Klubové grilovačky
+12
Tipsy
AlicaGGG
vikio
Terry a Bree
Lenka
Tereza&Aroni
Katka a Sissi
lusska
ZiT
eva & monty
Lili
Monika & Parsonky
16 posters
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Klubové grilovačky
Veru, paradna ekšn Skoda, ze ste nezostali viaceri dlhsie, aj sa spievalo Nasa fotky sa nahravaju. Mamina vraj robila aj dake videjka, tak pozriem "co to da" a mozno spravim aj zostrih na stranku.
Dakujeme za pekny den.
Dakujeme za pekny den.
aj ja som rada, ze sme sa zucastnili, aj ked pravdu povediac dnes som bola akasi unavena a nejak som si to naplno neuzivala ako by som chcela... ale aj tak som rada, ze som vas videla a ze sa aj hafani pohrali
Aj nam bolo super, som rada. Dievcata su vo vani, zmyvaju spinu ktoru cez den nazbierali, mne sa akosi uz nic nechce. Bree zaspala v aute cestou domov, Terry este hodinu behala po zahrade, ona je vzdy po nejakej akcii taka nabudena ze nevie kedy sa vypnut. Akurat mam pocit ze tomu Mirovi uz meno nenapravim, naopak akosi popri nom na takychto akciach si aj to svoje kazim Ale tak ved nas uz poznate
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
Ali jasné, že už vás poznáme. Ja som sa napr. celkom bavila.
foto: http://monatko288.rajce.idnes.cz/Klubova_grilovacka_23._april_11/
foto: http://monatko288.rajce.idnes.cz/Klubova_grilovacka_23._april_11/
a Peťo mi spravil až jednu fotku
http://monatko288.rajce.idnes.cz/Klubova_grilovacka_23._april_11/#IMG_4923.jpg
http://monatko288.rajce.idnes.cz/Klubova_grilovacka_23._april_11/#IMG_4923.jpg
http://pudlisok.rajce.idnes.cz/2011_04_23_grilovacka_cvicak/#IMG_5295.jpg
Toto je dobreee! Sfetovana Billie
Toto je dobreee! Sfetovana Billie
No sak hej, len obcas vieme porozpravat take veci ludom ze potom asi velmi tazko vyzerame ako normalni zodpovedni rodicia 3 detilaugaritio.tn napísal:Ala ale coze, sak Miro bol v pohode. ci som nieco prehliadla?
Monika ti verim ze si sa bavila
Tak idem pokukat fotky, ja som sa bavila super, i ked som mala velke obavy, co moja alergia a caste mocenie nastastie vse super.
Len skoda, ze som musela uz ist aj s Offcou, este sme mali dohodnute nejake pletky
Akcia super, dakujem Terezke za aupair a tiez Mirovym rodicom za babu.
A Ala, vasa rodina mi ide ako vzor ja budem tiez divny rodic, uz teraz som divna.
Len skoda, ze som musela uz ist aj s Offcou, este sme mali dohodnute nejake pletky
Akcia super, dakujem Terezke za aupair a tiez Mirovym rodicom za babu.
A Ala, vasa rodina mi ide ako vzor ja budem tiez divny rodic, uz teraz som divna.
Tipsy napísal: A Ala, vasa rodina mi ide ako vzor ja budem tiez divny rodic, uz teraz som divna.
toto sa mi páči
Teda net mam hrozny nacitava dlho ale mame aj skoro spolocnu http://pudlisok.rajce.idnes.cz/2011_04_23_grilovacka_cvicak/#IMG_5278.jpg
Tak to sme teda prisli ovela, ze sme odisli skor.
Ala, dalo by sa ti prist s Dafne v utorok poobede? Alebo potom vo stvrtok, piatok?
Moňuli, super fotecky.
Ala, dalo by sa ti prist s Dafne v utorok poobede? Alebo potom vo stvrtok, piatok?
Moňuli, super fotecky.
Monika mozes mi poslat tuto fotku? http://monatko288.rajce.idnes.cz/Klubova_grilovacka_23._april_11/#IMG_4723.jpg nejde mi stiahnut
dakujem
dakujem
Pridavam link na fotky od Denisa: http://aronialycan.rajce.idnes.cz/23.4.2011_Album_pre_radost/#
Aj ja som si niektore ulozila. A je uzasne, ze nech je to akykolvek pes, vzdy bezi ako o zivot k svojmu panickovi. No ktory tvor, takto za vami pobezi. ...mala nocna oda na psov....
aj ja dakujem za fotky, Ala-velka pravda co pises, psia laska je bezhranicna, mne sa dnes velmi pacilo, ako si nas nase dve baby tesne pred cielom vystriedali dobry pocit, mat dve taketo lasky
Kto to nevidel - do ciela dobehla Sissi ku mne a Baska ku Katke - asi 2 m pred cielom sa spontanne vymenili
Kto to nevidel - do ciela dobehla Sissi ku mne a Baska ku Katke - asi 2 m pred cielom sa spontanne vymenili
Ingrid & Basha- Počet príspevkov : 227
Registration date : 21.02.2010
Niekedy musime take battle zopakovat, ked bude aj Dafne a ostatne harajuce feny moct
Tipsy napísal:Niekedy musime take battle zopakovat, ked bude aj Dafne a ostatne harajuce feny moct
vravíš mi z duše
Dobra akcia to bola. len skoda, ze sme viac neposutazili, bola by vacsia sranda .
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
Hej suhlasim, viac ujetejsich sutazi
Pre Alicu: Boli len dve, jedna ked sme mali start a v istej vzdialenosti tri lopticky a psi ich mali na cas priniest.
Amy sa nevedela rozhodnut ktoru a potom behala len s jednou a Elwin mi skakal ako koza, takze k cielu=startu, sa ani nepriblizil.
Vysledky sutaze ma Tereza.
Potom sme len, ze ktory pes najrychlejsie dobehne k majitelovi na cas. Ale boli by sme vyhrali, len ludia podvadzali a mali vyrazne cervene tricka, alebo viacej krat kricali
A Terezka nam pripravila pre psov aj ulicku strachu, ale k tej sme sa nedostali
Kazdopadne rada sledujem, ked je tak vela psov, ktory sa ako chova. Amy so Sunny mali super hru, precuravali sa. A Bree s Terry tiez. Terry pasla ohen a Bree Terry
Este editujem, ze co tak vyhercom tejto akcie v buducnosti zviazeme zadne nozicky?
Pre Alicu: Boli len dve, jedna ked sme mali start a v istej vzdialenosti tri lopticky a psi ich mali na cas priniest.
Amy sa nevedela rozhodnut ktoru a potom behala len s jednou a Elwin mi skakal ako koza, takze k cielu=startu, sa ani nepriblizil.
Vysledky sutaze ma Tereza.
Potom sme len, ze ktory pes najrychlejsie dobehne k majitelovi na cas. Ale boli by sme vyhrali, len ludia podvadzali a mali vyrazne cervene tricka, alebo viacej krat kricali
A Terezka nam pripravila pre psov aj ulicku strachu, ale k tej sme sa nedostali
Kazdopadne rada sledujem, ked je tak vela psov, ktory sa ako chova. Amy so Sunny mali super hru, precuravali sa. A Bree s Terry tiez. Terry pasla ohen a Bree Terry
Este editujem, ze co tak vyhercom tejto akcie v buducnosti zviazeme zadne nozicky?
No to mozeme veru zviazat, len co majitelia na to ? Ci tym zaviazeme oci ?
Čo tak dať zasa nejakú tú klubovú grilovačku? Ja len podľa seba by som to dala na august, ak sa kto si chytí, tak by sa mohlo čosi dohodnúť. Aaa možno by sme mohli ísť napr. na ostrov alebo niekam, poprípade pod stany na jednu noc, kto vie.
Ak pre antipatov fejsbúku
Buducu nedelu bude na cvicaku mecheche, taka ta klubova akcia, aka byvala po ine roky
Clenovia maju vstup zdarma (bavime sa o jedle, piti, proste o obcerstveni, ktore tam bude), rodinni prislusnici si platia 4€. Treba sa nahlasovat p. Ruzickovi prave kvoli zabezpeceni jedla.
Zaciatok je o 9:00, ako pocas vycviku.
Buducu nedelu bude na cvicaku mecheche, taka ta klubova akcia, aka byvala po ine roky
Clenovia maju vstup zdarma (bavime sa o jedle, piti, proste o obcerstveni, ktore tam bude), rodinni prislusnici si platia 4€. Treba sa nahlasovat p. Ruzickovi prave kvoli zabezpeceni jedla.
Zaciatok je o 9:00, ako pocas vycviku.
Ja som asi ten antipat ze ?
Ja urcite nepojdem, som prec.
Ja urcite nepojdem, som prec.
My sme tiež preč (vybrali si zlý termín)
Inak Monika ja som za, teda tú grilovačku. Sme sa aj bavili že by sme mohli aj niečo u nás napríklad, ale tak zas som premýšľala, sliepky by asi enboli nič moc pre polovníkov (tj. parsonky, foxli, Monty...). Tak dohodnime sa na nejakom termíne a hádam sa pridáme (mne by vyhovovala druhá polovica augusta zatial).
Inak Monika ja som za, teda tú grilovačku. Sme sa aj bavili že by sme mohli aj niečo u nás napríklad, ale tak zas som premýšľala, sliepky by asi enboli nič moc pre polovníkov (tj. parsonky, foxli, Monty...). Tak dohodnime sa na nejakom termíne a hádam sa pridáme (mne by vyhovovala druhá polovica augusta zatial).
Kedy dáme nejakú tú grilovačku?
Za chvíľu končia prázdniny, podaktorí sa nám rozletia do škôl. :-)
Za chvíľu končia prázdniny, podaktorí sa nám rozletia do škôl. :-)
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4
Povolenie tohoto fóra: