AGILITY TÁBORY
+14
laugaritio.tn
Ingrid & Basha
Terry a Bree
Lili
Tereza&Aroni
AlicaGGG
natalka a jessie
lusska
eva & monty
Tipsy
ZiT
Monika & Parsonky
Katka a Sissi
Lenka
18 posters
Strana 1 z 6
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
AGILITY TÁBORY
Kto chcete, mrknite na fotky z tábora, ktorého sme sa zúčastnili http://pudlisok.rajce.idnes.cz/Vetrkovice_2009_agility_tabor/
a píšte, kde ste boli aj vy ostatní, nech sú tí z "ďalekých krajov" v obraze.
a píšte, kde ste boli aj vy ostatní, nech sú tí z "ďalekých krajov" v obraze.
Re: AGILITY TÁBORY
Aj my sme boli na Sintave, ale mam pocit ze uz vsetci vedia
http://www.empress-sissi.ic.cz/agility_tabor_1.html
http://www.empress-sissi.ic.cz/agility_tabor_1.html
Dôležitá informácia, či otázka pre všetkých agility-chtivých.
Napadla ma jedna sialenost:
Kto by mal zaujem o tyzdenny vycvikovy tabor s trenerkou agility (chovatelkou nasej Billie) Mílou Vrbovou priamo v Trencine na nasom cvicaku?
Vycvik by prebiehal 2x denne, trebalo by sa nan samozrejme poskladat. Cim by nas bolo viac, tym lepsie.
Viem, ze niektorym by to koli praci velmi nevyhovovalo. Napiste, vyjadrite sa k tomu, bola by ochotna pricestovat az z Prahy a je fakt skvelá!!!
Napadla ma jedna sialenost:
Kto by mal zaujem o tyzdenny vycvikovy tabor s trenerkou agility (chovatelkou nasej Billie) Mílou Vrbovou priamo v Trencine na nasom cvicaku?
Vycvik by prebiehal 2x denne, trebalo by sa nan samozrejme poskladat. Cim by nas bolo viac, tym lepsie.
Viem, ze niektorym by to koli praci velmi nevyhovovalo. Napiste, vyjadrite sa k tomu, bola by ochotna pricestovat az z Prahy a je fakt skvelá!!!
Leni, ty koky. My sa HLáSIMEEEEE.
Určite to treba posunúť ďalej ako len na naše fórum. Na tvojom mieste hneď kontaktuj Zitu (nech to podsunie klubu)alebo priamo Excel klub, aby sa to čo najviac zmedializovalo. Keď to klub podporí, tak hneď s tým na dogfórum.
To je ozaj super nápad.
Určite to treba posunúť ďalej ako len na naše fórum. Na tvojom mieste hneď kontaktuj Zitu (nech to podsunie klubu)alebo priamo Excel klub, aby sa to čo najviac zmedializovalo. Keď to klub podporí, tak hneď s tým na dogfórum.
To je ozaj super nápad.
no vyborne... .a kedy by sa to malo konat? ja som za, rada sa zucastnim, aspon naberiem experience...
Datum sme zatial neriesili, skusme sa zhodnut na niektorom z mesiacov. Co tak hned zaciatkom jula? Bolo by fajn nazbierat aspon 10 psikov. Rada by som to spravila hlavne pre nas klub, aby sme boli lepsi, najlepsi... Zatial teda prichadzaju do uvahy:
- Connie
- Billie
- Nelly
- Sunny
- Connie
- Billie
- Nelly
- Sunny
Jul mi nepripada vhodny termin, skor som myslela nejaky marec-april-maj... psikom sa dobre trenuje v chladnejsom pocasi.. ked je sucho, je to super.. a my sa zahrejeme dobrym jedlom ci pitim... a behom samozrejme
Ja som za, ale nikdy neviem povedat takto dopredu Ani s robotou ani s financiami. A pozor v junovom termine tu mame tu sutaz. A Monika, keby uz volas aj inych, tak treba im domysliet ubytovanie. Ked len nas a tu z Prahy, tak ta predpokladam, ze bude spat aj u Lenky.
Este ohladne klubu, kedysi mi hovoril Ruzicka, ze tiez vedia prispiet, treba im ale dopredu dat vediet. A tiez to zalezi aj kolko budu mat vyzberane za clenske a tiez sa da prispiet klubu 2% z dane.
Este ohladne klubu, kedysi mi hovoril Ruzicka, ze tiez vedia prispiet, treba im ale dopredu dat vediet. A tiez to zalezi aj kolko budu mat vyzberane za clenske a tiez sa da prispiet klubu 2% z dane.
Ja som tiez za rada si vypocujem nove rady od cloveka co tomu aj rozumie. A myslím, ze ten apríl, maj by nebol zlý. V júli uz sú velke teplá.
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
Zit, Evka, mate pravdu, v tychto skorsich mesiacoch by to bolo fajn, ale myslela som na Katku, prip. Natalku, ktore su skolopovinne. Cez prazdniny by urcite radi sli.
Vyjadrite sa prosim vsetci. Myslim to max. vazne a potrebujem co najskor vediet, ci by sme sa na to dali. Financnu stranku a ostatne potom pozistujem, moze sa nazbierat 10 psov (2 skupiny), max. 15 psov (3 skupiny). Kazda skupina cvici pribl. hodinu. Cize, ak bude 10 psov, cvici sa doobeda alebo rano dve hodiny, a poobede dalsie dve.
Ako povedala Ala, zatial neuvazujem o zhanani inych ludi - nasich neclenov. Bolo by to vela starosti naviac, co si momentalne nechcem brat na chrbat. Navyse, nie je to moj pozemok, moje prekazky. Preto by som bola nesmierne nadsena, keby sa aspon tych 10 psikov nasich clenov nazbieralo.
Rozumiem v pripade Aly, ze je tazke dopredu vediet, ci sa bude moct
uvolnit z prace. Bohuzial, cas chvata a termin a ludi treba uz teraz.
Mrzi ma to.
Prosim, premyslite si to a uplne vazne napiste, kto by mal zaujem a s kym by som mohla predbezne pocitat. Dakujem.
Vyjadrite sa prosim vsetci. Myslim to max. vazne a potrebujem co najskor vediet, ci by sme sa na to dali. Financnu stranku a ostatne potom pozistujem, moze sa nazbierat 10 psov (2 skupiny), max. 15 psov (3 skupiny). Kazda skupina cvici pribl. hodinu. Cize, ak bude 10 psov, cvici sa doobeda alebo rano dve hodiny, a poobede dalsie dve.
Ako povedala Ala, zatial neuvazujem o zhanani inych ludi - nasich neclenov. Bolo by to vela starosti naviac, co si momentalne nechcem brat na chrbat. Navyse, nie je to moj pozemok, moje prekazky. Preto by som bola nesmierne nadsena, keby sa aspon tych 10 psikov nasich clenov nazbieralo.
Rozumiem v pripade Aly, ze je tazke dopredu vediet, ci sa bude moct
uvolnit z prace. Bohuzial, cas chvata a termin a ludi treba uz teraz.
Mrzi ma to.
Prosim, premyslite si to a uplne vazne napiste, kto by mal zaujem a s kym by som mohla predbezne pocitat. Dakujem.
Inak skuste najst nejaky termin, kde by clovek pracujuci neminul moc dovolenky, popripade to skombinovat s nejakymi sviatkami, nech malo dovolenky miniem, popripade so skolskymi prazdninami. Ked bude clovek vediet termin skor sa vie nejako zladit.
Dobre, navrhujem teda termin od 5.7 - 10.7., (je tam jeden sviatok), musim si ho ale este preverit, ci by to vyhovovalo aj trenerke.
Pozerala som aj skolske prazdniny - nic vhodne na sklbenie s taborom som nenasla.
Pozerala som aj skolske prazdniny - nic vhodne na sklbenie s taborom som nenasla.
pozerala som kalendar, skoda toho maja, kedy je aj 1. aj 8. sviatok, vychadza to na soboty
inak mne by sa pozdaval bud prelom marec/april, neviem ako ostatni, tam je velkonocny piatok, tzn. den volna pre pracujucich
alebo potom cez skolske prazdniny 1.-5.3.2010...
inak mne by sa pozdaval bud prelom marec/april, neviem ako ostatni, tam je velkonocny piatok, tzn. den volna pre pracujucich
alebo potom cez skolske prazdniny 1.-5.3.2010...
1. -2. maja su v Prahe agi-preteky, Míla vtedy nebude moct prist. Zaciatok marca by bol koli prazdninam fajn, ale je este chladno.
Myslim, ze zaciatok jula nie je este tak strasne teplo (aj ked sa to neda predpovedat), a hodiny sa daju podla pocasia zladit tak, aby sme v neprijemnom teple samozrejme netrenovali. Tiez by mi velmi tento mesiac vyhovoval, koli Billie. Je tam jeden den sviatok, su prazdniny, ...
Myslim, ze zaciatok jula nie je este tak strasne teplo (aj ked sa to neda predpovedat), a hodiny sa daju podla pocasia zladit tak, aby sme v neprijemnom teple samozrejme netrenovali. Tiez by mi velmi tento mesiac vyhovoval, koli Billie. Je tam jeden den sviatok, su prazdniny, ...
predbezne, ale naozaj predbezne by som urcite mala zaujem, ale zatial este neviem, ako sa vyvinu urcite veci...a vyhovoval by mi samozrejme prazdninovy termin, cez skolu pochybujem, ze budem moct kazdy den chodit na treningy
no mne by sa to tiež páčilo, ale takto dopredu neviem záväzne povedať, že budem môcť.....závisí od termínov na projekty .....ale zatiaľ sa nič nerysuje, ale ťažko takto dopredu povedať, či budem môcť mať dovolenku.....
lusska- Počet príspevkov : 73
Registration date : 13.11.2008
lenka ja s jessie sa hlasime ale mesiac je lepsii suchy april alebo maj
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
Prinasam viac informacii o planovanom 6 dnovom agi-vycviku. (po dohode s trenerkou)
Zvazovala som vsetky vyhody a nevyhody. Kedze pracujuci nemozu dopredu vediet, ci dovolenky dostanu, navrhujem jeden trening za den v podvecernych hodinach, pre dve skupiny t. j. 10 psikov (jedna skupina = 5 psikov/hodina a viac).
Pokial bude prihlasenych vsetkych 10 psikov, cena za 6-dnovy vycvik by vychadzala na 27 - 30 euro/pes. Cim by nas bolo menej, tym by bola suma vyssia a casu viac. V cene je zahrnuty cisto len vycvik, stravu a ostatne veci si uz kazdy musi zariadit sam. Minimalne jeden upeceny kolacik vam ale slubit mozem .
Trenuje sa za kazdeho pocasia ... dobra skuska . Nam vo Vetrkoviciach dost prsalo a ako som sa toho najviac bala, vyborne sa cvicilo
a dazd nevnimal ani prdlisok.
Mam dva mozne terminy:
od 12.7. -17.7. 2010 alebo
od 19.7. - 24.7. 2010
Pokial vsak vacsina bude trvat na presune terminu skor (od 10. maja), prisposobim sa a mozny termin zistim. April mi pride uprsany.
Zvazovala som vsetky vyhody a nevyhody. Kedze pracujuci nemozu dopredu vediet, ci dovolenky dostanu, navrhujem jeden trening za den v podvecernych hodinach, pre dve skupiny t. j. 10 psikov (jedna skupina = 5 psikov/hodina a viac).
Pokial bude prihlasenych vsetkych 10 psikov, cena za 6-dnovy vycvik by vychadzala na 27 - 30 euro/pes. Cim by nas bolo menej, tym by bola suma vyssia a casu viac. V cene je zahrnuty cisto len vycvik, stravu a ostatne veci si uz kazdy musi zariadit sam. Minimalne jeden upeceny kolacik vam ale slubit mozem .
Trenuje sa za kazdeho pocasia ... dobra skuska . Nam vo Vetrkoviciach dost prsalo a ako som sa toho najviac bala, vyborne sa cvicilo
a dazd nevnimal ani prdlisok.
Mam dva mozne terminy:
od 12.7. -17.7. 2010 alebo
od 19.7. - 24.7. 2010
Pokial vsak vacsina bude trvat na presune terminu skor (od 10. maja), prisposobim sa a mozny termin zistim. April mi pride uprsany.
Naposledy upravil Lenka & Connie dňa Št december 10, 2009 9:57 pm, celkom upravené 3 krát.
lenka suhlasime aj s datumom a hlasime sa takze nas si tam mozes pripisat!!!
keby sa malo cvicit len raz za den MOZNO by som aj ja isla...teda ked vam nebude vadit ze tam bude pobehovat mozno jeden neclen
Tu je zoznam 10-tich psikov. Ich majitelia prejavili o vycvik zaujem.
Pokial mate nadalej zaujem za vyssie uvedenych podmienok, potvrdte to, prosim: Kazdopadne sa vyjadrite, prosim, aby som sa vedela zariadit.
1. Connie (potvrdene)
2. Billie (potvrdene)
3. Sunny
4. Nelly
5. Jessie (potvrdene)
6. Sissi
7. Monty (potvrdene)
8. Jasmin
9. Riki
10. Oriana
Pokial mate nadalej zaujem za vyssie uvedenych podmienok, potvrdte to, prosim: Kazdopadne sa vyjadrite, prosim, aby som sa vedela zariadit.
1. Connie (potvrdene)
2. Billie (potvrdene)
3. Sunny
4. Nelly
5. Jessie (potvrdene)
6. Sissi
7. Monty (potvrdene)
8. Jasmin
9. Riki
10. Oriana
Naposledy upravil Lenka & Connie dňa Pi december 11, 2009 4:25 pm, celkom upravené 1 krát.
Lenka potvdzujem ucast
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
Tipsy: Hm, ja viem, ked su uz dvaja psikovia, je to zlozitejsie, tiez nas pripad.
Snazila som sa to rozpocitat, aby to bolo spravodlive, na kazdeho psika rovnako. V taboroch sa tiez plati za druheho psika, aj ked je pravda, ze je to mensia ciastka. Pokusim sa este cenu korigovat, urcite neplanujem na nikom zarobit, ale zaplatit sa to jednoducho musi, ak to chceme.
Evi, uz si v zozname. Tesim sa, uz mame 4 psikov istych.
Snazila som sa to rozpocitat, aby to bolo spravodlive, na kazdeho psika rovnako. V taboroch sa tiez plati za druheho psika, aj ked je pravda, ze je to mensia ciastka. Pokusim sa este cenu korigovat, urcite neplanujem na nikom zarobit, ale zaplatit sa to jednoducho musi, ak to chceme.
Evi, uz si v zozname. Tesim sa, uz mame 4 psikov istych.
Lenka a co sa vlastne hradi? Lebo najprv by sa mala povedat ta suma, nemusi verejne, lebo nieco by mohlo prispiet klub a potom az rozratat zbytok teda na kazdeho psa. Ja neviem ci nieco bude Elwin do vtedy na agi, tak to sa este potom rozhodnem.
Ala, predbezna cena za tento spas je 312 euro.
V tejto sume je zahrnuty benzin (Praha-sem a spat), doprava do TN (tam a spat -6x od nas), vycvikove hodiny a strava pre trenerku.
Ubytovana bude u nas.
Pokial sa nam podari nazbierat tych 10 psikov, myslim, ze cena je super!
V tejto sume je zahrnuty benzin (Praha-sem a spat), doprava do TN (tam a spat -6x od nas), vycvikove hodiny a strava pre trenerku.
Ubytovana bude u nas.
Pokial sa nam podari nazbierat tych 10 psikov, myslim, ze cena je super!
Hlásime sa aj my. Ak by som nemohla ja, tak Peťo pôjde, takže ideme do tohoooooooooooo
1. Connie (potvrdene)
2. Billie (potvrdene)
3. Sunny
4. Nelly (potvrdene)
5. Jessie (potvrdene)
6. Sissi
7. Monty (potvrdene)
8. Jasmin
9. Riki
10. Oriana
no ja to budem moct potvrdit asi az neviem kedy
keby sa vas nazbieralo dost tak to budete robit aj nejako oficialne? lebo ja budem vedet mozno az taky tyzden pred ci budem moct ist alebo nie, tak preto sa pytam...ze keby som uz potom zisitla ci mozem alebo nie ci by som sa k vam este mohla pridat alebo nie
keby sa vas nazbieralo dost tak to budete robit aj nejako oficialne? lebo ja budem vedet mozno az taky tyzden pred ci budem moct ist alebo nie, tak preto sa pytam...ze keby som uz potom zisitla ci mozem alebo nie ci by som sa k vam este mohla pridat alebo nie
AlicaGGG: Pokial sa nazbiera 10 psikov, bude to akurat na tie dve skupiny. Viem, ze je to este trochu skor na rozhodnutie, ja by som to vsak potrebovala vediet uz teraz. Musim si totiz ten termin u trenerky zajednat, tiez nemoze na nas cakat.
viem myslela som to tak ze vy sa kludne dohodnite na termine a na vsetkom, ale ze ci by sa som potom mohla pridat k vam ked sa mi nahodou bude dat - tam by bol problem jedine zasa preratat ceny keby som isla aj ja...a ked vas bude dost tak tiez sa tam nebudem nasilu pchat, lebo ked nad tym rozmyslam aj tak neviem ci by ma tatino vozil kazdy den do TN
Hlásim pevný letný výcvikový termín:
19.7. - 24.7. 2010 (6 výcvikových hodín)
Prihlásiť sa môže ešte 5 psíkov.
19.7. - 24.7. 2010 (6 výcvikových hodín)
Prihlásiť sa môže ešte 5 psíkov.
pre Lenku tabor
Ahoj Leni az po Evkinom upozorneni som to tu nasla kedze tu nejak moc nechodim v poslednom case kvoli skolskym povinnostiam...ty brdo to som ani nevedela ze mas Billy od take slavnej flyballistky:D a chcela som sa este spytat ci mas volne lebo urcite by sme sa radi s aronim zucastnili, bolo by to super prip. by sa dalo nieco popytat ohladom flyballu alebo tak...alebo to nejako skombinovat ci?Dufam ze neni uz neskoro...a este som chcela ze pre mna prichadza do uvahy termin az od mesiaca jul lebo maturity a potom prijmacky...takze ja mam o zabavu postarane ahoj
este raz pre lenku
aha tak poslendny tvoj odkaz sa mi akosi nezobrazil...termin je super...len dufam ze mas este volne miesto.ter
Vav, super, zienky. Uz som sa bala, ze sa 10 psikov nenazbiera.
Ked sme uz pri tom, v predoslych prispevkoch, vacsine vyhovoval len 1x vycvik denne. Pokial by bol zaujem od vacsiny,
moze sa trenovat aj 2x denne.
Teri, s flyballom to nie je vobec zly napad, tiez ma to zaujima. Pokial budu suhlasit aj ostatni, mozem sa popytat. Mohli by sme mat napr. jednu hodinu flyballovu.
Zit, ako si na tom, mozem s tebou teda pocitat?
Momentalny stav:
1. Connie (potvrdene)
2. Billie (potvrdene)
3. Sunny
4. Nelly (potvrdene)
5. Jessie (potvrdene)
6. Sissi (potvrdene)
7. Monty (potvrdene)
8. Aron (potvrdene)
Ked sme uz pri tom, v predoslych prispevkoch, vacsine vyhovoval len 1x vycvik denne. Pokial by bol zaujem od vacsiny,
moze sa trenovat aj 2x denne.
Teri, s flyballom to nie je vobec zly napad, tiez ma to zaujima. Pokial budu suhlasit aj ostatni, mozem sa popytat. Mohli by sme mat napr. jednu hodinu flyballovu.
Zit, ako si na tom, mozem s tebou teda pocitat?
Momentalny stav:
1. Connie (potvrdene)
2. Billie (potvrdene)
3. Sunny
4. Nelly (potvrdene)
5. Jessie (potvrdene)
6. Sissi (potvrdene)
7. Monty (potvrdene)
8. Aron (potvrdene)
Ala, velmi rada. Posledne si vsak este nevedela co a ako, tak som s tebou nepocitala.
Napis, ci teda budes v ten termin moct a hlavne kolko psikov chces prihlasit.
Napis, ci teda budes v ten termin moct a hlavne kolko psikov chces prihlasit.
Aj ja sa prihlasujem, nejako som vahala, ze ci budem buduci rok moct behat, ale vyzera to tak, ze nic planovat nebude, takze hurra do tabora a na sutaze
super tesim sa ze bolo este volne...uplne dobry napad lenka...podla mna by bolo super to skombinovat aj s tym flyballom, mohla by nas oboznamit s teoriou zakladmi a tak...prip.viem ze sme sa kedysi bavili o tom ze janka badova v blave skusala s babami nieco take a maju vyrobeny aj ten nacvicny shoot a viem ze janka spominala nieco take ze ony uz netrenuju flyball lebo nemali priestory a nechcelo sa im tak daleko dochadzat tusim a ze pokial by sme mali zaujem ze by nam ten shoot a myslim ze aj prekazky mali odpredali alebo tak nejako...tiez ma to laka skusit kedze mam psa blazniveho za aportami:D
No ja sa hlasim ako nahradnik, popripade vas par krat pridem pozriet a budem fotit. Alebo pomozem, ale nie urcite pravidelne, mozno zo par krat. O.k.? Mozno si budem trenovat aj zvlast.
Ala, hm, nuz ako chces, skoda toho ...
Teri, kombinacia s flyballom by bola skvela aj pre mna, ale neviem, ci by to chceli aj ostatni .... vyjadrite sa
Inak, niekedy na jar bude robit Míla Vrbová flyballovy seminar na Morave, uvazujem to ist omrknut.
...mozme kecnut v teme https://excel.slovakforum.net/forum-f3/topic-t88.htm
Teri, kombinacia s flyballom by bola skvela aj pre mna, ale neviem, ci by to chceli aj ostatni .... vyjadrite sa
Inak, niekedy na jar bude robit Míla Vrbová flyballovy seminar na Morave, uvazujem to ist omrknut.
...mozme kecnut v teme https://excel.slovakforum.net/forum-f3/topic-t88.htm
ja suhlasim ze by sa skombinoval flyball s agilyty
Lenke, vela toho ma caka v tomto roku, tak ak chcem vsetko postihat. A tak akosi by som viac chcela na nejake dogtrekkingy ako agility ist. A este do toho ten dom. Tak uvidim. Aby mi nenadavali,ze stale som niekde a venujem sa len svojim konickom. Bude treba aj vnutrajsok trochu porobit, tak musim prdat ruku k dielu. Uz som si ale pozerala kolko je od vas do Melcic
tipsy uz mas domcek v melciciach???a kde tam
Ala, rozumiem ... my sme si presli tiez tazkym obdobim, ked sme kupili domcek. A, ci ho uz mate, to by zaujimalo aj mna.
Veru, veru, Melcice su od nas len cez jeden kopec. Treba nakupit kone, aby sme sa mohli navstevovat, existuje jedna "divoka" cesta-skratka rovno do Melcic.
Momentalny stav:
1. Connie (potvrdene)
2. Billie (potvrdene)
3. Sunny (potvrdene)
4. Nelly (potvrdene)
5. Jessie (potvrdene)
6. Sissi (potvrdene)
7. Monty (potvrdene)
8. Aron (potvrdene)
Volne miesto este pre dvoch hafikov.
Veru, veru, Melcice su od nas len cez jeden kopec. Treba nakupit kone, aby sme sa mohli navstevovat, existuje jedna "divoka" cesta-skratka rovno do Melcic.
Momentalny stav:
1. Connie (potvrdene)
2. Billie (potvrdene)
3. Sunny (potvrdene)
4. Nelly (potvrdene)
5. Jessie (potvrdene)
6. Sissi (potvrdene)
7. Monty (potvrdene)
8. Aron (potvrdene)
Volne miesto este pre dvoch hafikov.
no ja to mam podobne ako ala.....pokusim sa to vybavit, ale mne tiez tazko takto dopredu....aj ked bohvie ci budem dovtedy este zamestnana
lusska- Počet príspevkov : 73
Registration date : 13.11.2008
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Agility a myš?
» Dokument o agility
» Zastupca za agility.
» Videá o agility
» Trnavské preteky agility
» Dokument o agility
» Zastupca za agility.
» Videá o agility