AGILITY TÁBORY
+14
laugaritio.tn
Ingrid & Basha
Terry a Bree
Lili
Tereza&Aroni
AlicaGGG
natalka a jessie
lusska
eva & monty
Tipsy
ZiT
Monika & Parsonky
Katka a Sissi
Lenka
18 posters
Strana 2 z 6
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Mimo temy
Dom sa ide podpisavat v januari. Tak sa tesim. Potom mozno aj mne niekto zmajstruje prekazky No a Lenka, kone mozes tak ty nakupit, ja sa koni bojim, ale cesticku mi porad kludne, ja som zvedava, lebo az tolko turistickych znaceni okolo Melcic nieje.
Re: AGILITY TÁBORY
Termín vycv. tabora bude posunuty o jeden den skor. Zacina sa uz nedelou ...
18.7. - 23.7. 2010 (6 výcvikových hodín)
Mimo temy pre Alu: Strach sa da odstranit dobrym konom a este lepsim trenerom ... som ti k sluzbam , ak sa raz rozhodnes.
Z cestickami musis hodit rec z Rastom, ja som bohuzial nebola obdarena orientac. schopnostami.
18.7. - 23.7. 2010 (6 výcvikových hodín)
Mimo temy pre Alu: Strach sa da odstranit dobrym konom a este lepsim trenerom ... som ti k sluzbam , ak sa raz rozhodnes.
Z cestickami musis hodit rec z Rastom, ja som bohuzial nebola obdarena orientac. schopnostami.
Mimo temu
Ono ako strach mam viac respekt, lebo neviem ci kon je o.k. alebo so mna nervozny, strach ci obavy musi citit so mna. Ja mam pocit, ze kone su vzdy nervozne so mna, tak kukaju tymi krasnymi velkymi ocami Milujem hladkat ich cumaky,ale to trva kym sa prehovorim a musi tam byt niekto kto ma uistuje, ze ten kon je o.k.
Posunute? Och V ten den konnci II: turnus v SKIPERackom tabore, este som rozmyslala ci bude fain dva tyzdne po sebe tahat tabory, ale vela deciek ostava na dva turnusy po sebe, takze hadam hej. Leni, dalo by sa to dako vybavit, aby som nastupila na nas tabor az v pondelok?
Ano Katka, to sa mozme este dohodnut, pripadne poprosime trenerku, aby ti v pondelok venovala viac casu.
V nedelu bude trening pravdepodobne navecer, podla toho kedy sa vratis, by si sa pripadne mohla prist pozriet.
Inak, tie dva tyzdne trenovania je myslim dost na psika, ale na Sissku to asi neplati, ze?
V nedelu bude trening pravdepodobne navecer, podla toho kedy sa vratis, by si sa pripadne mohla prist pozriet.
Inak, tie dva tyzdne trenovania je myslim dost na psika, ale na Sissku to asi neplati, ze?
No vies, v skiperackom tabore sa intenzivne trenuje Po-Pia a sobota nedela su tam preteky, takze nase psiky su povacsine v chatke a dospavaju, kym my pomahame na pretekoch. (vela sme sa tam naozaj nenaspali, do noci samozrejme hore a rano budicek a rozcvicka ). Potom sme ich bravali len na dlhsie prechadzky ku Vahu, aby neboli cely den v klietkach. Takze ten oddych by tam pre psa bol. Myslim, ze by to zvladla.
Minuly rok sme sa vratili domov asi okolo takej siestej, siedmej vecer. Ak by ste tam vtedy este boli, mozno by sme vas prisli pozriet, pripadne si nieco tak lezerne potrenovali.
Minuly rok sme sa vratili domov asi okolo takej siestej, siedmej vecer. Ak by ste tam vtedy este boli, mozno by sme vas prisli pozriet, pripadne si nieco tak lezerne potrenovali.
... no jo, tak ked si cez vikend Sisska oddychne, zvladne to urcite, kedze trenovat sa bude len 1x denne.
Myslim, ze psi nemavaju taky problem, oni sa rychlejsie dostanu do kondicky ako my. Skor potom ked uz bude v kondicke bude neustale vyzadovat nejaky pohyb A ked nebude naaaaahodou vladat, tak vzdy treba aj teoriu nasavat
Stav prihlásených:
1. Connie (potvrdene)
2. Billie (potvrdene)
3. Sunny (potvrdene)
4. Nelly (potvrdene)
5. Jessie (potvrdene)
6. Sissi (potvrdene)
7. Monty (potvrdene)
8. Aron (potvrdene)
9. Kity (potvrdene)
1. Connie (potvrdene)
2. Billie (potvrdene)
3. Sunny (potvrdene)
4. Nelly (potvrdene)
5. Jessie (potvrdene)
6. Sissi (potvrdene)
7. Monty (potvrdene)
8. Aron (potvrdene)
9. Kity (potvrdene)
kto sa chysta na agility tabor mimo TN???kde???
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
My sa chystáme, tam kde bola Lenka minulý rok - Vetrkovice. Stále neviem, či sa to tak píše. Aj ty rozmýšľaš, že by si išla niekam?
natalka a jessie: My ideme aj tento rok do CR, na miesto, kde sme boli aj minuly rok.
monika:ano rozmislam ale este uvidim ako to bude s financiami a ci mi rodicia na to prispeju(mama je nezamestnana)
Natalka, pokial ide o tabory, nerozmyslaj dlho, velmi rychlo sa totiz plnia zaujemcami. Uz zajtra moze byt neskoro, Monika by ti o tom vedela povedat.
ja viem ze sa strasne rychlo plnia..ale mam sa neda niako presvedcit..
My sme podali prihlášku 3 dni po Lenke a už bolo obsadené, takže teraz sme náhradníci. Čo viem, tak tých táborov je viac a niektoré ešte nemajú k tomu nič zadané, takže uvidíme, čo ešte bude v ponuke.
Naposledy upravil Lenka & Connie dňa Št január 21, 2010 1:31 pm, celkom upravené 1 krát.
lenka a da sa to zaplatit cele v hotovosti???musim posielat aj tu zalohu????
natalka a jessie:
Ano, mozes aj v hotovosti. Je na kazdom, ci chce zaplatit najskor len nejaku ciastku, alebo hned cele. Vsetky platby budu zverejnene na stranke http://www.carolinne.sk/tabor_2010.htm. Platbami sa chcem uistit, ze o tabor je skutocny zaujem.
Ano, mozes aj v hotovosti. Je na kazdom, ci chce zaplatit najskor len nejaku ciastku, alebo hned cele. Vsetky platby budu zverejnene na stranke http://www.carolinne.sk/tabor_2010.htm. Platbami sa chcem uistit, ze o tabor je skutocny zaujem.
Coooo? No ja som to brala podla vysky pudla stredaka - od 35 cm hore. Viem, ze Sisska ma spodnu vysk. hranicu, ale kategoria small je do 34,99cm. Tak ako potom???
takze leni chapem to tak ze peniazky ty mozem dat aj pred zacatim tabora alebo ty ich dam pocas treningu???chapem to dobre???
Za kazdeho jedneho zaujemcu potrebujem aspon zalohu, aby som si bola aj ja ista, ze to myslite vazne. O nic ine nejde.
Doplatok moze byt aj napr. tyzden pred taborom.
Doplatok moze byt aj napr. tyzden pred taborom.
Neviem, nikdy som ju nemerala, ani neviem kolko mi meria pes Ale myslela som to tak, ze aj na trengoch s nou skacem small a vyhovuje mi to tak viac. Nie som obmedzovana ziadnymi pretekmi, takze si to mozem dovolit. Ak by sa stal zazrak a stala by sa norlnym psom, urcite by nemala problem na pretekoch skocit medium. Ale trenovat chcem na smalloch
lenky dik uz chapem ako to myslis
Novinka pre zaujemcov o flyball pocas letneho tabora:
Budem vlastnikom starsieho flyball shotu k nacviku "plaveckej otocky". http://pudl.webz.cz/fotky/flyball/l_sara_shoot4.JPG
Planujeme tiez doma zbuchnut aspon dve prekazky pre zaciatok.
Budem vlastnikom starsieho flyball shotu k nacviku "plaveckej otocky". http://pudl.webz.cz/fotky/flyball/l_sara_shoot4.JPG
Planujeme tiez doma zbuchnut aspon dve prekazky pre zaciatok.
Leni, tak to teda čumííím.
Hádam to Nelly chytí. Ona rada opakuje, tak možno aj hej.
Hádam to Nelly chytí. Ona rada opakuje, tak možno aj hej.
Lenka super tak to doma pekne natrenujte nech nam to predvediete
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
Evi, to si nemyslela vazne ...
prosim ta, kde sa ja mozem hrabat na predvadzanie, viem o tom akurat velke PRD, predvadzat bude trenerka, to bude najistejsie.
prosim ta, kde sa ja mozem hrabat na predvadzanie, viem o tom akurat velke PRD, predvadzat bude trenerka, to bude najistejsie.
Lenka & Connie napísal: Evi, to si nemyslela vazne ...
Tak Lenka ty si skryty talent
Dakujem vam zienky mile, ale mali by ste uz zaliest do brlôžkov, potrebujete si schrupnut.
Rano sa vyjadrujte ... ... pohlad sa lubi zmenit
Naposledy upravil Lenka & Connie dňa Ne január 31, 2010 11:28 pm, celkom upravené 1 krát.
lenka tak dufam ze nam predvedies zaciatky a potom sa aj mi pridame ak tomu pochopime teda aspon ja jessie chape na prvu supu ak sa podari
Lenka & Connie napísal:Dakujem vam zienky mile, ale mali by ste uz zaliest do brlôžkov, potrebujete si schrupnut.
Leni môj pohľad je ráno nie veľmi ostrý. O takýchto hodín už je to tak ako má byť.
Kedze nas tyzdnovy trening (tabor) sa nam velkou rychlostou blizi, iste ste si vsimli, ze nemame zatial obsadene dve posledne miesta, mozno tri (slecna z Kosic nevie na 100%). Zit sa nam odhlasila a tak sa vas prihlasenych chcem spytat, ci budete ochotne doplatit rozpocitany rozdiel v pripade, ak sa nam stav nenaplni?
Tym padom by nas bolo menej a zasa by sa nam trenerka mohla viac venovat. Premyslite si to prosim, v opacnom pripade by sme to museli zrusit, co by bola veelka skoda.
Lili, Monika: Vy ste asi v kontakte s Teri a Aronom. Dlho sa neozvala, mozme s nou pocitat nadalej, spytate sa jej?
Tym padom by nas bolo menej a zasa by sa nam trenerka mohla viac venovat. Premyslite si to prosim, v opacnom pripade by sme to museli zrusit, co by bola veelka skoda.
Lili, Monika: Vy ste asi v kontakte s Teri a Aronom. Dlho sa neozvala, mozme s nou pocitat nadalej, spytate sa jej?
Lenka, takze pridaj dalsich zucastnenych
psovod: Barbora (Bára) Grdinová
psy: 1.pes- Queen Dragon´s Heart Forjana "Figgy" (17mes bude mat pocas tabora - agility skusali len chvilu, takze v podstate zaciatocnik)
2.pes - Archie My Lowe Forjana and Dragon´s Heart "Archie" (9mes bude mat pocas tabora- agility este neskusala, cize tiez zaciatocnik)
spolu teda budu platit 64€ - platba na mieste pls kedze su z CR, byvat budu u mna
inak to su tiez husky takze bude sranda a viac o nich tu: http://www.siberian-husky-cz.eu/ inak su to podarene baby
Ďakujem
ps. napisem Ter, ze co ako
psovod: Barbora (Bára) Grdinová
psy: 1.pes- Queen Dragon´s Heart Forjana "Figgy" (17mes bude mat pocas tabora - agility skusali len chvilu, takze v podstate zaciatocnik)
2.pes - Archie My Lowe Forjana and Dragon´s Heart "Archie" (9mes bude mat pocas tabora- agility este neskusala, cize tiez zaciatocnik)
spolu teda budu platit 64€ - platba na mieste pls kedze su z CR, byvat budu u mna
inak to su tiez husky takze bude sranda a viac o nich tu: http://www.siberian-husky-cz.eu/ inak su to podarene baby
Ďakujem
ps. napisem Ter, ze co ako
Naposledy upravil Lili dňa Ut máj 25, 2010 9:04 pm, celkom upravené 1 krát.
Jeee Lili, tak to je vyborna sprava. Takze mozem s nimi fakt pocitat? Dam ich na stranku?
Ide o jednu psovodku, ze?
OK, platba na mieste, kedze su z CR, ale musia prist.
Teda, ... to bude húsok na parkure.
Ide o jednu psovodku, ze?
OK, platba na mieste, kedze su z CR, ale musia prist.
Teda, ... to bude húsok na parkure.
to bude veru jj, supni ich tam, dofrcia urco
jj, jedna psovodka- 2psy
+ teda su to zaciatocnici
jj, jedna psovodka- 2psy
+ teda su to zaciatocnici
Lenka ja som sa s Terezou o tom bavila a ona urcite ide. Tak mi povedala.
Babenky ja by som tak velmi rada tiez... No nejde to , este aj zrovna v tom tyzdni nieco mam. Ale mozno sa aspon kuknut niekedy na hodinku pridem na vas a budem vam veeelmi zavidet!!!
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
Moja mama by s babami aj byt mohla, lenze chodi do Rakuska opatrovat a zrovna jej vychadza turnus. A svokra, aj ked tiez pracuje, ale keby rovno nerobila, nema o deti zaujem a je alkoholicka /aj ked sa o tom v rodine nehovori, ale jej by som deti nikdy nezverila, kedze za hodinu je schopna sa spit do nemoty/
Na buduci rok mozme zienky spravit opat tabor a ja verim, ze uz aj Alenka s nami bude moct byt. A kto vie ... mozno aj mala Alenka s pudlickom alebo seltickou.
Len si rob srandu s tym pudlickom alebo seltickou! Prva bude druha bordera!!! Ale asi ked budu male selticky, sa nezdrzim , pudlika si nechame az ked bude Alka vacsia.
Lenka, tak ma napadlo, ci budete robit aj ku koncu taboru nejaku agi sutaz, ci by som sa s Jasmin len na nu mohla zapojit.
Este dodavam, ze som pozrela fotky z TP a mi je luto, ze som nemohla skusit ako by sme s Jasmin dopadli a tak skoro sa asi na sutaz nedostanem najskor sutaze aj asi po svadbe
Este dodavam, ze som pozrela fotky z TP a mi je luto, ze som nemohla skusit ako by sme s Jasmin dopadli a tak skoro sa asi na sutaz nedostanem najskor sutaze aj asi po svadbe
Milí členovia táboru /júl 2010/,
na základe našej mailovej komunikácie, sa naša myšlienka o rozdelení tábora do viacerých hodín ujala, a tak Vám slávnostne oznamujem, že sa bude trénovať "do skonania".
Tábor bude rozdelený na doobedný (ranný, podľa počasia) a poobedný (večerný) tréning. Rozšíria sa nám tak aj možnosti intenzívnejšieho tréningu Flyballu, ktorému sa môžme v niektoré dni venovať počas celej výcvikovej hodiny, nielen okrajovo.
Plánik na celý týždeň si zostavíme spolu pri prvom stretnutí a posedení podľa Vašich predstáv a našich možností.
Nezabudnite si potom so sebou vziať dobrú náladu, optimizmus, stoličku, čiapku na hlavu, strekáčik-osviežovač a psa.
P.S. Ala, prepac, az teraz som si precitala tvoju otazku. Agi sutaz v plane nemame, ale kto vie ...
na základe našej mailovej komunikácie, sa naša myšlienka o rozdelení tábora do viacerých hodín ujala, a tak Vám slávnostne oznamujem, že sa bude trénovať "do skonania".
Tábor bude rozdelený na doobedný (ranný, podľa počasia) a poobedný (večerný) tréning. Rozšíria sa nám tak aj možnosti intenzívnejšieho tréningu Flyballu, ktorému sa môžme v niektoré dni venovať počas celej výcvikovej hodiny, nielen okrajovo.
Plánik na celý týždeň si zostavíme spolu pri prvom stretnutí a posedení podľa Vašich predstáv a našich možností.
Nezabudnite si potom so sebou vziať dobrú náladu, optimizmus, stoličku, čiapku na hlavu, strekáčik-osviežovač a psa.
P.S. Ala, prepac, az teraz som si precitala tvoju otazku. Agi sutaz v plane nemame, ale kto vie ...
Mohlo by to byt fajn, take zakoncenie tabora. Zaroven by sme to mohli zobrat ako taky "nacvik" na tie neoficialky, ktore by sme mozno robili.
Ked ja sa uz tak tesiiiim
Ked ja sa uz tak tesiiiim
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Agility a myš?
» Dokument o agility
» Zastupca za agility.
» Videá o agility
» Trnavské preteky agility
» Dokument o agility
» Zastupca za agility.
» Videá o agility