Klubové grilovačky
+12
Tipsy
AlicaGGG
vikio
Terry a Bree
Lenka
Tereza&Aroni
Katka a Sissi
lusska
ZiT
eva & monty
Lili
Monika & Parsonky
16 posters
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Klubové grilovačky
tak ja by som vedela kotlik az v stredu, ze ci dajaky je, tak ali ak zozenies prv, tak sem hod info
Katka a Sissi napísal:Preco drzat? Ved latkac tusim nepozna este len Bree...a ten jeden krat to prezijeme
však pre Bree ho držať, nie pre ostatných
Ahojte, ja zas oneskorene lebo ja a internet, to je hroza - takze kludne ako som slubila nejake tie 2hry skusim splodit len potom by som vam napisala ze by kazdy nieco zaujimaveho-nejaky prednet hocaky doniesol. Inak prave som si pisala s Marekom a vravi ze idu na vikend prec a idu aj grilovat,opekat takze myslim ze treba vymysliet nejake nahradne riesenie. Rada by som pomohla ale mame kotlik no u babky v PB a nik tam tento tyzden ani okolo nejde z nasich.
to vravel aj mne, len nevedel, či budú aj robiť guláš alebo niečo v tom kotlíku.
Brat nam moze kotlik pozicat, ale vraj nie je nejak extra velky, teda ma 10 litrov, im to udajne je tak akurat pre 10 az 12 ludi... Tak len dajte vediet ci vziat alebo niekto bude mat vacsi. Pripadne tento nas a este jeden ale to by sa museli nejake dva ohniky vedla seba robyt alebo ako...
A este ma napadlo... Kde vezmeme drevo? Teda bude sa vobec robyt ohen? Ak by bolo treba, skusim zistit ci otec ma v dielni nejake odpadove, mozno by sme mohli doviezt, to hori dobre, je to krasne susene bukove...
A este ma napadlo... Kde vezmeme drevo? Teda bude sa vobec robyt ohen? Ak by bolo treba, skusim zistit ci otec ma v dielni nejake odpadove, mozno by sme mohli doviezt, to hori dobre, je to krasne susene bukove...
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
Ja mam taku dilemu, lebo Dafne zacala vcera harat. Ci ju vziat alebo nechat doma
Sice sa len zacala harat, ale neviem ako psici a majitelia psov. Prosim vyjadrit. Inak by som ju dotrepala a ak by to robilo moc problem, tak zas odtrepala min. k nasim.
Cas mi vyhovuje. Neviem s cim pomoct, mozno najskor priamo tam, ale ak by cosi, tak ma informujte. Kludne aj na mobil, ak sa neukazem, ale budem sa snazit sledovat to tu.
Sice sa len zacala harat, ale neviem ako psici a majitelia psov. Prosim vyjadrit. Inak by som ju dotrepala a ak by to robilo moc problem, tak zas odtrepala min. k nasim.
Cas mi vyhovuje. Neviem s cim pomoct, mozno najskor priamo tam, ale ak by cosi, tak ma informujte. Kludne aj na mobil, ak sa neukazem, ale budem sa snazit sledovat to tu.
Ala haravky sa neberu. Sak by sa ti nasi chalani zblaznili :)tot moj nazor,ale nech sa vyjadria aj ostatni.
Takze my nakoniec ideme, lebo sa mi krizila s tym nasim gulasom este jedna akcia, ale uz sa to prehodilo na nedelu.
No ja by som bola velmi za to aby haravky nesli, lebo to bude pre psov-chalanov a aj pre nas-majitelov na nervy
No ja by som bola velmi za to aby haravky nesli, lebo to bude pre psov-chalanov a aj pre nas-majitelov na nervy
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
agilitaci sorac, ale mi nedojdeme.....prisla nam do toho rodinna seslost...uzite si to....a mozno nabuduce.....
lusska- Počet príspevkov : 73
Registration date : 13.11.2008
O vsetkom sa treba bavit.
Ale uz som aj tak predtym rozhodla, ze ju dam k nasim.
Ale uz som aj tak predtym rozhodla, ze ju dam k nasim.
A co ten kotlik? Vziat aj ten nas, alebo ma niekto vacsi?
ali, dám ti vedieť včas, oka???
tipsy: tak je to naj. ono by zbytočne boli haluze z toho, napr. milovík Aron by tam načisto zošalel
tipsy: tak je to naj. ono by zbytočne boli haluze z toho, napr. milovík Aron by tam načisto zošalel
No co Arona poznam, tak ten dokazal pekne ist parkur a pri tom si vzdy pred a po stihol ist liznut k fenke.
Ale hlavne ma zaujimal nazor tych, co maju psov.
Ale hlavne ma zaujimal nazor tych, co maju psov.
Konečná zostava:
Monika + 1 /G
Evka + 1
Katka + 1 /G
Evka Č. G
Alena + 1 + 3 deti /G
Lívia /G
Zita /G
Tipsy + 1 /G
Lenka + 1 /G
Tereza + 1/G
Natália - ???
GULÁŠ PRE: 15 "dospelých" + 3 deti
Monika + 1 /G
Evka + 1
Katka + 1 /G
Evka Č. G
Alena + 1 + 3 deti /G
Lívia /G
Zita /G
Tipsy + 1 /G
Lenka + 1 /G
Tereza + 1/G
Natália - ???
Konečná zostava:
Monika + 1 /G
Evka + Viktor
Katka + 1 /G
Evka Č. G
Alena + 1 + 3 deti /G
Lívia /G
Zita /G
Tipsy + 1 /G
Lenka + 1 /G
Tereza + 1/G
Natália - ???
Monika + 1 /G
Evka + Viktor
Katka + 1 /G
Evka Č. G
Alena + 1 + 3 deti /G
Lívia /G
Zita /G
Tipsy + 1 /G
Lenka + 1 /G
Tereza + 1/G
Natália - ???
Ked sme pri detailoch, mna sa Miro pytal, kto je ten G?
Lenka napísal:he, to je dobréé... Nuž pre dobro v rodine, správne si to skopírovala.
klud v rodine je zachovany ale tu sa necitim iba ako "a spol." alebo "+1".
vikio- Počet príspevkov : 113
Registration date : 01.07.2010
priatelia, takže Marek mi zatiaľ nedodal žiadne info. včera som písala aj jeho žene, že mu to pripomenie a práve som sa mu ozvala aj na skype. no zatiaľ to nevyzerá nijako, tak dajte echo.
Ali ten kotlík ak je pre 10 - 12 ľudí, tak to je málo, keďže nás je zatiaľ 15 násť + 3 deti.
Ja osobne by som navrhla, že ak teda nebude možnosť väčšieho kotlíka, tak sa bez toho zaobídeme a miesto toho by každý mohol doniesť čo to na grilovanie, opekanie alebo ak by ste mali napečené. Hmmm? Nech sa kvôli tomu zbytočne nestresujeme. Ešte si to premyslite, nakupovať sme chceli ísť zajtra asi navečer, takže dovtedy ešte času dosť.
Ali ten kotlík ak je pre 10 - 12 ľudí, tak to je málo, keďže nás je zatiaľ 15 násť + 3 deti.
Ja osobne by som navrhla, že ak teda nebude možnosť väčšieho kotlíka, tak sa bez toho zaobídeme a miesto toho by každý mohol doniesť čo to na grilovanie, opekanie alebo ak by ste mali napečené. Hmmm? Nech sa kvôli tomu zbytočne nestresujeme. Ešte si to premyslite, nakupovať sme chceli ísť zajtra asi navečer, takže dovtedy ešte času dosť.
KOTLÍK NIE JE
čiže z toho asi padá, Peťo sa ani moc nehnevá kvôli tomu
ZIT: ideš tam autom? mohla by si nás vziať?
čiže z toho asi padá, Peťo sa ani moc nehnevá kvôli tomu
ZIT: ideš tam autom? mohla by si nás vziať?
Katka a Sissi napísal:Skoda toho gulasu, kedze my maso jest nebudeme.
Kati: však sa dohodnite s Alou ohľadom toho kotlíka a ten guláš si môžete spraviť, my si teda donesieme nejaké iné jedlo a hneď ďalší dvaja odpadávajú.
Ahojte, mam len taky dotaz ja som pisala ze budem sama bez Denisa takze bez +1:), vsimla som si to az teraz.On pride ked tak len na skok pozriet jak sa mame. Chcem sa spytat este tak ako je to nakoniec s tym jedlom? Gulas sa nevari? Pochopila som, ze nie.
Vsetkym: Prosim vezmite kazdy z domu nejaku vec napr.stary ruksak, ponozku:), handru ... nejaku krabicku...co Vas napadne chcela by som zahrat taku hru ze tieto veci rozmiestnime a poschovavame tam pamlsky a v nejakom casovom limite bude kazdy po jednom sutazit kto ich viac najde:) Dakujem!
Vsetkym: Prosim vezmite kazdy z domu nejaku vec napr.stary ruksak, ponozku:), handru ... nejaku krabicku...co Vas napadne chcela by som zahrat taku hru ze tieto veci rozmiestnime a poschovavame tam pamlsky a v nejakom casovom limite bude kazdy po jednom sutazit kto ich viac najde:) Dakujem!
áno guláš nebude, keďže nie je ten kotlík. no ako som písala môžete sa ostatní dohodnúť a povedať Ale, aby ho zajtra doniesla a ten guláš si spraviť.
a berie niekto jednorazovy gril? treba zobrat, mozem skocit do kauflandu kupit?
Ter, my si tiež zajtra pôjdeme kúpiť ten jednorázový gril. Tak myslite na to, že dva isto stačiť nebudú a bude treba založiť buď to ohnisko, alebo ten gril. To tuším spomínala Lucia, že donesie.
Keď tak ešte píšte, koľko treba zobrať tých grilov, ráno ide Peťo ešte do baumaxu. Ten jeden aspoň z našej skúsenosti horí tak 2 - 3 hodiny.
Bus nám ide o pól 11, takže prídeme neskôr, keďže pôjdeme ešte zaniesť Adri k rodičom Peťa.
Keď tak ešte píšte, koľko treba zobrať tých grilov, ráno ide Peťo ešte do baumaxu. Ten jeden aspoň z našej skúsenosti horí tak 2 - 3 hodiny.
Bus nám ide o pól 11, takže prídeme neskôr, keďže pôjdeme ešte zaniesť Adri k rodičom Peťa.
My prideme len tak posediet na 2-3 hodinky koli Billie. Moňuli prosim, ako sa to vlastne doriesilo s tymi malinovkami, pivom? Budete to vsetko kupovat vy, ci kazdy si donesie sam?
Neviem, ci ste sa pytali na zalozenie toho ohniska, ak hej, prinesieme opekacie palice 4 ks, my si nakoniec opecieme slaninku ...mňam.
Neviem, ci ste sa pytali na zalozenie toho ohniska, ak hej, prinesieme opekacie palice 4 ks, my si nakoniec opecieme slaninku ...mňam.
Ahojte, zajtra zrejme prídeme na kukajdu aj my, len ešte neviem, ako nám to vyjde časovo. Síce odchádzame z BA ráno, ale máme cestu ešte do Bánoviec..
Ale čo chcem povedať je, že ak by to mohlo pomôcť, máme možnosť sa cetou zastaviť v záhrade po 3-NOŽKU S ROŠTOM.
Chcete?
Ale čo chcem povedať je, že ak by to mohlo pomôcť, máme možnosť sa cetou zastaviť v záhrade po 3-NOŽKU S ROŠTOM.
Chcete?
Offca- Počet príspevkov : 45
Registration date : 13.03.2009
Leni: o nápojoch si všetci jednohlasne povedali, že donesú svoje. Takže my sa riadime podľa toho. My budeme mať ten jednorázový gril, takže opekať asi nebudeme.
Inak to s tým ohniskom sa tu tiež riešilo a nikto sa nevyjadril, tak uvidíme aká komická akcia to nakoniec bude. Však pojeme aj surové, nie???
Inak to s tým ohniskom sa tu tiež riešilo a nikto sa nevyjadril, tak uvidíme aká komická akcia to nakoniec bude. Však pojeme aj surové, nie???
Neblbnite, ja som v tom ze ohnisko sa zakladat bude, uz mame kupene spekacky a aj slaninku A kam na drevo? Veru som nezaobstarala to susene bukove, ked v podstate nikto nic... Budeme musiet pozbierat nieco okolo Vahu, naplaveneho tam je dost
A co tie kolace? Mam piest? Som stale v tom ze kazdy nieco donesie, ale veru teraz si nie som ista...
Kotlik uz aj keby bol zaujem, vziat nemozem, uz je pozicany inde, kedze vcera sa to uzavrelo tak ze nebude treba, takze gulas uz urco nie.
Ak som este na nieco zabudla, v klude piste, pripomente
A co tie kolace? Mam piest? Som stale v tom ze kazdy nieco donesie, ale veru teraz si nie som ista...
Kotlik uz aj keby bol zaujem, vziat nemozem, uz je pozicany inde, kedze vcera sa to uzavrelo tak ze nebude treba, takze gulas uz urco nie.
Ak som este na nieco zabudla, v klude piste, pripomente
však to je to Ali, že sa nikto k ničomu nevyjadril, takže uvidíme až zajtra kto bude mať aké zásoby.
možno pôjde Peťo autom, tak by som ti doniesla aj tie veci. som ti aj volala dnes, ale nikto nezdvíhal.
možno pôjde Peťo autom, tak by som ti doniesla aj tie veci. som ti aj volala dnes, ale nikto nezdvíhal.
Diky Moňuli, OK tak si donesieme svoje. Ja nakoniec tiez nebudem piect.
Hlavne, ze budeme vsetci spolu a havkaci sa pohraju.
Teri, nasla som jednu malu krabicku, snad bude dobra.
Hlavne, ze budeme vsetci spolu a havkaci sa pohraju.
Teri, nasla som jednu malu krabicku, snad bude dobra.
a teda o 10:45 na cvicaku?
do kedy ste boli, či ešte stále steeee??? nikoho nevidím na nete, ja upravujem práve fotky, je ich cez 400.
snáď bude mať aj niekto iný a budem na nich aj ja
snáď bude mať aj niekto iný a budem na nich aj ja
My sme odchadzali okolo 16tej, este zostavala myslim Katka, Ingrid, Viktor a spol:), Alenka ... fotky mame aj my nejake zo sutazi, ale tiez ich musi Denis este pretriediet a potom ich hodi na rajče. A dakujeme za pekny den, super bolo, som rada lebo Lycan sa choval celkom slušne:)) Nabuduce vsak musime uz konecne aj ten klubový agi pretek dať, nech len nelenošíme!!! Ale bolo skvelo, super nápad Monika.
bolo super, len moc teplo, Nelly sa už nechcelo a chýbala nám Adri
na budúci rok pôjdu zasa hárajúce feny
na budúci rok pôjdu zasa hárajúce feny
Inak sme skonstatovali, ze ti nasi klubovi priatrelia su riadni suchari, ze tak skoro odchadzaju domov
Inak bolo super, ja som spoko len sme cakali , ze sa posedi dlhsie
Inak bolo super, ja som spoko len sme cakali , ze sa posedi dlhsie
Dnes bolo skvele, naozaj vyborny napad obcas sa takto stretnut a pogrilovat. Nabuduce by sme si fakt mohli spravit take nase klubove neoficialky ako uz dlho planujeme.
Mrzi ma, ze sme nestihli vyskusat tu "drahu hrôzy", co stavala Katka s Ter.
Nase fotecky sa prave nahravaju, Monuli neboj, si tam aj ty
http://pudlisok.rajce.idnes.cz/2011_04_23_grilovacka_cvicak/
Mrzi ma, ze sme nestihli vyskusat tu "drahu hrôzy", co stavala Katka s Ter.
Nase fotecky sa prave nahravaju, Monuli neboj, si tam aj ty
http://pudlisok.rajce.idnes.cz/2011_04_23_grilovacka_cvicak/
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 3 z 4
Povolenie tohoto fóra: