa podiskovalo.
Inak super preteky, ja mam Hafikovanie maximalne rada a tesim sa nabuduce, naozaj velmi
Tuneliada bola super, dobre sa mi behalo, vraj som aj celkom bezala a nevyzeralo to uplne zle Chytili sme jedno umietnutie pred predposlednym tunelom, co by ma v obliadke naozaj nenapadlo, ze by som ju stihla dobehnut za rovnym! tunelom a stihnut tam otocku. Takze naviedla som ju na opacnu ruku a teda odmietacka. Tym sme stratili aj dake sekundy a skoncili sme na 4. mieste z 13, konecne Véééééé
Agility bolo horsie. Komplikejsn zaciatok sme zvladli v pohode, podla mna mi skocila zonu, aj ked mozno tesne nie... (co mi ale rozhodkyna nezdvihla, co ma uplne sere, lebo keby som to vedela, nevyprdnem sa na ten beh). Mali sme opat zly nabeh do slalomu, toto budem trenovat. A preteletela mi cez hojdu, tak ze ju vratim, ked je to uz taky nevydareny beh...dostala stekaci tranz, ani na nu nevysla, ale DIS (aj ked by teoreticky nemal byt, lebo sa na tu prekazku nedostala po druhy krat, nakoniec sme beh dokoncili). Keby som na to dlabala, asi by sme sa umiestnili, aj ked zrejme nie medzi prvou trojkou...ale vela teamov sa podiskovalo.
Inak super preteky, ja mam Hafikovanie maximalne rada a tesim sa nabuduce, naozaj velmi
aj ja sa ,,pochvalim,, v tuneliade sme skoncili na 5. mieste kvoli mojej zabudnutej otocke a kedze som na nu zabudla tak jessie odmietla ist na prvy pokus do tunela,ale na druhy sa jej to uz podarilo a doteraz ma to stve a v jumpingu sme skoncili na 10.mieste z 19tich pretekarov a mali sme 2 odmietacky(miesto do tunela isla za niakou babou co stala vedla neho a ta druha miesto na skocku isla rovno do tunela co bol vedla nej) a este ked pojdeme na niakych par pretekov tak uz by som sa chcela umiestnit na stupni vitazov (uz by sa aj patrilo )
Ja dodám fotečky až zajtra, ...napapaní sme a ideme spať.
Nám sa darilo tiež , v tuneliáde sme uchmatli 2. miesto a v jumpingu prvé s úúžasným časom. Billienka šla ako dračica a čo je pre mňa úplne waw, - už mi nezdrhá z parkúru vítať slovenský národ ale pekne sa sústredí na behanie.
Veľmi ma potešila, opička malá čierna.
Nám sa darilo tiež , v tuneliáde sme uchmatli 2. miesto a v jumpingu prvé s úúžasným časom. Billienka šla ako dračica a čo je pre mňa úplne waw, - už mi nezdrhá z parkúru vítať slovenský národ ale pekne sa sústredí na behanie.
Veľmi ma potešila, opička malá čierna.
a ja som straaaašne spokojná, že aj v Hafikovani II. začiatočnícke 1. miesta máme zase v Trenčíne ...blahoželám vám všetkým k pekným výkonom
Ingrid & Basha- Počet príspevkov : 227
Registration date : 21.02.2010
Ja sa snažím fotky nahrať, ale nedarí sa mi akosik. Snáď to ešte dnes bude. Teším sa na všetky ostatné fotky a aj na videá, nech vidím, čo tá Aďula zasa stvárala.
Leni však daj nahrávať a choďte búvať.
Leni však daj nahrávať a choďte búvať.
Tak aj ja sa pochvalim ale nie pre nas bolo Hafikovanie II. katastrofou!
Bora si v pokrocilych vybehala 2 DIS ky- na zaver total totalne sabotovala preteky a podliezala skocky.
Albert v zaciatocnikoch v tuneliade 8./10. a 3 odmietnutia, v Jumpingu 10./10. a 4odmietnutia
takze takto my...
Bora si v pokrocilych vybehala 2 DIS ky- na zaver total totalne sabotovala preteky a podliezala skocky.
Albert v zaciatocnikoch v tuneliade 8./10. a 3 odmietnutia, v Jumpingu 10./10. a 4odmietnutia
takze takto my...
Evi, my sme mali v Hodonine tiez vsetky behy DIS...to bude tym, ze prve preteky v pokrocilych...a nakazila si aj Alberta Nic si z toho nerob.
Ja si myslím aspoň u Adri určite, že nevie, čo má robiť a akonáhle jej len trochu utečiem, tak obchádza skočky a pod.
Preto je dosť možné, že aj Albert s tým má problém, ale tak neviem, nepamätám si ako behal.
A, čo sa týka Bori, tak podľa mňa len nie je na oficiálky pripravená, ale k tomu nech sa vyjadria ľudia, čo tomu aspoň trošku rozumejú.
Preto je dosť možné, že aj Albert s tým má problém, ale tak neviem, nepamätám si ako behal.
A, čo sa týka Bori, tak podľa mňa len nie je na oficiálky pripravená, ale k tomu nech sa vyjadria ľudia, čo tomu aspoň trošku rozumejú.
Monika ale Bora nevie ci beha v zaciatocnikoch alebo v pokrocilych ten parkur nebol az tak tazky, proste to nebol nas den. Musis uznat ze ona vie bezat ovela lepsie ked sa jej chce a vcera sa jej proste nechcelo
mimochodom fotky su uz u Viktora na rajcine
http://vikiooo.rajce.idnes.cz/2011-06-11_-_Hafikovanie2_-_neofiko_AGILITY_-_Vysoka_pri_Morave/
http://vikiooo.rajce.idnes.cz/2011-06-11_-_Hafikovanie2_-_neofiko_AGILITY_-_Vysoka_pri_Morave/
http://vikiooo.rajce.idnes.cz/2011-06-11_-_Hafikovanie2_-_neofiko_AGILITY_-_Vysoka_pri_Morave/#DSC0074.jpg
táto je dobrá, ona beží sama?
perfektné fotky, pôjdem spraviť album na klubové rajče a pokúsim sa tam dať od každého niečo
táto je dobrá, ona beží sama?
perfektné fotky, pôjdem spraviť album na klubové rajče a pokúsim sa tam dať od každého niečo
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Neoficiálne preteky pod názvom Hafíkovanie
» Neoficialky- Blansko
» Neoficiálky- Kostelanska jarni tlapka
» Neoficialky- Predvelikonocny vyprask III, Hodonin
» Neoficialky- Blansko
» Neoficiálky- Kostelanska jarni tlapka
» Neoficialky- Predvelikonocny vyprask III, Hodonin
Strana 2 z 2
Povolenie tohoto fóra: