Neoficiálne preteky
+11
Ingrid & Basha
natalka a jessie
Tipsy
AlicaGGG
Katka a Sissi
eva & monty
ZiT
Terry a Bree
Lenka
Monika & Parsonky
Lili
15 posters
Strana 5 z 7
Strana 5 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Neoficiálne preteky
Viktor, prerasne momentky, super mi vykreslili atmosku preteku Civavka je naozaj podarena...
http://vikiooo.rajce.idnes.cz/2011-04-17_-_NEOFICIALKY_Agility_Blansko_-_part_1/#DSC0258.jpg
ona ma ten tunel ako Sitinu alebo Branisko Zlata
http://vikiooo.rajce.idnes.cz/2011-04-17_-_NEOFICIALKY_Agility_Blansko_-_part_1/#DSC0258.jpg
ona ma ten tunel ako Sitinu alebo Branisko Zlata
Aj ja gratulujem vsetkym, sa zlepsujete pretek od preteku . Super
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
nemas zac, take paradne vykony sa musia zverejnit predsa.
Ja tiez postupne ponahravam svoje videjka, potom pridam odkaz.
Ja tiez postupne ponahravam svoje videjka, potom pridam odkaz.
Vsetkych 6 nasich behov z Blanska najdete tu:
https://www.youtube.com/user/Pastuch74?feature=mhum#p/u
https://www.youtube.com/user/Pastuch74?feature=mhum#p/u
my sa bohužiaľ na ten ďalší pretek v blansku nedostaneme, aj keď som chcela ísť. peťov ujo (aj, keď mladší od neho ) má svadbu
veľmi rada by som šla
zvažujem tie mošovce
veľmi rada by som šla
zvažujem tie mošovce
monika, tak to sa tam vidime baby som teda nakoniec aj ja prihlasila na neoficialky, vsak ked uz idu obidve, len teda dufam, ze Ashka ako zaciatocnik nebude behat large, ale max. mediu, inak sme skoncili no uvidime na mieste.. ale tesiim sa, ze to bude zmixovane, aj vystava aj pretek, heh.
Lill, ja som písala tomu, čo to má na starosti a kam si ju prihlásiš tam bude, aspoň tak som to ja pochopila a hlavne sú tie prekážky znížené, takže aj ten large by mali byť znížené na veľkosť medium
Evi díky, mne sa hlavne páči, že je tam toľko akcii v jeden deň
Evi díky, mne sa hlavne páči, že je tam toľko akcii v jeden deň
nooo, tak fajn, ja som ashu napisala ako LA0 a bez vykonnostneho a kity LA1 a vykonnostny, co je pravda, tak ako verim, ze LA0 beru automaticky ako zaciatocnikov, coz su
oni ich dávajú do začiatočníkov, ak si udala že nemá VZ. ak by si dala, že má, tak hneď ide do pokročilých
no tak potom je to ok, vsak ona ani VZ nema, na co, ked mi large skakat nebude tak super
ja tiež Nelly neplánujem vybavovať, skôr sa len takto po neoficiálkach motať a keď si trúfnem, tak ju občas aj do pokročilých dám
aj ja blahoželám supeeer !
Ingrid & Basha- Počet príspevkov : 227
Registration date : 21.02.2010
gratulujeme
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
Paráda, gratulujeme. Co ste pekne dostali? Dajte viac info a cakame aj na fotecky.
Už som najedená, napíšem trošku viac.
Preteku ako takého som sa rozhodla už viac nezúčastniť, jedine že by nás šlo viac a na tie chatky a pod.
Dobré je, že to bolo spojené aj s inými akciami. Parkúry boli pre začiatočníkov lahučké a aj tak sme tam porobili nejaké chyby: Adri v jumpingu celkom dobre, aj keď nebola veľmi rýchlo, stále ňuchala, moc sa na mňa nesústredila. Čo hára, tak dosť začala vymýšľať, snáď sa to zlepší.
Nelly v jumpingu skočila inú skočku, no nechápem, ale ešte som nevidela videá, takže keď kuknem možno budem múdrejšia.
V open sa Nelly takým štýlom vyrútila na kladinu, že hodila kabelu ako svet. No nechápala som to, síce mi trvala kým som ju prehovorila, ale nakoniec sme to ustáli.
S Adri som chcela štartovať z nohy a jasné mi tu skočku obišla a vybehla na kladinu. Mali sme len šťastie, že potom bola pomerne rýchla.
Vyhodnocoval sa len súčet, takže Nelly sa neumiestnila, no som veľmi zvedavá na výsledky, lebo tam sme ich nemali možnosť vidieť.
Dostali sme len medajlu (ale peknú) a diplom. Trošku ma sklamalo, že sa vyhodnocoval len súčet, možno by malo viac psíkov šancu.
Naj. sa mi páčila Lívia, keď vyhodnocovli large. Offca bola 3. a Lívia vraví, že ona je 3. tak my nič a oni, že a druhá je Lívia Baleková. Neskutočne to bolo podarené.
Preteku ako takého som sa rozhodla už viac nezúčastniť, jedine že by nás šlo viac a na tie chatky a pod.
Dobré je, že to bolo spojené aj s inými akciami. Parkúry boli pre začiatočníkov lahučké a aj tak sme tam porobili nejaké chyby: Adri v jumpingu celkom dobre, aj keď nebola veľmi rýchlo, stále ňuchala, moc sa na mňa nesústredila. Čo hára, tak dosť začala vymýšľať, snáď sa to zlepší.
Nelly v jumpingu skočila inú skočku, no nechápem, ale ešte som nevidela videá, takže keď kuknem možno budem múdrejšia.
V open sa Nelly takým štýlom vyrútila na kladinu, že hodila kabelu ako svet. No nechápala som to, síce mi trvala kým som ju prehovorila, ale nakoniec sme to ustáli.
S Adri som chcela štartovať z nohy a jasné mi tu skočku obišla a vybehla na kladinu. Mali sme len šťastie, že potom bola pomerne rýchla.
Vyhodnocoval sa len súčet, takže Nelly sa neumiestnila, no som veľmi zvedavá na výsledky, lebo tam sme ich nemali možnosť vidieť.
Dostali sme len medajlu (ale peknú) a diplom. Trošku ma sklamalo, že sa vyhodnocoval len súčet, možno by malo viac psíkov šancu.
Naj. sa mi páčila Lívia, keď vyhodnocovli large. Offca bola 3. a Lívia vraví, že ona je 3. tak my nič a oni, že a druhá je Lívia Baleková. Neskutočne to bolo podarené.
Super, aj ja gratulujem Tesim sa na fotecky a videa, nech si viem viac vybavit atmosku
Boli tam aj akiti a volala som ich Hachiko
Júúj krásne sú to psi
Ala: bola aj chovateľka Bree pretekať so svojimi psami a mám dojem, že sa aj umiestnila, ale nie som si istá
Júúj krásne sú to psi
Ala: bola aj chovateľka Bree pretekať so svojimi psami a mám dojem, že sa aj umiestnila, ale nie som si istá
Aj ja blahozelam obom .
eva & monty- Počet príspevkov : 528
Registration date : 12.11.2008
Ahojte neplanujete ist 3.6.2011 na Haw show v Hornej Strede, čo organizuje Tereza čo ma Tobiho? Ja som sa s Aronim aj Lycanom prihlasila Je to až poobede o 16:30.
My ideme do Senca na výstavu a odtiaľ smer Brno, ideme tam na Parson cup. Inak by sme veľmi radi išli.
Mne sa zda, ze sa to tu uz kdesi riesilo
My ideme na druhy den na Kamenny mlyn, takze my tiez nie. Inak je to skoda, kym nevyvesila Tery datum, tiez som chcela ist.
My ideme na druhy den na Kamenny mlyn, takze my tiez nie. Inak je to skoda, kym nevyvesila Tery datum, tiez som chcela ist.
Aj my ideme na Kamenny mlyn, ale tiez by sme inak šli.
Boli sme minuly rok a bolo to prijemne popoludnie.
Teri, mozes pozriet aj fotecky z minulorocnej akcie http://pudlisok.rajce.idnes.cz/Haw_Show_2010/
Boli sme minuly rok a bolo to prijemne popoludnie.
Teri, mozes pozriet aj fotecky z minulorocnej akcie http://pudlisok.rajce.idnes.cz/Haw_Show_2010/
taaaaaak aj ja taky mensi koment hodim
agility naozaj jednoduche, myslela som skor, ze Ashka bude stat na bedni, ale potesilo, ze vobec Kity Ashka isla pekne, parkur jednoduchy, no aj tak sme v kazdom mali jedno odmietnutie, inak super, teskala sa, isla Kity, mala v kazdom parkure jeden vypad ako vzdy cize mensia obzeracka, ale pohoda, cakala som, ze vobec nebude chciet ist a super, dokonca sme dali take veci bez chyby, na prvykrat, ze som bola fakt stastna tie parkury pre pretekarov boli uz fakt tazsie, ale som len a len rada, ze sa vcelku sustredila a zmakli sme to:D a teda Kity si odniesla duhe miesto :-)) Ashka v sobotu na vystave V1, BIS tr.cestnej. Dnes v BB tak isto z tr. cestnej V1, ale v zavereckach uz nic, pani rozhodkina mala zalusk na polovnicke plemena, nemvadi, ale poprchalo, bolo pod mrakom, krasne sa predviedla a bezala, tak som bola rada no a "krasne" nam tento vikend ukoncil RR... uz sme sa balili a skocil do Kity , zakusol sa jej do hlavy, chudatenko taaaaak zaknucala, no hned som ju smykla ku mne, ale bola z toho dost v soku. som myslela, ze bude mat roztrhnute ucho alebo co, no po prehmatani nastastie nic, ale vyzeralo to brutal.. a pritom pes nie suka, no nechapem. No, ma proste na to stastie.. a to este aj v sobotu do Ashi skocila bordera, zakusla ju a zvalcovala na zem, ale to moje telatko bolo asi 2sekundy v soku, ak sa to tak da nazvat a hned na to sa chcela s tym hafanom hrat, normalne packy dvihala, tesila si, si myslela, ze takto sa ako on hrava, ale hned som na nu zhukla a isla ku mne /to bolo ako sme dobehli prvy parkur../, no stastie, ze ona ma takuto povahu, vacne deco takze kazda vyhrala a kazda aj schytala.. taky nas akcny vikend
agility naozaj jednoduche, myslela som skor, ze Ashka bude stat na bedni, ale potesilo, ze vobec Kity Ashka isla pekne, parkur jednoduchy, no aj tak sme v kazdom mali jedno odmietnutie, inak super, teskala sa, isla Kity, mala v kazdom parkure jeden vypad ako vzdy cize mensia obzeracka, ale pohoda, cakala som, ze vobec nebude chciet ist a super, dokonca sme dali take veci bez chyby, na prvykrat, ze som bola fakt stastna tie parkury pre pretekarov boli uz fakt tazsie, ale som len a len rada, ze sa vcelku sustredila a zmakli sme to:D a teda Kity si odniesla duhe miesto :-)) Ashka v sobotu na vystave V1, BIS tr.cestnej. Dnes v BB tak isto z tr. cestnej V1, ale v zavereckach uz nic, pani rozhodkina mala zalusk na polovnicke plemena, nemvadi, ale poprchalo, bolo pod mrakom, krasne sa predviedla a bezala, tak som bola rada no a "krasne" nam tento vikend ukoncil RR... uz sme sa balili a skocil do Kity , zakusol sa jej do hlavy, chudatenko taaaaak zaknucala, no hned som ju smykla ku mne, ale bola z toho dost v soku. som myslela, ze bude mat roztrhnute ucho alebo co, no po prehmatani nastastie nic, ale vyzeralo to brutal.. a pritom pes nie suka, no nechapem. No, ma proste na to stastie.. a to este aj v sobotu do Ashi skocila bordera, zakusla ju a zvalcovala na zem, ale to moje telatko bolo asi 2sekundy v soku, ak sa to tak da nazvat a hned na to sa chcela s tym hafanom hrat, normalne packy dvihala, tesila si, si myslela, ze takto sa ako on hrava, ale hned som na nu zhukla a isla ku mne /to bolo ako sme dobehli prvy parkur../, no stastie, ze ona ma takuto povahu, vacne deco takze kazda vyhrala a kazda aj schytala.. taky nas akcny vikend
Lívia mám pre teba fotky z výstavy bez podpisu a aj videá z jumpingu. Len pak ti to pošlem cez skype, teda sestre alebo to hodím na uložto.cz. Len mi daj vedieť ako ti to bude viac vyhovovať.
Kitty má veru na tieto veci "šťastie".
Kitty má veru na tieto veci "šťastie".
monikaaa, fotos v pohode aj s podpisom, nech ludia vidia od koho su, xixi, urobime ti reklamu aaaaaaaa ak by sa ti dalo videjka aj na youtube ? budem raaaada dakovalaaaaaa
no, veru Kity na to stastie ma, zial.
aaaaaaaaaa uz baby oddychuju, narocny to vikend zo vsetkych stran
no, veru Kity na to stastie ma, zial.
aaaaaaaaaa uz baby oddychuju, narocny to vikend zo vsetkych stran
chudatko Kity. Ako tak citam, taka Connie by to asi nerozchodila, co?
Este raz vsetkym gratulujem k agility uspechom a tiez Ashke k tym vystavnym.
Este raz vsetkym gratulujem k agility uspechom a tiez Ashke k tym vystavnym.
Adri si tam tiež riadne pýtala, sa divým, že jej nikto poriadne nenaložil. Zasran jeden
heh, monika to mi je jasne ale tak nevadiii, mozno to hodia neskor.
Lenka tak tak, brutal do nej skocil, no s Connie uf, to by bolo na dlho, bo ked uz kity ostala v soku, to je co povedat.
monika dakujem za videjka aj za fotky aaaa este som jedny fotky poslala chovatelke z PL s tou striebornou fenkou, tak dufam ze nevadi dakujem
Lenka tak tak, brutal do nej skocil, no s Connie uf, to by bolo na dlho, bo ked uz kity ostala v soku, to je co povedat.
monika dakujem za videjka aj za fotky aaaa este som jedny fotky poslala chovatelke z PL s tou striebornou fenkou, tak dufam ze nevadi dakujem
Monuli, ako bezal ten biely pudel? AYRIN Laura´s Paradise (v pokrocilych)?
Pamata si niekto na tu fenku?
Pamata si niekto na tu fenku?
vy tu teraz o akých psoch rozprávate?
v tých výsledkoch sú len traja, vy ich tam máte viac?
v tých výsledkoch sú len traja, vy ich tam máte viac?
leni, ja si tu pudlicku pamatam, pekne behala, rychlo a cisto teda neviem uz ci mala dajake chyby, ale sustredila.
Strana 5 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Šintavské preteky (SKIPER)
» Neoficiálne preteky pod názvom Hafíkovanie
» preteky Dubňany- ČR
» Klubové preteky - čo vy na to?
» Trnavské preteky agility
» Neoficiálne preteky pod názvom Hafíkovanie
» preteky Dubňany- ČR
» Klubové preteky - čo vy na to?
» Trnavské preteky agility
Strana 5 z 7