Neoficiálne preteky
+11
Ingrid & Basha
natalka a jessie
Tipsy
AlicaGGG
Katka a Sissi
eva & monty
ZiT
Terry a Bree
Lenka
Monika & Parsonky
Lili
15 posters
Strana 6 z 7
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Neoficiálne preteky
Kto má v pláne ísť v júly na hodonínskeho machra? Ešte sú propozície neni vyvesené, ale ja by som rada išla. Celkom sa mi tam páčilo a už budem mať po skúškach, tak chcem toho v lete viac poloziť, lebo potom sa so mňa stane silno zamestnaní človek a nebudem na takéto veci mať čas.
Moňuli ja zatial nie ale poznacila som si to. Ten vikend mam volno. Este uvidim.
Zvazujem-premyslam, ze by sme dali prednost tymto neoficialkam namiesto Blanska. Nepridal by sa niekto?
http://www.crazy-dogs.unas.cz/propoziceVA11.htm
http://www.crazy-dogs.unas.cz/propoziceVA11.htm
Lenka aj ja som uz nad nimi uvazovala ze by som sa tam rada vratila co pojdeme zasa ???
natalka a jessie- Počet príspevkov : 712
Registration date : 14.05.2009
Leni ja som uz prihlasena, este musim zaplatit
Mne sa tam viac pacilo ako v Blansku
Mne sa tam viac pacilo ako v Blansku
Dokelu, zmizol moj prispevok
Pisala som, ze ak si dobre spominam, tak den pred tym maju neoficialky na Malinackom cvicaku, kde nas Adel pozyvala, ak si spominate.
Ja len pre info. V Hodonine sa aj mne velmi pacilo
Pisala som, ze ak si dobre spominam, tak den pred tym maju neoficialky na Malinackom cvicaku, kde nas Adel pozyvala, ak si spominate.
Ja len pre info. V Hodonine sa aj mne velmi pacilo
Naposledy upravil Katka a Sissi dňa So júl 02, 2011 1:51 am, celkom upravené 1 krát.
dokelu,preco musia byt vsetky akcie po sebe???baby a kam pojdete???
no tak ja som tam dnes posielala prihlasku a prisiel mi mail ze peniaze nemam posielat ze startovka je plna
Kam idete najbližšie, rsp. kto ide do Blanska na neoficiálky?
Tak pozerám, že Lenka je prihlásená s Billie.
Tak pozerám, že Lenka je prihlásená s Billie.
Vtedy je Trnava (ovsem ak dotrenujeme zony), takze my nie.
Najblizsie neofici Hafikovanie III.
Najblizsie neofici Hafikovanie III.
ja nejdem na neofi asi ziadne tento rok, mozno do Blanska ak sa bude dat prihlasit zo dna na den
Monika akurat som sa to chcela pytat ze s kym by som mohla ist???
Monuli, ja som na tom rovnako. Rasto v praci a inak ja by som mala pekne pracovat tiez. Láka ma to rovnako ako aj ta vyplata , som na vážkach.
Natália mňa napadlo, že ak by sme chceli ísť, tak môžeme aj vlakom. Ja mám tu zľavu na cestovné, takže by nás to vyšlo pomerne lacno, len neviem ako chodia spoje, keď je sviatok.
6:30 ide vlak a v BA by sme boli 8:03
6:30 ide vlak a v BA by sme boli 8:03
inak aj mna to napadlo bol by to pekny den tak co pojdeme vlacikom???
ja ešte neviem, musím si to rozmyslieť, lebo s hentou upišťanou ísť vlakom. uvidím po nedeli, keď s nimi pôjdem 3 hodiny vlakom domov, čo bude robiť.
ok,lebo ja som s jessie este nesla vlakom ja by som to chcela niekedy skusit
My sme sa uz prihlasili a relativne mozno asi aj niekoho budeme moct odviezt... dam vediet coskoro
Peťo tu bude, tak ich idem prihlásiť. Teším saaaaaaaaaa.
A s tým odvozom, Lenka s babami k Evke a Viktorovi a Nat k nám, hm???
A s tým odvozom, Lenka s babami k Evke a Viktorovi a Nat k nám, hm???
Lenka ide s nami Teda ak sa neda zlakat autom s telkou ALebo pojdem s vami ja
tak Evka mozem ist teda s vami??
Nat, však dnes povedala, že jedného môžu zobrať, tak som mala aspoň ja dojem, že už ste dohodnuté, či nie?
Monika ja si to chcem dat este dodatocne potvrdit
tak u nás to vyziera neisto, lebo akom čítam, tak bude v ten deň rozlúčka s demitrom a Peťo tam chcel ísť
zatiaľ mi síce nič nevravel, ale typujem to tak
zatiaľ mi síce nič nevravel, ale typujem to tak
takže IDEMEEEEEEE, teším saaaaaa.
kedy vyrážate z domu, keď kukám, že zahájenie je o 9.tej.
podľa tej ulice trafíme až na cvičák, hej?
nepôjdeme sa ešte niekam prejsť po akcii? my by sme možno chceli ísť na devínsky hrad, poprípade len psov niekam okúpať, hmmmm???
kedy vyrážate z domu, keď kukám, že zahájenie je o 9.tej.
podľa tej ulice trafíme až na cvičák, hej?
nepôjdeme sa ešte niekam prejsť po akcii? my by sme možno chceli ísť na devínsky hrad, poprípade len psov niekam okúpať, hmmmm???
Ta adresa nam minule zaviedla az ku panelakom, dozadu. To popisne cislo je asi tych domov, ale do ulicky ta to zavedie. Je to vlastne akoby v priestoroch dakeho automechanickeho arealu. vojdes branickou a hned sa das doprava, po takej travnatej rovine. Za rohom je cvicak.
Cize odbocit na Kutlikovu, ale neist az daleko, rovno do ciela, na tu 13, ale zastavit pri automechanikoch
Po pretekoch ja chcem ist na trening DD, tak keby sa niekto pridal, budeme radi
Cize odbocit na Kutlikovu, ale neist az daleko, rovno do ciela, na tu 13, ale zastavit pri automechanikoch
Po pretekoch ja chcem ist na trening DD, tak keby sa niekto pridal, budeme radi
a kto bude robiť ten tréning DD? my by sme nutne potrebovali výstavnú drezúru, nebude tam niekto taký?
Monika aj Markéta ponúka prípravu psov na výstavy, hádam bude vedieť poradiť aj tebe
Terry a Bree- Počet príspevkov : 1163
Registration date : 12.12.2009
mne ide hlavne o to, že som ju naučila kukať sa na mňa a potrebujem to ODSTRÁNIŤ
Natalia, tu mas videa:
http://dl.dropbox.com/u/32503793/Natalia.rar
Monika, ty tie tvoje vobec nechces, ani OPEN ani stihacie? Mozem ich zmazat?
http://dl.dropbox.com/u/32503793/Natalia.rar
Monika, ty tie tvoje vobec nechces, ani OPEN ani stihacie? Mozem ich zmazat?
dakujem
Tak ako sa vam dnes darilo "Hafíkovci"? Dufam, ze ste neporusili tradiciu a uchmatli co najviac cien.
Takže u mňa to bol riadny masaker, keďže som bežala so 4 psami, áno so 4 rmi 2 x PRT a 2 x FOX (dohodli sme sa na tom včera)
Tuneliáda:
Adri - 1. miesto (čisto)
Albert - 2. miesto (čisto)
Nelly - 5. miesto (1. odmietnutie, presne to isté, čo Sissi skočila na tunel, keď som jej dala malo miesta - tuneliáda pomerne ťažká)
Bora - DIS - 3. odmietnutia
Jumping:
Adri - 4. miesto (2. odmietnutia)
Albert - 10. miesto (3. odmietnutia a taký krásny beh to vyzeral)
Open:
Nelly - DIS (zasa si robila, čo chcela. nechápem, čo robím zle pri tom psovi)
Bora - DIS - 3. odmietnutia (teraz sa mi s ňou ozaj super bežala, ale už som bola max. unavená)
Trochu ma zamrzelo, že som ju dala na žiadosť Evky do pokročilých, čo som nemala robiť, keďže ju vôbec nepoznám, ale tak verím, že to pre nich nebude mať trvalé následky. Páreček im však obom chutil.
Aaa, konštatovanie 4. psi nikdy více!
Čo sa mňa týka, tak som veľmi spokojná. Adri bežala krásne, v tom jumpingu na tie dve odmietačky, čisto moja vina, to bolo inak ozaj pekné. Albert bežal ukážkovo, s ním sa ozaj dobre behá, pekne sleduje.
Nelly tuneliáda úplne unikátna, super rýchlosť, super čas (dokonca rýchlejšia ako Sissi ), ale tak moja vina, nooo.
S Borou sa mi až tak dobre nebežalo, vôbec som nevedela ako na ňu, ale som fakt rada, že som si to mohla skúsiť. Je to ozaj spolahlivý psík pre Evku a prišla som jej na chuť. Viem, že aj ja som urobila zopár vecí zle, keďže napr. s Nelly mali tie isté odmietnutia, takže jasne moja vina. Do slalomu som ich zbytočne vytlačila, Nelly už pak špekulovala a Bora ho krásne dobehla.
Ceny boli tentokrát veľmi, veľmi slabé, až žalostné a nedostali sme ani diplomy, lebo ich zabudli natlačiť.
Tuneliáda:
Adri - 1. miesto (čisto)
Albert - 2. miesto (čisto)
Nelly - 5. miesto (1. odmietnutie, presne to isté, čo Sissi skočila na tunel, keď som jej dala malo miesta - tuneliáda pomerne ťažká)
Bora - DIS - 3. odmietnutia
Jumping:
Adri - 4. miesto (2. odmietnutia)
Albert - 10. miesto (3. odmietnutia a taký krásny beh to vyzeral)
Open:
Nelly - DIS (zasa si robila, čo chcela. nechápem, čo robím zle pri tom psovi)
Bora - DIS - 3. odmietnutia (teraz sa mi s ňou ozaj super bežala, ale už som bola max. unavená)
Trochu ma zamrzelo, že som ju dala na žiadosť Evky do pokročilých, čo som nemala robiť, keďže ju vôbec nepoznám, ale tak verím, že to pre nich nebude mať trvalé následky. Páreček im však obom chutil.
Aaa, konštatovanie 4. psi nikdy více!
Čo sa mňa týka, tak som veľmi spokojná. Adri bežala krásne, v tom jumpingu na tie dve odmietačky, čisto moja vina, to bolo inak ozaj pekné. Albert bežal ukážkovo, s ním sa ozaj dobre behá, pekne sleduje.
Nelly tuneliáda úplne unikátna, super rýchlosť, super čas (dokonca rýchlejšia ako Sissi ), ale tak moja vina, nooo.
S Borou sa mi až tak dobre nebežalo, vôbec som nevedela ako na ňu, ale som fakt rada, že som si to mohla skúsiť. Je to ozaj spolahlivý psík pre Evku a prišla som jej na chuť. Viem, že aj ja som urobila zopár vecí zle, keďže napr. s Nelly mali tie isté odmietnutia, takže jasne moja vina. Do slalomu som ich zbytočne vytlačila, Nelly už pak špekulovala a Bora ho krásne dobehla.
Ceny boli tentokrát veľmi, veľmi slabé, až žalostné a nedostali sme ani diplomy, lebo ich zabudli natlačiť.
Monči, tak super. To sú skvelé výsledky s Aďulou a Albertom, gratulujem. A ako ďalší, píšte... čo Katka, Alic?
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Šintavské preteky (SKIPER)
» Neoficiálne preteky pod názvom Hafíkovanie
» preteky Dubňany- ČR
» Klubové preteky - čo vy na to?
» Trnavské preteky agility
» Neoficiálne preteky pod názvom Hafíkovanie
» preteky Dubňany- ČR
» Klubové preteky - čo vy na to?
» Trnavské preteky agility
Strana 6 z 7