Vystava psov Trencin
+15
laugaritio.tn
Offca
AlicaGGG
Tereza&Aroni
Terry a Bree
Lenka
natalka a jessie
lusska
Monika & Parsonky
Lili
luckyA
Katka a Sissi
ZiT
eva & monty
Tipsy
19 posters
Strana 6 z 8
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Vystava psov Trencin
Ja len taku otazku troska od veci Baby fotografky - Katka, Monika, pripadne Lenkin Rasto, bere niekto fotak? Hned koli dvom veciam, potrebovala by som jednu alebo dve lepsie fotky krpatej, tak by som vas poprosila pripadne, ale hlavne myslim ze fotecky a nejake to video z akcie by bolo velmi dobre zavesit aj na nasu stranku klubovu. Aj ked viem ze kazdy tam bude mat svojich starosti nad hlavu, takze nikoho do nicoho nenutim
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
ja isto beriem, ale nechápem ako to teraz myslíš? fotky krpatej, ako bree? video z akcie na stránku nášho agility klubu? môže sa spraviť zostrih podľa môjho, tak ako som to chcela spraviť aj na akcii psíci psíkom, len sa mi akosi nepodarilo zohnať videá.
ja beriem kameru chcem mat vsetky behy natocene -- samo neni problem aj ostatnych behy --- zbehnem este do Maxu kupit viac cd, pre istotu..
Hej Monika, myslela som video na stranku nasho agility klubu, pripadne aj fotky. Spravit nejaky zostrih bude asi najlepsie.
A teda ze ak tam uz nejaky lepsejsi fotak ako ten nas bude a ak sa podari a njedeme si chvilku, tak by som poprosila aj odfotit Bree, jedno od koho, akurat potrebujem jeden ci dva slusne zabery
A teda ze ak tam uz nejaky lepsejsi fotak ako ten nas bude a ak sa podari a njedeme si chvilku, tak by som poprosila aj odfotit Bree, jedno od koho, akurat potrebujem jeden ci dva slusne zabery
Áno sú aj takí psychopati, čo sú ešte hore. To je, keď je človek v poslednom ročníku, ešte si nabral roboty, že to ani nestíha a potom je hore aj do 4tej do rána. Ja len objasňujem, že sa vám ten čas nezdá zlý, to len ja som už mierne mimo a bude to ešte horšie.
K veci:
Čo sa týka tej hojdy. Myslíte, že sa bude dať si ju skúsiť pred samotnými ukážkami? My sme s tým nikdy nemali problém, no naposledy, čo som ju na tréningu skúšala, tak Nelly sa jej hrozne bála. Ak by malo tak byť aj teraz, tak by som ju tým radšej nestresovala. Byť tam budeme istotne, len mi ide o to, aby sme si ju mohli skúsiť spraviť a podľa toho zariadime. Teda, či ukážky pôjdeme abo nie, aj keby mi to bolo veľmi ľúto, no nechcem jej spôsobovať nejaké zbytočné a hlavne nechcené šoky.
Bude tam možnosť napr. pre teraz konkrétne myslím Adri si skúsiť napr. pár skočiek a tuneli po skončení celej ten ceremónie, či hneď pôjde juniorhandling?
K veci:
Čo sa týka tej hojdy. Myslíte, že sa bude dať si ju skúsiť pred samotnými ukážkami? My sme s tým nikdy nemali problém, no naposledy, čo som ju na tréningu skúšala, tak Nelly sa jej hrozne bála. Ak by malo tak byť aj teraz, tak by som ju tým radšej nestresovala. Byť tam budeme istotne, len mi ide o to, aby sme si ju mohli skúsiť spraviť a podľa toho zariadime. Teda, či ukážky pôjdeme abo nie, aj keby mi to bolo veľmi ľúto, no nechcem jej spôsobovať nejaké zbytočné a hlavne nechcené šoky.
Bude tam možnosť napr. pre teraz konkrétne myslím Adri si skúsiť napr. pár skočiek a tuneli po skončení celej ten ceremónie, či hneď pôjde juniorhandling?
Aby som nezabudla kým úplne osprostiem v túto neskorú nočnú hodinu, NEZABUDNITE NA MOJU OBĽÚBENÚ SPOLOČNÚ FOTO, t. j. myslím tým aj sobotu a aj nedeľu. Pre toto ma určite všetci milujete, že?
Do tretice všetko dobré:
Lívia, please nezabudni tie loptičky zobrať. Veľmi pekne ďakujem.
Lívia, please nezabudni tie loptičky zobrať. Veľmi pekne ďakujem.
Monuli, tie spolocne fotky su najkrajsie, co mozme pre "nasu agi rodinu" archivovat. Ano, aj preto ta mam rada ...
S tou hojdou bude mat problem asi viac psikov, zvlast na koberci, kde to trieska este viac. Ja ju budem Connie pridrziavat, len obcas pustim. Keby som ju mala zakazdym nechat s tym tresnut, chuda male asi by si peknu spomienku neodniesla (no, ved ona si ani neodnesie, ze? ).
S Billie ju budem pravdepodobne obchadzat, ma tendencie vyletiet a preskocit ju.
S tou hojdou bude mat problem asi viac psikov, zvlast na koberci, kde to trieska este viac. Ja ju budem Connie pridrziavat, len obcas pustim. Keby som ju mala zakazdym nechat s tym tresnut, chuda male asi by si peknu spomienku neodniesla (no, ved ona si ani neodnesie, ze? ).
S Billie ju budem pravdepodobne obchadzat, ma tendencie vyletiet a preskocit ju.
ahojte
takze aj my sa uz tesime na ukazky, co sa bory tyka tak aj my budeme asi obiehat hojdu. Ked sa bude dat skusime ju na necisto, ale ked nam to nepojde tak to nebudeme silit. Na treningoch jej uz sice celkom sla ked som jej ju pridrzala, ale bolo to davno.
takze aj my sa uz tesime na ukazky, co sa bory tyka tak aj my budeme asi obiehat hojdu. Ked sa bude dat skusime ju na necisto, ale ked nam to nepojde tak to nebudeme silit. Na treningoch jej uz sice celkom sla ked som jej ju pridrzala, ale bolo to davno.
Terry a Bree napísal:Ja len taku otazku troska od veci Baby fotografky - Katka, Monika, pripadne Lenkin Rasto, bere niekto fotak? Hned koli dvom veciam, potrebovala by som jednu alebo dve lepsie fotky krpatej, tak by som vas poprosila pripadne, ale hlavne myslim ze fotecky a nejake to video z akcie by bolo velmi dobre zavesit aj na nasu stranku klubovu. Aj ked viem ze kazdy tam bude mat svojich starosti nad hlavu, takze nikoho do nicoho nenutim
Aj mamina bude fotit a kamerovat, uz sa na to tesi I ked bez tej 50 objektivu budu tie fotky asi dost na nic, svetlo tam je na prd
ja tiez budem pridrziavat jessie hojdu alebo ju komplet obideme
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
ludia, vsak su to ukazky, ziaden stres, panika urcite budete moct si pridrzat hojdacku alebo ked budete mat niekde problem, tak psika sa aj dotknut alebo ho naviest, predsa vas nikto nediskne ide len o to si to vyskusat na koberci, plus publikum a toto vsetko okolo
ja napr. budem mat tiez mlsky v ruke, ale vyskusam si to aj bez, proste ukazky, beriem to ako trening
ja napr. budem mat tiez mlsky v ruke, ale vyskusam si to aj bez, proste ukazky, beriem to ako trening
Ludia ja sa tak tesim na tu vystavu a viete ako to byva, ked sa niekam tesim... Takze pre istotu mi ochorela Mirka zas, teda zacala vcera hnackovat + teplota zvysena, dva dni predtym to mala Katka, ale bez teplot. Kazdopadne ak to zajtra neprejde, nemozem ju brat v sobotu na vystavu, tak Miro pravdepodobne ostane s nou doma a ja s Alenkou a Katkou len pojdem. A to som sa tesila ze konecne niekam cela rodina pojdeme Neviem, ale ozaj nas tie choroby neprejdu???
Tak na zajtra sa tesim, aj ze vas uvidim aj ze chvilu na zaciatku s vami pobudnem a potom si pojdem pobehat haly. Beriem aj Dafne, tak som zvedava ako sa bude chovat v takom vzruchu, ale mam pocit, ze jej nic nevadi. Dokonca ani vysavac, ani fen, ani psici, tak uvidime co povie na tunel
Tesime sa na Dafničku
Mohli by sme spravit aj pudliu foto Sissi, Dafne, Bonka, Connie, Billie.
Mohli by sme spravit aj pudliu foto Sissi, Dafne, Bonka, Connie, Billie.
Zuzka ide vlakom, aspon co sme sa naposledy bavili a baby neberie. Ale nebranim sa, Dafne je pekne ostrihana (...cim to je? cim to je? )
INFO K UKAZKAM:
rano o 8h sa stretneme pri bocnom vchode vystaviska, tzn. prichod cez Kukucinovu ulicu (opravte ma, ak sa mylim.. dakujem) Vratnik nas pusti iba vsetkych naraz, takze ja doletim aj s p. Ruzickom a prekazkami tiez na 8h, keby niekto meskal, lebo bude zrejme zapcha ako kazdy rok, volajte mi na 0905 789 263... parkovat budeme tym padom mimo vystaviska, pri Evkinom panelaku
rano o 8h sa stretneme pri bocnom vchode vystaviska, tzn. prichod cez Kukucinovu ulicu (opravte ma, ak sa mylim.. dakujem) Vratnik nas pusti iba vsetkych naraz, takze ja doletim aj s p. Ruzickom a prekazkami tiez na 8h, keby niekto meskal, lebo bude zrejme zapcha ako kazdy rok, volajte mi na 0905 789 263... parkovat budeme tym padom mimo vystaviska, pri Evkinom panelaku
Ahojte, my neprideme vobec - skolila nas oboch chripka, teraz prisla Alicka z pohotovosti, 38 teplota, sopel, kasel a vsetko co k tomu patri. Ja napodobne. Tak si to to tam pekne uzite, zavidime Vam a Alicka je nastvana na cely svet. Skoda velmi sme sa tesili, snad niekedy nabuduce.
Emgaj- Počet príspevkov : 16
Registration date : 18.06.2010
Prosim vas, vie mi niekto poradit, ktory je bocny vstup do vystaviska? Je to vjazd pre auta? Ja na tom planiku vidim len dva vstupy.
Dakujem
Dakujem
lenka nie si sama ktora to nevie lebo ja vzdy idem len cez hl. vchod
je to na ľavo od hlavného vchodu a myslím, že je to ten vchod, ktorým chodia dnu autá. však sa tam stretnete, tak sa hádam nepostrácate navzájom.
sak keby nahodou ze sa stratim ttak hned volam bud tebe Monika alebo Zit mozete cakat odomna telefonat
natalka a jessie napísal:sak keby nahodou ze sa stratim ttak hned volam bud tebe Monika alebo Zit mozete cakat odomna telefonat
ja tam ešte nebudem o 8mej, takže mne budeš zbytočne volať.
Lenka, ked budes pri MAX-e na kruhaci odbocis, ako keby si isla do MAX-u, ale neodbocis na parkovisko MAX-u, ale budes pokracovat cestou doprava a tá ta privedie az na parkovisko k Evkinmu panelaku ....
Ingrid & Basha- Počet príspevkov : 227
Registration date : 21.02.2010
Ingrid, ty si take zlaticko a super navigacia. Nakoniec Rasto nemusi ist do prace, takze ideme spolu. Pokukame nejake tie panelacky, snad tam niekde uvidime aj vase auta a uz len niekde zaparkujeme.
Tesim sa na zajtra na vas vsetkych.
Hola-hola Excel !!!
Tesim sa na zajtra na vas vsetkych.
Hola-hola Excel !!!
Monika myslim si ze aj ja budem par minut meskat tak sa vopred ospravedlnujem!
hojte, tak aj my sme konecne doma k ukazkam- myslim, ze pohoda, ale pozor, zajtra nebudu z dunajskej stredy, takze budeme len my a aj to bude napr. monika a evka oodbiehat do kruhu vystavovat a evka s montakom tusim nepridu ? dobre som zaregistrovala ? takze prosim vam, pridte na cas, bude nas malo, psy toho budu mat urcite uz potom dost, ale musime to este nejako zvladnut
aaa k vystave, ja som spokojna, no v zaverckach uz nic, skodaaa, ashka sla uplne pekne, som bola rada, taka natesena - oddychnuta bola, no super, len sme mali "neseverskeho" rozhodcu, ale nevadiiii, vyskusali sme si velky kruh a som rada, ze ma stale z toho radost
aaaa teda zajtra ja vyrazim z domu o osmej, takze o takej pol tam budem postavime parkur a o deviatej mozme zacat
dooobre, tak teda zajtra !
aaa k vystave, ja som spokojna, no v zaverckach uz nic, skodaaa, ashka sla uplne pekne, som bola rada, taka natesena - oddychnuta bola, no super, len sme mali "neseverskeho" rozhodcu, ale nevadiiii, vyskusali sme si velky kruh a som rada, ze ma stale z toho radost
aaaa teda zajtra ja vyrazim z domu o osmej, takze o takej pol tam budem postavime parkur a o deviatej mozme zacat
dooobre, tak teda zajtra !
oznamujem, ze mam 3parkure pripravene takze vidime sa zajtra ja fakt okolo tej pol deviatej pridem
http://monatko288.rajce.idnes.cz/MVP_Trencin_-_Ukazky_agility_22._januar_2011/
fotky z dneška, celkom vydarené, nie?
my zajtra isto prídeme, len neviem ako s Adri, asi raz si zabehneme, no moc nie a s Nellčou uvidíme ako sa nám pobeží. verím, že dobre. ľudia hneď na začiatku by sme mohli spoločnú fotku, lebo ja som potom odpracem ku kruhu a Evka tiež ide asi hneď ráno vystavovať, aby sme to stihli, lebo dnes sme nie
fotky z dneška, celkom vydarené, nie?
my zajtra isto prídeme, len neviem ako s Adri, asi raz si zabehneme, no moc nie a s Nellčou uvidíme ako sa nám pobeží. verím, že dobre. ľudia hneď na začiatku by sme mohli spoločnú fotku, lebo ja som potom odpracem ku kruhu a Evka tiež ide asi hneď ráno vystavovať, aby sme to stihli, lebo dnes sme nie
Monulik, velmi, velmi velke DIK za fotenie nasich bab, Rastikovi vacsina fotiek velmi nevysla, tak sa uplne strasne vytesujem. A tato je uplne bomba, ved ja mam medioveho psika - pudla stredaka :-) http://monatko288.rajce.idnes.cz/MVP_Trencin_-_Ukazky_agility_22._januar_2011/#IMG_6716.jpg
Zit, prosim ta, zajtra by chceli ist s nami aj nasi susedia 2-3 ks , pustili by ich s nami dovnutra? Lebo inak by museli cakat vonku do deviatej, ked otvoria vystavisko. Myslis, ze by to slo?
Zajtra teda na pol deviatu?
Zit, prosim ta, zajtra by chceli ist s nami aj nasi susedia 2-3 ks , pustili by ich s nami dovnutra? Lebo inak by museli cakat vonku do deviatej, ked otvoria vystavisko. Myslis, ze by to slo?
Zajtra teda na pol deviatu?
Ja som taka unavena a spokojna, ako uz davno nie
Napriek tomu, ze ani neviem, ci sme mali viac ako jeden, dva ciste behy som uplne nadsena. Sisska v hale bola skvela, ziadne problemy s divakmi, dokonca sa na konci aj s beardedkami celkom hrala. A aj stekani bolo malo. Zajtra si chcem este pobehat po halach, az po ukazkach, ked uz budu skoro vyprazdnene od ludi a posocializovat trosku Inak sa mi koberec velmi pacil, atmosfera tiez, parkury boli pekne...
Mam tolko hormonov stastia!
Napriek tomu, ze ani neviem, ci sme mali viac ako jeden, dva ciste behy som uplne nadsena. Sisska v hale bola skvela, ziadne problemy s divakmi, dokonca sa na konci aj s beardedkami celkom hrala. A aj stekani bolo malo. Zajtra si chcem este pobehat po halach, az po ukazkach, ked uz budu skoro vyprazdnene od ludi a posocializovat trosku Inak sa mi koberec velmi pacil, atmosfera tiez, parkury boli pekne...
Mam tolko hormonov stastia!
O 8,30h sa stretneme pri bocnej brane vedla haly, ako tomu bolo dnes. Budte prosim dochvilni, aby sme sa nemuseli stresovat a mrznut, ako dnes. Dnes tam bol riadny chaos. Zajtra uz dufam nebude.. Vezmite si so sebou kludne aj susedov, medzi nami sa stratia. Len nech idu s vami..
inak ja som dnes len cumela na Boru ako letela cez ten slalom , normalne som nestihala cuvat prve behy boli super, len potom sa mojim bielym potvorkam znepacilo moje strasne navadzanie na tunely... musim sa este vela ucit!
Ale viete, co ma najviac ser...hneva? Ze sme sa nezoznamili s dadkom! I ked toto by som mala napisat asi do uplne inej, odveci temy, aby to malo tie spravne gule!
Katka, neprovokuj, lebo bude zajtra 8,30 pri zadnej brane
pocujte a viete ma niekto nasmerovat k tej bocnej brane??pls.! Katka aj mna to hneva ze zanami neprisiel
Nataly, ak autom - na kruhaci pri MAX-e odbočiť k MAX-u a pokracovať rovno tou pravou cestou až na jej koniec=zadna brana vystaviska...cestou sa nedať zlakať odbočkou vpravo k takemu domu, ale pokračovať ďalej popri garažach a kurtoch na koniec cesty-je tam parkovisko a zajtra 8,30 hod. aj my )
ak peši - chod smerom k hlavnej bráne do výstaviska a par metrov pred nou je firma NOVATEX, za nou bránka a chodník popred panelak a popri plote výstaviska-ten ta dovedie k zadnej bráne ...
ak peši - chod smerom k hlavnej bráne do výstaviska a par metrov pred nou je firma NOVATEX, za nou bránka a chodník popred panelak a popri plote výstaviska-ten ta dovedie k zadnej bráne ...
taaak s dneskom som uplne spokojna, neviem ako vy, ale myslim, ze aj vsetci psy nabrali druhy beh a fakt pekne valili a predvadzali sa ) aj komentare k agility, k behom sa mi pacili, no vsetko
Dnesny den sa fakt vydaril. Komentatorky Zit, Katka, Livia, Ingrid boli uplne dokonale, parkuriky tiez vyborne a obdivujem Lili, ze aj na takom malom priestore dokazala tak prespekulovane poukladat prekazky, ze sa dalo pekne bezat. Klobuk dolu baby pred vami. Sme spokojne unaveni, prdlinky uz zalomili a my si ideme uvarit cajik.
Ja som si dnešný deň teda neužila, ale že vôbec, ale aj také dni musia byť. Klára nám tu nechala citrus, tak sme boli normálne radi, lebo bolo treba si klepnúť zo jeden, zo tri.
Inak bolo super, fotka spoločná je rozmazaná, tak hádam tá od Rasťa bude dobrá.
My sme sa boli ešte prejsť s PRTmi a bolo vcelku fajn, aj keď tam boli asi tri bitky, pri ktorých sa teda všetci vrhli na Adri, chúďa moje.
Inak bolo super, fotka spoločná je rozmazaná, tak hádam tá od Rasťa bude dobrá.
My sme sa boli ešte prejsť s PRTmi a bolo vcelku fajn, aj keď tam boli asi tri bitky, pri ktorých sa teda všetci vrhli na Adri, chúďa moje.
no tak ja tento vikend straveny s vami a vasimi psikmi hodnotim za 100 bodový lili a parkuri boli fakt ze super ale ten posledny by som si chcela skusit niekedy na treningu,kedze jessie strajkovala(mala toho uz dost) sak uz chrni od kedy sme prisli domov
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Svetová výstava psov
» Vystava Nitra
» Zaujímavosti nielen zo sveta psíkov (téma venovaná morčatám)
» Výstavy psov - kto sa chystá a kam?
» co je v krmive pre psov aj macky
» Vystava Nitra
» Zaujímavosti nielen zo sveta psíkov (téma venovaná morčatám)
» Výstavy psov - kto sa chystá a kam?
» co je v krmive pre psov aj macky
Strana 6 z 8
Povolenie tohoto fóra: