Flyball
+9
AlicaGGG
Terry a Bree
Monika & Parsonky
Tereza&Aroni
Tipsy
eva & monty
natalka a jessie
Katka a Sissi
Lenka
13 posters
Strana 11 z 15
Strana 11 z 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Flyball
Jasnacka, ak nebude prsat, velice rada!
(a to dokonca aj v tom pripade, ako som si to precitala najprv: "vo štvrtok ráno". A to uz je aka obeta! )
(a to dokonca aj v tom pripade, ako som si to precitala najprv: "vo štvrtok ráno". A to uz je aka obeta! )
My tiež môžeme (ale asi bude pršať, budem smutná )
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
Baby, mrzi ma to, ale nakoniec nemozem ani zajtra. V stredu sa uz vraciam domov, tak potom sa na vas uz tesim. Sice zas len na tyzden, potom ideme do tabora a na dovolenku.
Juhu, ten tabor sa nam uz blizi, tesiiiim
Leni, kam idete dovolenkovat? Ani si sa nepochvalila.
Flyball ma samozrejme mrzi, ale co sa da robit. Co keby sme sli na cvicak sami, mozeme?
Leni, kam idete dovolenkovat? Ani si sa nepochvalila.
Flyball ma samozrejme mrzi, ale co sa da robit. Co keby sme sli na cvicak sami, mozeme?
Lenka myslím že ťa nemusí mrzieť nič, podľa predpovede má zajtra pršať (morčatá sa pásť nepôjdu ) a ak aj bude zrovna chvíľka bez dažďa, určite sa bude poriadne šmýkať. Ja by som to zajtra vôbec neskúšala.
zato my sme preč
Klúčiari, nechce z vás prísť niekto dnes na cvičák skôr? (napr. o pol hodinu) 17:30
Vzala by som aj Connie, nech sa trošku prebehne mimo trening a pokecame.
Vzala by som aj Connie, nech sa trošku prebehne mimo trening a pokecame.
Lenka tak ja pridem na tu pol siestu
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
Tak prave som si pozrela videa z dnesneho treningu ))))))
Lenka musim skonstatovat, ze ako trenerka si super ale ako kameraman.... mam natocene vsetko len nie behy Nabuduce ti budem musiet dat skolenie ovladania fotaku jediny ten cez ten shoot je zachyteny
Lenka musim skonstatovat, ze ako trenerka si super ale ako kameraman.... mam natocene vsetko len nie behy Nabuduce ti budem musiet dat skolenie ovladania fotaku jediny ten cez ten shoot je zachyteny
Ja sa chystam celu noc presediet nad zostrihom z dneska, uplne sa tesiiiim na to
Najviac na tu nasu filmarsku uchylku Toto by sme mali robit jednoznacte castejsie, mozno by som potom pochopili, co si o nas musia ti psi mysliet
Najviac na tu nasu filmarsku uchylku Toto by sme mali robit jednoznacte castejsie, mozno by som potom pochopili, co si o nas musia ti psi mysliet
Leni nehnevam sa na teba, ale zasmiala som sa riadne ked mi docvaklo, ze z videiii asi nic nebude....
ale stelovala si sa na to natacanie pekne to mam natocenen
ale stelovala si sa na to natacanie pekne to mam natocenen
aj keď ja žiadne videjko nemám, ohromne sa bavím na vašich komentároch. Som si smiešna sama sebe aká som nemotorná.Ja proste nedokážem robiť viac vecí naraz - dokelu, a ževraj ženy to vedia. Prd makový....
a Kati to hecovanie Billienky - smejem sa, len čo si to predstavím, verím že sa musíš na tom válať. Aaaaale, hlavne, že šla, nie?
a Kati to hecovanie Billienky - smejem sa, len čo si to predstavím, verím že sa musíš na tom válať. Aaaaale, hlavne, že šla, nie?
ozaj Evi a co to moje video z nabijackeho postu??ako to vyzera??
Leni, a kontrolovala si, ci si?
Poposielam ti videjka Sissky a Billienky.
Zatial aspon mala ochutnavka. Prve video je podla mna celkom sluuusne stredanie Siss a Bill Ostatne su zamerane na to striedanie. Uvedomujem si, ze v prvom som Siss priskoro pustila. A tiez pretrpte tie zaciatocne a koncove prestupy, ale kym som sa dostala od kamery a ku kamere...
http://catqa.rajce.idnes.cz/Flyball_videa
Poposielam ti videjka Sissky a Billienky.
Zatial aspon mala ochutnavka. Prve video je podla mna celkom sluuusne stredanie Siss a Bill Ostatne su zamerane na to striedanie. Uvedomujem si, ze v prvom som Siss priskoro pustila. A tiez pretrpte tie zaciatocne a koncove prestupy, ale kym som sa dostala od kamery a ku kamere...
http://catqa.rajce.idnes.cz/Flyball_videa
Perfekt! Kati, v prvom si Siss pustila uplne skvele, nebolo to skoro, bolo to perfektne nacasovane. Stopni si to, uvidis. Si dobra....ste super vsetci!!!
V prvom, kde je len Sissi a Billie ano, ale v prvom striedacom, teda v druhom videu v poradi je to priskoro. V tretom zasa trochu neskoro
Toto musime vymaknut!
Toto musime vymaknut!
To ano, tam uz to bolo skoro, ale v tom prvom videjku ... hmmm perfiš.
Teraz by som chcela, aby sme sa zameriavali na vypustanie z vacsich vzdialenosti. Mozme potom oznacit bod a od neho sa ucit to striedanie aby bolo dobre nacasovane, aby to nebolo len take, ze "pustim, hádam dobre".
Teraz by som chcela, aby sme sa zameriavali na vypustanie z vacsich vzdialenosti. Mozme potom oznacit bod a od neho sa ucit to striedanie aby bolo dobre nacasovane, aby to nebolo len take, ze "pustim, hádam dobre".
Ja som si pomaly zacala vsimat, kde ma byt pes pred nami, ked mam pustat Siss. Ale zmenenou vzdialenostou sa to zmeni. Akoze normalne sa tesim
Aj ja, a tiez sa tesim, ked donesieme druhu drahu. To uz si rovno mozme spravit klubovy turnaj.
...ja sa tu Kati zas rehním na tvojom "ideššš, ideššššš bežaťťť, bežžžžž,..." (druhe videjko), Evka zas "drrrž".
...ja sa tu Kati zas rehním na tvojom "ideššš, ideššššš bežaťťť, bežžžžž,..." (druhe videjko), Evka zas "drrrž".
veru Leni tá druhá dráha by bola už asi aj vhodná, lebo ono potom všetko učiť naraz by asi nebolo moc dobré. v tom brne to mali vyriešené, tak že mali medzi nimi takú tú zelenú sieťku. možno by bolo dobré 1, 2 tréningy to tak dať a potom dole. nech hneď nemajú z toho taký šok, ale tak možno by bolo zasa lepšie, hneď to trénovať tak. kto vie.
A to si nevidela to video, kde ta hecujem ja "Pozres si videoooooo, pozressss, anoooo, pozressss?"Lenka napísal:
...ja sa tu Kati zas rehním na tvojom "ideššš, ideššššš bežaťťť, bežžžžž,..."
No, smejem sa stale, prave som dostrihala video, nahrava sa, rano bude. Nech sa mi ho zasa youtube opovazi zablokovat!
Snazila som sa vytiahnut najvtipnejsie momenty, tak som zvedava, co poviete
prečo až ráno? ja by som chcela kuk teraz.
mimo tému: kati už čosi urob s tou tvojou stránkou
mimo tému: kati už čosi urob s tou tvojou stránkou
Lebo sa nahrava na Youtube, ked vydrzis 104 minut, je to tam Ja idem zatial spat
A stranku robim, ty vzdy vycuchnes obdobie, kedy sa prebudim zo spanku, zacnem na nej robit a potom prestanem Ale teraz sa uz nevzdam, bez boja nie!
A stranku robim, ty vzdy vycuchnes obdobie, kedy sa prebudim zo spanku, zacnem na nej robit a potom prestanem Ale teraz sa uz nevzdam, bez boja nie!
Dakujem Katka, ze si m sprijemnila rano v praci to tvoje video nema chybu kolegyna sa ma spytala, ze: TO STE NA NEJAKEHO PSA NAMONTOVALI KAMERU ?
Aaaa dokelu, ja to akoze nechapem, to video je len 20 sekundove, ten zostrih ma dve minuty Idem to skusit nahrat znovu
...aj tych 20 sekund ma teda riadne pobavilo. O to viac sa tesim na ten origos zostrih. Nahravas?
Najprv som mala emocionalny vybuch, lebo mi NTB absolutne nenacitaval externy disk. Mam tam vsetko, vsetky videa, fotky...uuuuuf, no bolo mi zle.
Nastastie je to uz OK, nahravam
Nastastie je to uz OK, nahravam
A neviem, preco tam je tu hudbu tak strasne slabo pocut Som sklamana zo seba/sa, vecer to bolo lepsie
katka to video je perfektne
Katka super video
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
Ej veru aj mne sa zda . Ale nie, bola som prec, az za hranicami.
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
baby so mnou v piatok nepocitajte na flyballe
Strana 11 z 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Strana 11 z 15
Povolenie tohoto fóra: