Vystava psov Trencin
+15
laugaritio.tn
Offca
AlicaGGG
Tereza&Aroni
Terry a Bree
Lenka
natalka a jessie
lusska
Monika & Parsonky
Lili
luckyA
Katka a Sissi
ZiT
eva & monty
Tipsy
19 posters
Strana 3 z 8
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Vystava psov Trencin
Treba si asi zvazit, ci sme schopni to organizacne zastresit, keby sme do toho isli ako klub. Este sme nic take nerobili, tak mozno si od niekoho vyzistit, co vsetko treba zabezpecit.
A tiez sme celkom maly klub, tak aby bolo dost ludi na behanie..aby sa tam netocili stale dookola ti isti ludia.
Ja neviem, nic viac ma nenapada, mozno tliapem blbosti...
A tiez sme celkom maly klub, tak aby bolo dost ludi na behanie..aby sa tam netocili stale dookola ti isti ludia.
Ja neviem, nic viac ma nenapada, mozno tliapem blbosti...
Ako zviditelnenie pre klub by to bolo urcite velmi dobre, nakolko je to akcia velkych rozmerov a priamo v TN. Kto by to z nasho klubu ale zastresil? Ja zial vikendy pracujem, ak si niekto trufa, moze ist do toho. Treba zistit, co vsetko take ukazky vyzaduju, mozno by to bola iba otazka na SKJ. Prip. ak viete, kto sa na ukazkach uz zucastnil, oslovit jeho. (Zuzka Vetrakova, Offca..)
Toto mi odpísala pani zo SKJ, keď som sa jej cez mail pýtala, či budú aj v roku 2011 ukážky agility.
Dobry den,
na MVP je planovane aj agility.
S pozdravom
M. Krizanova
SKJ
Dobry den,
na MVP je planovane aj agility.
S pozdravom
M. Krizanova
SKJ
no ty brdo, ale si sa toho vela dozvedela!
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
však práve, že som sa toho "dozvedela". popravde som si myslela, že mi ani neodpíšu.
Udes ukazkovat? Treba zistit ktory klubsa ich ujal a poprosit, ci by sme s amohli pridat.
Minuly rok tam neboli vsetci zjedneho klubu, bol to mix klubov aj miest.
Minuly rok tam neboli vsetci zjedneho klubu, bol to mix klubov aj miest.
viem, viem, že to tak minulý rok bolo.
pokiaľ si pamätám, tak nás oslovili, či by sme chceli ísť a nahlasovalo sa im to.
Ter tam bola, možno bude vedieť viac ako to bolo minulý rok.
pokiaľ si pamätám, tak nás oslovili, či by sme chceli ísť a nahlasovalo sa im to.
Ter tam bola, možno bude vedieť viac ako to bolo minulý rok.
Naposledy upravil nelly&adri dňa So november 20, 2010 9:51 pm, celkom upravené 1 krát.
aj mi by sme chceali ist skusit ako nam to pojde na koberci a som na to strasne zvedava
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
Ja uz si neplenujem radsej nic. Lebo ked planujem, nieco nam do toho zakonite pride. Teraz ta Mirkina choroba nam narusila plany na dobrych 6 tyzdnov. Takze tiez by som chcela prist, minimlane pozret na borderky a potom aj na ukazky, ak vsetko uz pojde fajn, tak snad aj dobehneme a ak bude ozaj vsetko velmi idealne, mozno by som aj skusila aspon raz si zabehnut na koberci, ak sa teda bude dat len tak pridat, ak to nepojde, nic sa nedeje...
Mna tiez Kati, velmi by som to chcela skusit, hlavne koli Connie a tiez by ma zaujimalo, co by tam Billie povystrajala.
Ja ked som tam minuly rok videla, ze je to uplne light, aj sa kakala na slalom, nahanali vtacikovia, uplna pohodicka... juj, treba to vybavit, ved to mame doma
nelly&adri napísal:Teraz ma napadlo, už sa ti hárala?
Nie, zatial sme to ani my ani psy nepostrehli. Dava si na cas ta dievka nasa.
Taaakze
Z. Krusinova (Zeanka), ktoru sme mali na seminari bola poverena ASKAou na organizaciu ukazok na TN vystave. Pyta sa nas, ci mame zaujem. Budu to oba dni (22. - 23.1.2011 ) cca 2-3 hodky dopoludnia.
Poprosim vas aby ste napisali, kto vsetko chcete ist. Avsak mozu to byt len pokrocili, vraj taki, co boli na seminari.
Treba vyriesit prevoz prekazok.
A Zeanka vas tiez prosi, ze by potrebovala niekde prespat, lebo hotely uz budu poobsadzovane...tak kto ma moznost.
Ja osobne sa tesim a som za, len mi napadlo, ze v hale budu urcite aj velke psy...a tu zacina moj stres, lebo tym padom sa ani nepohnem
Z. Krusinova (Zeanka), ktoru sme mali na seminari bola poverena ASKAou na organizaciu ukazok na TN vystave. Pyta sa nas, ci mame zaujem. Budu to oba dni (22. - 23.1.2011 ) cca 2-3 hodky dopoludnia.
Poprosim vas aby ste napisali, kto vsetko chcete ist. Avsak mozu to byt len pokrocili, vraj taki, co boli na seminari.
Treba vyriesit prevoz prekazok.
A Zeanka vas tiez prosi, ze by potrebovala niekde prespat, lebo hotely uz budu poobsadzovane...tak kto ma moznost.
Ja osobne sa tesim a som za, len mi napadlo, ze v hale budu urcite aj velke psy...a tu zacina moj stres, lebo tym padom sa ani nepohnem
Kati, minuly rok to bolo v hornej malej hale (neviem, ci aj tento to tak bude) a bol tam klud. Navyse to bolo oddelene drevenou ohradkou, ale netusim, ci je vo vlastnictve vystaviska, alebo ju tam priniesol nejaky klub.
Ja by som to urcite rada skusila s oboma babami, len netusim ako prevezieme prekazky. Dva dni mi tiez vyhovuju, tak snad by ma zeanka vzala (bola som na seminari
Ja by som to urcite rada skusila s oboma babami, len netusim ako prevezieme prekazky. Dva dni mi tiez vyhovuju, tak snad by ma zeanka vzala (bola som na seminari
To zasa prečo len pokročilí? Však minulý rok mohol robiť ukážky kto chcel, aj tí, čo to nikdy nerobili. Fakt dobré teda, ja som chcela ísť aj s Adri.
No kašlať na to, ja sa hlásim na 200 % s Nelly na oba dni.
No kašlať na to, ja sa hlásim na 200 % s Nelly na oba dni.
Monuli, ja myslim, ze ide o to, aby tam neboli psy vyslovene zaciatocnici, co skocia tak 2-3 prekazky a cele by to zdrzovali. Adula v pohodke zvlada mensie sekvencie, slalom ked tak vynechas, dohodni sa so zeankou, ja v tom problem nevydim, nech sa parsonie mlada uci.
ja a Jessie sa hlasime tiez a tiez som bola na ,,seminari,,
(prekopírujte a pripíšte svoje meno) ak teda môže byť takto
ZOZNAM:
Monika + Nelly
Lenka + Connie & Billie
Natália + Jessie
Katka + Sissi
ZOZNAM:
Monika + Nelly
Lenka + Connie & Billie
Natália + Jessie
Katka + Sissi
ZOZNAM:
Monika + Nelly
Lenka + Connie & Billie
Natália + Jessie
Katka + Sissi
Emil + Bella
Alic + Oriana
Monika + Nelly
Lenka + Connie & Billie
Natália + Jessie
Katka + Sissi
Emil + Bella
Alic + Oriana
Monika, tiez si myslim, ze by Adula kludne mohla ist. Je to skvela socializacia a navyse sa na nu dobre pozera. Naozaj asi slo o to, aby tam nesiel niekto, koho treba prosit aby vosiel do tunela, ale aby sa to spojilo do nejakej kratkej sevencie. Keby si sa spytala, nikto to by to nebral ako doprosovanie, aspon podla mna.
Leni, asi mas nakoniec pravdu, ked si spominam, ukazky prebiehaju hlavne v case, kedy sa este v kruhoch posudzuje, takze psov tam vela nie je. Zacnu sa zbierat az na JH, ktory zacina zvycajne okolo jednej a dovtedy snad nieco zabehneme v klude. No dufam, ze to tak bude...
Leni, asi mas nakoniec pravdu, ked si spominam, ukazky prebiehaju hlavne v case, kedy sa este v kruhoch posudzuje, takze psov tam vela nie je. Zacnu sa zbierat az na JH, ktory zacina zvycajne okolo jednej a dovtedy snad nieco zabehneme v klude. No dufam, ze to tak bude...
katka neboj ani ja tiez neviem co bude jessie robit medzi tolkymi psami,ale aspon to bude aspon dobra socializacia
ja uz sa bojim co bude robit na tom hafikovani (no dufam ze nebude niak trucovat,strajkovat,obiehat prekazky a pod.)
ja uz sa bojim co bude robit na tom hafikovani (no dufam ze nebude niak trucovat,strajkovat,obiehat prekazky a pod.)
natalka a jessie napísal:katka neboj ani ja tiez neviem co bude jessie robit medzi tolkymi psami,ale aspon to bude aspon dobra socializacia
Nat: podľa mňa Jessie ti ide super a urobili ste veľké pokroky, len ty si hlavne musíš dávať pozor na vydávanie povelov a neuspávať ju moc, lebo ako náhle sa zastavíš, tak už je to koniec a trvá vám kým sa rozbehnete. To je aj u mňa a u Nelly tak, že ako náhle čosi pokašlem a zastavím sa, tak sme v keli.
takze ja si myslim ze nase stenda nie su ziadni zaciatocnici sak uz budu mat za sebou aj prve preteky ))
ja sa hlasim s oboma
ZOZNAM:
Monika + Nelly
Lenka + Connie & Billie
Natália + Jessie
Katka + Sissi
Emil + Bella
Alic + Oriana
Eva + Bora + Pupinko )))
ja sa hlasim s oboma
ZOZNAM:
Monika + Nelly
Lenka + Connie & Billie
Natália + Jessie
Katka + Sissi
Emil + Bella
Alic + Oriana
Eva + Bora + Pupinko )))
beriem spat, teraz som si to precitala
ZOZNAM:
Monika + Nelly
Lenka + Connie & Billie
Natália + Jessie
Katka + Sissi
Emil + Bella
Alic + Oriana
Eva + Bora + Pupinko
Lívia + Kity + Asha
ZOZNAM:
Monika + Nelly
Lenka + Connie & Billie
Natália + Jessie
Katka + Sissi
Emil + Bella
Alic + Oriana
Eva + Bora + Pupinko
Lívia + Kity + Asha
ZOZNAM:
Monika + Nelly
Lenka + Connie & Billie
Natália + Jessie
Katka + Sissi
Emil + Bella
Alic + Oriana
Eva + Bora + Pupinko
Lívia + Kity + Asha
Eva + Monty
Monika + Nelly
Lenka + Connie & Billie
Natália + Jessie
Katka + Sissi
Emil + Bella
Alic + Oriana
Eva + Bora + Pupinko
Lívia + Kity + Asha
Eva + Monty
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
Super, este sa zrejme ozve Tereza, Ala a ZiT, inak by sme boli aj kompletni. Fiha, to je super, taky hojny pocet. Nakoniec to budu asi naozaj hlavne nase ukazky
ZOZNAM:
Monika + Nelly
Lenka + Connie & Billie
Natália + Jessie
Katka + Sissi
Emil + Bella
Alic + Oriana
Eva + Bora + Pupinko
Lívia + Kity + Asha
Eva + Monty
ZiT + Sunny of the Crystal Sky
Monika + Nelly
Lenka + Connie & Billie
Natália + Jessie
Katka + Sissi
Emil + Bella
Alic + Oriana
Eva + Bora + Pupinko
Lívia + Kity + Asha
Eva + Monty
ZOZNAM:
Monika + Nelly + Adri ( ak nebude hárať )
Lenka + Connie & Billie
Natália + Jessie
Katka + Sissi
Emil + Bella
Alic + Oriana
Eva + Bora + Pupinko
Lívia + Kity + Asha
Eva + Monty
Lenka + Connie & Billie
Natália + Jessie
Katka + Sissi
Emil + Bella
Alic + Oriana
Eva + Bora + Pupinko
Lívia + Kity + Asha
Eva + Monty
ZOZNAM:
Lenka + Connie & Billie
Natália + Jessie
Katka + Sissi
Emil + Bella
Alic + Oriana
Eva + Bora + Pupinko
Lívia + Kity + Asha
Eva + Monty
Ala + Terry a Bree bude ako divak
Ale teda este otazocka... Ved viete ze u mna nemoze byt vsetko len tak bez komplikacii. Ja chcem aj v sobotu pozret borderky. Takze bud sa pridam len v nedelu alebo ak v sobotu tak vtedy ked sa nebudu uz bocky vystavovat. Takze tak nasa ucast Ale uz teraz sa tesim!!!
Lenka + Connie & Billie
Natália + Jessie
Katka + Sissi
Emil + Bella
Alic + Oriana
Eva + Bora + Pupinko
Lívia + Kity + Asha
Eva + Monty
Ala + Terry a Bree bude ako divak
Ale teda este otazocka... Ved viete ze u mna nemoze byt vsetko len tak bez komplikacii. Ja chcem aj v sobotu pozret borderky. Takze bud sa pridam len v nedelu alebo ak v sobotu tak vtedy ked sa nebudu uz bocky vystavovat. Takze tak nasa ucast Ale uz teraz sa tesim!!!
Informácie pre nádejných začiatočníkov, ktorí chceli ísť na ukážky do Trenčína.
Nie nemôžeme tam ísť s Adri a Albertom!!!!
Nie nemôžeme tam ísť s Adri a Albertom!!!!
laugaritio.tn napísal:Preco?
vraj sú také pokyny zo SKJ a oni by tam mali najradšej vrcholných pretekárov a ona to uhrala na pokročilých, no vraj začiatočníci vôbec. na jar na intenzivku môžu ísť, keď by prišla zasa k nám na cvičák. neviem, či to kto si vybavoval, bo ona už s tým ráta.
a kto ma prist ? o koho sa jedna ? vsak su to len ukazky, jeeemi, skoda, mohli mat skusenost taku vacsiu nasi "najmensi"
to ja neviem, ja len píšem to, čo mi bolo napísané do SS na DF.
vraj SKJ si dalo nejaké požiadavky a začiatočníci do nich jednoducho nepatria a nemajú tam, čo robiť.
ja mám taký pocit, že by boli asi najradšej keby len A3koví tam tie ukážky robili.
vraj SKJ si dalo nejaké požiadavky a začiatočníci do nich jednoducho nepatria a nemajú tam, čo robiť.
ja mám taký pocit, že by boli asi najradšej keby len A3koví tam tie ukážky robili.
... SKJ si ale neuvedomuje, ze A3 agilitaci im tam zadarmo ukazky robit nepojdu.
nevadi, ale aj tak si myslim ,ze to prehanaju. Stenata su na takychto akciach najzaujmavejsie!
Teda toto ani ja nechapem! Hlavne ze na svetovke min. rok robili ukazky aj stenata... A celkovo tam bolo 5 a pol psa. A na obycajnu trencansku vystavu idu mat taketo poziadavky?! Tak to tam radsej ani ja s Terr nepojdem, tiez este nie sme tak pokrocile...
Ala, konkretne na teba mi vravela, ze kludne aj ty mozes ist. Teda ked sa jej pytala, ci sa do pokrocilych uz radime aj my.
ja už to radšej ani nekomentujem, lebo mi prídu ako mierne mimo.
si zoberte, že aj propozície a prihlášku dali do obehu dva týždne pred I. uzávierkou.
hlavne, že BA je tam už teraz a výstava je až v máji.
tiež je dobre, že Adri zadali zlé číslo v plemennej knihe, tak im tam musím zasa posielať preukaz pôvodu.
si zoberte, že aj propozície a prihlášku dali do obehu dva týždne pred I. uzávierkou.
hlavne, že BA je tam už teraz a výstava je až v máji.
tiež je dobre, že Adri zadali zlé číslo v plemennej knihe, tak im tam musím zasa posielať preukaz pôvodu.
Vies Katka ale ja bud pojdem a aj nam to pojde, lebo ved nejde predsa o nic, alebo budem behat pod tlakom, ze treba tam pokrocilych a tym padom aj nieco predviest a cele ale komplet to tam zvoram... Ma to zmysel?
No ale ved uvidim, aj tak kto vie co sa dovtedy stane, stale mam pocit ze sa nma smola lepi na paty. Najnovsie Katke uhynul zas skrecok a vobec nevieme preco... Sme jej to ani nevraveli a rychlo kupili noveho...
No ale ved uvidim, aj tak kto vie co sa dovtedy stane, stale mam pocit ze sa nma smola lepi na paty. Najnovsie Katke uhynul zas skrecok a vobec nevieme preco... Sme jej to ani nevraveli a rychlo kupili noveho...
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Svetová výstava psov
» Vystava Nitra
» Zaujímavosti nielen zo sveta psíkov (téma venovaná morčatám)
» Výstavy psov - kto sa chystá a kam?
» co je v krmive pre psov aj macky
» Vystava Nitra
» Zaujímavosti nielen zo sveta psíkov (téma venovaná morčatám)
» Výstavy psov - kto sa chystá a kam?
» co je v krmive pre psov aj macky
Strana 3 z 8
Povolenie tohoto fóra: