Vystava psov Trencin
+15
laugaritio.tn
Offca
AlicaGGG
Tereza&Aroni
Terry a Bree
Lenka
natalka a jessie
lusska
Monika & Parsonky
Lili
luckyA
Katka a Sissi
ZiT
eva & monty
Tipsy
19 posters
Strana 4 z 8
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Vystava psov Trencin
Ala, hlavne nebehaj pod tlakom, lebo sa dalej ako po 2. prekazku nedostanete, sama to vies. Vykasli sa na to, kto co od teba chce, organizotorka dokonca menovite povedala o tebe, ze mozete ist tak to vyuzi a dalej neries. Keby si myslela, ze na to nemas, otvorene ti to napise.
A mysli pozitivne, hned sa smola odlepi
A mysli pozitivne, hned sa smola odlepi
Ved hej, Katka, mas pravdu. Ale tak poznas ma
A len tak mimochodom, kto vie ci nam zrovna nepride do toho haranie. Naposledy zacala harat 20 jula a to bolo tak cca 3 az 4 tyzdne prv nez som cakala. Takze ozaj radsej nic na ten termin neplanujem a uvidim ako bude, ked tak sa aspon pridem mrknut s Bree na vas :-))
A len tak mimochodom, kto vie ci nam zrovna nepride do toho haranie. Naposledy zacala harat 20 jula a to bolo tak cca 3 az 4 tyzdne prv nez som cakala. Takze ozaj radsej nic na ten termin neplanujem a uvidim ako bude, ked tak sa aspon pridem mrknut s Bree na vas :-))
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
Podľa môjho Ala, ak vieš, že budeš stresovať už teraz, tak ja by som do toho nešla. Na čo samej sebe robiť zle a hlavne Terry, ktorá každú tvoju neistotu prežíva veľmi ťažko.
Ja by som napísala priamo Zeane na DF, či by ste sa mohli dohodnúť, že by si tam prišla s Terry a podľa toho ako sa budeš cítiť, by si s ňou na ukážky išla alebo by si ostala len ako divák, či je to možné.
Nech s tebou zbytočne nepočíta, ak by si sa na to necítila a ak by si chcela ísť, či by si mohla.
Ja by som napísala priamo Zeane na DF, či by ste sa mohli dohodnúť, že by si tam prišla s Terry a podľa toho ako sa budeš cítiť, by si s ňou na ukážky išla alebo by si ostala len ako divák, či je to možné.
Nech s tebou zbytočne nepočíta, ak by si sa na to necítila a ak by si chcela ísť, či by si mohla.
Dobry napad Monika, ved ja sa s nou nejak skusim dohodnut
Kati: nevieš aký je počet účastníkov na tých ukážkach? ja nakoniec idem s Adri vystavovať, tak hádam sa mi to tam nebude nejako kryť, výstava a ukážky.
či už je plno som myslela.
či už je plno som myslela.
neviem, pocet stanoveny zrejme nie je, len mam dat vediet, kolko nas bude. Ked neprides jeden den, podla mna sa nebude nic diat, prides na druhy, ed nebudes vystavovat. Jasne ze kvoli ukazkam nezmeskas vystavovanie.
Takze posielam tento konecny zoznam:
ZOZNAM:
1, Monika + Nelly
2, Lenka + Connie + Billie
3, Natália + Jessie
4, Katka + Sissi
5, Emil + Bella
6, Alic + Oriana
7, Eva + Bora
8, Lívia + Kity + Asha
9, Eva + Monty
10, ZiT + Sunny of the Crystal Sky
11, Ala + Terry
12, Tereza + Aron
ZOZNAM:
1, Monika + Nelly
3, Natália + Jessie
4, Katka + Sissi
5, Emil + Bella
6, Alic + Oriana
7, Eva + Bora
8, Lívia + Kity + Asha
9, Eva + Monty
11, Ala + Terry
12, Tereza + Aron
Hej ludia, trebalo by vybavit prevoz prekazok. Mohol by to niekto skusit nejak zabezpecit? Na par ukazok sme uz prekazky vozili, len si nepamatam ako :/
Pan Ruzicka niekoho zohnal. Ozik, kto vam to bude komentovat? Sa tesim, prideme pozriet.
Tipsy napísal:Pan Ruzicka niekoho zohnal. Ozik, kto vam to bude komentovat? Sa tesim, prideme pozriet.
komentovať to bude Zeane, poverila ju tým SKJ
aj my prideme kuk.....sa tesime...
lusska- Počet príspevkov : 73
Registration date : 13.11.2008
Myslim, ze by bolo vazne treba vybavit prevoz prekazok...mozete niekto? Prosim?
Tipsy napísal:Pan Ruzicka niekoho zohnal. Ozik, kto vam to bude komentovat? Sa tesim, prideme pozriet.
katka treba citat
Ale ja som to pochopila tak, ze to mi Ala pise o minulosti, ze on si vtedy niekoho zohnal...
Katka aj ja som to tak pochopila
Alebo sa opytat Aly (Tipsy), ako to myslela.
Ingrid & Basha- Počet príspevkov : 227
Registration date : 21.02.2010
Sú nejaké nové info ohľadom ukážok?
Inak ma napadlo, že prečo si prevoz prekážok nezabezpečia tí, ktorí to organizujú? Napr. aj tých našich?
Inak ma napadlo, že prečo si prevoz prekážok nezabezpečia tí, ktorí to organizujú? Napr. aj tých našich?
monika: tiez som nad tym rozmyslala... ved ked oni si to organizuju, co my s tym mame? dobre, budeme robit ukazky aj my, ale preco by sme tam mali prevazat prekazky?
Takze u nas je to definityvne, ukazky pre Terry padli ako aj veskere dalsie agility, takze mna tam cakajte maximalne ako vasu podporu a faninku...
Dobre ludia, coskoro mame ukazky, takze zopar organizacnych pokynov
Po prve, tento zoznam definitivne plati alebo niekto nemoze?
ZOZNAM:
1, Monika + Nelly
3, Natália + Jessie
4, Katka + Sissi
5, Emil + Bella
6, Alic + Oriana
7, Eva + Bora
8, Lívia + Kity + Asha
9, Eva + Monty
11, Tereza + Aron
Po druhe- Zeanka ma poprosila, ci by nemohla u niekoho z nas prespat. Ak niekto ma takuto moznost, prosim ozvite sa jej alebo to napiste sem, alebo ako chcete...kazdopadne dajte vediet.
Po prve, tento zoznam definitivne plati alebo niekto nemoze?
ZOZNAM:
1, Monika + Nelly
3, Natália + Jessie
4, Katka + Sissi
5, Emil + Bella
6, Alic + Oriana
7, Eva + Bora
8, Lívia + Kity + Asha
9, Eva + Monty
11, Tereza + Aron
Po druhe- Zeanka ma poprosila, ci by nemohla u niekoho z nas prespat. Ak niekto ma takuto moznost, prosim ozvite sa jej alebo to napiste sem, alebo ako chcete...kazdopadne dajte vediet.
u nas urcite nie, kedze nedovolila Albertovi robit ukazky!
ale nie... nemame miesto
ale nie... nemame miesto
u nas asi tiez nie,mama(alebo skor babka ktora byva pod nami)by asi nezniesla tolko psov v dome
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
vybavila som Zeane ubytko... moja ucast so Sunny plati, tesime sa velavelamoc!!!!
ZiT, das jej vediet, vsak?
Ja som naprv kukala, ze vsetci odmietate ukazky, ze to odvolavate nakoniec...potom som si znova precitala svoj prispevok a teda som si poriadne vydychla
Ja som naprv kukala, ze vsetci odmietate ukazky, ze to odvolavate nakoniec...potom som si znova precitala svoj prispevok a teda som si poriadne vydychla
a ja vam pridem dvihat zhodene skocky
tak ju presvedc nech nehara :-)) nech ludia vidia ze aj krizenec je sikovny, nie len bordera
Aj ja potvrdzujem nasu ucast.
V sobotu pridem sama, Rasto ide do prace, dufam len, ze s tou mojou orientaciou aj dorazim. Mam z toho traumu uz teraz, sak ja ani neviem ako sa na to vystavisko ide - ale viem ako sa ide na cvicak a do tesca
V sobotu pridem sama, Rasto ide do prace, dufam len, ze s tou mojou orientaciou aj dorazim. Mam z toho traumu uz teraz, sak ja ani neviem ako sa na to vystavisko ide - ale viem ako sa ide na cvicak a do tesca
Leni, neboj nic, urco trafis --- od mostov smer hrad, Max a za kruhacom doprava /mozno budu este aj kolony alebo uvidis nejake auto so psami, urco trafis popripade sa spytas
Leni tá tvoja orientácia ma vždy dostane
Ak by si mala byť zbytočné stresy, tak sa kludne môžeme niekde počkať a pripojiš sa za nás
Ak by si mala byť zbytočné stresy, tak sa kludne môžeme niekde počkať a pripojiš sa za nás
Leni, nestresuj, ved ty si nasla nasu zapadnutu ulicku, v case vystavy ta hlavny tah a zapcha od Bratislavy vypluje priamo pred vystaviskom
Ingrid & Basha- Počet príspevkov : 227
Registration date : 21.02.2010
tak aj ja potvrdzujem nasu ucast a Leni ak chces spravim ti osobnu GPS navigaciu
Cim chce Natalka jemne naznacit, ze ju mozes odviest na vystavisko (just joke)
vy ste vsetci taky zlaty, hned sa mi pocestuje lepsie. Oci nebudu nalepene na skle, ale len pri zrkadielku, co je dobrych 15 cm od skla.
Ingrid, ale vies co ma to stalo energie? Som z toho spala 3 dni
Natalka super, mozem prist po teba, ale zas len tam, kde som ta obcas vyhadzovala po treningoch. Moze to tak byt?
Jezis, ja som fakt hrozna, ked to tak po sebe citam ... ako ma vobec mohol ten Rasto chciet? Chudacisko chalan...
Ingrid, ale vies co ma to stalo energie? Som z toho spala 3 dni
Natalka super, mozem prist po teba, ale zas len tam, kde som ta obcas vyhadzovala po treningoch. Moze to tak byt?
Jezis, ja som fakt hrozna, ked to tak po sebe citam ... ako ma vobec mohol ten Rasto chciet? Chudacisko chalan...
Takze aj ja potvrdzujem ucast. A Natália si dobra GPS aj v inych mestach ci len v Trenčíne? Ja by som potrebovala napr. po takej Blave navigovat .
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
Aj mi sa urcite stavíme Aj ked obidva dni zapisujem ale urcite si najdem casik !
pitstaffsport- Počet príspevkov : 15
Registration date : 11.01.2011
Lenka dufam ze toto si nemyslela vazne!!!Lenka napísal:
lenka pockam ta pri tej pumpe(prvy auto servis alebo pri merkury markete) ako sa ide na cvicak,len este povedzte niaky oriientacny cas! evka nie ja som GPS len v trencine a mozno v blizkom okoli a katka ja by som sa tam bola aj inac dostala napr. busom alebo aj pesi popripade by ma tam niekto hodil
ala: praveze uz to tusim na nu ide ale ved uvidime
aj tak pre vela ludi je aj bordera sikovny krizenec, takze tak
AlicaGGG napísal:ala: praveze uz to tusim na nu ide ale ved uvidime
Alica, aj na Adri už to ide, asi mesiac
Budem aj rada, keď vydrží ešte výstavu v Brne a potom sa môže hárať aj dva mesiace
Do kelu, to nie to som postrehla nieco ohladom vizitiek? V sobotu chcem cosi popozerat, aj bordery ked sa budu vystavovat a atk, ale v nedelu som plne k dispozicii. Takze neviem ci som dobre pochopila, ale treba rozdat vizitky? Mozem v nedelu ja /akozto neskacuci clen klubu /
A este ma napadlo, nebudu ti co robia ukazky mat nejaky volny vstup? Teda ja viem, ja ani ukazky nerobim, ale aj tak aspon jeden den sa popri vas zviest, by sa veru zislo
A este ma napadlo, nebudu ti co robia ukazky mat nejaky volny vstup? Teda ja viem, ja ani ukazky nerobim, ale aj tak aspon jeden den sa popri vas zviest, by sa veru zislo
ja to beriem ako samozrejmost, ze ked tam pojdemme robit ukazky , ze budeme mat vstup zdarma sak hadam za to este nebudem platit! to by bolo trosku zvratene!
... ale ja nebudem robyt ukazky, kedze sa mi pokazil pes a este aj harat zacala Ale chcem sa tak tvarit, ved budem mat Bree so sebou
áno tí čo budú robiť ukážky, budú mať volný vstup, aj minulý rok to tak bolo.
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Svetová výstava psov
» Vystava Nitra
» Zaujímavosti nielen zo sveta psíkov (téma venovaná morčatám)
» Výstavy psov - kto sa chystá a kam?
» co je v krmive pre psov aj macky
» Vystava Nitra
» Zaujímavosti nielen zo sveta psíkov (téma venovaná morčatám)
» Výstavy psov - kto sa chystá a kam?
» co je v krmive pre psov aj macky
Strana 4 z 8
Povolenie tohoto fóra: